Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Könyörgöm valaki ajánlja már fel neki , hogy elviszi kocsival, busszal , repülővel, bármivel. Kiváncsi vagyok milyen kibúvót talál ez a gerinctelen csúszó-mászó.
Szóval kicsit hazug vagy! Amit a légpuskás topikon elkövetsz az már rombolás! Szégyellem magam, hogy egy megyében lakom veled! Sumákokkal nincs lövészet!!!
Már megint nem a többszörösen leírt kihívásomra válaszoltál!!!
A 10 méter előny is kevés a csodaliderednek? Ha olyan fasza szórásképet lőttél vele Geco lövedékkel, akkor nekem kellene előny, mert én labdába sem rúghatok! A Norconia fegyvereket nem kell az egekbe emelni! De a faxom magyarázkodik!
Még egyszer mondom! NE A KIFOGÁSOKAT KERESD!!! Már megint hülyeséget mondasz! Mitöl lenne egy csőtörős komolyabb és pontosabb??? Na jó! Legyen komolyabb az enyém. Adok 10 méter előnyt neked. Így már elfogadod a kihívást?!
hmmm... biztos vagy abban amit írtál? egyébként jár vonat is, busz is, no meg ahogy elnézem sokan mennének arra pont akkor autóval, és biztos lenne aki elvinne, mint főszereplőt... :-)
Nálam jobban kevés ember idegenkedett a CO2-os fegyverektől. Ez a pisztoly viszont nagyon bevált nekem is. Azt viszont bele kell kalkulálni, hogy pisztollyal külön meg kell tanulni lőni. Én így is jól szórakozom vele, hogy nem tudok lőni, sőt néha még sikerélményeim is vannak célbalövés közben. :) Vannak sajnos konstrukciós hibái is, ezek aránylag könnyen orvosolhatók.
Távcsővel és tusával felszerelve 20-25 méterig, több mint sörösdoboz gyilkos! A nagyobb távolságú, pontos lövés leadását a lövedék kezdősebessége határolja be.
Hosszú csővel, tusával egy visszarúgásmentes többgenerációs szerkezet, ami pisztolyként is egész pontos... Azért az nem lehet olyan rossz, a hobby rugós puskákat verné szerintem 15 méteren. (Igen, tudom, ilyet nem szabad, csak most fantáziálok egy külföldi fórum képei alapján.)
Köszi, Steve-vel már értekeztem erről. A fa nekem jobban tetszik, sokkal komolyabb, nemesebb. (Most abba ne menjünk bele, hogy egy használtan elég olcsó CO2-os pisztolynál ennek mi értelme van. :)) ) Bár ez sem rossz: