Helyszín Autóstanya vendéglő elötti parkoló
Megközelítés: Budapest felől M7 autópálya 44. km.-kő után a Mol kútnál ki, áthaladni a kút jobb oldalán, elsőbbségadás táblánál szemben fel a dombra a parkolóig
Érkezés délelőtt 1/211 és 11 között.
Étkezési lehetőség az Autóstanya vendéglőben, az árak jók, régebben ettem már itt (palóc levest)HHMM de finom volt!
Budapestiek és környékbeliek
10-1/4 11-ig gyülekeznek a Budaörsi Agip kút hátsó parkolójában. Indulás az Agiptól pontban 1/4 11-kor!!!!!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Egy kerek pötty jelzi az autópálya jobb oldalán az Autóstanyát!
Most találtam rátok, hamarosan én is C3 tulajdonos leszek. Már nincs egy hónap, és itt az autó. Már alig várom. Sőt!!!!
Addig nézem az utcákon a többit :-(((
marusz77,
a cikk szerint a szalagkorlátnak ütközött (valószínűleg kis szögben és nem merőlegesen) és aztán felborult. Ezért nyíltak ki az oldal- és függönylégzsákok (ezt látod a tetőn csak már félbevágva) és nem nyíltak ki a frontlégzsákok. (Lehet, hogy boruláskor már csak rontana a helyzeten a frontlégzsák kinyílása.)
Most viszont alaposabban megnézve feltünt egy érdekes dolog! Aki látott már totálkáros kocsit belülről, annak is feltünhetett, hogy NINCSENEK KINYÍLVA A LÉGZSÁKOK!! (remélem csak arról van szó, hogy elölről nem kapott ütést az autó)
A kinyitott tetőn az lehet a fejlégzsák?
Csak hogy tanuljatok más esetéből: Előző autómmal mentem dolgozni Budatéténybe.Aki ismeri dél-budát, az biztosan emlékszik arra a felüljáróra ami a 6-os út felett fordul át és a lakóövezetben, a Campona mellett található benzinkútnál (MC Donaldsnál) tesz le. AKi nem ismeri, az képzelje el a BAH csomópont felüljáróját.
Szóval hajtottam fel a felüljáróra úgy, hogy balra vitt az út (tehát a benzinkút fele) mikoris következőt tapasztalom. Elöttem cca 3 kocsihosszal egy Wartburg kombi, benne APUKA, ANYUKA, KISLÁNY 6éves, KISFIÚ 7.
Egyszercsak 1000-rel megjelenik szemből egy Opel Astra G, nem tudja bevenni a neki jobbos kanyart, átsodródik a mi sávunkba, oldalával nekicsúszik a Wartburg oldalának ami ezáltal felborulva csúszik előre, majd száguldó cimboránk frontálisan, sarkosan belémvágódik. -mindez cca 1 másodpercben!
Szerencse a szerencsétlenségben:
-A Wartburgban, mivel "csak" felborította őket,- senki sem sérült súlyosan
-Az Opel Velem ütközött frontálisan, nem a Wartburgal
-Mivel BE VOLTAM KÖTVE csak a térdem vágódott a műszerfalnak (csúnya maradandó felszini sérülés)
Eredmény: Totálkár az úgy szeretett Astrámra:-(
-aki életét adta értem
Tanulság: Tök mindegy TE hogy vezetsz, mennyivel mész, mennyire vigyázol, bármikor jöhet szemből egy barom aki átjön a te sávodba! Kösd be te is az övet, hisz ha én nem kötöttem volna be, akkor...
"Ne bízzátok el magatokat" helyett 3 megjegyzés:
1. Az autó egész egybemaradt (pedig többször átpördült a tetején), csak a tűzoltók szedték szét mentés közben. (Látszik a "csipőfogó" nyoma a karosszérián.)
2. A ribizli remekül erősíti a horror hatást.
3. A vezető több mint valószínű nem volt bekötve (hisz kiesett az autóból), jó eséllyel az utasok sem.
+1. Tényleg nem kell ide (avagy "nem ide kell") ilyeneket linkelni.
Majd szépen figyeld a luciakék excl.-ot: IJN406, magyar FELSÉGJELZÉSSEL!
Jó utat magunknak!
TÖBBIEK!:
Jó talizást, ne sokat igyatok:-)mert összetörik a céhá
és
az
nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért csak idedugom az orrom nyergét,bár már valóban felettébb izgulok az ut miatt.
8. utas kösz a képet, jól esik ilyet nézegetni egy hosszu ut előtt, ugyis eléggé be vagyok ....
Vigyázzatok ti is, érezzétek jól magatokat a talin és egy kicsit gondoljatok ránk is.
A C3-om itthon fog pihenni, az Exclusivot én fogom képviselni a parton,bár a drága gyermekeim szerint meg fognak jelenni a Greenpeace aktivisták és visszafognak tuszkolni a tengerbe, mint partra vetődött bálnát.Az ember mindig számithat a családjára :)
Hát az 50 kg-ommal talán elbirnak...
Zsuzsuzsu,szentem, jó utat, érdekes lenne, ha összefutnánk :)
JuanPablo, kösz az sms-t, ha megjöttünk jelentkezem!
Ez az. Nekem egy időben hivatalból kellett ehhez hasonlókat néznem. Fekete fólia nélkül. Meg lehet szokni. Amikor a hozzátartozót kell értesíteni azt viszont nem .....
Ma felhívtak a Citoentől. Megkérdezték milyen a kocsi, hogy vagyok megelégedve a kiszolgálással, határidővel, az alkalmazottjukkal...stb. Jól esett bár tudom, hogy ez csak marketing.
A szalagot és a matricát nekem is elhozhatná majd valaki, mivel ahogy már korábban jeleztem, nem tudok részt venni a talin... :-(
Jövő heti fórumos egyeztetéssel tisztázhatjuk, hogy hol vehetem majd át, és milyen ellenszolgáltatásért cserébe. :-))
Legközelebb csak hétfőn este leszek fórum közelben.
Készítsetek fotókat, és várom az élménybeszámolókat!
Legközelebb remélem én is aktív résztvevője leszek egy hasonló C3 talinak!