Keresés

Részletes keresés

reseller Creative Commons License 2002.01.09 0 0 7
Fuhur!
Naná, hogy nem vállal oktatást trabimotoros gépen, mert igen izgalmas fogadásokat kötöttünk mi is a földön rád, hogy most sima leszállás lesz, vagy állómotoros.

üdv

reseller

Előzmény: fuhur1 (6)
fuhur1 Creative Commons License 2002.01.09 0 0 6
Szia Walterd!

Anélkül, hogy tudnám mekkora összegről volt szó, nem biztos, hogy irreálisan sokat mondott (persze előfordulhat). Magam nem oktatok, de amikor én tanultam (kb. 9 éve), az ár cirka 80-150 ezer körül volt. Anno én ezt igen soknak találtam, de mit lehetett tenni.

Esetleg próbálj meg vidéken keresni oktatót. Lehet, hogy egy olcsó reptéren az alacsonyabb költségek mitt a kiképzés is olcsóbb.

Költséget még úgy tudsz csökkenteni, ha saját gépeden történik a kiképzés. Ehhez azonban jó gép kell, mert egy trabimotoros, épphogy repülőképes gépen senki sem vállal oktatást.

Üdv,
Fuhur

Előzmény: walterd (5)
walterd Creative Commons License 2002.01.09 0 0 5
Sziasztok!

En is nagyon erdeklodom es szeretnek a tavasztol elkezdeni repulni, de meg nem sikerult oktatot talanom. Illetve egy volt de o olyan arat mondott ami szerintem nem realis es nem indokolt.
Ha tudtok segiteni akkor az szivesen vennem.
koszi elore is

udv,
Walter

fuhur1 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 4
Szia Pulaizs!

Miért nem kapsz segitséget? Annyian sárkányoznak idehaza, mint égen a csillag. Merre fele repülsz (illetve szeretnél)?

Én eddig Fa-hegyen táboroztam, de nyaranta túrázni szoktam. Most épp Szentesen horgonyoztam le.

Egy apró észrevétel. (nem kötözköni akarok) Azt az "izét" ott hátul légcsavarnak mondjuk. Szoktuk srófnak is mondani, de a propellert nem.

Egyébként ha tudok segitek, csak kérdezz. Kb 8 éve repülök, de nem túl sokat. Anno trabi motorral keztdem, de már jó ideje átálltam rotaxra.

Üdv,
Fuhur

Előzmény: pulaizs (3)
pulaizs Creative Commons License 2001.10.29 0 0 3
Mivel nagyon érdekel a téma, és alig kapok segítséget motoros sárkányrepülőkkel kapcsolatban, elhatároztam, hogy "saját oldalt" nyitok, ami jelenleg a következő címen van:

http://motorossarkany.myip.org

Próbáljátok ki ha gondoljátok, remélem sikerül hasznos információkkal szolgálnom mindenkinek, de főleg azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én: a motoros sárkányrepülés is érdekli őket.

Üdv:
Zsolti
http://motorossarkany.myip.org

pulaizs Creative Commons License 2001.10.12 0 0 2
Senkinek nincs egy eladó sárkányrepülője? Sehol nem találok, pedig nagyon be vagyok indulva rá! IRJATOK ha van vagy tudtok valakit akinek van!

Köszi: ZS

Előzmény: pulaizs (1)
pulaizs Creative Commons License 2001.10.10 0 0 1
Irjatok valami árat rá, aztán eldöntöm... Senki nem tud semmi eladó motoros sárkányrepülőt? És semmi linket se a témával kapcsolatban???
Előzmény: maczilaci (0)
maczilaci Creative Commons License 2001.10.09 0 0 0
Hány NULLA van az árában?? :-))
Előzmény: pulaizs (-)
pulaizs Creative Commons License 2001.10.09 0 0 topiknyitó
Helló Mindenki!

Nagyon szívesen fogadnák motoros sárkányrepüléssel kapcsolatos bármiféle információt, segítséget, linket, stb. Nagyon érdekel a téma, ezért kutakodom utána az Interneten.

Szeretnék vásárolni mielőbb egy használt (akár saját magad által épített) motoros sárkányrepülőt is, ezért ha tudsz egy ilyet, akkor kérlek keress meg. Köszönöm!

Üdvözlettel:
Pulai Zsolt
pulaizsolt@axelero.hu
http://www.sokoro.hu/nyul

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!