Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Dobok neki mélt. Jó kis puskák voltak a 620-as slavkák, csak a sütésük ne lenne kemény. Talán polírozás ezen is segít. Jó lövészkedést ebbe a szép időben a sportársaknak. Most én is megyek belövök egy bau 300-ast.
Sajnos nekem nincs csövem a 620-hoz. Úgy emlékszem mintha gaga57-nek lett volna csöve.? Jelen pillanatban szerintem "bosszankodik" egy versenyen! :-) Szerintem majd keresd meg.
Nem ér annyit, hogy keresgélj a tojások között. :-) Pusekok közt keresgélj. Ja, hogy keresgéltem előkerült egy slavia 620-as cső nélkül. Van véletlenül csöved? Vagy valakinek eladó?
Apropó! Valamikor 2008 nyarán volt a légpuskásban egy kis pöcs ugri-bugri(s) , okostojás gyerek. Úgy hívták, hogy: lider44tg (Talán jól írtam. Majd holnap visszakeresek.)
Tévedtem a 620-as gyorssal kapcsolatban!!! :-) Kevertem a jézuskát a géppuskával! Volt nekem is 620-s puskám, de valahogy most a 630-as dugattyú kialakítása ugrott be... :-(
Lesz, ha isten és a topiktársak is akarják. :-) Talán akad valakinek kidobásra itélt rossz pusek, aminek jó a sütője. Persze pénzért. Priviben lehet bombázni roncs pusekokkal!!
Szerintem egy komplett LG elsütőszerkezet a keretével lenne az ideális. Ha lenne... Az egyedi reszelgetéses fusizós megoldást nagyon nem ajánlom! Nem megfelelő anyagminőség, tervezési hiba, .... balesetveszély! :-(
Mily nevetséges is vagy szépecsém. Akárhány nickkel is jössz vissza bebux! Mondjuk engem nem érdekel, hogy itt vagy, de ne hazudgálj. Na...szépen bűnbánatot tartasz és megbocsátunk.