A futasrol en is hallottam/tapasztaltam is, hogy jot tesz a hasizmoknak is. A biciklizessel kapcsolatban sajnos ha sajat tobb eves biciklis multambol indulok ki, akkor semmi joval sem kecsegtetlek :(
Az ennek fenyeben csinalnek plussz hasizmot netan kevesebbet jelentene? :)
Mostanában sokat szobabiciklizem. Kérdésem az lenne, hogy állítólag ez a hasizomnak is jó, de ezt nem igazán tudom. Jó lenne tudni, mert akkor ennek fényében csinálnék plussz hasizmot (amit utálok csinálni). Szerintetek a bicikli visz le a hasból?
Gyerekek,lathatjatok alig szolalok itt meg,minden megy szepen magatol.
Udvozlom Lisette-t es NET Ment kozotunk.
Csak annyit hogy azert nem kell mindent csinalni a fogyasert,ertem az alatt olyan praktikakat amelyrol vannak az eredmenyek mellett ,orvosi rossz velemenyek is.Peldaul a vaakumozasrol lehet egymasnak ellentmondo dolgokat hallani.Nincs mas kiut a sulyvweszteshez mint a valodi,organikus fogyas.A tobbit valamilyen modon megboszulja a ravasz szervezet.Tehat lassan es testre szabottan,fogyni.Megtorpani szabad,csak utana tovabb menni a fogyasutjan.Eletmodot kell valtoztatni nem csak fogyni.Tudomasul venni hogy ha le is fogytal de visszatersz regi szokasaidhoz,elelmezesedhez,ujra visszahizod amit leadtal.A sikeres fogyokura alatt felvett uj szokasok,eletmod,etelek,segitenek hogy kedved kapjal hozzajuk.
Hello!
No mielőtt sikerül zörgő csontuvá fogynom, kellene némi nyári külső burkolat rám, és már nagyon unom, hogy Pestre szaladgáljak fel ilyenkor. Kérdésem tehát a sorstársakhoz: nem tud valaki Extra méretü ruhásboltot a keleti régiókban? (Nyiregy, Debrecen, esetleg Miskolc)
A választ előre is köszi!
Ma is letekertem egy órát, és ma jól esett, ez furcsa.
Meg tornáztam, meg gyalogolok mindenhova.
Sajna szinte csak kenyeret eszem, mert soha nincs itthon semmi fogyikaja, nekem meg nincs pénzem.
Szal ilyen ketchupos kenyér van, azért szerintem 1000 kcal fölé nem megyek vele (viszont almákat szoktam enni, meg néha kefírt).
Ez a helyzet. Holnap edzés és megyek berúgni este, úgyhogy nem kéne enni semmit.
Tudod hogy ha lefogysz 57 kg-ra, akkor a BMI-d 18,61 lesz, ami a kórosan sovány kategóriába tartozik? (Persze csak akkor, ha nem versenysportoló vagy. )
A mostani súlyod szerint a normális érték alsó határán vagy. : )
Előljáróban megismételném, hogy debreceni vagyok, csak az itteni árakról tudok beszámolni.
Bérletet vettem, ebbe 4 tekercselés és 4 masszázs van, 15.600 Ft-ba került. A tekercselés bokától mell allattig tart, alkalmanként 2.400 Ft, a masszázs a combra, a fenékre és a hasra terjed ki, 2.000 Ft-ért. A hát +600-ba kerül.
Egy héten legalább kétszer menni kell, de legfeljebb háromszor.
Nekem azt mondta, hogy valószínűleg 1 bérlet nem lesz elég, de most ennyit tudok rászánni.
Kirké ajánlotta egy másik fogyis topikban, hogy később is érdemes 1-1 kezelésre visszamenni időnként.
Beszélgettem vendégekkel, és azt szűrtem le, hogy ebbe csak annak érdemes belevágnia, pénzt belefektetnie, aki táplálkozás, mozgás terén jó úton jár, egyébként nem lesz látványos eredménye.
A tekercselés első körben valószínűleg csak optimalizálja a mindenféle sejtek elhelyezkedését. Gondolom, eltűnnek az üres terek, összerrázódnak az anyagok. Második körben a salakanyagok ürülnek a nyirokrendszeren keresztül. Kipuculódnak azok a felesleges vackok, amik a zsírpárnákba ágyazódva tanyáznak.
Hajrá Kobzoska!
Vigasztalásképpen a 4-5. alkalom után már nem fáj a vákumozás. Egyébként én is voltam már a fahéjas tekercselésen. Tök jo érzés, mert utána az ember sokkal sudárabbnak érzi magát.
Te hová jársz ilyen kezelésre?
Én már abba hagytam a vákumot, mert 7 alkalom elég volt. Nagyon szép lett az eredmény! Férjem szerint min. 5 évvel fiatalitották meg a popomat. :-)
Tegnap voltam testcsomagoláson, ez volt az első alkalom.
Nagyon tetszett, főleg az eredmény.
Méretkezéssel kezdtünk, a kozmetikus legalább 10 adatomat felírta. Aztán bekent valami fahéjjas kenőccsel és befóliázott. Egy órát kellett feküdni, be voltam takarva egy pléddel és egy paplannal. A kicsomagolás után ismét méregetés. A legtöbb helyen 1-2 centivel lettem kevesebb, viszont a hasam 6 centivel! A lány azt mondta, hogy a hasammal nem lesz baj, le fog menni, a combon már zűrösebb, de egy bérlet azon is fog segíteni.
A siker hatására este minden eddiginél lelkesebben tornáztam, tehát duplán pozitív a hatás.
Szombaton megyek vákummasszázsra. Konzultáltam egy vendéggel és a kozmetikussal is, mindeketten azt mondták, hogy fájdalmas, de ki lehet bírni.