Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált a PENTAX PK bajonettes SMC PENTAX-M 50mm f1,4 manuális objektívem.
Hibátlan műszaki és esztétikai állapotban van, gyakorlatilag karcmentes. Gyönyörű és éles képeket csinál. 8 lamellás blendével rendelkezik, így sokkal szebb a bokeh, mint a PENTAX-M 50mm f1,7 verziónál, ami egy fél fényértékkel gyengébb is. Kategóriájának egyik legértékesebb darabja...
sorozatszáma: 6031086
Az objektív ára: 26.000.-Ft
Én Sony NEX-6-on hasznaltam, így akit úgy érdekel: külön megvásárolható hozzá a PK > NEX átalakító adapterem.
Az adapter ára: 6.000.-Ft
Érdeklődni: 06 (harminc) 9674340 vagy drszabopeter(kukac)me.com email címen.
hibátlan állapotú, cca két éves Sony HVL-F58AM vaku (s/n 2201825) keresi új tulajdonosát. Én a 60-ast használom, így ez most feleslegessé vált. Doboza, puha tokja, talpa megvan.
Eladásra kínálom Minolta AF 75-300mm F4.5-5.6 (BIG BEERCAN) objektívem Minolta/Sony Alfa bajonettel. A képeken látható, kifogástalanul működő állapotban. A tubuson használati nyomok vannak és a skála műanyagburkolatán repedés található. Lencsék por, karc és gombamentesek. Első és hátsó kupak.
Eladásra kínálom Minolta AF 75-300mm F4.5-5.6 (BIG BEERCAN) objektívem Minolta/Sony Alfa bajonettel. A képeken látható, kifogástalanul működő állapotban. A tubuson használati nyomok vannak és a skála műanyagburkolatán repedés található. Lencsék por, karc és gombamentesek. Első és hátsó kupak.
Eladó Sony 75-300mm F4,5-5,6 teleobjektív hibátlan állapotban. Sorozatszám: 2151222 Por-, gomba- és karcmentes. Első hátsó kupakjával, gyári napellenzőjével és dobozával. Személyes megtekintésre és kipróbálásra Budapesten, Székesfehérváron és Móron van lehetőség! Ára 28000 Huf Email címem: gabornok@totalcar.hu
Konica Minolta Dynax 5d váz Konica Minolta AF 18-70mm f3.5-5.6 d Minolta AF 70-210mm f4.5-5.6 Macro + UV szűrő Gyári szám: 98522053 Kevés expos váz. Az összes gyári tartózék van hozzá (Töltő, akkumulátor, kábelek, 2gb memória kártya, stb.) Tökéletesen működő állapotban.Ajándék táska. Ár: 45 e Ft 40 e Ft Elkelt
Akiknek van Minolta 5400Hs vagy xi vakuja, és szeretné használni Sony vagy Minolta dslr vázon akár adi és wireless vezérléssel is, az írjon nekem, át tudom alakítani.
Sony NEX 5 fekete váz, szép állapotban, dobozzal, tartozékokkal, 1 gyári és 1 utángyártott aksival: 55.000Ft
S/N: 5498003
Sony NEX 3 bordó váz, szép állapotban (feleségemé, nagyon vigyázott rá :) ), dobozzal, tartozékokkal, 1 gyári és 1 utángyártott aksival: 45.000Ft
S/N: 4461575
Utángyártott vezeték nélküli távkioldó Sony NEX-ekhez, valamelyik gép mellé ajándék ha nincs alkudozás.
S/N : nincs rajta
Bontatlan GGS kijelző védő: valamelyik gép mellé ajándék ha nincs alkudozás.
Végül rászántam magam a gyűjteményem utolsó példányának eladására is:
Minolta Rokkor QF 200mm f:3.5: Hihetetlenül hangzik, de ez az objektív gyakorlatilag új. A lencsék és a tubus is karcmentes. A képeken jól látható, hogy még a bajonett is érintetlen. A fókusz gyűrű nagyon finoman jár. Gyári bőrtokja is gyönyörű állapotban van: 30.000Ft
S/N: nem találtam rajta
Csere is szóba jöhet, szép állapotú: Canon EF 50mm f:1.4 USM, 85mm f:1.8 esetleg Canon vakura. Természetesen értékegyeztetéssel.
Megtekintés, próba, személyes átvétel Szekszárdon lehetséges. Postázom is.
Sony NP-FM50 eredeti gyári "M" sorozatú lithium-ion akkumulátor használtan félárnál is kevesebbért eladó. Nem holmi utángyártott vacak, hanem eredeti gyári Sony! Elég sokféle típusú fényképezőgéphez és kamerához jó. Az új ára még mindig jóval húszezer forint felett van, lásd. pl. www.argep.hu/main.asp?suche=Sony+NP-FM50 vagy www.arukereso.hu/fenykepezo-kamera-akkumulator-c4198/sony/np-fm50-p36677977/ oldalakat! Irányár: 10.000 Ft.
Üdvözletem Mindenkinek! Érdeklődnék, hogy hol tudnék még vevő egységet venni a Phottix Strato II Multi rádiós kioldómhoz, hogy több vakut is tudjak üzemeltetni. A válaszokat előre is köszönöm. üdv: Gábor
Keresek M42 - Minolta AF/Sony Alpha (A-mount) bajonett átalakítót. Szeged illetve Orosháza környékén! Aki tud ilyen boltot, ahol kapható, vagy van valakinek eladó, és módjában áll..jelezze!
Külön a fullframe A850 váz (2x000 expo) 280.000 Ft ebben benne van egy megkimélt, táskában hordott gép, dobozával, papirjaival (itthon vásárolt) gyári LCD védő kemény lap + fólia a hátulján gyári távirányító, ezt kispórolták a 900-hoz képest sajáton felül még egy eredeti akku gyári mattüveg a mf fotózáshoz
16 gb Kingston CF kártya, iszonyat gyors írás-olvasás
Eladó: Cosina 100-300mm 5.6-6.7 MC tele, Minolta AF (gy.sz.: 98011176) Minolta 35-70mm 3.5-4.5 (gy.sz.: 51811118) Minolta Dynax 300si váz (gy.sz.:92808270)
Az objektívek karcmentesek, kívül és belül tiszták, AF és blende rendben. A teléhez napellenző, első sapka, a kis zoomhoz első-hátsó sapka van. A váz hibátlanul működik, szíj és keresőtakaró van hozzá. Helyben minden kipróbálható, de elem nélkül adom.
Szombathelyen vehetők át, postát csak előre utalással vállalok, de helyi ismerős akármikor átnézheti mindet. Képet az érdeklődőknek küldök, ha igénylik. Irányár 17.000.- Ft,
Minolta válltáskával (fentiek+vaku, két-három objektív, kiskacatok beleférnek bőven, szép és tiszta állapotú) 19.000.- Ft
Eladó továbbá külön egy teljesen újszerű Sony SAL 55200-2 SAM optika (SN:1924953). Szerencséje a balszerencséje, ugyanis az első kupakja nincs meg. Ezért és mivel van egy Minolta 75-300-asom is, ezt nem használtam soha, csak egy-két próba erejéig! Ennek az ára 45000Ft.
Érdeklődni az olx.hu-n megadott elérhetőségeken lehet!