Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Megmondom őszintén kék dobozos JSB-t próbáltam az Lg be de katasztrófa mit csinált 15méteren vele, meg ugyanezt eljátszotta a white pellets el(citromságra). Most én is vettem egy doboz Geco-t ma ,meg mostanában rákaptam a cseh zöld dobozos Diabolo powerre ezeket kedveli valahogy.
A kínai puskák valahogy nem szeretik az extra lövedéket! Én próbáltam az enyémet JSB-vel, de csak pontatlan lövés lett a vége! Még a "30 méteren? 5 lövéses 200 Ft-s szórást elért DN Geco" ;-))) lövedék is pontosabb volt!
A dugattyú ahogy írtad. Palástba vágott négyszög. Ahhoz pedig nem jó a lámpás sütő. Vagy leflexelem és egy komlett LG sütőt hegesztek fel /ami nincs/ vagy reszelek egyedi elsütőt. Hm???
A lámpásos dugattyújából sarkantyúszerűen emelkedik ki az akasztó rész. Az LG-nél és a műanyag dugattyús Marláknál a dugattyú palástjába vágott nágyszögbe pattan be az elsütő emelő. A Te puskád tekintetében lövésem sincs! :-) Ahhoz látni kellene a dugattyút is.
Ja és ott vannak a "bőrös" Marlák. Náluk a dugattyú palástjából egy kis háromszöget préseltek ki, akasztó gyanánt. Véleményem szerint ez a legjobb hazai elsütőszerkezet! Sajnos itt meg is állt a további fejlesztéses finomítás...! :-(
Mondjuk ökörködős lövészetet lehetne szervezni csak úgy is... Zolika nélkül / habár tolná a képét álruhában, csodapusekját álcázva/ csakhát eléggé szétszórva vagyunk kicsiny hazánkban.
OFF topic? Hmmm, hmmm. Találó! :-) Szar ügy, ha a Zolika mint topiknyitó csak bujdokol mint Ruzsa Sanyi! ;-))) A kínait nem kell szégyellni. Olyan amilyen. A párbajlövészetet azért sajnálom, az ökörködős örömlövészet elmaradása miatt. Szerintem sokan jöttek volna a Szláviájukkal és egyéb hobbi fegyvereikkel...
Nekem is van liderem, a fiamtól kaptam szülinapra. Igen becses darab. Ritkán veszem elé, hogy sokáig tartson. :-) Ennek ellenére már az elsütőszerkezetet cserélnem kellett /4000 FT/ pedig a fémirányzékos pusek. Néha meglepően pontos, néha meg szétszórja a lövedékeket. Mindegy milyent. Ennyit róla.
Ja, ránéznél a 273-on felrakott fotókra? Az ugye lámpagyári elsütő ház? Nos, hogy akadhat meg a lámpagyári elsütőszerkezet az LP 424 dugattyúban? Vagy tök egyedi elsütőszerkezet lehetett benne?