Keresés

Részletes keresés

HathorChart Creative Commons License 2017.03.20 0 0 39

Szia, Te is ide találtál! ,-)

Előzmény: Hozamchart (38)
Hozamchart Creative Commons License 2017.03.20 0 0 38

Próba.

HathorChart Creative Commons License 2017.03.20 0 0 37

Ott úgy tudsz képet feltölteni, hogy külső képfeltöltő oldalra felrakod a képet, a linket kimásolod, oda pedig beilleszted a linket.

2. Igen itt a képfeltöltés jó.

Előzmény: ChessBrain (34)
ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 36

Úgy látom, itt elég jól működik a képfeltöltés :)

ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 35

ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 34

A Portfólión hogyan kell grafikont feltölteni? Az ottani elvtársak nem éppen segitőkészek...

Előzmény: HathorChart (33)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 33

OTT1 közgyűlésre senki nem szokott elmenni sajnos. KBR volt talán utolsón, de vezetőség mindent megszavaz magának. Nekem most Nutex és hati van. Mindkettő nyomás alatt, de mégis mindkettő emelkedő trendben. Meglátjuk.

Hati, ha esik van szintem ami alatt eladom, majd az alatt ráadnék. Felfele meg tartogatnám, de nagy kirázások mennek most. Mindkét oldal megvan zizzenve. 1-2hó közgyűlések, és osztalék. Lassan hitelminősítés, mellette csökkenő hozamszintek, kitartó EKB mennyiségi lazítás.

Előzmény: Metwolf (32)
Metwolf Creative Commons License 2017.03.19 0 0 32

Mindkettőből van. Konzum túlsúlyban, úgy gondolom most hogy visszajött a nagy eufóriából 200-ról itt 110-120 környékén már venni kellett, aznap mások is így gondolták mert több mint 500k-s forgalom volt. Pénteken még csorgott kicsit, meglátjuk. Szerintem innen megy majd fel ha vége lesz a kivezetéses és ajánlati áras parának. Igaz ez az Opimusra is, az lejött pénteken 46-ig, az ajánlati ár is majdnem ott van, ott már venni kellett, igaz nekem 47-ről van meg 50-ről de szerintem amint megveszik a parázóktól a papírt mehet vissza fel.

Aztán lehet nem jön be az elképzelésem, viszont amennyiben Jászai igazat mondott és nem lesz kivezetés egyiknél sem akkor logikusan fel kell menjen mindkettő, közkéz alig. Konzumban is 15% csak.

OTT1-nek kijött a közgyűlési meghívója, épp azon gondolkozom el kéne menni és leszavazni a zártkörű jegyzést névértéken.  Szerintem ez nem korrekt dolog.

Jelenleg így állok. Csak kis papírom van, más nincs most.

Előzmény: HathorChart (31)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 31

Szia,

Mi a helyzet Konzum/Opimusban? Túl nagy a felhajtás, engem már nem érdekelnek a papírok. Nekem megvolt benne, amit elvárhattam chart alapján, hírek alatt már nem érdekel, mikor már mindenki zsákolni akart.

Van valamid belőlük,

Előzmény: Metwolf (30)
Metwolf Creative Commons License 2017.03.19 0 0 30

Sziasztok!

Megjöttem én is! :)

Köszönöm az értesítéseket Chesstől és Hathortól! Remélem mindenki idetalál majd szépen, jó közösség volt a régi oldalon.

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 29

Bár azért a cikk tartalma másról szól, most kivételesen elolvastam

cikk folytatása:

"Figyelni kell a politikára!

A tapasztalatok alapján a befektetők igen gyorsan felejtenek, és a kamatemelés keltette zaj pár nap alatt eltűnik a piacokról. Hátradőlni azonban nincs idő, hiszen a holland parlamenti választásokkal máris Európára terelődött a figyelem, hamarosan pedig Franciaország folytatja a sort.

„Trump megválasztása óta egyelőre fej-fej mellett halad az amerikai és az európai részvénypiac, ez utóbbi esetében azonban a befektetők továbbra is árazzák a választások jelentette kockázatokat.

Ha ezek a kockázatok a választásokat követően kiárazódnak, az támogatóan hathat a jelenleg viszonylag alacsonyan értékelt európai részvényekre.

Érdemes tehát a befektetőknek rajta tartaniuk a szemüket az európai tőzsdéken, mert a választások jelentette kockázatok elmúltával látványos eredményeket produkálhatnak” – hívta fel a figyelmet a szakember a kedvező befektetési lehetőségre."

Előzmény: HathorChart (28)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 28

A szokásos műsor megy tovább. Paráztatások hada jön..

"Politikai kockázatok teszik próbára a befektetőket2017. március 19. 15:32 | forrás: TF-információ200

A várakozásoknak megfelelően megtörtént a Fed idei első kamatemelése, és az első nagy európai politikai megmérettetésen, a holland parlamenti választásokon is túl vagyunk. A kamatemelést követően azonban ismét a politikai kockázatok kerülhetnek előtérbe: Európában a Brexit és a francia választások, Amerikában pedig Trump költségvetési politikájával kapcsolatos hírek mozgathatják a piacokat. Érdemes ezért most átmenetileg óvatosan nyúlni az európai részvényekhez, bármennyire is olcsónak tűnnek - tanácsolja a K&H."

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 27

:)

Szuper!

Előzmény: tru64 (26)
tru64 Creative Commons License 2017.03.19 0 0 26

Brumm. Bear jelentkezik.

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 25

Érdekes, hogy Forint párokat jól visszarántották. Azaz szép Forint erősödés volt péntekre

Képen napos USD/HUF, EUR/HUF

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 24

Zsolesz, soha, Dr.Dax, kipubá, Ursának írtam, akik itt nem írtak még, de aktív tagok voltak. Több olvasónknak is írtam. Többiek nem voltak hajlandóak írni ezügyben, hogy megadják elérhetőségüket, de majd ránktalálnak PFről, vagy google keresővel, ahogy Saruman is. Neki sem szóltunk, mert azt mondta nem ad mail, majd megtalál minket úgy is..

Előzmény: ChessBrain (22)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 23

Ez jó, itt ugye kiört fel. Magasabb aljak vannak. Egyelőre kitörést tesztelt vissza.

Pénteken nagy nyomás volt a BÉTen a cece miatt. Azt hittem én is záróban nem lesz elegendő vevő OTPre, de még utolsó kötéshez képest is magasabbra zárták 8480as támaszról 8520ra 650K körüli forgalommal.

Negyed éves hati zárások voltak. Nem egyszerű nap. Jó nagy forgalom volt mindenben. DAX pédául nagy forgalommal fordult vissza az emelkedő trendvonal aljáról záróra. Napos DAX kép pénteki záró visszahúzva, de az ék a háttérben él még naposon

Előzmény: Saruman. (21)
ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 22

Az a baj, hogy néhány embernek nincs meg az elérhetősége: Hozamhalmozó, Apacuka, Zsozseszpier

Remélem, hogy ők is idetalálnak valahogy...

Saruman. Creative Commons License 2017.03.19 0 0 21

Szűken nem tudom értelmezni csak a kitörés behalásaként.

lehet nem is 3szög csak oldalazik a lator. holnap napvégére okosabbak leszünk. Továbbra is lefelé várom. Negyedelnem kellett a szokásos kötésnagyságom mert nagyon gyorsan váltjuk az irányokat. Így könnyebb forogni.  Ha holnap törnénk a 2.0 alsó szárát akkor lehet nyitnék nagyobb shortot.

Előzmény: HathorChart (17)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 20

Ok. Hátha..

Egyébként telon írok és tök jól hozza a képeket ez a fórum. Úgy látom jól működünk

Előzmény: Saruman. (18)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 19

Két fórum felesleges szerintem. Ha egy önálló oldalunk lenne megértem, de kár ide oda ugrálni, két osztott fórumon.

Soha írt, hogy neki jó a PF. Én oda nem írok chartcenteresekkel, mert szétverik a trollok.

De szerintem ezzel Ti is így vagytok

Előzmény: ChessBrain (15)
Saruman. Creative Commons License 2017.03.19 0 0 18

azért 2.0 :)

Előzmény: HathorChart (17)
HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 17

Szia, örülök hogy megvagy, neked nem tudtam szólni. Ezt a megemelt második tetőt pfen is berakták. Ezzel az a baj, bármikor feljebb megy, mindig fentebb rakjátok. Alatta van a sok csúcs, ami meg figyelmen kívül van hagyva.. de lehet így is próbálkozni, de előző háromszöget ami szűkebb Te rajzoltad pár napja.. ,-)

Előzmény: Saruman. (13)
ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 16

Örülök, hogy Te is idetaláltál :)

Előzmény: Saruman. (12)
ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 15

Az a tervem, hogy az aktuális hireket, grafikonokat itt az Indexen publikálnánk, a hosszabb távon fontos információkat pedig az előbb mutatott linken gyűjtenénk, hogy itt ne temessük be.

Előzmény: ChessBrain (14)
ChessBrain Creative Commons License 2017.03.19 0 0 14

A biztonság kedvéért nyitottam egy Chartcenter nevű topicot a Tőzsdefórumon is. A lap alján keressétek.

http://forum.tozsde.hu/segitseg/1432-chartcenter.html

Saruman. Creative Commons License 2017.03.19 0 0 13

órás bux 3szög variáció 2.0

Saruman. Creative Commons License 2017.03.19 0 0 12

Halló Halló :)

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 11

képeket jól hozza. És még a szöveg is formázható.

HathorChart Creative Commons License 2017.03.19 0 0 10

Semmivel nem rosszabb ez a felület, mint a másik volt, ezért szerintem egyelőre jó.

Várjuk ki hétfő/keddet a többiek mit szólnak. Pityke látom 7éves tag itt. Az én nickem foglalt volt. Anno, mintha regisztráltam volna itt, de a mailemhez azt írja nem tartozik nick név, a Hathor pedig foglalt. Így picit változtattam a nevemen.

Előzmény: ChessBrain (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!