Ez egy ilyen sport, ennél több nekem sem.fért bele a long reménybe. A háromszöget letörte, nincs remény. Mondjuk nem feszült a pozi, de 500pontnál nagyobb zakót nem engedhetek meg. 32k alá bemehetünk, ha Mol letöri 20kt. Otpben nincs támasz szintem le, de nem is figyelem annyira az egyedi papírokat. Ha van kedved írd ki magadból a dolgokat itt máskor.is. sok pénzt! Jó szelet a hullámokon!
Én csak figyelem a nagyokat, többek közt téged is. Nagyságrendekkel kissebb számlával és pozimérettel, inkább csak próbálom a bankban lekötött( állampapír) pénzemen lévő "0" közeli hozamot túlszárnyalni az adott összeghez mérten arányos Randomos számlával BUX hatival.
Én is bíztam a longban, a 8400-8450-es Otp támaszban főleg, és hogy a pénteki öntés volt Otp-ben a vége a "nemtudom milyen index" :) (mondom, nem vagyok hírfigyelő, és profi) átsúlyozása miatt. Így, hogy támasz szint alatt zárt fordítottam én is shortra egyenlőre. Meglátjuk. Én mondjuk inkább kontra indikátornak mondanám magam. A "fejlett tőzsdék" masszív longossága mondjuk nem támogatja a hazai shortot.
Jól látszik fillérekből falra kennek minket. Sajnálom nagyon. Ez nekem így nem pálya, hogy fel le rángatnak kis pénzzel mindent és kirázatnak állandóan. Itt a tavasz, lehet pihenek egyet, csak égetném most a pénzt.
Jó ötlet volt ide az Index fórumra jönni. A tőzsde rovat eddig teljesen kihalt volt. És abban igaza van Hathornak, hogy a forum.tozsde -én csak széttrollkodták volna az írásainkat.