Keresés

Részletes keresés

Lektor Creative Commons License 2007.01.04 0 0 163
És természetesen a stílusod mentes minden provokatív jellegtől :)))
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 162
"A tapasztalatoknak, és ezáltal a tudásnak... és az Igazságnak."

Egyetemig bezárólag szinte semmit sem tudsz leellenőrizni, semmiről sem tudsz magad meggyőződni azok közül amit tanáraidtól, és a könyvekből tanulsz. Kényzelen vagy hinni. Utánna dolgozol, hajtod a pénzt és szintén nincs módod a saját tapasztalásra. Miről beszélsz akkor? A nyugdíjas kori filozófálgatásról? Hiszel te apukám, és azt amit eléd raktak. Ha vallásos környzetbe születtél, akkor azt, ha materialistába akkor azt.
Előzmény: Kolima (161)
Kolima Creative Commons License 2007.01.04 0 0 161
Hanem?! A tapasztalatoknak, és ezáltal a tudásnak... és az Igazságnak. Így, nagy i-vel. Mert sok embernek relatív elképzelése van az igazságról.
Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 160
Hanem?
Előzmény: Kolima (159)
Kolima Creative Commons License 2007.01.04 0 0 159
Én nem hiszek, pláne nem jóslatoknak...
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 158
"en akarom tudni...a lottoszamokat."

...parancsolj: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, .... 87, 88, 89, 90.

:-)
Előzmény: blitzkrieg (157)
blitzkrieg Creative Commons License 2007.01.03 0 0 157
"akkor sem akarom tudni, mi lesz a jövőben..."- en akarom tudni...a lottoszamokat.:)
Előzmény: Kolima (144)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 156
Kitalálom: Kék volt szeme a hintalovadnak és rucinak nevezted. Azért van most a gond. Jelentsd, hogy nem is volt és eljövend a nincsen, s meggyógyusz.

Előzmény: Helleluja (155)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.03 0 0 155

Kedveseim kisjoskák meg saláta palánták?

nos kis kamaszkám, mégis én kérdőjelet tettem volna: magadat is belesorold? roppant nagy jóslat volt, meg ma is az, meg lesz mindörökké, hisz magunkat kihagyjuk a számitásbul, s kirdem s kirdezgetem mint egy kisgerek: miért?

ez is egy kupac, meg vanna még több, kukac?

Nosza, a lényeg lenne, hogy mennyen a vonat, s megy a vonyat mengyeget, jé hova? csihhahha csihhahha...fütyöl a bakterház?

u.i. mikor az 50-es évekbe, kötelező marxista órákat adtak a falusiaknak, s bizon mi majomtól származunk, s édesapám kérdezte, ön is? erre nem kellett többet nekünk marxista kiképzésre menni, hálla istennek! miért utálja az ember, magát? különben nem az ó meg ujtest, hanem nekem jó ami van, ahogy van? hisz az élet, végeredményben, nagyszerü dolog, de pont nem, mikor egyedül vagyok?

na, az élet = örök, társas jéték lenne?

Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 154
"ma már senki nem hisz jóslatokban, mivel egyik sem teljesedett be"

Én másképpen tájékozódtam. Olvastam valahol, hogy a Biblia Ószövetség részében található próféciák (értelmüket tekintve) mindegyike máig igaz.

"Aki ilyenekben hisz, az vagy hülye, vagy dilis."

Vitatkozni róla az is tud, aki nem hisz benne. Lám te is itt vagy és véleményt nyilvánítasz, holott világos, hogy te is hívő vagy. Csak te az ellenkezőjében hiszel. A saját ítéleted szerint magadat is szépen besoroltad.
Előzmény: Kolima (153)
Kolima Creative Commons License 2007.01.03 0 0 153
Nagy valószínűséggel a topik célja, semmi. Vagy talán nem látod? Aki ilyenekben hisz, az vagy hülye, vagy dilis. Eleve halottként nyílt, s úgy is végezte... ma már senki nem hisz jóslatokban, mivel egyik sem teljesedett be.
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.01 0 0 152
Kedves topiknyitó!

Kíváncsi lennék rá mi a célja topikodnak. Tudni akarod a jövőt, vagy csak beszélgetni szeretnél a próféciákról?
Kolima Creative Commons License 2006.12.31 0 0 151

BUÉK!

Kedves Helleluja... nem fogom leírni, mit jelentenek, amikről írtam, mert - ne haragudj a kifejezésért, de nem rád, s senkire sem tartozik - nem lehet.

Majd talán megindoklom...

De most megyek, mindjárt 2007. a visszatérés éve!!

Előzmény: Helleluja (150)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.31 0 0 150
Jjójósok jójósok s kedves kedves Kolima kisjósunk?
 BUÉK BUÉK csak zeggre ne essék!
 Mindenek előtt dicsértessék a Napisten, mert benne nincs egy sötét fót se, mig abszi ulti, én csak egy kis pacsirta vagyok, s korántse tudok mindent, de Apukám, a mennyekbe?
 Na, aranyos kedves Kolima jóstársunk, nem nem tudom hogy mi az az 5hegy, meg 6sasfej, de valaki mégis tudja, mondjuk ha csak te, az a valaki? trudod akivel találka, meg tudja olvasni a gondolatodat, hogy látja, s nem tudod eldugni előle? Sőt, garantálom, mivel nemcsak te meg én vagyunk jó kispajtások, akik jól megértik egymást, s maga a relytéjes varázsszöveggemmel, korántsem közelettem meg még az ó hegyet se, ami óh, hun vót hun nem, s maga a biblia történetbe, Mózes aki nagyvarázsló vót, se lelte, pedig 40 évig kereste, ma se tudja senki, hogy az ó hegy volt, vagy ujhegy? Trudjátok amcsi ujhegy? Erre fel, ezek a lükék is elkezdték keresni, vesztükre? Legutóbb mikor valakinek megmutattam, apropogtató láttál már uj hegyet, de csak egyet, mert mindet? Na, megmutattam, erre rácsapódott a kocsim ajtaja, ne mutass az égre, a jópap hottig tanul? Többet nem mutatom meg senkinek, s mégis megfeledkezek néha néha? Láttál már, igazi kölni fuvót?
 Mellesleg, nem rejtek el semmit, s tudom hogy mások is olvassák a leveleinket, na azért ki vele, ki ellene, mint jelen pillantba, s azt mondom, abszi ulti ha volt meg van igaz jós, akkor én az akarok lenni, kezdve azzal, látni akarom magamat, mert mikor belenézek a tükörbe, egy nagy szőrös majmot látok, akkor is, ha most nem álcázom mamgat, mondjuk puccoson is azt látom, holott? Én nem ezt a majmot karom látni, vagy szőrmés itt - ott állatot, hanem hol vagyok én? Aztán itt az 5 hegy: 1. egy gömb, 2. még egy gömböc. 3. itt a kezem, nem disznóláb de most ugy pinálok, azt az állás vettem fel, mint amit felőttek az ürbe, 5águ csillagba, de zeggit nem türték be? Na nézzük, itt van Mehemed, sose látott tehenet, hát még disznót? Munkát kapott az egyik kolbász - gyárba, s kérdik a szüleik mit pinálsz ott, arabicába? v. amexicána? Kolbász gyárba dodozok, amit nem értenek a szülők, s elül bemen a disznó, hátul kigyün mint kolbásszá? Hát, nem értik még mindig, s most mondjuk te vagy egy disznó? S ami elől bemegy a disznóba, az hátul kijön, de itt a disznó is bemegy, s hátul kijönne? Ami bemegy, annak ki kell jönni? 4.a lába szétlökve, most hogy lesz ebbül 5? 2 gömb, 1pár kéz, karral kitárva, aztán egy pár láb, szétlökve, s eddig ez 4. hegy, vagy megint csalóka, mert ha csak ujhegy, ott is most ha van az illetőnek mutató ujja, az nem a mutató, hanem a mutató? az egész mutáció?
 Aztán öröm a kárómon köröm nőtt, 5.? Van több?
 Kedves Kolima erdők s mezők szelleme, ki lenne, ha nem az, akinek: erdő mező selye hajja, hegyek völgyek integetnek felétek? Hogy őszinte legyek, nem tudom azt a relytvény amit feladtál, de mindenkinek, mert én mindenkinek beszélek, sőt arra, hogy szellemek bezsongok, s akarom látni akaraom látni...noncse, nem-e mindennél lehangolóbb? mert akarni, minden lehet, ellenben, Sárika egy gicsit csunyácska, igaz csak elhitették vele, mert nem divatosra fésüli a sörényét, nekem az szép, igaz fösti magát, persze pösti, meg pösze? Na, a tükör előtt gyakorlatozik, s most ez a haja, vagy sörénye, mert ez a testikolom, mondjuk neki nincsen, de most hogy lesz ebbül 2x2 = 5 hegy, mert na ha van hegye van pecek is? 2hegy elől, kettő hátul + bubu, mert a gólya, de orrod a dugója?
 Nem, kedveseim, nem tudok mindent, de mi a fő? Több szem többet lát? S ne haragudjatok, de ténleg nem is gondolom, hogy valamit is elrelytenék, mert ha lenne valamim, az is csak az országos takarék pénztárba, mondjuk azok se mondhatják meg, az igazat? Szóval, én csak szellő vagyok, szelengetek, s istenemre, nagyon örülök hogy még enged a szelep?
 Hogy lehet ugy irni, vagy beszélni, hogy teccen az embereknek? Na, bocs mindenkitül, aki nem ugy érti amiket irok, ahogy akarja? Aztán, megkérném kedves Kolima jósunkat ne haragudj, de nem tudom a hegyest meg sasfejest, meg a két évet örömködi, lennél kedves leirni nekünk, s előre köszi!
 Boldog magyar ujévet, mindenkinek!
Előzmény: Kolima (149)
Kolima Creative Commons License 2006.12.31 0 0 149
Lehet, hogy velem könnyű beszélgetni... Neked! Mert nekem viszont meg kell magam erőltetni a mondanivalód kihámozása miatt. Mit susognak az erdő szellemek? -Azt susogják, hogy "azok" visszajönnek, s itt is vannak. Föld alatti világuk van, de a föld felszíne hallgat. A világ öt felé mutató hegyén, ami ma már sasmadarat hord a fején.- Na ezt fejtsd meg... ha tudod miről van szó, akkor meg fogom érteni a választ akkor is, ha még ennél is értelmetlenebbül írod. De nem ufffofofókról van szó... ahogy Te mondanád. A másik a végén, ha Te valóban ilyen táltos vagy, vagy nem tudom mi vagy, akkor ezt irányítsd ide: "két évet örömködé, de két évet szenvedé, s a két évet elrontá, de igazságot megérté, négy évet megtanulá, s újra két évet örömködné, az örökkében örömködné". Na ezt én is vágom... de válaszolj csak rá ;) Komolyan mondom! Ha van tudásod, ezt érteni fogod.
Előzmény: Helleluja (146)
Humbert Humbert Creative Commons License 2006.12.30 0 0 148
Nyirkai jóslat cenzúrázott változata:

http://www.arvisura.van.hu/keret.cgi?/yotengrit.htm
Előzmény: Helleluja (147)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.30 0 0 147

Kedves jójós H.H-bertünk!

biztos berti innen H. Berti érti? röviden ha összefoglalnád, akkor nagyon jó lenne, egy kicsit belekóstálni, hideg langyos vagy forro, a kása? én megmondom őszitén, a láthatatlan hatalom látható lett, s talán ez a legnagyobb dolog, mint minden hazugság előbb utóbb a napra, vettetik?

na a Kin -Kong cammogna,  nemcsak hogy láthatatlan hanem puccos, szőrüs s egy ronda állat? karnebal, Cszarni Baltar, előtte az oltár, kezébe a nagg balta...?

buék buék... meg ne mukkuljék!

Előzmény: Humbert Humbert (145)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.30 0 0 146

Kis jóskák s nagy jóskák, kedves Kolima!

Találjon jó kedvben egésszégben a jóslásom, csiri -biri, abrak a dara, meg mindenkit, ugyanis azt srofolom meg koffolgatom, hogy hogy lenne helles, ha hogy fejezném ki meg be magamat?

Igaz hogy nemcsak neked, hanem mindenkinek azt mondom, hogy legkésőbb, na itt van hogy nincs olyan annak, akinek nincs késő, meg most legelőbb, kellőb, s mellik a helles, mindenki megtudja hogy ő szellem, tutajon képpest, na most akiknek nem később: tengerén az életnek, van egy mentő csolnak, amit eddig ijjen formákba nem hallhattattok, mert titok? mikor kezdenek tojni a tukok?

Jó szellem vagy, s könnyü veled beszélgetni, persze aki erdő mező sejehaj... rossz ember nem lehet? Na, mit susognak ez erdő szellemek, meg a hegyek völgyek, hegyek völgyek között, zakatol a vonyat...?

Most kérdem, mindenki aki aszondja, ő még nem találkozott magával, persze érthető ki akarja tudni, hogy kötélen végzi, vagy ágyba trohálva stb...s ime 2006 feneketek pattoghathathat 666.... s vacsi, megoldottuk a 666 relytéjét? előbb utóbb találkozni fogsz magaddal, s meg ne ijjedjetek, ha szőr volt, vagy van a fejeteken, szőrme?

buék buék de ne az ágy allá?

Előzmény: Kolima (144)
Humbert Humbert Creative Commons License 2006.12.30 0 0 145
Nyirkai jóslat. Vélemények? Sztem megdöbbentő...
Kolima Creative Commons License 2006.12.30 0 0 144
...huhh... nekem ez kissé erős! Egyrészt, angyalok és szellemek valóban nincsenek! S nem azért mondom ezt, mert én a szkeptikusok közé tartozom. Néhány éve, az éjszakai erdőket jártam, nagyon sokáig... ha valakinek látni kellett volna szellemet, angyalt, tündért, földönkívülit vagy ördögöt, vagy bánom is én mit, akkor az én lettem volna. Láttam érdekes, megmagyarázhatatlan dolgokat, de tudod Te, mennyi jelenség van a Természetben, amelyre a tudomány még nem talált választ?
Egyébként abból amit írsz, nehezen tudok értelmet kivenni... pedig szövegértésből elég jó vagyok...
Jósolni nem tudok, és nem is akarok!! S ha van is ilyen, akkor sem akarom tudni, mi lesz a jövőben...
Előzmény: Helleluja (143)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.30 0 0 143

Kedves jósunk Kolima!

a kigyó, minden állatnál okosabb vala, nos olvastam a másik rovatba, hogy se angyal se szellem? nagyon megállja a hellét amit mondol, mert olyan is van, de abszi ulti, legalább két - wilágban vagyunk, mindenki egyeszerre, amit ugy ertsünk, hogy előbb gondolkodok, aztán tudom hogy van fenekem? akira azt mondják, nincs észnél, gondolkodik? aztán aki nem gondolkodik halot? lát?

Ami történik a szemeink előtt, ismét ezzel, ezekkel a lehetőségekkel az értelmesebbjeink, vissza tudják szerezni azt a tudást, amikor minden megtudhatunk, első kézből?

az érdekessék, hogy most ténleg az ősi kulturák kezdenek feltámadni vala, amikor vak vezeti a világtalanokat, valóban ezzel párhuzamosan van egy szellemi világ, ahol előbb történik meg minden, nos az is változik, de valahogy ugy, hogy mig itt 1000 év, ott 1 nap telt el?

Roppant érdekes dolgokat kezdek felfedezni, mert mondjuk én azt akarom, hogy mindenki első kézből megtudja, mire várhat, vagy mi vár rá, hogy tudna választani, meg felkészülni?

Egy biztos, ma az iraqi háboru, a magyarfajtájuak, végeleges elföldelését célozza, mikor  mégis, nem zörög a haraszt, ha nem tapossa, rajta a paraszt?

jósojál nekünk valamit, valami jót?

boudog ujévet!

Előzmény: Kolima (142)
Kolima Creative Commons License 2006.12.29 0 0 142
Egyet ne felejtsen el senki (ezt egy hozzászólás végett sem, hanem csak úgy írom): a jósok - nem a manapság tévelygő idiótákra gondolok - a maguk idejében rettentő ravaszak voltak. Évekig figyelték, miről beszélnek az emberek, vizsgálták a hidelmeket, a vallásokat, az időjárást, a halálozások arányát, a betegségeket, az eseményeket, stb, s összeszedve a temérdek információt, ki tudtak számítani, számolni előre ezt azt. Ezzel bizonyították be a tudásukat, de bizalmat szerezni így is nehéz volt. Voltak, akik egy eső előre megjósolása után elfogadták a jóst, de ha a népnek nem volt elég ennyi, akkor komolyabban kellett bizonyítania. Ekkor bedobtak egy politikai eseményt "megjósolni", vagy akármilyen más eseményt, s ha nem jött be, akkor ilyen olyan formában elküldték a francba. Nem mindenkinek volt szerencséje. Általában a harmadik, negyedik komolyabb jóslat után, amely természetesen be is jött, az emberek hinni kezdtek neki. Olykor fanatikusan, és ezt a jósok ki is használták. Hiszen aki fanatikusan hisz valamiben, annak úgy is alakul az élete, ahogy azt a jós előre megmondta neki. Akkor már elég volt mondani valamit, ami ijesztő volt egy ember számára. pl, hogy hamarosan lángokba borul a házad. A jós szándékosan idegelte fel azt, akinek jósolt. Aztán az ember hazament, s mivel azt hitte, mivel a jós már sokszor bizonyított, és komoly dolgokat, hogy hinnie kell neki, s vigyáznia a házára, addig idegeskedett, ügyetlenkedett, hogy felületes munkálkodása során valahogy sikerült felgyújtania a saját házát. No hát a jós hatalma ezzel csak még jobban növekedett. Ami meg a távoli jövőről szóló - számunkra jelenbéli- jóslatokat illeti, fordítási hibák, többértelműség, és zavaros szövegek miatt betehető egyes jóslat ide, vagy oda. Gondolok itt arra, hogy Nostradamus megjósolta Histert, akibe belemagyarázták Hitlert. Nem azért, de öt éves lehettem, amikor azt mondtam a faternak, hogy milyen jópofa dolog lenne, ha feltalálnák azt a lemezjátszót, amit be kell dugni a TV-be, de a lemezen film lenne zene helyett, és akkor fel tudnánk vele venni a jó meséket. Akkor én most megjósoltam a DVD lejátszót??? :) Szóval... vagy vannak véletlenek, vagy nincsenek.
Helleluja Creative Commons License 2006.12.12 0 0 141

Jjósok meg jojojojojo...jojjjjjj...jósok?

Ime az álmok, meg látomások, meg próféciai álmok stb... ODA VISSZA történnek, amikor még mindig keresem a szavakat, hogy nagyjából le tudnám irni, amit ténleg az illetőnek, s itt már nagyon számit, kivel van az illető összeköttetésbe, nos minden szentnek maga felé fog hajlani az ujja?

Amik megtörténtek, azokat nagyjába megtaljátok az összeirataimba, s néha nagyon de nagyon is álcázva, s a legérdekesebb volt, a KÉT -FEJÜ SÁRKÁNY, ki lángot vágott az ekekből, s nem lehetett tülle elmenekülni, kivéve az állomásokra stb...

Ha odanéztek, borzalmas dolgok történtek, s maga most a KÉT FEJÜ gAYTA a DIABLÓ aki maga a sárkány fej volt, lett kiloccsantva az ürbe, nos a fejnek vége, ami most akik a fejek voltak,  itt, lehet izráel vagy maga anglia meg akik ezen borzalom ar meg adók, meg ijjen gyilkolás sose volt, elfognak tünni, lassan szépen, s ha a BESTIA, most erőre kap, kia, vagy mia? Igen igen a 666 az a bestia legyőzte a sákány - kigyót? Uhuhuhuuuuuuuuuu.....

Ja még annyit, aki aszondta, e -wilág legerősebb embere, hogy az istennel beszél, s az beszél belőle, s ténleg a kétfejü - kigyósárkány által volt hatalma, most egyedül maradt, s lássuk, milyen lesz a kijózanodásuk, mert trudod, add hozzá a focci capatokat? Milyen érzés, csak legyilkolni lehet mindent, magukkal, most hogy érzik a gyilkosok a kezdettül fogva? magukat?  Hegyek, boruljatok ránk, s most ténleg megnyomják a gombot, s repülnek a combok? usa térjél meg, magadhoz!!!

Soha nem voltunk igy kiszolgáltatba, a kigyó - bankdáknak!? hol a messiah?

Helleluja Creative Commons License 2006.10.25 0 0 140

Jjó!

vegyük izráelt, amikor 1947 - 48 -tól 70 = 2017 - 18 s ha jelenet valamit 2012 vagy ha mégis 60 év, ami ha Jézus 33 s kétszer 33 valahol itt lesz a klamatyó?

Jjó, ha vége jó....

Iraq megsemmisitése előre vetitése az egész sumit - szittya - szkita népek kiirtásának, ami usától függött, nos usa angló - gyarmat lett, ismét!

Hogy hangzik, s nem az angolul beszélő népek, szegének, sem nem a népek, hanem a vezetőik, vagyis sötétek azaz vakok vezetik a világtalanokat, ami abszi ulti szószerint is érthető, hisz hazátlanok?  

Jjó...

Előzmény: Helleluja (139)
Helleluja Creative Commons License 2006.10.25 0 0 139

Uj ég s föld, a régeiek mind megyilkoltattak, s emlékük töröltetett?

Nagyon egyoldalu minden, mert a másik oldalt gondolni se lehet, hisz akik ujat akarnak, nem kell mident eltüntetni az igaz Jézus körül?

Elég régen jártunk ebbe a táblásba, s azóta sokmindent történt, s próbáljuk meglátni hogy akik irányitják e - wilág szekerének a rudját,- igaz láthatatlanul - a nem beavatottak számára, de vegyük csak Iraqot, a föld legelső mezővárosainak az emlékének is, az eltörlését, amivel egy próféczia ami nagyon fontos, az utolsó felvonás első lépése, megtörtént, ugyanis Iraqot, vagy Mezopotámiát, mostmár teljesen szétverték, a lehetősége hogy egy ország maradjon is, még addig az angol s amcsi katonaság ott tartózkodik, tehát Iraqnak, Bagdadnak örökre vége, sőt most végnélküli armegedonuk elkezdődött, amit garantálni fog a NAGY - SÁTÁN = ANGLIA vagyis az angol globbalisták, vagyis a sötétbe wiláguralomra törtetők, akik allatt vanna a KIS SZARV LUCZI FERRCSI AMCSIKA CSIKA CSIKA csajka, akik szintén a vezetősége a sötétek, ALIENEK de ezek földallattiak, aztán a HAMIS PRÓFÉTA VAGY HAZUG PRÓFÉTA zádorland, na ezek vannak a bibliába is beirva, s mindenki megláthatja őket, azt hogy mit tettek, amit nem akartunk, meg akarunk látni, hisz országok népek, akik a kiirtandó népek likvidálása megkezdődött, s most kezdődik a ... most kezdődik a tánc, az utolsó keringő, s a 7 éve hellett, én 70 évet mondok, na most azt lehet izráel bejelentésekor 1947 kezdeni, amit én azt mondom, maga az egész, mégis visszafordulhat a feladókra, persze ahoz az amcsi népeknek is fell kellene ébredni?

Magyarországgal kapcsolatban, mert a magyarok meggyilkolása 1000 - ben kezdődik, amikor magát mint magyarországot, maga nevet, se meggyilkolni se eltüntettni nem tudják, se a magyar Jézus családja vagyunk töretlen szellemünkkel mit kezdeni, mi sem velük, igy egy darabig még vergődnek, aztán örökre leszakadnak, a feneketlen mélységekbe, s végül is a magyarok, maradnak, Istenes - Jézusos magyar családoknak!!!

Jjó, ha a vége jó, minden jóhóhóhóóóóóóóó....nemsokára jön a Télapó?

Helleluja Creative Commons License 2006.08.28 0 0 138

Jósok s jópróféták!

Tudakozzátok hogy hány óra, s ebből a mondásból kiindulva, kötelességünk tudni, mit hoz a jövő? Megint egy mondás: nem zörög a haraszt, ha nem tapos rajta a paraszt, meg a rengő nyárva, ha nem fujja a szél stb...

Ha jobban odafigyelünk, még a red - empirátusba is volt 5 éves terv, s a wilág felszabaditása, vagyis s nemzetköze lesz csak, maholnap a wilág, ami itt van, se ország se világ se határ, na tessék? Semmi szecska a kubacba?

A buta jobbágyköcsögnek elég annyirt tudni, hogy egy csizmaszarba egyszerre dugja bele a kát lábát, na jól meg lettünk áldva, s ez az áldomás még mindig divatba?

Kérdem, ki az aki nem akarja tudni, hogy mi lesz gyerekeivel, legalább? Na most nagyon fontos, hogy kötött kévébe érne bennünket, minden időjárás változás?

Nem bántottam meg senkit, de engem mindennél jobban érdekel, hány óra, meg mikor leszünk megint szabad madarak, hisz mi az, ami a párát tartja bennünk?

szebb jövendőt, bővebb gatyát!

Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 137
tőled?

Asszem normálius választ ugyse adnál.

Amúgy meg sztem igenis földhöz ragadság.
Előzmény: Agnoszticizmus (136)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.08.28 0 0 136
Ez nem földhözragadtság. És offolás lenne. Inkább a témában kérdezz!
Előzmény: Boeing 737-600 (135)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.28 0 0 135
A saját létedre milyen földhöz ragatt bizonyítékod van.
Előzmény: Agnoszticizmus (134)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.08.28 0 0 134

Nert Isttenbe és az angyalokba hinni kell.

Hinni lehet bennük, de nem feltétlenül kell.

Aki hiszi hogy vannak annak megjelennek.

Mint ahogy a paranoiás skizofréniában, és a temporális epilepsziában szenvedő betegek is láthatnak, hallhatnak dolgokat.

Előzmény: Boeing 737-600 (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!