Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Én csak ritkán akadok ki, de ha kiakasztanak akkor elvágom a nyakát az illletőnek!!! (Persze csak virtuálisan! Nem kell fosni! :-)
Hát igen! Az emberünk érdeklődik, hogy van a kis beteg puska meg miafasz! De értékelhető tanácsokat nem nagyon osztogatott. Kivétel amit összecsipegetett itt-ott a fórumokon! De nem kell féltened mert megjelent újra a fórumon ez a kis gyekér!
Szia Janek!Szer inkább akik bántották azok offoltak csak igazán....szerintem meg elfért mint mindenki itt, de legyen nektek igazatok!Azért akinek próbált segíteni később megkérdezte,hogy halad....na ki teszi ezt meg?kevesen, pedig itt sokan nagyon értenek a légfegyverekhez....tényleg lépjünk túl rajta:(bocsánat!Üdv
Tudom, nem engem kérdeztél, de szerintem azért mert az az ember csak a topikot rombolta, semmi valós tartalma nem volt sem a kérdéseinek, sem a válaszainak.
Alaptalanul, a levegőbe beszélt minden konkrétumot kikerült.
Tehát a topik lényege az ismeretterjesztés lenne, nem az üres szócséplés, parasztvakítás...
Tisztelt!mastersergeant! Áruld el lécci miért bántod tiltatod ki:(ha te valakire rászállsz haljon meg vagy mi:(nem jó dolog ez....őszintén nem értelek,vagy olyan rossz ember vagy nem hinném!Figyu p.l osztálytársammal legnagyobb ellenségek voltunk, még verekedtünk is,ma a legjobb barátom!Egyébként engem is kitiltathatsz!Tedd meg ha úgy érzed! de én már nem jövök vissza sosem:(Üdv:Peti Bocsánat offért mindenkitől!
ez itt nem OFF tulajdonképpen ez az ö hazai pályája :-))) csoda hogy még nem tévedt ide,bár most másik iránybol közeliti meg a dolgot,de egyböl ki lehet szurni,már abbol is hogy "eláraszt" mindent hirtelen...