Keresés

Részletes keresés

ptksf Creative Commons License 2006.03.04 0 0 326
Hogyan lehet weboldalhoz fizetős szolgáltatást létrehozni a paypallel?
pwz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 325
Amikor megkaptam a dombornyomott kártyám akkor a régi accom letöröltem.

Aztán csináltam egy újat, ahol ékezetet használtam a nevemben, itt egy freemailes címet adtam meg. Amikor hozzé akartam adni a kártyát azt írta, hogy a paypal card verification system is down, please add your card in a later time..

Kb 3 napig próbálkoztam hiába..

Aztán megszüntettem az accot és csináltam egy másikat ékezettel, hotmailes címmel. Ugyan ezt írta.

Olyan egy hét után megszüntettem a hotmailes címet, és csináltam ugyan arra a címre egy accot, ahol a nevem, a címem ékezet nélkül adtam meg. És itt érdekes módon már nem azt írta, hogy a paypal verification system down, hanem azt, hogy mielőtt hozzá tudnám adni a kártyám egy másik acchoz, írjak levelet a cardsupport@paypal.com-ra.

Ez mind szép és jó, már 2 levelet írtam, az 1. re egy teljesen hasztalan sablon választ kaptam. A második levelemre most kaptam meg a választ ami mind szép és jó, csak nem fogják fel, hogy nem adtam hozzá a kártyámat az accounthoz, hanem csak akartam, de nem engedte az ékezet vagy nemtudom mi miatt..

Since your card was previously registered on another account, you may need to complete the Expanded Use Process before using your credit card in the PayPal system.

Once you have added a credit card to your PayPal account, view the 'Credit Card' page in the 'Profile' of your PayPal Account. If the status of the card is 'Expanded Use Number Pending', you will need to start the Expanded Use Process.

1. Select the credit card you wish to activate.

2. Click 'Get Expanded User Number'.

3. Read the 'Get Your Expanded Use Number' page and click 'Get Expanded User Number'.

4. Click 'Continue'. Ez mind jó, de amikor a profile menüben rákattintok a credit card feliratra, akkor nem az történik mint amit az 1es vagy a 2es pontban írt, hanem az az oldal jön be amikor kártyát tudok hozzáadni az accountomhoz, mert ugye még egy paypal acc sem használja azt a kártyát, én csak akartam volna használni..

Na mindegy, ennyi volt ennek a kártyának a története, ahogy elnézem mehetek a bankba és kérhetek egy másikat....

Köszi a segítséget
Előzmény: Bandimacs (324)
Bandimacs Creative Commons License 2006.03.03 0 0 324
Szerintem valami nagyon egyszerű hibát vétesz... és mivel már olyan régen kinlódsz az üggyel... automatikusan valamit rosszul csinálsz. A legegyszerűbb az lenne, ha az eddigi reg-eket egyszerűen törölnéd és újra kezdenéd az egészet - előről.
Nekem is K&H dombornyomott kártyám van, 5 perc alatt (nem vicc) sikerült a regisztráció, kártya hozzáadása és a verify státusz is.
A nevemben van ékezetes betű is, igy szerepel a nevem a kártyán is.
Fizetős e-mail cimmel regisztráltam. A nevemet a kártyán szereplő sorrendben adtam meg, tehát forditva (!) , magyar szokás szerint ! First name -hez irtam a vezeték és last name-kez a kereszt nevet. Ez csak egy ötlet :)
Előzmény: pwz (323)
pwz Creative Commons License 2006.03.02 0 0 323
Valaki nem tudja a választ a nyomoromra?

Hiába írok a cardsupport@paypal.com-ra, teljesen hasztalan választ kapok...

Még senkinek sem volt ilyen, hogy azt írta, hogy mielőtt egy másik acchoz is hozzá adnám a kártyát írjak mail erre meg arra a címre?
pwz Creative Commons License 2006.03.01 0 0 322
Hát ezt nem értem. Írtam a cardsuppor@paypal.com-ra, és ez lett a válasz: On 02/27/2006 I replied to the email message you sent regarding your PayPal account. As part of PayPal's commitment to excellence, I want to make sure I met your needs in my response. Would you please take a minute to answer a few questions to let me know how I did? http://surveys.benchmarkportal.com/paypal/survey.taf?survey_id=626&user_id=7444ED37-3E5A-4FDD-8CF1-AE733FCA7D50 To respond to our survey, please click on the web address above. If that does not work, please cut and paste the entire web address into the address field of our browser. NOTE: Please respond within five days so that you can provide timely feedback to me, Sean . AFTER 5 DAYS, THIS INVITATION WILL EXPIRE. If you wish to take the survey anonymously, click the link below: http://surveys.benchmarkportal.com/paypal/survey.taf?survey_id=626&user_id=7444ED37-3E5A-4FDD-8CF1-AE733FCA7D50&anon=yes Thank you for your help! PayPal Customer Support ** An important note from the survey vendor ** In order to process your survey, we must collect personal information from you that are protected by worldwide data protection laws. BenchmarkPortal and its international group of partners are committed to compliance with all laws. We have taken the necessary steps to ensure that we meet the obligations required by country-specific legislation and the EU Directive on Personal Data Privacy. By clicking on the link above you are providing your Authorisation, allowing us to collect, process, access, and/or transport your data to a worldwide website located in Santa Maria USA. This website will be accessible to selected BenchmarkPortal employees worldwide and our client PayPal. All individuals with access rights have been educated on data privacy laws and the use of personal data, and have signed Confidential Non-Disclosure Statements holding them accountable for compliance. Your data will be used for the purpose of personalising our content delivery and services to meet your individual needs based on the information provided on our surveys. Our customised approach of providing focused information based on the personal data you provide, will be embraced by BenchmarkPortal and our client PayPal. BenchmarkPortal will not supply your data to any third party without your explicit Authorisation. A copy of our Privacy Principles is available for your review. For further information regarding our detailed Global Data Protection Policy, please click here: http://surveys.benchmarkportal.com/ebay/bmp_survey_priv.pdf . For further information on PayPal's Privacy Policy, click here: http://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/ua/policy_privacy-outside If you want to be excluded from future surveys and survey correspondence, please click below: http://surveys.benchmarkportal.com/paypal/opt_out.taf?id=7444ED37-3E5A-4FDD-8CF1-AE733FCA7D50&client=paypal Akkor most mit kell csinálnom, hogy hozzá tudjam adni a kártyám?
pwz Creative Commons License 2006.02.28 0 0 321
És az... Az volt a géz. Már minden apróságon el kezdtem agyalni, pedig franciának kell küldenem pénzt neki meg van "ä" ilyen a nevében.. Na mindegy. Most viszon jött egy ilyen üzi: :) Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation. Tehát, írok arra a címre, egy mailt, hogy megszüntettem az előző accom, mert a nevem miatt nem tudtam hozzáadni a kártyát, és csináltam egy újat, de most azt kéri, hogy írjak ide. A kártyát még egy accounthoz sem volt hozzáadva.. Tegyék lehetővé, hogy hozzá tudjam adni a kártyát és kész?
Ariel Creative Commons License 2006.02.28 0 0 320
nekem is ekezetes a nevem, de en sehol nem ugy adom meg.
egy probat meger..
Előzmény: pwz (319)
pwz Creative Commons License 2006.02.27 0 0 319
Írtam a paypalnak mailt a problémámról. A válaszukban lényegében ennyi volt: Elnézést a kellemetlenségért, kérjük próbálja meg újra hozzáadni a kártyát, ha nem sikerül akkor hívja fel ezt a számot, a paypal mittomén milyen számát... Na azért én annyira nem beszélek jól angolul, hogy megértsem azt a biznisz angolukat. Elmondani én nagyon szépen elmondom, de az emberke válaszának a 60-70%-át nem érteném meg... Természetesen megpróbáltam hozzáadni a kártyámat, és most sem sikerül. Gondolok én már mindenre. Az nem lehet gáz, hogy ékezet van a nevemben, mert rengeteg magyar névben van ékezet, szóval ez hülyeség lenne. A kártyám pedig egy K&H-s dombornyomott visa, ráadásul devizaszámlám is van ami dollár alapú. Nemtudom mi a fenét tudok csinálni, direkt azért csináltattam bankszámlát+kártyát, hogy tudjam a paypal használni... A vége az lesz, hogy átutalom a pénzt bankon keresztül, de az meg elég sokba kerül nekem, és nem lesz valami gyors... Franciao-ba kéne küldenem 210€-t..
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.26 0 0 318
Köszönöm a választ.
Előzmény: Zoli_fiú (317)
Zoli_fiú Creative Commons License 2006.02.26 0 0 317
Sziasztok!

Szóval az úgy működik, hogy a kártyával történ tranzakciók esetén ( ATM, POS, netes vásárlás) real-time csak a fedezet és az authorozáció történik meg, mely általában azonnal zárolt összeg lesz. Van olyan bank, ahol rögtön látod a zárolás okát, van ahol nem. Mikor beérkezik maga a konkrét terhelés a számládra, akkor könyveli le a bankod.

Ez lehet 1-2 nap, de előfordulhat ennél hosszabb időtartam is (2-3 hét).
Ha jól emlékszem, amennyiben 30 napon belül nem érkezik be a terhelés, akkor a bank feloldja a zárolt összeget.
Előzmény: Törölt nick (310)
fargo Creative Commons License 2006.02.25 0 0 316
0010
Előzmény: Törölt nick (313)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.25 0 0 315
Akkor nem nálad van a hiba - a regisztráció sz@r@kodik.

Én meg választ nem várok mert az 53-as hozzászólásban minden megvan.

Pedig már vagy 6x végigolvastam a hozzászólásokat... :)
Előzmény: pwz (314)
pwz Creative Commons License 2006.02.25 0 0 314
K&Hnál van dombornyomott Visa kártyám.
Előzmény: Törölt nick (312)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.25 0 0 313
Na, most már én sem fogok sokat zavarni - remélem. :)
Ma a számlatörténetet megnézve az alábbiakat találtam.

Forgalom típusa: VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum: 2006.02.24
Értéknap: 2006.02.23
Összeg: -382
Új könyvelt egyenleg: 1.618
Ellenoldali számlaszám: -
Ellenoldali név: 06.02.22. 1,50 EUR
Közlemény (persze a számokat kicsit megváltoztattam):

1.500EUR 143.8300 1
0010PAYPAL--*EXPUSE
*B: 1000851312 207400466

Itt kéne most látnom azt a 4 számjegyű kódot? Melyik? :)))
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.25 0 0 312
Milyen kártyád van?
Előzmény: pwz (311)
pwz Creative Commons License 2006.02.24 0 0 311
Valaki a 305ösre nem tudja a választ? Ma is ugyan azt írja a paypal.. Paypallal van a gáz? Esetleg, ha másnak sem sikerül aktiválni, akkor biztos paypalnál van a gáz. Remélem nem nálam van a gond...
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.24 0 0 310
A mai nappal a 210 Forintos (1 USD) zárolás megszűnt és visszakerült a folyószámlára (a webKÁRTYA számlaszámára, ahonnét két héttel ezelőtt levonták). Most már csak a 378 Forint (1,5 Euro) van zárolva! Bementem a számlavezető OTP fiókba és érdeklődtem. Csak annyit látnak, mint én otthon, az Interneten keresztül működő OTPDirekt rendszeren keresztül. Vagyis, a közlemény rovatban ez áll magyarul: KÁRTYA AUTHORIZÁLÁS - ZÁROLÁSHOZ.

Kérdésem volna, aki ért hozzá! A zárolás mit jelent, mert rendes választ még a fiókban sem adtak. Amikor megérkezik egy terhelés, akkor az ELŐJEGYZETT KÁRTYAFORGALOM lesz? Mikor lesz belőle tranzakció? Ma lesz a hónap zárása. Holnap mit láthatok, hiszen forgalom nem volt!? Nekem egy-két napon belül ZÁROLÁS lett belőle! Mi a franc ez? A ZÁROLÁS ideje általában két hét, ez lentebb is látszik. Aztán nem történt semmi és a végén visszakerült a számlára. Ez lesz a 1,5 Euro-val is? Mert akkor itt valami nagyon nem stimmel.

Aki ért hozzá, vagy OTP elektronikus számlacsomagja van webKÁRTYÁ-val, az válaszolhatna. De az írhatna, aki bankszakember… :)

Köszönöm.

Üdv.

Juzzie
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 309
Na jó, de milyen kártyád van?

Nekem OTP elektronikus számlacsomag. Ehez van egy virtuális MasterCard (WebKártya).
Jelenleg mind az 1 USD és a másfél Euro (összesen: 588 Ft. két címen zárolva van).
Ezt mind az OTPDirekt webszolgáltatásával látom. Ezek még nem kész tranzakciók.
De mire várnak? Én laikus arra gondoltam, hogy azonnal levonodnak az összegek és látom a Neten keresztül az adatokat (az Expanded Use Number-t). De a közlemény rovatban kizárólag ez szerepel:

Zárolások összesen 588
Előjegyzett kártyaforgalmak összesen 0
Rendelkezésre álló egyenleg 1.412
Könyvelt egyenleg 2.000

Zárolások:

1.
Zárolás azonosítója: 224080
Zárolt összeg: 210
Zárolás kezdete: 2006.02.10 00:00
Zárolás vége: 2006.02.24 00:00
Csekkszám:
Közlemény: KÁRTYA AUTORIZÁLÁS - ZÁROLÁSHOZ

2.
Zárolás azonosítója: 799498
Zárolt összeg: 378
Zárolás kezdete: 2006.02.23 00:00
Zárolás vége: 2006.03.09 00:00
Csekkszám:
Közlemény: KÁRTYA AUTORIZÁLÁS - ZÁROLÁSHOZ
Előzmény: John Zero (308)
John Zero Creative Commons License 2006.02.23 0 0 308
Nekem anno kártyakontroll SMS-ben megjött az üzenet, benne a verification kód, mindez kb. 1-2 percen belül, és már aktiváltam is a PayPalban. (OTP banknál vagyok.)
Előzmény: Ariel (304)
edk440 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 307
Premiert nem is tucc Mo-ról.
Előzmény: pwz (306)
pwz Creative Commons License 2006.02.23 0 0 306
Jah, és ugye a sima personal account elég nekem, nem kell premier accot csinálnom?
pwz Creative Commons License 2006.02.23 0 0 305
Helló! Lenne egy problémám. Tegnap megpróbáltam hozzáadni az accomhoz a kártyámat de ezt a szöveget írta: The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. Megkérdeztem a srácot akinek pénzt akartam küldeni, hogy mi ez. Azt mondta, hogy beszart a paypal, várjak pár órát és jó lesz. Ma még mindig ugyan ez a baja, na akkor most ennyire beszart volna a paypal, vagy én szartam el valamit?
Ariel Creative Commons License 2006.02.22 0 0 304
igy jar az aki az otpnevu izenel tartja a penzet..
miert nem mesz egy bankhoz? cibnel, rafinal (gondolom mashol is) a netbankban az eredeti devizaban is lathatod, megjegyzessel (4 jegyu kod) egyutt a tranzakciot.
otpnel max. marad az ugyfelszolgalat rugdosasa..ami vagy sikerul vagy nem.
Előzmény: Törölt nick (303)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 303
Köszönöm válaszod. El is kezdtem, rákattintottam a Get Number gombra és már látom az OTPDirekt rendszeren keresztül, hogy:

Előjegyzett kártyaforgalmak összesen -378

De ez még csak előjegyzett. Ez azt jelenti, hogy most az OTP-n sor és 1-3 nap múlva megláthatom a 4 számjegyű kódot? Mert most bárhova megyek a rendszeren belül, ezt még sehol sem találom. Így a Paypal oldalán odáig jutottam, hogy:

Expanded Use Number Sent

és van egy Continue gomb. Tovább nem lépek, mert még nincs mit beírni...

Üdv.
Előzmény: Ariel (302)
Ariel Creative Commons License 2006.02.21 0 0 302
az expand-ot is el kell inditani, nem automatikus.
Előzmény: Törölt nick (301)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.21 0 0 301
cptcook15! Vagy aki tud segíteni és válaszol az alábbi kérdésekre! :)

Egy kérdésem volna. Nekem is OTP Webkártyám van, de nem stimmel valami.

Febr. 10-én regisztráltam a Paypal-hoz. Kártyát hozzáadtam, minden sikerült.
Megnéztem az OTPDirekt-en a számát és a 2 ezer forintból (amit a Paypal regisztráció előtt utaltam rá) levont (vagy inkább zárolt) 210 Forintot (Ez gondolom az 1 USD).

Törlesztett összeg

Zárolás azonosítója: 224080
Zárolt összeg: 210
Zárolás kezdete: 2006.02.10 00:00
Zárolás vége: 2006.02.24 00:00
Csekkszám:
Közlemény: KÁRTYA AUTORIZÁLÁS - ZÁROLÁSHOZ

Viszont 1,5 Euro sehol. Vártam, vártam, aztán észrevettem (18-án), hogy még nem aktiváltam a regisztrációt. Egy klikk és ekkor kaptam két e-mailt:

1. Activate Your PayPal Account! (linkre kattintva aktiváltam)
2. Getting Started with your PayPal Account

Most már a Paypal menüjében, ha beléptem ez olvasható:

Activate Account ablakban már csak egy lépés látható:

Enroll in Expanded Use
- itt kéne a 4 számjegyű kódot beírni. De ez a másfél Euro terheléskor válik csak láthatóvá.
Kérdem én, mikor? 18-dika szombat volt, ezért hétvégén nem vártam, de ma már kedd van és két banki munkanap is mindjárt eltelik és sehol a terhelés. Neked mennyi idő alatt érkezett meg?

Üdvözlettel.

Juzzie
Bandimacs Creative Commons License 2006.02.20 0 0 300
Szia!
Nem fog működni. Eladóként PayPal-lal ( ha itthon regisztráltál) nem tudsz pénzt fogadni.
Ha még nincs érvényes licited az árult terméken , ha tudod vonjad vissza.
Előzmény: cptcook15 (299)
cptcook15 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 299
Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi szituval? Eladni próbáltam egy dolgot kb. 150 GBP értékben. Az angol oldalon keresztül tettem fel. Mikor a formulát kitöltöttem a PayPal értelemszerűen bekerült a pénzelfogadási módok közé, mondván, hogy ők lehetőséget adnak a használatra. Történt ez méghozzá kitörölhetetlenül, vagyis jelöhettem meg további elfogadási módokat, de PayPal maradt. Magyar OTP webkártyás premium accountom van, budapesti címmel. Fizetni sokszor fizettem már PayPallal, vissza is kaptam már pénzt, de ez vajon fog-e működni? Üdv!
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.11 0 0 298
Igen, a kártyát lecserélheted vagy mellé is kérheted, persze picivel drágább lesz havonta. A forint alapú folyószámla is elég.

Az én kérdésemre már tudom a választ, simán elfogadta a Paypal a regisztárciót. Jelenleg levontak 210 forintot a kártyáról. Ez gondolom 1 USD. A NetBanknál még nem látni, hogy miért terhelték meg.
Előzmény: pwz (297)
pwz Creative Commons License 2006.02.11 0 0 297
Sziasztok! Elolvasta az összes postot. Az nem derül ki, hogy milyen számla kell hozzá. Forint alapú, vagy devizaszámla? Nekem egy dollár alapú számlám van K&H-nál, de a visa electron kártyával nem működik a paypal. Amúgy lehetséges a banknál egy kártyacsere?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!