Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11974

Én azt hallottam h az erő sportok is jók erre..spec konditerem....

Előzmény: Tyson big (11973)
Tyson big Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11973

Szia hát én gerinc tornát csináltam! Mit javasolsz milyen torna gyakorlatokat ? Köszönöm ! 

Előzmény: Ricciardo (11938)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11972

Ribanc doktornőröl van szó, jol olvastam, vagy vmit benéztem?! 

Előzmény: Törölt nick (11970)
Pontello Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11971

Sziasztok!

Tanácsot kérnék tőletek az alábbi problémával. Az urológus krónikus prosztatagyulladást állapított meg nálam 2 éve, rutin vizsgálat alkalmával. Nem sikerült a babaprojekt, ezért kerestem fel, egyéb kirívó problémám nem volt. Beszedtem 1 doboz antibiotikumot, sikerült is a baba. Rá egy évre ismét próbálkoztunk, nem sikerült....irány az urológus.....prosztatagyulladás, antibiotikum, 2. gyerek. Szeretnénk 3.-at is, de most nem jött össze, hiába szedtem több doboz antibiotikumot, sőt a gyulladás mellet entherococcus faecalis is kitenyészett, még egy halom antibiotikum, meg masszázsok, de nem sok siker, bab meg egyáltalán, sőt a libidóm meg a potenciám is egyre rosszabb, 37 évesen.....Amikor mondom az urulógusnak (nem magánrendelésen) csak a vállát rángatja, igazából nem mondd semmit. Fájdalmat okozó tüneteim nincsenek, talán a vizelés gyakori, de gondolom megint van gyulladás....Igazából ami nagyon zavar az a baba és potencia....Okozhatja ezt a prosztata vagy más irányba induljak?

Előre is köszi a tanácsot, segítséget.

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11970

Urológus doktornőt kérdeztem meg az előbb a két masszázs (szex és orvosi) közötti különbségről. Azt mondta, hogy magában a technikában nincsen, csak az orvosinál a minél gyorsabb ejakuláció a cél minden finomkodás nélkül. A másiknál meg finomabb érintések, hosszabb ideig tartóan, és hogy élvezet (is) legyen benne a páciensnek. Szerinte nehéz visszapasszírozni az ondót a vezetékbe.  

Mivel mindkét műfajt műveli (pont a prosztatagondok a szakterülete) adok a szavára.

Előzmény: rghulkj (11955)
Motrio Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11969

Jogos. En korabban azt hittem hogy ha eltunik az entero akkor minden rendben lesz, de nem valtozott semmi. Izomlazito se csinalt sokat nekem. A parazitakent viselkedo bakteriumokat nem lehet egyszeruen kimutatni, ezert a sima tenyesztes nem mutatja pl a chlamydiat. Ezert kerdeztem hogy mi a leghatekonyabb a chlamydia, mycoplasma, ureaplasma kimuzatasara.

Előzmény: Laca 38 (11968)
Laca 38 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11968

Vizelési problémám nekem sincs!  Próbálgatok mindent meloxan, izomlazítót, voltaren, cataflam.

Azt azért nem értem, hogy miért nem lehet kimutatni! Mivel a baktérium tenyésztésnél ki kellene mutatni mindenfélét, nem??? És az is érdekes, hogy volt pnm elasztáz vizsgálat és ott duplája volt az értéknek ami azt jelenti, hogy gennykeltő baktérium van jelen. Akkor , hogy a p.... nem tudják milyen baktérium?????

Előzmény: Motrio (11966)
Motrio Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11967

Honnan lehet tudni, hogy a legtöbb betegben benne van,ha nincs rá teszt? Köszi az infót, de ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Inkább nem olvasnám el, mert attól csak jobban beparáznék, és az csak ront az állapotomon...

Előzmény: Python86 (11963)
Motrio Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11966

Hasonlóak is problémáink meg nem is.... nekem nem csíp az ondó, sőt vizelési problémáim sincsenek. Gáttáji fájdalom van, így az ülés nekem is gond. Bőrproblémák mellett az ízületeim fájnak és egyre rosszabb. Kézzel kezdődött, de moatmár csukló, lábfej, térd, kb minden érintett...

Ízületekre mit szedsz?

Előzmény: Laca 38 (11964)
Daniba1000 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11965

Azt talaltam ki bar tudom fajdalmas, hogyha trnyleg el vannak bújva mellekhere meg ondóhólyagban ki kene próbalni az ab előtt vagy az elejen kiberni jóparszor. Tudom k fajdlamas de ez is így. Hatha ürülbe szetszaporodva több esely van kiírtani őket

Laca 38 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11964

Szia,

többször nézettem meg már ezeket, de semmi! Chlamydiát már vérből is, de semmi. Végig szedtem 6-8 hónap alatt az összes antibiotikumot, de semmi. Az idő múlásával enyhültek a panaszok, de nem szűnnek meg. Teljes részletes vérképet kb 3-4 havonta, de nincs eltérés!  Úgy hogy zsákutca!! Most mindenre vigyázok így elvagyok.

( nem ülök le, nem fürdök meleg vízbe, nem iszok alkoholt, próbálom kerülni az erős ételt stb) 

Rájöttem, hogy semmi értelme az antibiotikumnak, mert a mellékhatás miatt sokkal rosszabb minden. És a panaszokat nem szünteti meg. Most csak az Ízületekre szedek néha néha gyógyszert. Szemem is érintett, gyengén véreres! A spermám néha nagyon csíp, néha gyengébben. Utána elkezdenek dolgozni a nyirokcsomók is egy két napig. Ahogy enyhül, úgy múlik az ízületi fájdalom is....

Előzmény: Motrio (11962)
Python86 Creative Commons License 2017.10.24 -3 0 11963

Mycoplasmából létezik pl. a myco fermentans, amire semmilyen tesztet nem fejlesztettek ki. Ez a krónikus betegek döntő hányadában jelen van. Van fenn valahol neten róla egy angol nyelvű cikk. Állítólag biológiai fegyvernek akarták szánni, és rabokon kísérleteztek. Csakhogy ez annyira "jól" sikerült, h a börtönőrök és családtagjaik is megfertőződtek. Ezt is iszonyat nehéz kiírtani..

Előzmény: Motrio (11962)
Motrio Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11962

Szia! Nekem is enterom volt meg citrobacter, most masfel honapja elvileg nincsenek bennem, de ugy sejtem hogy vissza fognak terni mert eddig kb mindenkinek itt a forumon visszatert. Nekem az orvos mondta hogy ezek nem okoznak izuleti problemakat, ezert keresgelem hogy mitol lehet. Mycoplasma, ureaplasma, chlamydia amik ilyesmit csinalnak, ezert gondoltam hogy ezeket ujra megnezetem. Immunologusnal jartal mar? Hogy probalod enyhiteni a tuneteket? Hosszutavon ha korosan mukodnek akkor iszonyat fajdalmakra szamithatunk ha tovabb romlik...

Előzmény: Laca 38 (11953)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11961

Persze, ez nyilvánvaló. De itt pont arról volt szó, hogy a szexuális masszázzsal lehet gondokat okozni ha nem kifelé ürül. És ha az orvosinál nem jön ki?

Előzmény: Daniba1000 (11958)
Ricciardo Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11960
En azt mondom szexeljen jokat az ember rendszeresen, hisz akkor is tavozik az a valadek az emberbol. Szexualis ingerekre szerintem ugyanugy kijon az.
Előzmény: Törölt nick (11957)
Ricciardo Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11959
En nem tudom hogy vagytok vele, sokan beszamolnak javulasrol ez teny, de nekem egy orvos se nyukaljon a seggembe. En egy honappal ezelott az egyszeru vizsgalatot elutasitottam emiatt. Az pedig eszembe se jutna hogy masszazst csinaltassak. Persze ti jarhattok masszazsra ha jo utana meg minden, de en nem fogok, soha nem is voltam es nem is leszek.
Daniba1000 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11958

Szex masszazsnal azert jön több mert szexuális ingerle termelődik a váladék. Tehat a masszázs közben termelődik

Előzmény: Törölt nick (11957)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11957

Franc se tudja. Nekem minimális tüneteim voltak, maga a prosztata nem fáj(t). Az urológus mikor megnyomkodta, mintha a beleimet húzkodták volna ki, csillagokat láttam fájdalomtól. De ahogy abbahagyta, azonnal elmúlt a fájdalom. Viszont gyakorlatilag semennyi ondó sem jött, max. 1 csepp (kétszer vizsgált). Azt olvasom, hogy szexuális masszázsnál (olyanon még nem voltam) meg rengeteg jön ki... hogy is van ez? Ha az a cél hogy ürüljön/tisztuljon, akkor az a jó, ha van ejakuláció, nem? És ha az urológus orvosi masszázst csinált, és semmi sem jött, akkor mi van?    

Python86 Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 11956

Van még valami a háttérben, amit rohadt nehéz kimutatni. Elég sok olyan kórokozó van, ami roncsolja az ízületeket, ha már krónikusan van jelen hiába csináltatsz vértesztet, semmi eltérés nem lesz, sőt még az ellenanyagteszteknek sincs értelme, mert max. már csak az IgG-t fogod látni. Vagy azt sem. Ilyenkor csak a tünettanból tudsz következtetni, aztán arra felírnak valamit, ami vagy hatásos lesz vagy nem. De én azon a véleményen vagyok h inkább a gyógyszer nyírjon ki, mint valami szemét kórokozó. Egy krónikus fertőzés "nem jár egyedül"...

Előzmény: Laca 38 (11953)
rghulkj Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11955

"3,1415 nek lesz lassan igaza hogy egy K lassan olcsóbb lesz mint egy orvos, p. masszázst meg az is tud, és lehet hogy jobban is élvezed. Tőlem nem kapott mínuszt. Sőt nyomok is egy +-ot."

Legalább te ne írnál ekkora butaságot!! Ennyi év után illene tudnod, hogy az orvosi prosztatamasszázs, illetve a szexuális célú az két különböző dolog.

Nem véletlen, hogy az orvosi egyetemeken tanítják a helyes technikát, ugyanis nagyon komoly galibát lehet okozni a helytelenül elvégzett p.masszázzsal.

Helytelen technikával könnyen vissza lehet préselni a prosztata váladékát és az ondóhólyag tartalmát az ondóvezetékbe, a mellékherékbe. Ez még

egészséges embernél is aggályos, egy fertőzött esetében meg egyenesen bűn...

Az sem véletlen, hogy ilyen sokat propagálják a szexuális célú p.masszázst. (Amikor a neten kutakodtam az orvosi p.masszázs után, szinte kizárólag a szexuális célú p.masszázsra akadtam.) Úgy vannak vele, hadd hulljon a férgese... Pár év múlva tömve lesznek az urológiai szakrendelések ezekkel a fiatalokkal... mint ahogy azokkal is, akik - a legújabb divatőrületnek hódolva - hordják az egyre rövidebb derekú csípőnadrágokat...

Pár évvel fiatalabb lennék, tuti elvégezném az orvosit urológia szakon... Ez egy tuti biztos megélhetés. Hülye mindig lesz több, mint elég...

Előzmény: Ricciardo (11937)
Daniba1000 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11954

Nekem amoxi klavu kúra segített pl 2 éve, gyilladáscsökkentő nem is kellett.. Utana jól lettem. Mas kérdes hogy most az sem.

Előzmény: Törölt nick (11946)
Laca 38 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11953

Szia,

nekem is azóta vannak Ízületi problémáim! De "csak" az enterot találják! Semmi mást! De az entero meg nem okoz ízületi gyulladást. Úgy hogy ez van. Valami van ott az biztos. Vérvételen most voltam, pont a ízületek miatt.

De a vérképem tökéletes. Megnézettem 2 féle reumafaktort , de nincs eltérés! Amit a tapasztaltabbak írnak az a helyes, amíg az immunrendszered a fertőzéssel van elfoglalva addig pl az ízületed kórosan működik! 

Valami ilyesmi...

Előzmény: Motrio (11948)
ghepard Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11952

Én azt csinálom és úgy néz ki, hogy működik. Írtam tavaly, mikor bent volt a katéter nagyon csúnyán megfertöződtem picikkel, írtam erről. De a dokinak egy szóval se említettem a kontrollon, hogy mi a volt vagy még van is, mert tudtam, hogy akkor kb mim kôvetkezett volna - amit azt hiszem elutasítottam volna. Amikor kivették a katétert, pár nap alatt legyűrte a szervezetem a kórokozókat. Azóta (lekopogom) semmi probléma e téren. Ezen a héten marha rossz idő volt, szinte állandóan esett az eső és elég hideg is volt  - de minden nap kimentem dobálni is, tökig áztam, a cipőm a lámaim csurom vizesek voltak 2 órán át is. Régen ilyesmitől kampesz voltam........ 

Előzmény: Törölt nick (11947)
ghepard Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11951

Az én válaszom az, hogy nem nagyon érdemes annyi AB-vel tömni a szervezetet. Én gyakorlatilag 1979-ben szedtem AB-t utoljára (aztán 2004-ben adtak valamit, mikor a fülhallgatókkal mindent eldugítottam a fejemben, de semmit se segítettek) és itt vagyok. Igaz, nem 100% a proszti, de az már sose lesz. Nem panaszkodok semmire, teszem a dolgom - arra összpontosítok, hogy jobban legyek minden téren.

Előzmény: Törölt nick (11944)
ghepard Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11950

S ezt ki fogja megmondani, tudják az orvosok? Nekem több mint 4-szer nagyobb volt tavaly és a PSA érték is jó magas volt, ahogy írtam. Nos a PSA lement már talán 2 alá, így aztán egyértelműnek kellene lennie, hogy a proszti is jóval kisebb lett. De arról nem szólt egy szót se a doki. Igaz nem is kérdeztem, én már semmit se fogok tőle kérdezni. De nagyon meglepett, hogy az utolsó kontrollon igencsak mosolygott rám, szinte örült valaminek - legjobban az lepett meg, hogy feállt és kezet nyújtott nekem távozáskor. Ezt sose tette még egy orvos sem, akihez volt szerencsém. 

Előzmény: Python86 (11915)
ghepard Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11949

Hát az gyors növekedés. Én 1979-ben vettem észre, hogy van egy kis gond lent. Azt hiszem fokozatosan növekedett és a tavalyi bakim után le is mérték, 92 köbcenti, ami majd 4 és félszer nagyobb a normálisnál. A PSA 6.05 volt de már azt hiszem 2 alatt lehet. Sok írás van arról is, hogy a PSA teszt nem sokat ér, pont az a fickó, aki feltalálta azt a prosztata specifikus fehérjét - sokat kardoskodott amellett, hogy be kellene ezeket a teszteket szüntetni. Parasztésszel gondolkodva, ha sokkal nagyobb a proszti, lehet már csak ebből kifolyólag is többet tud gyártani abból a fehérjéből.

Előzmény: Törölt nick (11908)
Motrio Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11948

Sziasztok! Én most úgy érzem, hogy az ízületi problémáim kezdenek elhatalmasodni úgyhogy felkeresek egy reumatológust. Találtam a neten egy reumatológus-immunológus orvost. Szombati István, hallott róla valaki valamit? A problémák egyértelműen a fertőzésem után indultak el, tehát összefügg a prosztatagyulladással. Azt olvastam hogy elsősorban a Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma okozhat reaktiv arthritist. Kérdésem, hogy szerintetek mi a leghatékonyabb laborvizsgálati módszer ezeknek a kimutatására. Milyen mintát adjak? Húgycsőkenet? Vér? Ondó? Vizelet? A laborban (Interlab) a múltkor úgy emlékszem azt mondták hogy mindenből tudnak csinálni, de engem az érdekel hogy Nektek akinek volt ilyen fertőzése miből mutatták ki. Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11947

Lehet h inkabb valami immunerősítéssel kellene foglalkozni,kutakodni...

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11946

Az a fura h itt kb mindenki beszedett mar csomo mindent,mégsem írta senki h rendbejött volna,ez pedig elég elkeserítő sajnos...Nem a hangulatot akarom ezzel lenyomni,de ....nem is tudok mit hozzáfüzni...sajnálok mindenkit..:(

Előzmény: Ricciardo (11945)
Ricciardo Creative Commons License 2017.10.24 0 0 11945

Ez jó kérdés...

Előzmény: Törölt nick (11944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!