Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó továbbá külön egy teljesen újszerű Sony SAL 55200-2 SAM optika (SN:1924953). Szerencséje a balszerencséje, ugyanis az első kupakja nincs meg. Ezért és mivel van egy Minolta 75-300-asom is, ezt nem használtam soha, csak egy-két próba erejéig! Ennek az ára 45000Ft.
Érdeklődni az olx.hu-n megadott elérhetőségeken lehet!
1. ez egy adok-veszek fórum, nem itt a helye a kérdésnek 2. egyébként meg baromság, nézz utána a bázistávolságnak az A és az EOS bajonettnél 3. vegyél E bajonettes vázat, arra legalább a kinaiak csináltak ilyen adaptert
Érdeklődöm, Sony Alpha SLT A65 V vázhoz átalakítóval csatlakoztatott-e valaki Canon EOS objektívet. Azt szeretném tudni működik-e így a rendszer. Köszönöm a segítséget.
2014. januárban a Sony szalonban vásároltam az objektívet, teljes körű garanciával rendelkezik 2015 januárig.
Kompatibilis minden A bajonettes Sony és Minolta DSLR fényképezővel. (A58 és Konica Minolta Dynax 5D típusokkal egyaránt teszteltem)
Állapota teljesen új, karc és kopásmentes, alig pár db. fotó készült vele. (kizárólag fix. 1.7, vagy 2.8-as objektív vásárlása miatt eladó) Kérésre természetesen készséggel küldök képeket az objektívről és vele is:)
gyári sorozatszám: 1894166
Legújabb akciós ára: 55.000 Ft
Helyileg Miskolc és környéke, egyeztetés alapján az országba bárhová el tudom juttatni.
Feltételes módban (A7-re váltás okán) lenne érdeklődő egy fullframe A850-re egy MAF 2/35-ös obival egyben, vagy külön? A850: 1852733 2/35mm: 34802219 Mindkettő nagyon szép állapotban tartozékokkal: dobozzal, tokkal, napellenzővel, távirányítóval, két mattüveggel, 2x000 expoval. Ára: 399000 Ft
Vagy a projekt érdekében még eladó lehet: Sony 2,8/20mm 019083x
Sony HVL-F58AM vaku: 208756x (a nagaylátószögű diffuzor nem jó, én is igy vettem, de sose hiányzott) mindkettő szép állapot, tartozékok, a vakuhoz doboz is van
Az enyém 35-70-es minolta, jelenleg egy 18-70-es alapobihoz használom ugyan ezt a polárszúrőt 55<58 set-up gyűrűvel itt 18-as állásban van egy kis beszűrődást a képsarkokban.
Nemrég próbálkoztam hasonlóval, de nem volt jó a végeredmény (49 -> 52 mm).
Már ettől az egy step-up gyűrűtől is láthatóan hátrányos hatással volt a szűrő a képek minőségére, konkrétan kontrasztos területeken lilás elszineződést (kromatikus aberrációt) tapasztaltam. Az 52 mm-es szűrő, azzal az obival, amire passzolt, tökéletes volt és azóta vettem egy 49 mm-es polárszűrőt az új obimra is és azzal az ég világon semmi hiba nem jelentkezik. Amúgy egy Minolta AF 100-200 mm F4,5 obiról van szó (amit valamiért árban nagyon alulértékelnek, pedig egy nagyon penge és kompakt kis teleobjektív).
Eladó a képen látható 2db. Sony AF DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM. 10-10 ezer Ft. és 1db.Sony AF DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM II első hátsó védőkupakkal, UV szűrővel, 20 ezer Ft. Mind a három új, csak ki lettek próbálva.
Feltételes módban (A7-re váltás okán) lenne érdeklődő egy fullframe A850-re egy MAF 2/35-ös obival egyben? A850: 1852733 2/35mm: 34802219 Mindkettő nagyon szép állapotban tartozékokkal: dobozzal, tokkal, napellenzővel, távirányítóval, két mattüveggel, 2x000 expoval. Ára: 399000 Ft
Eladó egy gyakorlatilag új Minolta Dynax 9xi (gy.sz.: 1820306) fogantyúval, ami elemtartó is egyben (így gazdaságosabb AA elemekkel is szuperál a készülék)
Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
A gépen szépészeti kifogást nem lehet találni, mindössze egy tekercs volt befűzve. A kártyaablak adattovábbító szalagja sincs elrevülve. Mélységélességi kártyával adom.
Ára fix: 25 ezer HUF.
Eladó továbbá egy Minolta 4000 AF középérintkezős rendszervaku (gy.sz.: 61130305)
Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
Köszönöm az eddigi érdeklődést. Már csak egy-két dolog maradt. Aktualizálom a hirdetést és lejjebb viszem az árakat.
"Rendszerváltás" miatt eladóvá váltak az alábbi dolgaim:
Sony a700 váz (kb. 35 ezer expo), dobozában, távirányítóval, 2 eredeti Sony akkumulátorral, egy 8 és egy 1 GB-os CF kártyával (a gépen kisebb használati nyomok láthatók, az első és hátsó vezérlő tárcsa ritkán "rakoncátlankodik", de úgy tudom ez típushiba, és van rá otthoni ill. szervíz megoldás is - legalábbis dyxumon olvastam róla. Mivel ritkán fordul elő, így különösebben nem zavar és nem foglalkoztam vele.) Ssz.:206519*; együtt 75.000.- Ft Elkelt
Sony 16-105 mm, f/3,5-5,6 objektív (objektív jó állapotban, lencse karcmentes, első, hátsó objektívsapkával, napellenzővel, dobozában - Megjegyzés: az első objektívsapka nem zár tökéletesen - a későbbi tulaj eldöntheti, hogy utángyártottat vagy eredetit rendel hozzá) + HOYA HMC 62 mm UV szűrő; Ssz.: 182094*; együtt: 67.000.- Ft Elkelt
Sony 16-50 mm f/2,8 objektív (dobozában, első és hátsó sapkával, napellenzővel, 2013. decemberi vásárlás, kifogástalan, újszerű állapotban - eddig 4-5 alkalommal használtam, külföldön lett beszerezve, de a Sony szerint a világgarancia Magyarországon is érvényesíthető 2014. decemberéig) + 72 mm-es Kenko Pro1dNX protektor (W) szűrő; Ssz.: 181584*; együtt 140.000.- Ft 120.000 Ft
Minolta 70-210 mm f/3,5-4,5 objektív (szép állapotban, lencsék karcmentesek, eredeti napellenző, első és hátsó objektívsapka) Ssz.: 1440120*; Ár: 25.000.-Ft22.000 FtElkelt
Minolta 50 mm f/1,7 objektív (lencsék szép állapotban, a távolságjelző skála feletti plexin karcolás, objektív sapka nem zár tökéletesen) Ssz. 1810873*; Ár: 16.000.- Ft Elkelt
Vanguard Uprise 46 fotós hátizsák (szép, közel újszerű állapotban, laptop tartó rekesz, esőkabát a táskának); Ár: 24.000. Ft 20000 Ft
Metz Mecablitz 48 AF vaku (keveset használt, szép állapotban, kisebb használati nyomok, hibátlan működéssel, dobozában) Ssz: 66237*; Ár: 40.000.- Ft 35000.- Ft
Minden termék megtekinthető, kipróbálható Nyíregyházán.