Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Azt a "pár mozdulattal fel-le szerelhető tusa" kérdésre, valamikor Steve topiktárs már adott fényképes választ. (A fene tudja melyik hsz. alatt van.) Ha jól emlékszem, a patron becsavaróra volt rögzítve a tusa. A többit már te is elképzelheted! :-)
Itt van még egy alternatíva! Teljesen famentes, ezáltal nem kell pácolnod! :-D
Igen, az full műanyag, nekem is van gyári állapotú. (Vagyis majdnem gyári, a technológiai hibákat kijavítottam.) De ez a famarkolat tetszik nagyon. Esetleg egy pár mozdulattal fel-le szerelhető tusa, hogy a pisztolyos feeling is megmaradjon... Ááááá, nem kéne ezt, ilyenekből törvényszerűen következik nálam a fúrás-faragás, csiszolás, pácolás, stb. :-)
Úgy látom, hiába várunk a kedélyek csillapodására, meg hogy a 210 hsz-ből 100 ne egymás kóstolgatásából álljon, itt egy ON kérdés: Szerintetek az alábbi LOV-21 markolata teljesen ki lett cserélve, vagy csak egy markolathéjat (+ tusát, előágyat) kapott?
Nincs bajság! Én még a 70-es évek közepén egy osztálykirándulás alkalmával voltam a Jáki templomban. Idegenvezetést a helyi plébános tartotta. :-)
Na még egyszer megkérdezem: Jáki lőtér? Nem kell tartani senkitöl, még tőlem sem! :-D Rajtunk kívül csak amatőr, hobbista lövészek lesznek érdeklődés szintjén! :-)))
Nem voltál még Jákon??? Nevezetessége a román stílusuban épített, gyönyörű temploma! A szomszédos Vas megyében található, Szombathelytől kb. egy lövésnyire! :-)
Te hányszor válaszolsz egy hozzászólásra? Úgy látom nagyon meg akarsz győzni, milyen szuper puskád van. Lehet velem van a baj, de szerintem veled nagyobb. :-))
A témát részemről lezártam!
Igen Ő a helyszínt ajánlotta! Ellenőrzött körülmények között, versenybíróval! Ismerem Sakót, nem beszél a levegőbe! Zolika nekem ajánlotta az összehasonlító tesztet. Élnék vele, de (sajnos?) nincs alsókaros kínaim. (Véletlenül volt, de gyorsan eladtam! :-) Bár egy csőtörős Norconia B2 puskám azért akad. Verekedni az is jó! :-D
Mivel mindketten aránylag közel vagytok hozzánk , biztosítom a helyet ahol garantáltan pontosan kimért távolságokon bizonyíthatsz népes nézősereg előtt. Ajánlom a jáki lőteret a májusi FT versenyünk után. Szerintem ez a program nagyon sokak érdeklődését felkeltené. És persze versenybíró előtt és dokumentálva.
Sako felkínálta neked a bizonyítás lehetőségét. Hidd el, neked is jobb lenne, és nem szájhősnek, virtuális lövésznek tartanának. Bocs, csak szóltam! Mert így azt a kis hiteled is elveszted.