alt_-hoz csatlakoznék én is. Anno én is arra törekedtem, hogy az akkori 1 körömet minél hamarabb teljesítsem. 7241gabi akkor azt tanácsolta, hogy felejtsem el az órát. Hittem is, nem is. De egy idő után elkezdtem érzésre futni, és szerintem többet fejlődtem. Noha nem jó az, amit én csinálok, mert gyorsító edzéseim nincsenek, de úgy érzem, hogy hosszú távon a jó érzésű futás a kifizetődő (nekem). Igaz, néha én is belehúzok egy kicsit, de inkább a hosszabb táv-lassabb tempó kombinációra szavazok.
Tegnapelőtt a közelgő vihar maitt nem mertem elindulni, utána meg már nagyon tele volt a gyomrom a futáshoz :-) Tegnap viszont optimális idő volt 1/2 8 táján, így elhatároztam 2 Farkaserdő kört. Nagyon jólesett és a csütörtöki 14:30-as és a varsárnapi 15:30-as körökkel szemben most 12:30 alatt sikerült prezentálni és nagyon lubickoltam a futásban az előző szenvedésekkel szemben. Éljen a tavaszi idő, várhat még a meleg !
-balazs- ! Most meg acsekket (T-100 nevezés) nem találom... :-( Remélem anélkül is el tudok indulni (rajtlista?), bár még nem adtam fel a reményt: Keresés folyamatban. Nyugtass meg! ;-)
Üdv a topikon XARAI ! Annak idején 5-6 éve amikor még csak kezdő futó sem voltam (mert ezt az időszakomat sehová sem számolom), én is próbálkoztam ugyanilyennel. Mindig amikor lementem futni egy 400-as pályán pont 3000m-t futottam, azt teljes erőből kidöglésig, és próbáltam minél gyorsabban teljesíteni. Nem vagyok benne biztos hogy ez az út vezet valahová...
Papamaci: ma láttalak a távolban, én a patakparton futottam és te a távolban már kanyarodtál le az útról, túl messze voltál. Egyébként ma léptem át az idei 1000. km-emet.
Én még csak futottam volna, de a háziorvosom lehet hogy keresztülhúzza a számításaimat...! :-((( Asszondja nem adja ki nékem az igazolást, hogy indulhatok a T-100-on... Hát Petikém lehet hogy mégis fogorvos lesz belőle ;-)
Egyébként -visszatérve a Te problémádra- az a 2hét nem a világ,meg azért úgy gondolom hogy a tavalyi sikeres teljesítés fejben bizti rengeteget segít Neked (no meg ugyi nekem is---már az hogy Te már lenyomtad 1szer és végig ott leszel velem... Szóval ez azért megnyugtat NNO! ;-)
Én egy kezdő futó vagyok. Én egyenlőre a 2000m futását próbálom minnél rövidebb idő alatt teljesíteni. Úgy érzem a lábam elég hozzá, csak a tüdőmet érzem picit kevésnek. Segítségeteket szeretném kérni, hogy hogy tudnék rámenni a tüdő fejlesztésére? Milyen légzési technikát célszerű alkalmazni futáskor? Segítségeteket előre is köszönöm!
Hervisben utóbbi időben gélt nem találok, minden egyéb PowerBar terméket igen.
Mostanában a Spuriban vettem pár PowerGelt. Az utóbbi időben pedig eléggé összebarátkoztam a Decathlon-os géllel is. De itt is vagy van- vagy nincs, de inkább nincs.
A hét végén T100, én pedig két hete nem futottam egy lépést sem (sok munka miatt). Minden elveszett és inkább az óvatos, biztos teljesítésre hajtsak, vagy azért lehet, hogy maradt némi erő a felkészülésből, és bátran tolhatom neki?
Tudom, hogy idióta a kérdés, igazából csak megerősítésre lenne szükségem, hogy nem nagy gáz a 2 hetes pauza.
ez jó hír. tudom, h nem olyan mint ami a nygkönyveben megvan írva, de szeretek így futni.csak néha szól vki, h ne így. nem szeretem megemelni a térdemet. viszont a felsőtesemet igencsak belevetem a mozgásba. persze ha fáradok, már én is kaszálok összevissza.