Ez a lényeg.. akkor nem maradtam le semmiről reggel óta :)
OTPben gondolkodom ezen a tegnapi nagy forgalmon, és hullám szerkezeten.
38.2es fibo fogta, jó nagy forgalom alakult ki ott, akár egy ABC vége is lehetne 4es véggel ott 38.2ön. Vagy egy Apontot jelölt ki kis A-val. De ez így kínai nektek.
Itthon nincs semmi. Én ma is adogattam 32270 és 32300 között, a tegnapról maradtakat és maiakat 32176-os átlaggal zártam. A ma zárt tegnapin bukó, main nyerő volt :) Összességében azért nyerővel szálltam ki.
Jót bringáztam/robogóztam. Elszoktam a robogótól, állandóan pöfög a saját robogóm, és más járművek az orrm alá, a bukóból meg ki sem jön a bűz.. Városba ezért nem nyerő.
Bringával viszont kis utcákban megyek, ott jobb a levegő. Kezd fújni a szél, bejöttem már, meg usa is nyit
éne egy teljes év a tőzsde nélkül, hogy összeszedjem a dolgaim, utolérjem magam. Mindkét business jó, de együtt képtelenség csinálni komolyan.. legalábbis nekem. Mindig ott akarok lenni naprakészen mindenben. Mellette a család is. Jó a tőzsde, de az élet elszalad mellettem. Gyerekek 2évesek voltak mikor kezdtem, most 12ök. És már lassan lekoptatnak, maguk világában akarnak lenni..
Az ékbe nem került vissza. A tegnapi kis 4órás gyertyák még nem voltak impulzok ránézésre, azok korrekciós gyertyáknak tüntek (fehér nyíllal). A mai két 4órás gyertya már impulzívabb (piros nyíllal)
Az ék trendvonala még fentebb. meglátjuk mi lesz Trumpéknál (gondolom semmi).
Holnap meg péntek, utolsó kereskedési nap, óvatosan kell kezelni.
Mellette én full elmaradtam az ingatlanos munkámmal :((