Keresés

Részletes keresés

csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.16 0 0 565
A futasrol en is hallottam/tapasztaltam is, hogy jot tesz a hasizmoknak is. A biciklizessel kapcsolatban sajnos ha sajat tobb eves biciklis multambol indulok ki, akkor semmi joval sem kecsegtetlek :(
Az ennek fenyeben csinalnek plussz hasizmot netan kevesebbet jelentene? :)
Előzmény: realdoko (564)
realdoko Creative Commons License 2000.06.16 0 0 564
Mostanában sokat szobabiciklizem. Kérdésem az lenne, hogy állítólag ez a hasizomnak is jó, de ezt nem igazán tudom. Jó lenne tudni, mert akkor ennek fényében csinálnék plussz hasizmot (amit utálok csinálni). Szerintetek a bicikli visz le a hasból?
Mumu Creative Commons License 2000.06.16 0 0 563
Gyerekek,lathatjatok alig szolalok itt meg,minden megy szepen magatol.
Udvozlom Lisette-t es NET Ment kozotunk.
Csak annyit hogy azert nem kell mindent csinalni a fogyasert,ertem az alatt olyan praktikakat amelyrol vannak az eredmenyek mellett ,orvosi rossz velemenyek is.Peldaul a vaakumozasrol lehet egymasnak ellentmondo dolgokat hallani.Nincs mas kiut a sulyvweszteshez mint a valodi,organikus fogyas.A tobbit valamilyen modon megboszulja a ravasz szervezet.Tehat lassan es testre szabottan,fogyni.Megtorpani szabad,csak utana tovabb menni a fogyasutjan.Eletmodot kell valtoztatni nem csak fogyni.Tudomasul venni hogy ha le is fogytal de visszatersz regi szokasaidhoz,elelmezesedhez,ujra visszahizod amit leadtal.A sikeres fogyokura alatt felvett uj szokasok,eletmod,etelek,segitenek hogy kedved kapjal hozzajuk.
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 562
Ment megint, remelem sikerrel :)
Buszke vagyok Rad, en sajnos galyazom, meg a tornateremig sem jutottam el!
Előzmény: realdoko (561)
realdoko Creative Commons License 2000.06.15 0 0 561
Csipkerózsa: nem kaptam meg. :-((((
Ez a két címem van: realdoko@egon.gyaloglo.hu és bartokag@mail.tvnet.hu
PRÓBÁLD ÚJRA!!!

NET MEN: Budapest dugig van ilyen boltokkal. Máshol nem tom. De itt van rengeteg, máshol is kell lennie.

csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 560
Realdoko, megkaptad az emilem?
Nem jott semmi valasz :(
Előzmény: realdoko (558)
NET MEN Creative Commons License 2000.06.15 0 0 559
Hello!
No mielőtt sikerül zörgő csontuvá fogynom, kellene némi nyári külső burkolat rám, és már nagyon unom, hogy Pestre szaladgáljak fel ilyenkor. Kérdésem tehát a sorstársakhoz: nem tud valaki Extra méretü ruhásboltot a keleti régiókban? (Nyiregy, Debrecen, esetleg Miskolc)
A választ előre is köszi!
realdoko Creative Commons License 2000.06.15 0 0 558
Ma is letekertem egy órát, és ma jól esett, ez furcsa.
Meg tornáztam, meg gyalogolok mindenhova.
Sajna szinte csak kenyeret eszem, mert soha nincs itthon semmi fogyikaja, nekem meg nincs pénzem.
Szal ilyen ketchupos kenyér van, azért szerintem 1000 kcal fölé nem megyek vele (viszont almákat szoktam enni, meg néha kefírt).
Ez a helyzet. Holnap edzés és megyek berúgni este, úgyhogy nem kéne enni semmit.
Waratah Creative Commons License 2000.06.15 0 0 557
Magamra borítottam a hűtőszekrényt. Nem csak egy kis lekvársokenyér kellett. Tudatában vagyok, hogy hüleség, PMS, mégsem tudom legyózni.
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 556
Aha. Értem. : )
Előzmény: csipkerozsa (555)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 555
Lehet, hogy a korosan sovany kat. ba sorolnak, de ettol fuggetlenul nem kapok magamra nadragot. Az eloszlassal van a gond :(
Előzmény: szerencsefel (554)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 554
Csipkerózsa!

Tudod hogy ha lefogysz 57 kg-ra, akkor a BMI-d 18,61 lesz, ami a kórosan sovány kategóriába tartozik? (Persze csak akkor, ha nem versenysportoló vagy. )

A mostani súlyod szerint a normális érték alsó határán vagy. : )

Biztos, hogy akarsz fogyózni?

szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 553
O.K. Várlak. Remélem addigra kevesebb leszek 3 kg-val. : )
Előzmény: csipkerozsa (552)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 552
Szerencsefel!
En akkor ereznem jol magam, ha annyit tudnek tekerni es tornazni egy nap, mint Te teszed!
Julius elejetol csatlakozom hozzad a Norbira!
Előzmény: szerencsefel (551)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 551
Én is. Én is. : ))
Előzmény: Kobzoska (550)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 550
Neked szólt. Igazad van, de azért én 63-mal már kezdeném magam jól érezni.
Előzmény: csipkerozsa (549)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 549
Ez nekem szolt Kobzoska?
De ha egyszer nem erzem jol magam, teljesen mindegy, mennyi vagyok:(
Előzmény: Kobzoska (548)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 548
Most olvastam vissza a paramétereidet. Hja, ha én annyi lehetnék!
Előzmény: csipkerozsa (547)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 547
Kobzoska!
Minden csodalatom es gratulaciom a Tied!!
Most ujbol megjott nekem is a kedvem az egeszhez.
Előzmény: Kobzoska (546)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 546
Hetek óta erre spórolok.
Előzmény: szerencsefel (545)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 545
Köszi az infót. Szerintem ez elég drága. : O(
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 544
Előljáróban megismételném, hogy debreceni vagyok, csak az itteni árakról tudok beszámolni.

Bérletet vettem, ebbe 4 tekercselés és 4 masszázs van, 15.600 Ft-ba került. A tekercselés bokától mell allattig tart, alkalmanként 2.400 Ft, a masszázs a combra, a fenékre és a hasra terjed ki, 2.000 Ft-ért. A hát +600-ba kerül.
Egy héten legalább kétszer menni kell, de legfeljebb háromszor.

Nekem azt mondta, hogy valószínűleg 1 bérlet nem lesz elég, de most ennyit tudok rászánni.

Kirké ajánlotta egy másik fogyis topikban, hogy később is érdemes 1-1 kezelésre visszamenni időnként.

Beszélgettem vendégekkel, és azt szűrtem le, hogy ebbe csak annak érdemes belevágnia, pénzt belefektetnie, aki táplálkozás, mozgás terén jó úton jár, egyébként nem lesz látványos eredménye.

Előzmény: szerencsefel (543)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.15 0 0 543
Mennyibe kerül egy alkalom? Bérlet van? Hány kezelésre van szükség általában? Bizonyos időközönként meg kell ismételni?
Előzmény: Kobzoska (542)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 542
A tekercselés első körben valószínűleg csak optimalizálja a mindenféle sejtek elhelyezkedését. Gondolom, eltűnnek az üres terek, összerrázódnak az anyagok. Második körben a salakanyagok ürülnek a nyirokrendszeren keresztül. Kipuculódnak azok a felesleges vackok, amik a zsírpárnákba ágyazódva tanyáznak.
Előzmény: yodamastah (538)
Nannics Creative Commons License 2000.06.15 0 0 541
Nohát, akkor kezdek félni! Lehet nekem is fogynom kéne? Én csak 163 cömö vagyok az 51 kg-hoz.
Előzmény: Lisette (540)
Lisette Creative Commons License 2000.06.15 0 0 540
169 cm vagyok.

Egyébként ez a testbetekerés engem is érdekelne. Azt hittem, hogy csak pár alkalom után látszik valami eredmény.

Előzmény: Nannics (537)
dohosa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 539
Hajrá Kobzoska!
Vigasztalásképpen a 4-5. alkalom után már nem fáj a vákumozás. Egyébként én is voltam már a fahéjas tekercselésen. Tök jo érzés, mert utána az ember sokkal sudárabbnak érzi magát.
Te hová jársz ilyen kezelésre?
Én már abba hagytam a vákumot, mert 7 alkalom elég volt. Nagyon szép lett az eredmény! Férjem szerint min. 5 évvel fiatalitották meg a popomat. :-)
Előzmény: Kobzoska (536)
yodamastah Creative Commons License 2000.06.15 0 0 538
Kobzoska!

Nem lehetne megtudni hogy mibol ment le az a 6 centi a hasadon? Termesetesen elhiszem, csak marhara kivancsi vagyok hogy hova lett az a 6 centi :)

Előzmény: Kobzoska (536)
Nannics Creative Commons License 2000.06.15 0 0 537
Köszi a választ. Mos már csak egy: hány cömö van ehhez?
Előzmény: Lisette (535)
Kobzoska Creative Commons License 2000.06.15 0 0 536
Tegnap voltam testcsomagoláson, ez volt az első alkalom.
Nagyon tetszett, főleg az eredmény.
Méretkezéssel kezdtünk, a kozmetikus legalább 10 adatomat felírta. Aztán bekent valami fahéjjas kenőccsel és befóliázott. Egy órát kellett feküdni, be voltam takarva egy pléddel és egy paplannal. A kicsomagolás után ismét méregetés. A legtöbb helyen 1-2 centivel lettem kevesebb, viszont a hasam 6 centivel! A lány azt mondta, hogy a hasammal nem lesz baj, le fog menni, a combon már zűrösebb, de egy bérlet azon is fog segíteni.
A siker hatására este minden eddiginél lelkesebben tornáztam, tehát duplán pozitív a hatás.
Szombaton megyek vákummasszázsra. Konzultáltam egy vendéggel és a kozmetikussal is, mindeketten azt mondták, hogy fájdalmas, de ki lehet bírni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!