Aki fél napig zsákolta 33350nél ész nélkül rosszul járt mára..
ilyen piac ez most.
Ha beesik már nem kell megvenni longra innen.
Zsiday-Plotinus hír :)
"Osztalékot fizet Zsidayék cége2017. április 6. 08:41
Hamarosan közgyűlést tart a Plotinus, Zsiday Viktorék cége, amelyet kivezethetnek a tőzsdéről. A közgyűlési előterjesztésekből a következő fontosabb információk derülnek ki:
A tavalyi eredmény (376,6 millió forint) után 75,3 millió forint osztalékot fizet ki a társaság, igaz, ezt csak az osztalékelsőbbségi részvények után fizeti ki a cég, abból 200 darab van, a törzsrészvényesek ebből nem részesülnek."
Én is kaptam 7 levelet: "Fórumunkra írt hozzászólását töröltük. A hozzászólás vagy megsértette valamelyik moderációs alapelvet, vagy lánctörlés része volt."
a trollokat kivágták és ki is fogják. Nagyon helyes!
Sajnos ment vele pár elemzés is, de itt az indexen megszokott hogy nem válogatnak hanem a trollkodás kezdete után mindent törölnek. Működik a dolog és köszönjük! Pár elemzést meg majd visszarakjuk úgyis folyamatosan változik a helyzet így finomítani kell.
Ma kiderül mekkora erő van BUX+DAX-ban. Nem tetszett az usa záró de így legalább kiderül milyen tartós lehet a vételi kedv. Ha elkezdenek beleadni akkor gyorsan meglesz a 30k ha megveszik akkor irány a 33k de az lényegesen lassabban lesz elérve.
Na visszaolvastam. Chessnek mondtam előre, utólag is mondom ne keverjük a két fórumot. Itt megkérem, ne reklámozza ezt a fórumot ott, és egyikünket se. Ezzel szétveri ezt a topikot és az ottaniak sem kíváncsiak erre, le is írták. Szerintem neki sem való az a fórum, mert kikészítik ott! Tele van trollal. A fórum java a másik fórumos cseszegetésével megy ott. Lehet mindkét fórumon fórumozni, de ne reklámozzunk innen semmit, ne hivatkozzunk se itteni tagokra, se chartcenterre, se indexre.
Ezt nem értem.valójában nem tudom mi volt a hozzászólás, majd megnézem. Szerintem itt hiba lehetett.
Kint esés van tovább, Dax réssel le. Nem tudom ekkora dax futi esés után még 9kor lehet e short certit nyitni további esésre. Dax így is -1%ban lesz legalább.
Azt sem tudom Buxra kihat e. Tegnap kitörtünk, vissza verhető e a hazai piac, vagy visszateszt a kitörési trendvonalra és esésben vétel addig. Meglátjuk mit reagál a piac. Ezért kell itt zsebre rakni a lét, mert csapkod a piac
Órás 200MAba beakadt. szerintem most konszolidálhatna, holnap meg egy délelőtti lökéshullám még fel 32500ra, és vissza korrekció a 4napos emelkedésre. Ilyesmi tervem van
Így van. Sokan kivontuk a jó öreg KBCtől a pénzt a díjak miatt. Igen, 15 is sok, de ennél jobb ajánlat nincs egyelőre. A banki háttér miatt meg nem fognak tudni lemenni. nem diszkont brókerek