Értelmetlen szómágia. Miután ez alapján beazonosítható a megfelelő politikai csoportosulás, ezért a ballib, mint meghatározás tökéletesen megfelel a célnak.
Ha akasztgatnál, azt ne velem beszéld meg. Undertaker fütyőke épp a megfelelő alany erre, a távoli galaxisban általában naponta két-háromszor bejelentette az akasztás iránti igényét.
Itt persze sunyi lapos üzemmódban majd titeket ugraszt be erre, de hát nyilván csak azt lehet ugratni, akiben megvan a hajlam:))
Persze az nem hiány azt nem kell senkinek kifizetnie.
Kicsit hasonló nekem a PPP projektekhez, azaz vetessünk fel hitelt önkormányzati tulajdonú cégekkel mert az ugy néz ki hogy nem az onkormányzat a hitelfelvevő, de megiscsak ő költi el magára.
Én ezt a cikket pont azért másoltam be, mert mikor kijött, ez volt a publikált legmagasabb érték, ezért mindent telecsesztek a ballib kartácsok ezzel a cikkel.
Akkoriban persze hiába mondtuk nekik, hogy a központi költségvetés adóssága nem az államadósság, egyiket sem érdekelte:))
Retteg a Fidesz attól a népszavazási kezdeményezéstől, amely a férfiak esetében biztosítaná a 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét - számol be a Figyelő.
"a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".
Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni".