Köszi, igen, most beragadtam, pedig naplót vezetek - mióta tőszdézek,- és febr 23-án írtam -> kilépni megvárni mi lesz, esést várok.
Kiléptem, és vártam, viszketett a klavim, elkezdtem visszalépegetni, amikor felfordulások voltak, - zömmel long,- és elkezdtem vesztegetni, ki-be ugráltam és morzsoltam, mert ez a trágya tökre nem úgy viselkedik ahogy elvártam. o))
Egy ideje észrevettem, a lengyelekkel megyünk, kinn felcsapja a farkát itt meg felindul aztán még aznap szinte mindíg lefordul. bejött még a két nagypappér körüli herce meg hurca ami érdekesen süllt el ahogy tudjuk. Otiból egész jól kijöttem, Mol eséséből kevésbé, pedig nincsen Molom, de Otit és Ricsit is lerántotta.
Mijazoka a lengyelekkel való párhuzamnak a tőzsdén?
Politikában tudjuk, de az nem ide tartozik.
Esetleg mégis ez befolyásolja?
Most azon rágódom, kilépjek, mindennel és várjam ennek a nagy zajnak a lecsendesedését, mert további zuhi lesz, vagy maradjak a seggemen és üljem ki, hatikat meg szedegessem?
A hangulat pozitív kinn Dax absz csúcson /ami persze egy lekorrt hordoz magában/ - Molt is megtámogatták péntek este,- fundásan ok, de még megszórhatják, mintha nem fogyott volna el a dobandók száma, - Ricsim van egy nagyobb adag, de most azt is magával lehúzta a Bét.
Szóval hétfőn reggel talán tisztábban látok mit tegyek, a hajnali futi indulás is ad egy kis infót.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!