továbbra is lőjék Izraelt északról? és Izrael kussoljon? ezt akarják?
U.S. worries Netanyahu may use Lebanon front for political survival, reportThe U.S. was concerned that Prime Minister Benjamin Netanyahu would use the Lebanon front as a means to ensure his political survival, the Washington Post reported on Sunday. American officials warned Israel after covert intelligence analysis in Washington indicated Israel would struggle to succeed in a war against Hezbollah while forces spread thin amid Gaza war, the report said. (Ynet)
igen ezt valószinűsitettem hogy a 30% itt nem áll meg mert egyszer találtam egy iszlámkutató oldalt ahol pl pakisztáni embereket kérdeztek ilyesmikről hogy egyetért-e házasságtöréskoör a halálra kövezéssel vagy az iszlámelhagyó halálbüntetésével és ilyen kérdésekben 70% körüli igenek voltak.
Ezen a ponton a "szegény" palesztionok meséjét nem tudom elhinni.nem mindegyik nem normális de tudható a kommunizmus és a nácizmus történeteiből hogy az erőszakos 30% képes átvenni az irányitást a többség fölött,terorral és elnyomással.ugyanugy balhéznak Jordániában és Egyiptomban is és ráhozzák a többiekre a bajt.
mondjuk én sok Csurkát hallgatam és Torockait is.nekem ők egy bizonyos mondanivalójukban szimpatikus amit mondanak pl a :zsidólobby.Azonban kettéválasztom a zsidó nemzetállamot és a Soros-Rotschild-Warburg stb érdekelitet.Ezen a ponton pl lehet hogy szimpatikusabb az iszlám bankgyakorlat és akkor innetől kezdve semmi jót nem tudok irni az iszlámról mert nincs semmi ami jó lenne benne.mert az iszlám olyan mint a kommunizmus vagy a nácizmus éspedig azért mert egyik rendszer sem tűr el semmiféle ellentmondást hanem keményen megtorolja azt.
Az izraeli erők felszámolták a Hamász palesztin iszlamista szervezet „katonai szerkezetét” a Gázai övezet északi részén, és nagyjából 8 ezer fegyveressel végeztek azon a területen – mondta Daniel Hagari, az izraeli hadsereg szóvivője szombaton.
Az izraeli hadsereg több tízezer fegyveren túl dokumentumok millióit foglalta le a művelet során. A Gázai övezet északi részén a háború kezdetekor mintegy 14 ezer terrorista lehetett. Az izraeli katonáknak sok parancsnokkal is sikerült végezniük – hangoztatta a szóvivő.
A hadműveletek során számos alagutat találtak, amelyeket leromboltak. Csak a dzsabalíjai menekülttábor alatt 8 kilométer hosszú alagút rejtőzött, amelynek mintegy 40 bejárata volt.
Az övezet északi részén a Hamász már nem tud szervezett módon működni – jelentette ki Hagari. Dzsabalíjában még vannak terroristák, de már szervezettség és parancsnokok nélkül tevékenykednek – tette hozzá, megjegyezve ugyanakkor: továbbra is számítanak arra, hogy rakétákat lőnek majd ki Izrael felé ebből a térségből.
A Mi Hazánk elnökének Csurka egyszer állítólag azt mondta: “A világ legerősebb lobbija a zsidólobbi”, mire egy mellettem álló konstatálja, hogy ez annyira nyilvánvaló, mint hogy "a nap süt". De Toroczkai szerint mára azért ez a helyzet valamennyit változott, már bonyolultabb lett. Hiszen a szélsőjobbos portált, a kurucinfót is megpróbálta szerinte egy zsidó szervezet lekapcsoltatni, de nem sikerült nekik – erre pedig szimplán nevetés a közönség válasza. Ezen a ponton már úgy két órája állunk itt, Budaházy pedig éppen derékkörzéseket végez.
Azért maradt még az emberekben zsidózás. Hegedűs Lóránt, a MIÉP egykori országgyűlési képviselőjéről először például úgy tűnik, mintha eseményt tévesztett volna, mert Orbán Viktor stratégiai érzékét kezdi el dicsérni – bár Csurka István 2012-ben a kórházból kikéredzkedve az utolsó beszédében szintén a miniszterelnök mellett állt ki. Aztán Hegedűs felteszi a kérdést, hogy ”vajon most Csurka mit szólna, ha látná, mi zajlik a Szentföldön? Csendben nézte volna, hogy kiirtjuk egymást?" Mire valaki a tömegben: ”Az se volna rossz".
De a miépes képviselő, Dancsecs György – akit három órával korábban Novák Előd küldött a hátsó székekről az első sorokba – egy ponton konkrétan felkérdezi Toroczkai Lászlót, hogy mi az, hogy ő és a Mi Hazánk nem foglalkozik érdemben azzal a népirtással, ami Palesztinában megy, és hogy Toroczkai miért nyilatkozik a sajtóban ennyire megengedően erről a kérdésről? “Ha a Mi Hazánk sem foglalkozik ezzel, akkor ki?” – kérdezi Toroczkaitól, mire mellettem valaki szó szerint ezt mondja magának: “A Hamász, az a palesztin szabadságharcosok”.
Bár Novák gyorsan próbálja menteni a helyzetet, a ”köszönjük az elvárást" szavakkal, Toroczkai úgy érzi, meg lett szólítva, muszáj reagálnia. Egyrészt szerinte ez fontos téma, amiről beszélt is a parlamentben Orbán Viktornak. Szerinte tehát az nem igaz, hogy erről nem beszél, de azt a kritikát elfogadja, hogy radikálisabban is felszólalhatna. A következő pillanatban mintha enyhíteni akarna a helyzeten, mert "Amerika és Izrael uralta világrendekről" kezd el beszélni, végül azt mondja, Gázában népirtás zajlik, de “azon mindenki gondolkodjon el, hogy „hétmillió izraeli zsidóról beszélünk, vannak köztük magyar állampolgárok is. Valóban az a magyar állampolgárok érdeke, hogy Izraelt megsemmisítsék?”
Bár van, aki nem ért egyet vele, a legnagyobb ellenszenvet mégsem ez a téma kapja, hanem az egykori miépes képviselő, Mestyanek Ödön, aki mintha szintén nem tudná, milyen rendezvényen van. Egyszer csak arról kezd el beszélni, hogy milyen jó, hogy ezt a vakcinát a Covid ellen feltalálták, “egy zseniális dolgot talált ki Karikó Katalin”. Erre a találkozó résztvevői egy emberként zúdulnak fel, fújolják ki. “Rengeteg ember hal meg naponta az oltás miatt. Karikó Magyarország szégyene. Le kellene tagadnunk Karikó Katalint. A pokolba vele” – érkeznek sorban a bekiabálások
Likvidálás: Az izraeli hadsereg és a Sabak bejelentette, hogy este a Gázai övezetben légicsapással likvidálták a Hamász terrorszervezet Nuszeirat zászlóaljának parancsnokát, Iszmail Sziradzsot és helyettesét, Ahmed Wahabát. A Nuszeirat zászlóalj hajtotta végre október 7-én a mészárlásokat Be’eri kibucban és más határ menti közösségekben.
Az IDF ketreceket talált Gázában, amelyeket a Hamász terrorszervezet látszólag azért épített, hogy tartsa az általuk október 7-én elrabolt túszokat – jelentette szombaton a KAN.
Ez összhangban van a terepen gyűjtött információkkal, amelyek arra utalnak, hogy a ketreceket a terroristák nem csak túszok tartására használták, hanem arra is, hogy a sávon belül egyik helyről a másikra mozgassák őket.
Ugyanazok a ketrecek, amelyeket a Hamász a saját foglyai számára használ.
sajnálatos módon törlődött az előző hozzászólásom, így csak annyit mondanék, hogy nem az ájrópaiak, hanem max. a magadfajta ótvar antiszemiták örvendezek ezen, ti viszont nem vagytok azonosak az európaiakkal úgy en general