4 szettet. Van egy dsk váltóm is. Az eladó adta vele az új szimeringet, o gyürűt... De ki tudja milyen a futója... Hézagolni van hely ott a szimering hazban? Ha kopott lenne a futó.
A filcet kell valamivel áztatni, kenni beszerelés előtt?
Nem fogom megúszni a rendelést, csak attól fosok, hogy gagyi minősegű szimering meg O gyűrű jön.. Nem tudom a Rotáció milyen minőségű csapagyakat, szimeringeket tart.
Jó lenne a szétszerelés előtt megvenni a szimeringet, meg az O gyűrűt. A másik kérdés: A szimering cseréhez a házat is le kell szerelni? Ha igen, ki hogyan tömíti? Vesz hozzá, vagy vág inkább spirálfüzet tetejéből? A robbantott ábrán a filcek a szimeringet védik a portól?
Szia ! Én a KF03 gépkönyvről írtam. Mivel az általad mutatott kuplungszerkezetek nagyon hasonlítanak ahhoz. Sajnos közelebbit nem tudok.Van még egy tippem, Péter lámcfűrész a neten, próbálj meg náluk érdeklődni.
Sorry !!(De most volt Karácsony !!) Megnéztem a gépkönyvet (sajna abban méretek nem szerepelnek) de az előbb hülyeséget írtam. A Kuplung nem menettel hanem a kúpos főtegelyre nyomással szerelendő !! Az elfordulást egy a főtengelyen lévő furatba préselt kis bütyök akadályozza.. A csavar csak rögzítést szolgál. Tehát a méretet a főtengely KÚPOS részén vedd fel.
Hasonló kinézetű röpsúlyos kuplunggal forgalmazták a SZEVAFÉM (Thomos motorú) RK 03 tip kapálókat. Mérd le a
tengelyfuratot, meg a kuplung átmérőt, és igy keress a hazai forgalmazóknál.(Szerintem a kuplung fényképét is csatold az érdeklőső levélhez, az előbb irt adatokkal.) Sok szerencsét.
Technikai kérdésem lenne: Honda GCV160 és hozzá Szentkirályi kapa. Tavalyi felújításkor szerintem nem jól raktam össze, így használat közben az alsó rögzítő gyűrű kiesett és vele együtt az egész csigatengely csapágyastól kicsúszott. Mivel nincs könyvem a géphez, így kérdezném, hogy a zéger és az alsó 30204-es csapács között van még valami, mert a földben én nem találtam semmit, s szerintem így kifolyik a csapágyon keresztül az olaj. Vagy tudna valaki az összerakásban tanácsot adni?
Én valahogy használt gépben kf vagy robix. Szántani 5le géppel már lehet ha a sebessége sétáló(3-4km/o) és a súlya is megfelelő (min 150-200kg). A kerék is sajnos legalább 10-12coll és természetesen az eke beállítás tökéletes. Én szántottam 5,5le motorú robix 250t és az idei évben terra globál. Itt a reklám https://www.youtube.com/watch?v=MaJ_eWRYCKghttps://www.youtube.com/watch?v=gd-G-umqO3M