Két hete beraktam otp rajzot, teljesült az elvárt jobb váll le, visszatesztelve a kitört csökkenő trendet, egyben jobb váll kialakítva fordított fej vállban
kb 2 hete ezzel felhívott a random, hogy mi a véleményem róla :)))
aztóta sem változott miszerint ez egy f*szság. Mivel nem lesz nagyobb a likviditás tőle csak az 1-2K skalpolók is eltünnek. Gratula a BÉt-nek a látszat tevékenységhez!
A BÉT Zrt. vezérigazgatója a 149/2017. sz. határozatával döntött a BUX határidős és a BUX spread kontraktusok Terméklistában szereplő Árlépésközének és Árlépésköz értékének módosításáról 2017. május 2-i hatállyal
A kis tolvajok még komolyabban. Van ahol 2%os tulajként külön kell nyilatkoznom. Ugyanitt csak 8.30-8.45 között lehet regisztrálni, máskülönben nem vehetek részt, ugyanott közgyűlés előtt 5munkanappal lehet csak kikérni a letéti igazolást, de közgyűlés előtt 2nappal lezárják a regisztrációt. Tehát három nap áll rendelkezésre, amikor ki kell kérni és feladni, érkeztetni.
Aztán ahogy eladtam, rájöttem szerdán van a közgyűlése, és lehet nem tudok résztvenni. De látom a határozatban, hogy szerdán van kgys, és T+2nappal még tulajdonos leszek a tulajdonosi megfeleltetésben a kgys előtt két nappal.
Igen korai volt. Sajnos idom nem engedi, most rovid tradre vettem. Ha reggel nem csak en tartom hatit 32500tol 32600ig felroltve a veteli konyvet nem adtam volna, utana mwg nincs idom figyelni..
van egy elméletem miszerint innen még 2 év bull de próbálom lebeszélni magam róla :) BUX relatíve most erős nem érdekli a kinti esés. csak sáv ne legyen benne mert ott csak a pénzem ég.