Van egy eladó papírok nélküli skoda feliciám (1996.03-as) (1.3-as központi befecskendezésű motor van benne), amit 50.000Ft-ért adnék+ még hozzáadnám az előző bontásból maradt cuccokat. Helyileg: zala megye , de alkatrészekként is eladó. Tel:0630/954-2764 E-mail:nagykardos@freemail.hu
Igen más a karbifedél is. Az úszóház szellőztetője itt simán egy csonk, ami a szabadba nyílik, nem egy szelepes mechanika. Szerintem nagy jelentősége nem lehet. Én ezt a szellőztető csonkot bekötöttem a légszűrőház szabadon maradt csonkjára... d.
A karbifedél tetején van kivezetve at úszóház szellőztető. De az egész karbi belső csatornái nagyobb átmérőjű mint a sima skoda karbiban. A belső torok átmérők 23-23 és mechanikus a 2. torok. A versenyautónkon is warbikarbi van,120-as motoron,nekünk nagyon jól bevált és jobban megy mint az átfúvókázott 130-as karbival. Még van tarcsiban 2 új warbikarbim. :)
Amikor felújítottam a 120-as blokkomat és megkapta az SP3-at, akkor nekem sem volt alapjáratom a warbikarbival. Akkor az első torok pillangójának ütközőjén állítottam kicsit (elég nehezen lehetett hozzáférni...).
Azzal kezdtem, hogy cseréltem a fúvókákat az EDSR karbi fúvókáinak megfelelő, vagy kb megfelelő méretekre. (azért az EDSR, mert a torok átmérők abban jobban hasonlítanak) Viszont az alapjáratnak elvileg nem sok köze van a főfúvókák méretéhez, nem?
Az látszik hogy gázfröccsre sokat kap mert kormol. de megy is nagyon vele az autó (saját magához képest) de alapjárat nélkül nagyon nehéz életben tartani a motort, mert kis gázra torpan is.....
Ma délután feltettem egy warbi karbit. Zsír új. Gondoltam mégis jobb lesz mint a sokéves skoda karbi.
A jelenség: melegen nincs alapjárat. A szivató nagyon felpörgeti a motort, és mivel nincs még alapjárat nem is tudom úgy belőni, hogy alacsonyabb fordulatot tartson.
Van valakinek ötlete az alapjárat beállítással kapcsolatban? Még azt sem sikerült eldöntenem, hogy a benzin kevés, vagy a levegő...
Úgy hetente egyszer szoktak mérni délelőtt vagy délután. Ez pont húsvét másnapján volt. Nyuszi hozta, hogy szakadna meg... Észre sem veszed mert egy civil autóból mérnek. Ez a szakasz meg pont egy uszoda előtt van és sok autó szokott ott állni. A Fő utca felől már az utca elején kint van a 30-as tábla. 30.000ft lesz de ha 1km/h-val többel ment volna akkor 45.000ft lenne. 50km/h sebességkorlátozásig ha 15-25km/h-val léped túl akkor 30e. Ha 25km/h-val léped túl akkor 45e.
Felteszem hozzátok is a hírdetésem,hátha valakit érdekel.
LR szívócsonk gyártás 70000 Ft Eredeti mesterdarab alapján elkezdtük a 130 LR szívócsonkok öntését aluminiumból. Csak és kizárólagosan rendelésre, ami azt jelenti,hogy minimum 5 db rendelés esetén indúl az öntés!! Ha valakinek kérdése van a rendeléssel kapcsolatban,telefonon érdeklődjön. Pest megye 0620-9/824-760
Mekkora teljesítményű az az 1,8-as motor? Amiről én beszélek, az egy 750ccm-es 100LE-s motor (nem mai konstrukció), ami ráadásul már lefutott cca 130e km-t megbontás nélkül, és esélye van még 100e-re. Itt azért nem mindegy a hangolás, ha azt akarom, hogy 2,500-11,000 rpm közt mindenhol szépen járjon, húzzon.