Nem azt mondtam, hogy tömegével így oldottam meg dolgokat, hanem azt, hogy előfordult.
Nem vagyok rá büszke, de van amikor más megoldás nincs, mert az illető csak ebből ért.
Ezt meg hidd el nekem. Valóban szar érzés néha, igazad van.
De mit csinálsz pl. akkor, ha az exnejed autóját ott hagyod egy szervizben, meghatalmazással, hogy javítsák meg, adják el, te hosszabb időre bevonulsz kórházba, közben a kocsit eladják, happy. A lét odaadják, mert szükséged van rá, de a szerződés még nincs kész. Ha elkészül, viszik az exnek. De nem viszik, te meg nem tudsz utánajárni, telefonon soha nem elérhetőek heteken át.
Majd kiderül az eladást, pénz odaadását követő másfél hónap múlva, mikor a biztosító küld egy levelet az ex-emnek, hogy közben meghúztak vele egy másik autót a próbaúton, állítólag. A szerződés persze még mindig nincs nála. Ex iszonyú döhüs, csak egy méterre kell eltartani a mobilt a füledtől, mikor beszéltek - annak dacára, hogy neki semmilyen anayagi kára nem származott a manőverből.
Többször odamész személyesen is a szervizbe, de a két tulaj, akik ezt intézték, soha nincsenek ott, mert vagy nyaralnak külföldön, vagy valami.
Na, mit teszel?
Ami a másokon való segítést illeti, az is előfordult már, de az illető sem hülye, hogy ezt közkinccsé tegye. Én sem fogom.
freeze, akkor arcod van, hogy lelog a monitorrol, de meg soha nem olvastam egyik topiklakot sem, hogy ime, szoltam freezeünek, aztan a marha nagy eszevel-erejevel-kapcsolataival ugy megoldotta a helyzetet, hogy csak na...
Nem nagy orom am ilyenekkel fenyegetozni. Vagy nem tetted meg soha, csak a szad nagy, vagy tudnod kellene, milyen szar erzes... mennyi bajt okozhat. Es akkor nem lennel ra buszke, es nem csinalnad.
Mondjuk én még életemben nem jelentettem fel senkit névtelenül - olyan már volt, hogy két ügyvéd társaságában mentem valahova ilyesmi miatt, vagy megmondtam előre a fazonnak, mi lesz a következmény. /gyanakkor kilátásba helyeztem azt is, az első azonosíthatatlan elkövetőjű retorziónál automatikusan őt fogom elővenni.
Olyan is volt, mikor erőből oldottam/oldattam meg esetet.
De hát ez nem mindenkinek megy, belátom, és ezért javasoltam a névtelen bejelentést.
Valóban szerencsések vagytok.
Gyűjtsetek pénzet addig amíg az áloszomszéd is telket vált.
Kutyaugatás sincs? ha így van eladom az enyémet és odaköltözöm:)
Azért vettük meg, mert így magunk választhatjuk meg, hogy kinek adjuk el.
Aztán úgy döntöttünk, hogy nem is adjuk el, puffertér és egyben kert is lesz, teleültetjük fákkal.
A tőlünk jobbra lévő szomszéd viszont egy álomszomszéd.
Kicsi gazos kert, minket nem zavar, mert sose zörög mezőgazdasági munkával.
Bár zöröghetne is, az se zavarna különösebben.
Alig látni, hazajön bemegy a házba, reggel elmegy és kész.
Kocsija nincs, zajos hobbija nincs, szinte látni sem lehet, mindössze egyszer öntött fel nagyon a garatra valami rokona aki nála volt vendégségben és ennek következtében üvöltözött az udvaron lakodalmas nótákat.
Szóval jelenleg szerencsések vagyunk szomszédilag.
Inkább az agaszt, hogy ha neki egyszer eszébe jut, hogy elköltözzön, vagy eladja a házat, akkor ki veszi meg...
de ez a jövő zenéje, mindenesetre mi nem tudjuk mgvenni mert nem lesz rá pénzünk.
Szomszéd nénink amikor megvettük a telket, köszönés után azzal alapozta meg a jószomszédi viszonyt, hogy közölte, az előző tulajt feljelentette mert gazos volt a telek és átnőtt hozzá a gaz.
Meg, hogy az előző tulajt emiatt meg is bűntették pontosan 100 ezer forintra.
Reméli, hogy mi rendesen műveljük majd a telket...
Tegnap hátraballagott és ismét megjegyezte, hogy gazosodik a kerítés töve, le kéne megint gyomirtózni.
Tavasszal is mondta és elégedetten vette tudomásul, hogy akkor legyomirtóztam.
Igaz nem miatta, hanem mert a motoros kaszát nem akartam a betonhoz nagyon közel ereszteni, de így mindenki jól járt, ő is mert azt hitte miatta gyomirtóztam le, én is mert kiméltem a motoros kaszát.
Fura egy szomszéd, ha valamilyen növény kidugja a fejét nála a ház háta mögött, rögtön kikapálja, emiatt sötét és kietlen nála a ház mögötti rész.
Tavasszal még át is dobálta amit kiszedett, merthogy tőlünk megy át hozzá a mag. :D
Egyébként ritka undorító egy veteményese van, mert fehér műanyag szőlőkötöző madzaggal minden ágyást elválasztott a másiktól.
Ennek nem tudom mi értelme van, mert egyrészt ronda, másrészt rajta kívül senki és semmi nem megy oda, neki viszont útban van amikor műveli a kertet.
az ő kultúrnövényei átnőnk hozzánk, ami számunkra gaz, mert nincs rá szükségünk, viszont nem piszkáljuk érte.
Inkább a szagokkal van baj, mert egy trágyarakást készített, amit letakart fekete fóliával.
Nyáron aztán amikor a nap megmelegítette a fóliát, nagyon büdös volt arrafelé.
de másképpen is büdösít, rendszeresen tüzel a kazánjában műanyagot.
Még szerencse, hogy nem ezen a részen lesz a házunk, hanem a mellette lévő telken.
Jó nagy és tüskés sövényt tervezünk a kerítése mellé...
igen. valoszinüleg az emésztés zajait az ágynemütartóból szivesen hallgattam volna:))) fujjbazze belegondolni is szörnyü amit mondtál:)Ö
egyébként az ablakom előtt egy fenyőfa van, aminek az ágai hozzáérnek az ablakomhoz, hogy ettől-e vagynem, nálam helikopternagyságu pókok fordulnak elő amit azonnal kivégzek ha meglátom.
ennél már csak a százlábuak undoritobbak, amik szerintem évről évre nagyobbak lesznek. egyszer beteszek ide egy fotót róluk, hogy ti is hányjatok egy jót tőle
vszinü az lenne a jó, ha az ember a saját portáján beleütközik egy ilyen gusztustalanságba, gyorsan megfogja, enni ad neki, lefekteti aludni, és besorolja álattanilag. na pertye:))) multkor azért dobtam ki a franciaágyamat, mert egér mászott bele
Biovadasz, nem szep dolog am beleakaszkodni abba, ha valaki csunyan fogalmazza meg, amit gondol. Attol meg lehet rendes ember. Ne azt nezd, HOGY mondta, hanem hogy MIT.
agy evvel azt akarod mondani, hogy amiért nem fogalmaztam irodalmian, én már nem is szerethetem az állatokat? ez a te kizárólagos jogod, mert neked még a nicked is biovadász?