Ez nem lopás, és jól tetted.....eszerint 12200- on lehetne venni, de sokszor fölötte fordul, úgyhogy vettem. Meglátjuk melyik forgatókönyv jön be: Tidje-féle, vagy Daneric . Mindenesetre 15 percesen dupla aljat látok.
"Sajnos van egy olyan tulajdonságom, hogy ha stressz hatása alatt vagyok, vagy ha fáradt vagyok, olyankor kétségbeejtő módon romlik a helyesirásom. A tegnap késő esti vita során sajnos mindkét zavaró tényező fennált. Ha koncentrálok, akkor nagyon jó helyesirással, nagyon jó mondatszerkesztéssel tudok irni, de nálam ez nem ösztönösen jön, hanem tudatosan oda kell rá figyelnem. A tegnapi vita során enyhén szólva agyilag szétestem a megdöbbenéstől, amikor annyian nekemtámadtak. Egyébként a legnagyobb problémának nem a helyesirásomat találom, hanem azt, hogy tegnap lövésem se volt róla, hogy ezt az egész szituációt hogyan kezeljem. Személyes kudarcélményként fogtam fel, hogy ennyire elfajult a dolog, és nem tudtam konstruktivabban kezelni a helyzetet.
Nekem fentmaradt a napos ék a chartomon, kb annak emelkedő trendvonalán vagyunk. Sokan már nem figyelik, hogy letörte, kivitte, de mint tudjuk Kosto papa által a kutya és gazdája..
Tegnap kikeveredtem a saját mocskomból, keményen magamra szóltam, hogy figyeljek oda merre van a trend és az mit is jelent, ha erőszakoskodom, akkor csak én húzhatom a rövidebbet és az nem nyerő.
Időben kiszórtam minden hatit, Otp-t és RG-t még tartom, ma lehet Oti is repül
Nem certiztem eddig, de az itteni topikolóktól kedvet kaptam, lehet egy kicsit belecsippentek.