Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
volt liderem brahiból indultam vele versenyen /3-ból 3. lettem:-)))/ a megye egyik legjobb versenyzője /asszem sokáig ő volt az országos amatőr csúcstartó kispuskában, láttam egy versenyen a lőlapjait, és kénytelen voltam megszólni, hogy így könnyű, lő egy lapra kettőt oszt "ráfogja", hogy az tíz lövés:-) olyan volt a lőlap közepe:-D 298-at lőtt/ lőtt vele nyílt irányzékkal 10m-re szabályos pózban, 5. lövés után 10-eseket lőtt. de baromi sok munka volt a pusekban
Igy van Gábor minél nagyobb a kezdő sebesség pl 50 méterre annál pontosabban lehet lőni laposabb röppálya nagyobb pontosság 7,5 julis már egy kis szellő is elviszi lövedéket akár 10 cm is,én ma teszteltem marlát így alakult...
Hm azthiszem minél erősebb (egy bizonyos teljesítményig) annál gyorsabb a lövedék és annál alacsonyabb a röppálya.Szerinte mezért va nkülön 16J-s kategória Field targetben. Na lehet szidni engem lemérve sörös doboz ne m50 hanem csak 33 méter. Meglepődtem és bevallom nagy marhaságot írtam.
az itt a gond 7,5 joule na annak tulajdonképp már a 40 méter is sok...van hobbi fegyó egyszerű valami, és erősebb avval jobbat lehet lőni néha mint a drága verseny fegyókkal ilyen távon ....vagy hülyeség bocsi mindenkitől!
Nem akarok beleszólni de ezt a veszekedést abbalehetne mostmár hagyni!!!! Mást nem lehet olvasni a fórumon ,mittomén csináljatok egy aréna topicot veszekedésre.
"Ha jól értem nem az itt a gond, hogy kinek milyen puskálya van!
A vita abból indult ki, hogy van olyan ember aki a Liderrel vagy más hasonló hobby puskával 50 métere lövöldöz, és jobb szórásképet ér el mint egy versenyző a saját profi fegyverével. Aki lőtt már ilyen fegyverrel az tudja ez képtelenség, és ezt tették már többen burkolt formában szóvá, erre az érintettek vérig sértődtek." Nekem is van olcsó puskám, de nem írogatok róla hülyeségeket!
A Légpuskás topikban sako felajánlotta a lehetősséget, még nem láttam jelentkezőt.
Sztem nem az a gond hogy valaki dajanával lövöldöz valaki meg Liderrel , crosmannal stb.
Nekem is van QB , Crosman ,Tau , Slavia ,meg valszeg juni végén egyD75 ,
Ez jellemzően hobby kategóriájú légfegyver topik lásd : Olcsó....topik.
Tényleg nemértem miért kell idejönni parasztkodni hogy bezzeg az FWB bezzeg A Dajana:-)
Senki nem vitatja hogy egy versenyfegyó jobb mint egy hobbyfegyver. Bár szmély szerint nagyon nemjönnek be az 5 kilós sulyuk miatt. 2010 bem már van olyan hobbyfegyver 30 ezer alatt ami 25 méteren ugyanugy élmény.
Olyan mint ha a 123 as merci topikba valami barom beirna hogy vegyetek Bazzeg X7 es BMW-t az a jó.
Esze ágba sincs senkinek FT-n HFT-n indulni ezekkel, max sziluett az ize miatt :-)
Én nem fikáztam le senki fegyverét, de úgy gondolom a Trabantból nem lesz Ferrari.
Csinosítgatni javítani lehet rajta, de a versenyfegyverekkel soha nem vehetik fel a versenyt. Tapasztalataim szerint a lőtáv növelésével drasztikusan nő a szórásuk.
Ha jól értem nem az itt a gond, hogy kinek milyen puskálya van!
A vita abból indult ki, hogy van olyan ember aki a Liderrel vagy más hasonló hobby puskával 50 métere lövöldöz, és jobb szórásképet ér el mint egy versenyző a saját profi fegyverével. Aki lőtt már ilyen fegyverrel az tudja ez képtelenség, és ezt tették már többen burkolt formában szóvá, erre az érintettek vérig sértődtek.
Hm azért Dianával nem a fegyveren múlik hogy hova lő hanem a lövőtől szóval lehet meglepetés. Ajaj remeg a kéz stb PCA fegyvernél szerintem előbb befolyásolja a szórást maga az ember.
Lehet a dianával vagy mi van neki pontosan lő!Mert azzal könnyű és nem igazán kihivás!
Na az ilyen dumák után szoktam az okoskodók kezébe nyomni a Dianát hogy akkor tessék kipróbálni, mennyire nem kihívás. Általában szokott pislogás lenni.
Neki német fegyvere van!Jó hogy fikázni jön ide!Ne viccelj már!Kinai fegyver? neki?Ááááááááááá!Az szar!:-)Lehet a dianával vagy mi van neki pontosan lő!Mert azzal könnyű és nem igazán kihivás!De ha a kezébe adnám a lidert és megmutatni hogy hogy kell lőni akkor meg én fikáznám meg röhögném ki ezeket a mesterlövő puskásokat!:-)JÓ pontos verseny légpuskával könnyen megy a fikázás!De ha nála is lider lenne meg nálam az enyém akkor okoskodjon hogy micsoda mesterlövész!Erről ennyit!