Tegnap Zuglóban voltam megnéztem a székhelyét, mert PFen valami kis viskót mutattak ott van google kép alapján, de én tudtam, hogy a Reanál vegyipari üzemben vannak. Anno a Reanál is leány volt, valami a háttérben most is lehet, mert továbbra is ott van a székhely és Csereklei meg a Reanál vezetésben.
Csináltam képet a makiknak. Reanál már kinőtte a jelenlegi üzemet szembe is terjeszkedett.
nincs mire 58-60on. Az a bázis. 55-65re lenne értelme, de itt semmi.
Pfen felmerült kérdésként a Humet szabadalom. A kinti Nutex Holding LTDben elvileg 1.6MRD részesedésük van. Ehhez elenyésző a kb 3.5Mdarab részvény 60FTos áron
Én úgy gondolom, hogy megvolt a kispapír rally, ami jellemzően a trendek végén szokott lenni, és jön megint 1-2 év pangás, fárasztás bennük (nem pont Nutex-re gondolok, hanem az összes kicsire). Opimus "kivásárlás" is végződhet csúfosan, ahogy anno a Mezőgép - Linamar ajánlatot sem fogadta el senki, és évekig csorgott az érdektelenségtől új mélypontra. Azért volt pozitív példa is, amikor a Kékkúti Ásványvíz ajánlatot nem fogadták el, a Coca-Cola-nak magasabb ajánlatot kellett tennie, amin kivásárolták a végén.
42.500vevőt betöltöttek a könyvbepár forinton belül. Jövőhét végéig közgyűlési meghívónak kell jönnie. Kíváncsi vagyok lesz e új ötlet benne közgyűlés alkalmával kitéve. "Nagy forgalmakkal" kimegy fel, majd visszacsorog kis forgalmakkal. Két éves szintjéhez képest duplázott.
Ebbe a szakágazatba tartozik az immateriális vagyontárgyak (szellemi, tulajdon és hasonló javak, a szerzői jogdíjban részesülő javak kivételével) használatának átengedése a tulajdonosnak fizetett szabadalmi illetve licenszdíj ellenében. E vagyontárgyak használata különböző módon valósulhat meg, mint pl. reprodukálásra, sokszorosításra adott engedély, a vagyontárgy felhasználása újabb folyamatokban, eljárásokban vagy termék előállításában, vállalkozás működtetése franchise-szerződés alapján stb. A vagyoni eszközt nem feltétlenül az aktuális tulajdonos alkotta.
Ebbe a szakágazatba tartozik: - az immateriális javak lízingje (kivéve szerzői jogvédelemben részesülő alkotásokat pl. könyv kézirata és a szoftver) - a szabadalmi díj, illetve licensz díj ellenében a következő vagyoni eszközök használatának átengedése: - szabadalom - védjegy vagy szolgáltatásmárka, márkajelzés - márkanév, fantázianév - ásványi anyagok feltárásának, kiértékelésének joga - franchise-szerződés - egyéb immateriális javak"