Ja, pedig a hógolyó szerkezete víz, és mint ilyen, nem tesz okvetlen jót az elektronyos szerkenytűknek. Még holmi zárlatoskodás is felléphet.
Emlékeznek a gék a Péntek 13. című horror jelenség szituációjú filmsorozatra, amit mindig annyira későn adtak, hogy már holnap? A 90-es években készítettük nyomdailag a Péntek 13. c. könyvet, mint eredetit, első kiadásban magyarH nyelven. Akkor ez még keményen brutális volt az idegrendszerünknek.
:-))) Szegény Szilas ! aas G. szenzációs remekműveket komponál. Lassan már akármilyen mondanivalót ki tud fejezni képileg. Csak beszélni el ne felejtsen.
Béláék lehógolyózták a fax gépet?? Be esik a hó az irodába? Vagy csak befújta a szél??
Ez nagyon hátrányos a pesti munkavégző képességemre, hogy arra felé, Bélavárosban ilyen hóhelyzet van, ugyanis a főnököm arra felé jár éppen én meg itt a melegből nézem a kint kavargó hópelyheket. Szerintem szerencsés nap ez a péntek 13.
1307 október 13.-án pénteken IV. Fülöp francia király lefoglalta a Templomos Lovagrend vagyonát, a lovagokat, akiknek nem sikerült időben elmenekülni kivégezték. Csak Párizsban, azon a napon, péntek 13.-én 55 Templomos lovagat élve égettek el. Innen ered a péntek 13.
Nállunk jóhangolatú férfikollégák és hóhiány következtében nem hógömböznek a rovásunkra. De így legalább megmenekül a meghibásodástól a faxgép, minket meg elkerül az emberiséget fenyegető infulenza.
Szúrószerszám hiányában vajjon hogy szelik fel Helgácskáék a pizzát? Vagy ez ilyen rendelős dolog? Akkor reménykedjünk, hgy a pizzériás alkalmazott személyek nem babonbásak, mert Helgácskáék éhen maradnak.
Ezek szerint Frici és a kollektiva odabe hógolyózott az irodában, tényleg potimális lehet ott a kollegiális hangolat, különösewn a faxgép tekintetében.
Akkora a hó, hogy szinte 20 centi. Szerintem lesz ez magasabb is, mert pl Angliában még iskolai szünet is volt és megbénult a járkálás. Erről beszélgettünk a reggeli teánál ami már hagyomány. Ma óvatosságból óvatos voltam, mert péntek 13-van és pontosan péntek ami tetézi a babonát. Helgácska olyan babonbás, hogy még a körmét sem reszeli és ilyenkor nem vesz szúrószerszámot a kezébe, hogy csökkenjen a baleset rizikója. Éppen ezért ma szeletelt pidzát vacsoráznak a férjével. Nállunk jó a hangolat mert volt egy kis kollegális hógolyózás a hölgyek rovására. De tetszett neki. Annyi probléma történt, hogy Frici eltalálta egy hógolyóval a fax gépet de nem lett maradanó károsodása. Működik. Küldtünk faxot a postázóba és megkapták.
Remélem nem sokáig tartott a beszorult szituáció! Nekem egyszer a fiúmagzatom szorult be, még olyan 8 éves korában. Negyven percbe telt, míg kiszabadult, tudni kell, hogy a házfelügyelő még teflonált a liftszerelőnek, az míg odaért... na, hogy addig se pocsékolódjon az áram, ki is kapcsolták szegény gyerek feje fölül. Ja, és beszólt neki a házfelügyelő megnyugtatásként, hogy nemsoká jön a szerelő, "ne menj sehova!"
Rendelkezik, szegény. 2 balesete volt, önhibáján kívül, és mind a kettő ezen a jeles babonás napon. Valamint huszonéve együtt dolgoztunk valahol, ahol 13. péntek volt az a nap, amikor az ottani egész komjuteres rendszer összeomlott és sok dolgozó személy 1 havi munkája kámfor szituációt játszott.