Ma rájöttem a 8kor kinyitó DAX CFD piac is kevés figyelni a piacot, mert 12230on volt reggel, miközben 12.148 volt hajnalban a minimum és ez az érték meg sem jelenik az MT4emben. Így a chart is téves infot ad 5-15percesen.
Stooqn tudtam lentebb is volt éjjel, így dy.f-et kell néznem stooqn az elemzéshez
Szia, a kinti emelkedést visszaadták, este és ma reggel is.
Daxban felraktam az öt hullámot le, abc hullámot fel.ABC fel után, ha lefele impulz hullámok mentek és fel abc korrekció, akkor azt feltételezhetjük, hogy eső 1-2 hullámmal álltunk szembe, amiből egy újabb eső hullám jöhetne.
Megindult le újra, de tegnapi aljnál megállt ma. Most az a kérdés előző aljról dupla aljjal pattan, vsgy letöri tegnapi aljat és esik tovább, egy új hullámot csinálva le. Én kinti esés mellett nem veszrk itthon, csa ha együttállás van. Túl volás és érzékeny a piac beragadáshoz. Ma 11kor Mtel közgyűlés, elvileg oda is megyek, feltéve ha nem veszek fel pozit
Ékből ki oké. 32.550körüli szint pici ellenállási zóna. Éppen fölé zárt, de kb a trendvonalra. hagyott egy fel/le lehetőséget holnapra a kinti paici hangulatra hagyatkozva. Nem folytatom mi lehet a folytatás..
Van több tervem, de nyugati piac függő, de természetesen ékből fel várom elsősorban BÉTet.