Keresés

Részletes keresés

a hentes Creative Commons License 2002.11.18 0 0 93
Misur Tamás szokott ide írogatni?
Jackd Creative Commons License 2002.11.18 0 0 92
Barátom, már van 4 mezem, a mostani kettőt a stadinonban szereztem be, szombat délben, amikor a jegyeket vettem. Az első két mezt Londonban, az Arzenal stadionja melletti boltban vásároltam.
Klassz meccs volt a szombati!! Nnnnagyon. Voltunk vagy 50 ezren, és remek hangulatot csináltunk. Gyorsan szereztünk két gólos előnyt és nem engedtük ki a Genoat a saját térfeléről. Aztán sajna idén már nem az első 11-esünk maradt ki és ez felhozta őket. A szépítés után már szinte 1-az 1 -ben játszottak velünk és 2 perccel a vége előtt kihagytak egy hatalmas helyzetet. Hazafelé még találkoztunk két genoai szurkolóval, akik a hátunkat veregetve mondták, hogy ha ez a vereség az ára annak, hogy újra városi csapat legyen az első osztályban, akkor OK.
A mi csapatunk azért jó, mert megy előre megállás és feltétel nélkül !
Forza Sampdoria
Előzmény: Törölt nick (91)
Jackd Creative Commons License 2002.10.30 0 0 80
A Sampdoria valóban két csapat egyesülése után jöt létre. A az egyik tényező a Sambenedettese volt, alig 80%-os részesedésben, de ezt tisztelt Sjose majd kiegészíti, hiszen Ő Doktor Doria ! :)
Az elmúlt kétheti londodni szabim alatt sikerült beszerezni két Samp mezt! Azért az sem semmi, hogy ott ilyesmit is lehet találni.
Íme még két elérhetőség, akik tájékozódni, ismeretséget kívánnak szerezni a médiumokban.
genoasamp.com
liguriasport.com

Tamás, mizujs Doni ügyben? Hol tart a Bergamo és Genova útvonalán?

Üdv
Forza SAMPDORIA

Előzmény: Törölt nick (79)
Jackd Creative Commons License 2002.10.29 0 0 77
Azt gondolom, mi már tudjuk, és remélem a csapat is tudja mire képesek. Továbbjutottunk, és továbbra is veretlenek vagyunk, az akaratunk pedig remek.
Túl vagyunk nehéz kéthetes mecccseken de a gárda jól teljesített, most meg jöhet újabb 3 meccs, ahol két otthoni győzelem és a veretlenségünk megőrzése lehet a cél. Fent vagyunk a hegyen 2. fordulótól és jó visszanézni a többiekre. Játszottunk már jól, nagyon jól, de rosszul is, mindezek ellenére ha táblázatra nézek, széles a mosoly az orcámon.
Forza Sampdoria
Előzmény: Törölt nick (76)
gaRRy Creative Commons License 2002.10.16 0 0 64
Cois kiesett egy hónapra.

Calcio, Sampdoria: infortunio a Cois, fermo un mese

--------------------------------------------------------------------------------

Genova - (16 Ottobre 2002 19:50)
Dopo quelli di Bolano, Paganin e Turci, un altro serio infortunio intralcia i piani della Sampdoria. Il centrocampista Sandro Cois ha subito in allenamento una infrazione al quarto dito del piede destro.
Il giocatore, che oggi č stato sottoposto ad accertamenti, dovrŕ restare fermo per trenta giorni. Cois era stato ingaggiato dalla Sampdoria a settembre, dopo il fallimento della Fiorentina, ma sinora il suo esordio in maglia blucerchiata č stato rinviato da diversi infortuni, l'ultimo piuttosto grave. (Spr)

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 61
Ez a Gasbarroni gyerek tényleg olyan jó?
miatov Creative Commons License 2002.10.16 0 0 60
Hát igaz? Van Sampdoria-topic az Indexen? Hurrá és evoé! Én 1988 óta vagyok Samp drukker, elsősorban a név (Sampdoria! Így kell hívni egy fotballcsapatot!)és Vialli-Mancini, no meg Cerezo, Serena, Katanec, Mihajlovic, Dossena, a Pellegrinik, Vierchowod, Lombardo és a többiek miatt. Úgy látom, a jelenlegi keretből Lanna a legrégebbi motoros, ő tán 92-ben is játszott már, ha nem tévedek. Vagy igen? Mindegy, ide gyakrane be fogok nézni!
Ria-Ria-Samdoria!
Jackd Creative Commons License 2002.10.14 0 0 56
Való igaz, a következő majd két hét, nem lesz könnyű és ez a 3 meccs adhat majd bizonyítékot, hogy mennyit is érünk valójában. Anconában kellene egy X, és Bergamóban is ki kellene harcolni a továbbjutást érő eredményt, amennyiben ez sikerül, úgy Bariban is eséllyel léphetünk pályára.
Lehet, hogy pesszimistának tűnök, de ha a két hét elteltével a továbbjutást és azt ünnepelhetjük, hogy csak 1 ponttal vagyunk az első helyezett mögött, akkor már elégedett leszek.
Tamás a kérdés az, hogy számunkra mennyire fontos a kupa jelenleg?

Üdv

Előzmény: Törölt nick (55)
Jackd Creative Commons License 2002.10.14 0 0 54
A szombati döntetlenre minden esélyünk megvan, hiszen jelen állás szerint a jobb formában szereplő genovai csapat utazik a gyengélkedő Ancona otthonába. Nálunk lesz egy JOKER is, hiszen Gasbarroni minden bizonnyal visszatér majd a középpályánkra, s vele magabiztosabb, higgadtabb lesz a gárda.
Mit játszott az U21 és benne mit alakított Gasbarroni?

Üdv
FORZA SAMPDORIA

Előzmény: Törölt nick (53)
Jackd Creative Commons License 2002.10.11 0 0 51
Tamás, válaszok a vajaskenyéren ! :)
Üdv.
Előzmény: Törölt nick (50)
Jackd Creative Commons License 2002.10.10 0 0 49
Üdv. Tamás.
Már kinyomtattam az elnökönkkel készített anyagot és délutánra kezemben lesz a fordítás is. Örülök az új websita ötletének, és a stadion tervvnek is. Nem vagy én azellen, hogy közös pályánk legyen a Genoa-val, talán ez csitítaná az amúgy is méltatlan ellenszenvvet a két csapat tábora között.
Van hazánkban ERG kút??
Elmegyek a két diplomámmal csaposnak a töltőállomásra ! :)
dehogy akarok én Veled konkurálni, eszembe sem jutott, csak szép lassan szeretném teljessé tenni a Samp-os ruhatáramat.
Forza SAMPDORIA
Előzmény: Törölt nick (48)
Jackd Creative Commons License 2002.10.09 0 0 45
Miként vélekedsz Tamás, jó kezekben van így a csapat. A managmant bizti jól végezte dolgát, mert a remek, célirányos igazlások ezt bizonyítják. A Garrone klán genovai? Mivel foglalkozik az ERG? Azt már láttam, hogy több éve a ott virít a mezeken ez a felirat.
Milyen irodád van, ha nem vagyok tolakodó?
Jól jönnek ám az aktuális meccsről szóló tudósítások nagyon is. Azért irigyellek ám, mert a cybersmap oldalon bizti elsőkézből kapod az infókat, olyanoktól, akik talán az edzésekre is ki-kijárnak. Magam is évek óta leskelődöm mez után, de itthon sehol sem találok. Évekkel ezelőtt levélben kértem János Lukács Szalmaszáltól fényképeket, amiket el is küldött.
Van Samp-os allstar csapatod?
Gondoltál már rá, hogy létre kellene hozni egy magyar nyelvű sampdoria weboldalt? Bizti mindenkinek lenne anyaga, amit feltehetnénk rá, és meg is nőne a drukkerek száma. Amint eljön a május és a nyár vége, gondolom meg is többszörőzödünk. Gasbarroni-ról tudom, hogy remek focista, de hogy a U válogatottban is szerepet kap, azt nem gondoltam! HURRÁ!
Sajnos én nem tudom fogni azt a bizonyos Rai állomást és angolul is csak a konyha nyelvet bírom, így nagybátyjámmal ,aki perfekt olasz fordítgatom le a Corriera del la sera, meg egyéb más lapok samp-ról szóló írásait.
Történjen azonban bármi, az idény utolsó meccsén ott leszek, de remélem azon már semmi sem múlik...! :)
Üdv
Gábor
Előzmény: Törölt nick (44)
Jackd Creative Commons License 2002.10.08 0 0 42
Tamás köszi az emailt nnagyon örültem neki. Mondd mizujs Sandro Cois-sal. Van még realitása a leigazolásának? Véleményem szerint a csapat stabilizációjában nagy segítséget nyújtana, rutinos nagymunkabírású játékával.
Itt válaszolok az email-re. Az 1988-as EB kapcsán lettem Samp-Fan, mert virított elölt a Vialli Mancini duó. Aztán beleszerettem a gyönyörű, ritmusos, hangzatos elnevezésbe, és utána rögtön a pipás, borostás, fejkendős kalózra, aki a jelképeken virít. Ott voltam a Honvéd Genovai visszavágóján, azóta vágyódom a Luis Ferraris stadion és a genovai tengerpart után. Ezután jöttek sorba kedvencek:pl:Boskov, Cerezo, Lombardo, Wierchowod, Jugovics, Katanec, Montella, stb. Be is szereztem 5 különböző méretű Samp zászlót, amelyek a szobám falait díszítik.
Miként jutottál el a hétvégén Nápolyba? Kikkel vettél részt a bizakodó döntetlent hozó derbin?
A hétvégén ugynevezett kötelező győzelem előtt állunk?
Miben látod okát a csapat markánsabb előretörésének? Talán a tulajdonos váltás hozta ezt a változást? Ha jók az infoim akkor az arabok kezében vagyunk, mintha úgy rémlene nekem, hogy Ők vásárolták meg a csapatot. Így van ez?
Milyen relikviáid vannak?
Annak a kataweb-nek mi a pontos elérhetősége?
Előre is köszönöm.
FORZA SAMPDORIA !!!
Előzmény: Törölt nick (41)
Jackd Creative Commons License 2002.10.07 0 0 40
Tamás! Ha lehet akkor ide küldel: jackd@hab.hu.

Én is keresem mindenfelé a Sampdoriát, de leginkább a www.sampdoria.it-et nézem, de ez pár évvel ezelőtt sokkal jobb volt. Akkor még angolul is ment. Most már a focistákról fénykép sincs egyenként. Milyen volt az 1-1-es döntetlenünk?
Üdv

Előzmény: Törölt nick (38)
Jackd Creative Commons License 2002.10.03 0 0 37
Sjose! Ugye valódi nevedet a K T monogram is takarja? :) Láttalak egy külföldi netes fórumon, ahol többen kitárgyaljátok a Samp ügyeit.
1988, az EB óta vallom magam Doriásnak, hiszen ott az olasz válogatott Samp-os csatársorral állt fel. Lombardia ördögével, és az utolsó passzok világbajnokával, aki egyben a Népszabadság főmunkatársának Hegyi Ivánnak is a kedvenc focistája.
Honnan szerzed be az infoidat?
A www.sampdoria.it oldalon fel vannak tüntetve az olasz és a külföldi fanklubok is. Bizti gondoltál már rá, hogy hazait is össze lehetne hozni!?

Üdv minden szimpatizánsnak
Forza Sampdoria

Ui: Nagy kedvencem a vénséges Toninho Cerezo volt.

Előzmény: Törölt nick (36)
gaRRy Creative Commons License 2002.09.29 0 0 35
Hétközben pedig a Coppa Italia 1.fordulóban 1:0 ra verték hazai pályán az Atalantát! 1 hónap múlva a visszavágón kiderül mire lesz ez elég.
Előzmény: Törölt nick (34)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 32
Sziasztok!

Baromi régóta (kb.10-12 éve) vagyok Samp drukker,és nagyon nagyon idegesít,hogy már ennyi ideje nincsenek az 1.osztályban!
Örülök,hogy végre valahol van vmi ami foglalkozik velük!

Ha belegondolunk,hogy hány nagyon-nagyon jó játékos volt ebben a csapatban...(Vialli,Mancini,Chiesa,Lombardo,Wierchowood(ha jól emléxem így írja-hja,mikor is volt már!, Pagliuca...) és mindig mindegyik elment tőlük! Valami nagyon nem volt jól a vezetőségnél,mert ahog valaki jól játszott máris vitték a "nagyok"!

Pedig az a BEK-döntős csapat...

Üdv!

Lecsó

gaRRy Creative Commons License 2002.09.19 0 0 31
Szerintem idén biztos vissza fog jutni a Samp a Serie-A ba! Erős a csapat együtt vannak, eddig az eredmények is jöttek.
a hentes Creative Commons License 2002.08.31 0 0 25
Mutu már allítolag a Parmáé 10 milláért, én a Salernitana , Samp , Napoli , Palermo 4-esnek örülnék
Előzmény: Törölt nick (24)
a hentes Creative Commons License 2002.08.31 0 0 23
ezzel a kerettel fel kéne jutni.
Nem tudjátok kik jutottak fel a serie b-be?
Előzmény: Törölt nick (20)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 18
Lombardo fejelt egy gólt ,egy szabadrúgásvariációnál ívelték a fejére a lasztit és Csehi mögül kibújva stukkolt a hálóba. A Honvéd találata tényleg öngól volt, ha jól tudom Vierchowod szenvedte be, méghozzá Csábi 9376398 méteres bedobása után.
Előzmény: mondial (17)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 17
A 3-1-es idegenbeli meccs előtt emlékszem, hogy reménykedtünk az x-ben. Aztán Vialli már az első percben betalált...Arra emlékszem, hogy a szépítő gólunk egy öngólból született, de a többi olasz gólszerzőre egyáltalán nem emlékszem. Mintha Lombardo is betalált volna.
Előzmény: _Zoltán_ (16)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 16
A Samp egyenlítő találatát talán Mancini lőtte, de erre nem mernék fogadni.
Előzmény: mondial (14)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 15
A Pisont Pista!
Előzmény: mondial (14)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 14
A hazai meccsen már nem emlékszem kik találtak a kapuba rajta kívül. Tán Vincze Pilu?:)
Előzmény: _Zoltán_ (13)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 13
Sőt, Cservenkai Donát gólja is élénken él emlékezetemben.
Előzmény: mondial (11)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 12
Két másodperc... Gyakorlatilag ugyanazt írtuk.:-))
Előzmény: mondial (9)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 11
Úgy tűnik az a fejes, nem csak a Kispest drukkerek emlékezetében maradt meg.:)
Előzmény: _Zoltán_ (10)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.08.28 0 0 10
Nem 90-ben, hanem 91-ben volt az a meccs. Ha Negrau fejese bemegy...:-)
Előzmény: Törölt nick (8)
mondial Creative Commons License 2002.08.28 0 0 9
Az 91-ben volt.:)

Ha Negrau fejese bemegy, bejutottunk volna Európa 8 legjobb csapata közé! Dehát a Sampban Pagliuca védett ugye...

Előzmény: Törölt nick (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!