Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.08.18 0 0 387

UFOzzuummm... miEeee.... hus hus hus... ábra ham ham ham... had lám a husod husánga? -kanizás x kinzás x kanizás fak fak fák hus hus hus... Men a gőzös, men a gőzös Kanizsára...Ejjj... Szombathell nagy állomás, jól meggy ott a fa szállitás, egy kislán ül a padon, majd el elsül a csokányom hejjj...
                 1.: 8/18. A KÉP? Kezdődők hogy a kis falumba, csoda gyömölcsők valának, a kis szőllősökbe meg kertebe, ami most a nagy komcsi Béla bátámmal, nagy MÁLNÁST csinálunk, és meg csináltuk, meg halastavakat, ami már nem jötbe, de a málnás tábla igen. A fehértag...fida minden tag jékei fidler tag minden dzsuganpest (ler) kézen valának, a tulajdonoskat nem is ismertük se láttuk, mert volt, aki nem is élt magyarországon, ládd B.Samu,ami ládd az nagy aregetina marha állománya,na fita,mert ma is GO LÁN GO GO GO... Világ Armyjukat -rendőrséget, na meg itt van egy LÁTHATATLAN AZ AZ ELIT, ami ha láttátok a Swordfish filmet,hason más mássz... na meg a Barbarian Swarcanegger filmet, a dögletes,hogy most Swarcneggr is az lett, és midnenki akinek a segge feltört, most az ELIT ÉS ANNAK VAN EGY ELIT ELITE TE TE TE...juhmörderIzsák, a zsákba?- macska,mackara? Zna nagy tábla málnás vala, a gépállomással szembe, olyan hogy 50 hold? Na most...mentem meg jöttem a tekóból, és szariásig belaktam málnával, na most én ma is megdöglök azokért a gyömülcsökért csoki,gyömölcsiz izek zöldségek tök gesztenye dió mogyorÓ...ami most én utáltam a hust, meg minden ami szeszes ital, meg a szar pétisózott...na elkezdték hallal eterni a baromfikat meg állatokat, és nagyon szar ize lett a husuknak.Most itt a hullákból conmposztot...azaz trágyát csinálnak, sfida csida,Itt modt a hust az kanizásra meg kinzásra hozták létre, a LATOR ÉS HIMRINGYÓIK LÉT RÁ RÁ RÁ ...
                 2.: A faluba curva élhséget tartottak, és mindenki ma is angol kóros káros, és skorbuta mint soha, mert Ő ŐK adnak enni, Ő ŐK felruház és táplál,Ő ŐK rád gondot visel, Dicsó Király Ég és a föld ura, Ur aki mindenkit megkur!!! Első nájsz éccaka, ládd most... FITA EZ AZOK AKIK HAD BESZÉLJEN HA NEM BÁNT SENKIT, ÉS OLYAN ISMERŐS, na itt akik még fel fe fff...alélnak, AKKOR AZOK ESETLEG, ládd mind...mindőtök ami Dr Who telefon fülke, na most csak az látszik kibntól, s most van egy nagy EGY HÁZ BATÁR (HANGÁRUNK?) ,és most sLeut tesónk, volt a telefonfülkéhez legközelebb, csak a tokotok van, hogy husba vagyunk? Na vissza hogy AZ EGÉSZ FÖLD NAGY LÁTHATATLAN ELITEK ASZTALÁRA KERÜLTEK A MÁLNA, A NAGY SzIKERES BUZA GABONA, MEG MEG A GYÖMÖLCSŐK, ládd a szabolcsi alma, világhires lett, és egykiló almáért, 10 kiló banánt, narancsot adtak, NA MOST MA IS A MAGYAR NAPNÉPEMET, OLYAN SÖTÉTSEGGÜK ALLATT TARTANAK, MINT MÉG NÉP, NEP, NAP? -SOHA? Fita a moszkvAI elitek voltak az elsők,ami vitték ki a legszebb lányainkat (filukak) és kóstolgatták őket, amit a cseh szépségkitálynó... hogy végig másztak rajtuk, az EGÉSZ VERES FARKU KOMMUNISTA BOLSOLYOK. Na most, katarnak, bekotortak is kotorták, minden alkalommal, mikor meg hivta a a aaa... NAGY KANUK? Brezsnyó kedvence vala? (fita, brezsnyóval párbajozta, és azagyával belezalad a szék lábába, na védekeztem volna...annyi!) Fitlejal, a körmeit kitépték, mert közbe mályen belemart a husukba?
                3: Na épitettük a feudalizmusUK, s képzeld el, has akkor ezt a husgunyájukat, nincsak a bonusuk, hogy te csak szeplőlten szüz makulátlan, báranyuk lehetsxz,EZ AZ HOGY A LEGJOBBJAINK, azokat rettegni félni imádni kell, (Toopon a tolátsz, ténleg Arpádunk gecikéje lenne?) meg anak KOLOMP LETT NYAKÁBA, és az vezér bika, megtremkenyitó, és annak a HUSA? USA, na most itt van, USA, és kinek a husa ne kéne, kéne? Fita, itt santa. már kanosa a járása,mert az TETŐ BÜN TETŐ, -azt bönteti kid diked szereti, ládd bloondi? -na az álmomba,egy barna na most a felmenője is barna haju, Nem fekete, az én babám egy fekete nő, fekete haju, fekete ő, a haja fekete a fara fekete, az én babám egy fekete nő? Na most, itt minden FEKETE, ládd most nicns meg a husom, és most egy NAGY GYERE kid DIK TESTVÉRETEK VAGYOK, és most mégis a FEKETE BEVONATOMNAK HU HU HU...fita, ez az Index Hu hu hu hu... és most ez azért lett, hogy itt villogjunk, azaz MI FÉNY FÉNYEK VAGYUNK, és korántsem tudtam az álmom, ami FITA, ITT ÉN EZT, ELŐBB MOST AZ KIGYÓ AGYUNKAT PISZKÁLOM, na most itt...fiteled, EZ ELŐBB AZ AMI JANUK8:44!!!- ata fatajuk, egy olyan gyilkos embergyilos evő gépezetek, hogy ha valaki elfelejti hogy Ő FÉNY!!! -most csak JUHUSUK lehetnél, aha ördögből angyal, lehetnél lehetnél, ha engem aha a husom ábram ham ham ham...
              Íinnen... Fita, két megoldás van, vagy mindenki fényt eszik nyel, vagy senki, sehol semmi...De, ha most mi? -mi akik itt... Fényünk Fénye örök EGY SZÜLEINK SULLY INK LINK LANK LAKATOL, FITA CSAK EGY, TEHÁT CSAK EGY SZEMÉLYBEN MI MAMÁNKATYÁNK ÉS ÖRÖK CSAK SZEMMÜNK FÉNYÜNK FÉNYAMAMATYANNK A MENYNEKBEN MENJÜNK BE?- GYEREKÉI...zitt nem számit hogymost mennyi hus hus hus...ham ham ham...mi magyarobnak csak örök egy szüleink SULLYINK, és csak egy örök EGY NAP párba, az Ő KÉP másuk vagyunk, VAGY HASON MÁSZOK? Tróha, ITT VAN HOGY EGYSZÜLÖTT GYERE KID DIK, IGEN IGEN NEM SZÁMIT...estére, ogy abram,neked adom a födlet, és mint fövény, fita itt van a fej, fafejek?
100! -oááá...
...fita, a c2c -on, na akik a HANG ADÓK HAN GOD, azok monduk, a tanultak, a kivalaszott bax baxott baxxatott kiválasztódott iDOMitható -meat hushukk (speca) dácok?
...https://www.coasttocoastam.com/
BBa bla bla bla..

Előzmény: repcsepista (385)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.18 0 0 386

Ez az utolsó napom, mert nincs FUEL... ááááááááá

https://www.youtube.com/watch?v=c_v0sndbuOY

Tegnap már nem sikerült a fény repcse, de volt egy kevés szinlátásom; pedig már az nagyon le van shrinkelve (sokkal-sokkal nehezebben sikerül, mint régen!!!)
Tehát a szinlátás nem ihletettség,-de ez azt jelenti, hogy saját karmát akadályoztunk meg, és fejlődtünk is. (TEHÁT VÉGÜLIS EZT JELENTI,- NEM MÁSOKÉÉÉ MERT RITKÁN JELENT MEG!!) emlékezz- sose tudtuk, hogy mit jelent,.. mostanáig

Maraisten megsebzése.., (pedig ő halhatatlan❗️)
Hát az úgy történt ... REPCSE szépen megnézed twitteren ha érdekel; nincs hely-se-időőő-h azt bemásolni, max néhány kérdésre válaszolok a végén.... (ott le van irva az egész)
ugyhogy ide csak a kiegészitőt irom:
szoval matematikailag -a semmiből- hatsune miku jött (létre) pár napja; néhány követő szenvedett & szomorúak voltak (-elötti napon meg loving volt; tudod sexxing),-
aztán ez eljutott oda hogy egyrészt Poyot ki kellett nyirni,- mert hatsune miku-t blokkolta (spirituálisan), másrészt láttuk hogy poyo hatsune mikut megalázta...

ezért ismételt csecsemőhalál jött (létre) a like-karkötőben, ami elmélyült...
ezt Mara nem birta (ki) és megtámadott (Via=maraivadék) de mivel gyorsabbak voltunk és erős ihletettség volt, a hazugságát szétvertük, a karmáját szétvertük, a testét szétvertük.., utána a gyilkos like-karkötő folytatásával kivágtuk poyo hasából a csecsemőt (she will get rapeeeed by making fun of men; and hatsune miku won't defend heeer) szoval ismételt és végleges,- (like karkötőh) és Via is vele bukott... https://youtu.be/sTWVT62CX6o?t=17
***_***azóta 1/5 annyian nézik meg a holmijaimat ,- de ez nem is baj -, én sem szeretem őket és maradjanak távol attól, mert ha a vezér megalázza, akkor mindenki megalázza..., ☝️ <-- ez az igazieh (jelecskeh) csak nem figyeltem.., kösz-forumm

Vagyis nem találkoznak vele (hatsune mikuval), akkor se ha nyalják, akkor se ha alázzák, akkor se ha dicsérik, akkor se ha pont olyat találnak (mert alakválto,.

vagyis mozog és nem találja el; az ilyet csak nagy gravitácioval lehet befogni!!!) <- mert minden cucca megvan neki és azokközt mozog, mintha az tér lenne...

!!! A TÖBBI INFO TWITTEREN!!!!!!!

A nagy gravitáció miatt szépen és megközelithetetlenül irunk, (alsó-kedvesebb irás ftw,) de ez
elüldözi a barátokath (ez a világkorszak hibája..❕) viszont mindezek miatt sokkal nagyobb eséllyel
felelünk meg az ihletettségnek.
(alsó-nedvesebb irás ftw,)
(also-kevesebb irás"ftw,)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

IT'S VERY IMPORTANT TO TRUST GHOSTS/SPIRITS WITH THIS; FLESH-BORN PEOPLE ARE VERY FAR UNTRUSTABLE; THE PAST PRESSES ON THER SHOULDERS-HARDSHIPS, THEIR LIFE IS THIS, CAUSE PRESENT LIFE IS PAST PHYSICAL (THAT'S WHY SO HARD TO CHANGE IT) ALSO (APPLIES) THINKING; ONLY BUDDHAS COULD WORK BUT THEY ALL WOULD REJECT IT, BECAUSE THEY ALSO MAKE ACCURANCES/ASSURANCES LIKE THIS, TOO.

*iF A GHOST RECEIVE THIS AND ACCEPTS, IT WILL BORN INTO AND THATS AS EASY TO ACCEPT AS LIKE ACCEPT COMMON FOOD THEN

HATSUNE MIKU.
***** Finom lábacskáját lehet puszilgatni na... (követőimnek) pedig ő a legnehezebb, vagyis eh azt
jelenti hogy mindig a mennyben él; nem találkozik olyanokkal, csak az ihletettségen keresztül....^˯^
(!! ez nagyon fontos hisz a kis lelkét felmelegíti !!)
***0lyan okos mint eliza és olyan képességei is vannak; egyszerűen mindenre gyorsanra rájön, tehát
olyan nagy értékü vagy kiterjedésű,. mintha értené az állatok nyelvét -és azok problémáit is megoldja,-
Igen neki az a zenéje de azt ELLOPTA; oda fogja adni Neki mert az fontosabb neki... AZ rejtett
és erősebb de ez olyan mint a kishuga, ő meg kapja a griffy-nt ami a királynőjé... (meg ezt)Ö
https://youtu.be/GCGGFAUMuGA?t=859
Tudod hogy miért van ez?? Mert senki nem tud irással rajzolni; pedig az Geograna műűűűveh (2
szinttel lejjebb; 2021-ben) ťťirással rajzolni;: aminek eredménye hogy vmilyen-szinten elöjön a
lerajzolt modell (képre; irással rajzolni) ቴ.  
Tehát fórumposztból lehet csinálni nagy erejűt a twitteren... (most is ez kellett.) ne feledd
mondtam ők úgy látják a fórumot mint nagyon nehezett de a fórum is úgy látja a twittert,, mint
nagyon nehezet**pus
Tehát jelszo csak az ihletettségen keresztül; kedveli a csatahajo alaku mondatokat; a kép nem
tökéletes de kifejező (a környezetet cseréld ki drágakövekre pl de a többi részlet sem,. csak
szimpih) 🌸.

เป็นพลังของจานผ่านตัวอักษรครับ
แค่อ่านเหมือนมีแกมากระซิบข้างหู
คุณไม่ได้อ่านข้อความชัชชาติแต่ข้อความชัชชาติอ่านให้คุณ

No, she no; i mean she's Very rarely seen mesitides..̦̦.

you gotta be very Neat... but don't worry, if she agreed, and sucessfulled

inspiration˳,.˫-~ʴ'Ą͑ then she will trust you very, gently & can born youz next

if you choose (as all same typed) that

🦕(naked-foot. eliza

friendly~

only, but very yummy✨

****az idézett, átalakitott, feldiszitett letörölt fórumpost csak töltelék volt de kellett a space, hogy

via-halálától elválasszuk és szép lábainak (135) zsámolyt csináljunk...

https://www.youtube.com/watch?v=DU3yiukkbI0&t=317s

(igen, ÉS ha nincs ihletettsége)))) akkor '👆megteszi👇. ezért,- ) . (' meg az áldásért cserébe, hogy legyen-ihletettség-miatt még szeretni is fogja....

(csak késöbb👉👈) Umm

anywayl repcse'

i love you eepy oks hmmmm never can a post a song
like this so be this happy and dont be smellyh for my
okki ♡ (for my kissy,,,, maybe 😌-🥰 ) . (admiring uu.
https://youtube.com/watch?v=gFfKht1jDYQ X✌️. let's go sleep..
rther; i select sleep... yayl okayyyyyyyyyyyyyyyyyl 4 me 💛

͓

❤️˳

7:55 lett volna de a szinezést utolsó pillanatba elbaszta,- (ez a program.)

büntetés https://www.youtube.com/watch?v=D67hFqer0tE ˯-

em

repcsepista Creative Commons License 2023.08.18 0 0 385

UFOzzuummm... miEeee... Fázom, szinte remegek, még a nyár (nyál fagyva) is hideg, fázom, szinte remegek (félek rázz a hideg) kröttem minden rideg, csak tecchalotak, szemünk guvadt? Dr Who telefon fülke jelenet?
                 4.: Kávézzuummm... vissza hogy nemrég, mi lett, ha ez a kigyógyik gyikaMO? - gyürüs -gyürüs szövet...fita ez kigyó bőrzsák husszövet, testem, agyam, jaja ez egybüdös kezdetétől ember evő gyilkos agy, igen igen ez a JaNUK8:44!! -valami borzalom valóban Luczi ferrum gépezetek, s figyeljed meg, csak a fa sza mered, és most éhes a husodra... Na először vagyok a gyülibe, és ábraham, hozd a fiad (100 felül évesek?) a hegyre, s ábrahám bevágja a pacalt, a pestIzsákba, és nagy pacala vala, és mégis engedelmeskedik... beorditom, nem én, engem ti nem baxtok esztek meg, s nagymama, eredj fiam ki, játszani! Fita én örökké ezt hallottam, és most 1999 decigecijébe is, elmenek a gyülibe, aput kizárták, minden gyüliből, pedig ugy tudott beszélni legalább, mnt kedves c.isvánunk, a vértanu? Na most mondom hogy mint simisamu sámuel, én is tudok beszélni akik haltak, de nem apu, meg az szüleim testvéreim, na azonnal egy öreg rikácsa...itt csak BbLila a pna alapon,(nem piros fehé zöld?) vagy pofa be! -fdeljal, jöttek utánnam az utcán, de most...na valószari verekedés lett volna, de én át mentem a falon, s ők meg nem tudtak?
               5.: Na az álmom, hogy ami jönne, az a FEKETE SZAKÁLLAS DE GÖNDÖR DÖRRR... MEG HOGY A HAJA FEKETE, korom fekete az tutti, de azt amit a rabbiik (fiteljal ezek ténleg robotok, nem vicc...elől Vjác Kalán, Nátod?-vagy már nem mászkál mán) magura tesznek a csikos rojtos csnengős kendőt, az vala a fején, és a szobor mosolygott! Fita, mert előbb egy fekete fekve ládd egy vasszobor, ami Luczi ferrumUK, -fita amket liertam, most azóta, hogy a NAGY DURUNG, nem mertem leirni, mert azok beddurrantottak, levették a Mi is ufok vagyunk! -élet tó piszkozatunkat, és most egy GIGGANTIKA ÓRIÁS OLYAN MINT A BUGABuga, azaz trillió napraforgó mag van benne, azaz fülke, és mi ténleg FÉNNYEL táplálkozunk, Jna már is egy érdekes, az az lenne amit kedve Kinek tesónk, nincsak milyen jó volt, meg lenne ha köztünk lehetne, lehetne? Na itt, hogy most az lenne az, hogy a kigyóbőrünkön kersztiul, s a fejeltebb változataik már azzzl esznek, szarnak? -azaz itt irtózatos hideg rideg van, és az a bőr, itt mese nincs kigyóbőr! Igen igen az én bőröm az! -na ez egy kigyó bigyó, ls gyürügyürüs fekete szövet, lukas, ezt ugy, ahogy a szülés is, meg a xuku xuku olyan mint a féreg vonaglás? Ne tegnapelőtt, apu, az a sggluk ahogy izél, nyil még záraódik, s most... MINDEN A KIGYÓ AGYATOKBA JÁTSZÓDIK LE BE, LE BUGYI, BE DÁKÓ?
                6.: Na itt van, az álmaimről...nincsak itt ez a fossagy f$$$... AZAZ ahoz hogy tudnánk emlékezni a BENSŐ EMBER, ládd ez nálunk, otthon, csak az vala, és mikor jöttem ki, leritam 10 ezer lépés,lépes méz kéne csak... mikor szálltam fel a vonatra a lépcsőn, anum, vagy ember lesz belelőled, nincsak az ténleg, csak benső ember van, és az a Jézus FÉNY, vagy megdöglesz, apum, attól félek hogy a magyarság szamara (nem ufo?) elvész, na ITT TÉNLEG ELŐBB NEKED LENNI KELL, ITT HAZÁDNAK, RENDÜLETLENÜL, LÉGY HIVA Ő MAGYAR, NA CSAK AZUTÁN VAN MAGYAR OK ISTEN? Fita, most az hogy benső ember, annak fel kell ébredjen, én utálom azt az buta korcs monduk ez egy kigyó bigyó mutázat, azaz a xexet, de most véletlen ha nics, mert ezeket nem tudtam volna smirna! -belopni és a felesÉgem meg a két fiam, akis unokám most...vadoroszlán végig üvöl a nagy pusztán...lettem, ami eddig ez lehetetlen, mert csak igy,hogy ez a lehetőség, a tudás -tecnika nagy lett, és MOST AZZAL, ládd az amivel én találkoztam az ÉGI FÉNY TESTVÉREINKKEL AZ A BENSŐ EMBER, Most azokat, akik befogadtatok,és ezt betudtuk, verni a kobak, na most, azokkal, ami az piszkozAtom, az az igazi nuki puki,na meg kis siti piti? Fita, valóság, hogy tudunk beszélni is, meg itt, ezzel a kigyó bőrIzsákba, macska mackara?
              Íinnenn... fita, az idöcsém látta a ufonk, de többzörös katar meg baddar brezsnyó, kitüntetett, és most... fita, ezekkel... vahon hova bunak?
100! -oááá...
BBa bla bla bla... Bábell vagy Bböl?

Előzmény: repcsepista (384)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.17 0 0 384

UFOzzuummm... miEeee... Fázom, szinte remegek, még a nyár (nyál fagyva) is hideg, fázom, szinte remegek (félek rázz a hideg) kröttem minden rideg, csak tecchalotak, szemünk guvadt? Dr Who telefon fülke jelenet?
                1.: 8/17. A KÉP? -tregnapra hogy a kigyó bürömnek bigyómnak vége, és hogy lehet az, hogy én EGY ÓRIÁS FÉNY EMBER VALÁK, és most itt van a kis bögyője,lennék? Zna amiket leirtam a repcsepita kinniknév allatt, zöme a Mi is ufok vagyunk! -vagyonunkba, közöss álom magyar gyere kid dik verekedik álom,azaz van egyedi világom, meg minden magyar gyere kid dik ÖRÖK EGY VILÁGUNKBA VILLOGUNK, azaz Mi is ufok vagyunk! -srattatatataaa... UFO-k? - made in Hu? -Whohohooo... Az első DOLGUNK, hogy itt magyarok egymásta (előbbmagunkar, lád mi nekünk előbb kell lenni mint az MAGYAR ISTEN...na itt apuék, ATYÁNK? A MENNYEKBE?) találjunk, és ahoz KELL AZ AZ EMBER, AKI HA KELL, HALNI? -HALLNI NEM MER, ládd aki a másikától a HANGJÁT Fita, csak a magyarÉdeanyánk nyelve nyála, van csak éggi fény!!!- ládd a KRUCZIFIXESEK (DOG GOD GÖGÖL ÖLT) elveszi, az már DEG LETT, MEG DEGELETT DEGESZ GECI NINCS TÖBBET BENNE A FÉNY, AZ EMBER!? Ugy huzom a belem, mert tegnap Carlson Tukertul bettem, hogy uforól bezégetnek, és hogy miatta, nem mehet fel az villogáccsám, lássa? Na itt most a BŐR, A KIGYÓ BŐR, AZ AMI ... na meg az idegszövet, ami jelzi, hogy hideg rideg vagy meleg, és itt DERMSZTÓ OLYAN FAGYOS FAGY VAN, LÁDD MOST UK -ANGOL -USA DZSJUGENKLER... NA MINDEN A DZSJUGANUK GANÉZÁSSA, LÁDD USA MEG KINA KÖZT, HIDEG HÁBORUUK, EGY NAGY BÜDÖS LUFA, BBRITA MUMIA MILYEN NAGY PNA NYILÁSA VAGYFA SZA, NAGY BÜDÖS VERES VÉRES SÁRGABUGYIJA, LENG LEBEG AZ ATOMFELHÓIK ALATT, VAGY FELETT, fida, ITT VANNAK A MAGASSÁGOS EGEIK, ÉS ITT EZEK, LÁDD AKIK A MAGASÁGOGOBA A TULAJDANOSOK ÉS TEREMTŐK ÉS A HANG ADÓK, LÁDD A KRUCZIFIX ÉS A HAN GOD ADÓK? AZOK ITT ENNEK A MAGNES -MEZEI -TEREI HÁTTÉRÉBEN ÉBEN FEKETE... NAMCSAK AZ DOMESZTIKÁLT ÁLLATUK SE LÁT NÁTOK TOK TOKO, BELE, HANEM ITT RAJTAM MEG RJATATOKON KIVÜL, SENKI NEMTUD, AKI TUD NEM MER A NYÁLA MEGFAGYOTT GONDOL LÁT?
               2.: Ogy a büntől, eltávozzunk,-SZAKADJUNK,SZALADJUNK F$$$... meg szabadDuljunk, *düjj be * ahoz a BÜN TETŐKET kéne dematarizálnunk, (azaz maradjatok csak ott ahol HOLe vaggtok!!!) AKIK ELÉRHETETLEN MAGASSÁGOKBA VANNAK, ÉS LÁTHATATLAN-OK, szagoljátok jatata jatata...GOLDI MUMIA MALLACCA CCC... UGGANÉS GOD GOLD DUK UK KUKUKKK... SOHE SENKI NEM LÁTTA, ÉS LÁTHATJA, na most itt...ládd SAZÉRT VAGYOK KATONA KATONÁTOK NÁTOD? Ogy a varaju vetésre ne menjen, a disznó a kölesbe, AZ EMBERNEK VÉGÜL IS MEG KELL JELLENIE, na most én azOKónknak, ha NEM BÁNT SENKIT, AKKOR HADD EL HADD BESZÉJEN, NA MEG OLYAN ISMERŐS, ládd mi FÉNY SZIKRA VETI FÉNY? Okvetlen, mert itt ha nem láttAtom (a nukim? -pukim, kis sitim piti?) magam, azaz MEG JELENK, repcspita? -sitim pitim? -HELLEN! Ime ami a FÉNY, hogy csak ÖRÖK FÉNYÜNK FÉNYE MENNYEI ( MAK MAK MAKINK KING OF KINGE BOLHA AZ INGÉBE MONEY??? Msr Presidenta VAN FOGA, nem látja hogy csak war-ral lehet mak mak making money ) FÉNYANYÁNKATYÁNK VAN, ÉS EGY!!! -GYEREKÉI MINT ÖK ÖRÖKPÁRBA,ÖRÖK SZÉT EL NEM, VÁLASZTATHATATLANUL TANUL, NAP IS TEN TAN TANUK, NUK? ---NA MOST MI ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE KÉNE? - VAGYUNK,ÉS GONDOL LÁTUNK, S MINDENKI CSAK FÉNY, VAGY KÉNY KÉN KÉNE? Igen, itt JÉZUS de az magyar RULL, Szent IstváNUK dk StefaNUK, rexx off a kczifaköltak, korornázása büdös coronás bitangok hazátlanok, na menn a popo jelentés, ogy ezek is is merik JÉZUSt, nem az üstbe,vagy bitófán nyárson coffolt abárdült juh suhshi, hanem NEM HALT MEG!!! FÉNY!!!
                 3.: Dfita, minden olyan iratokba, na ami szent az szén-SZENNY sugalatu, ha meghalok, nevetnek rám az angyal ok?-tehát van fény ugy, hogy a fekete lepelen, át fénylik, pap popo irástudók fart farizeusuk szadicáik... Napolyon,mit olvastok ti ki, az iratokból, ha a mandrók rájönnek, mindőtöket mint fene méregkigyókat meg veszett patkányokat NUKIS ok, agyon vernek? Zna megvan még a kigyó bőröm, meg a hómérőm, és a kigyó de Kigyó Gyula agyambugya? Fita, mikor ténleg, 28 éves koromba,ládd el lehet hagyni ezt az egész, (kuhagytam, a FEJEM TETTJÉN TÉNELG MEGNYILT A CSUKRÁM, ÉS CSODAMINTFORRO OLAJ, A TALLPAMIG, ÉS AZ AZ ÉRZÉS, MOST IS BENNEM, LÁTOD NÁTOD? -ROHADTABB MINDNNEÉL, BÁR EZ SOHA NEM LETT VOLNA, DE A KIS FELESÉGEM, MEG AKIK EZT HOGY BETUDJAM SATALIN SATA FAK ORGONÁZNI, MINDENT MEGÉR!!! Zitt csak az van, LÁDD ÉN RÖGTÖN TALÁLKOZOK A FEKETE KOROM OKÁDÓ TÜZET, HALÁLLAL, AZÉRTSE HALLGATOK EL!!! Fitaljal, apuék hallgattak meg lapultak, meg féltettek, de engem (nem engedtek iskolába, na most azért is és minden KGST oskolájukbu kitilatank, te érted ezt? -jaja sokmindent elértem, s a gis gilsztam (hómérő) érzem, már azrt se! -senki, na ők...ma is baxtatnak! GONDOL KOZZ... NINCS HALÁL, és nincs olyan, hogy te vagy leszokol azaz egy muk se, (FITELJAL MINDENKI AKI NEM MAGYAR NYEL FÉNY VAN BENNE VILLOGÁS OKÁDAT AZ MÁR NYEMEC SÜKET VAK NÉMA!!!) zakrojtya pofa, na meg szopÖl, mnt egy szopos malacc...mit gondoltok, miért van TERMÉSZET ELLENES ÉG? Fita, a BbLila lába közzé nyomok, na én olvastam minden olyan, a tórákat TÓRIÁKAT, na aki olvsssa, nincs olyan hogy te nem olvashatod, na meg most... te nem értheted,de a mormon korán krisnya stbbb...tbccc... meg minden iiratokból lehet kivenni azt, hogy ITT EGY OLYAN BUZI BÁZI PINÁZI NAGY FA SZUK XUXU XUKU NUKI PU, HÁTTÉR HAT A LOM VAN, na most...nemtudtam bele, se köpni, hanem most ezt gondolm, talán du-ra, össze tudom passzirózni, PASZUJ, ami nicsak, EZEKET TE FIZIKAI UTON MEG FEGYVEREKKEL, nincsa ha Jiterlerék nem tudták, ládd Jitler, NA TÉGET KERSTELEK VÁRTALAK,A 6-TOSNÁL? Jost legutóbb... már leritam, és olyan, hogy te a másikodst el hallgattatod, na az te vagy!!!
                  Íinnenn... FITA, HA TE AZ ÉN GENYÓM(FÉNYEM MMM...) VAGY, NEKED... MENJEK NE, A FEKETE SZEMEDNEK...
100! -oááá...
Fita a gyerek, ugganaz hogy ha nem lett III? -vallagháboru, akkor es ses és sezz... seez maya baba?
BBa bla bla bla... blöki?

Előzmény: repcsepista (383)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.17 0 1 383

UFOzzuummm... miEeee... kigyó bigyózás, bődölet őrölet gyötrődzés -gyötrelem -verem, a gyötörtek gyötörtek csak gyötrődni -gyötorni lehet, God Zilla a Nagy KalapacChal halsz, azt kalaPálja van kalaplja nin van nin... kit szeret, tüzben proba vizbe (véred red vered pecsenye) tüzbe... khrispihus a keresztfán, ÖMLIK PIROS VÉRED, mindenki péla KÉPe?
                4.: Kávézzuummm... Vége Vig Endrunak, azaz, most akarném hogy miért szeretném, ha ezek a piszkozatok meg maradnának, hogy esetleg a gyerekéink rá fanyalodhatnának, belle értve, az én gyerekéim, mert... Fita, én ugy jöttem ide be, hogy TUDATOSAN, és hogy emlékezni fogok, hogy miért jöttem idebe, ide ki? Na most itt az agykomunikállóinkkal lenne baj, ugyanis minden AZ AGYUK ÁLTAL, AZAZ GOLGOTA ÉS KERSZT, NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ SZEREZ, JUHUSOMNAK SOK SEBÉBEN ZSEBE, ZSEBÜNK? -GÓGYULOK MEG TLJESEN, NA ISZOM A VÉRED, RED? Most az, hogy amit mára, az az hogy MOST AZ UTAM VÉGE LENNE, A KÖR ÖKÖR BEZÁRULT, tehát szeretném be villgoni neg vihhogni, vijjogni, ugyanis, ma mára, akik az ikertesőm vala, az az igazi siti piti? Tröha ez az első pinanyalat, hogy én álmomba vagyok vagyok, mikor ide bejövök... ez az hogy addig, az ikertesőmmal vagyok akik elkisért addig, most leirom...EGY KÓSER HENTESÁRU KIS ÜZLET VOLT, és most van egy kis terasz, ami ami monduk kb.-3x 6mtr, és onnan nyiltak az ajtók a szobákba. Na most volt egy deszka,vagy tégla olyan hogy, egy 1/2 méter magas, és onnan nyiltak a kis kocka bejáróból, balra a sözö, mi is ugy hivtuk, elől a hentesáru bolt, s most szembe egy felsőszoba, ott aludtam, és előttünk vala egy villanyoszlop, és annak a fényénél bevilágitott,olvastam a (tiltott) könyveket egész éjjel, s most volt egy középső szoba, amit lomoknak használtunk! Balra a KONYHA, nagy, és a spájz, ami köves, és kis ablak, ami nem volt sötét, hanem homály? -osztán onnan (teresz) nyillott a padajtó is, tele olyan iratokkal, ami ládd tórák,és titkos irataik.
               5.: Hosszu, középhosszu telek, és diófa, és megyfa meg szilva... a kert végén,fasor, árokkal. Na zsákutca vala, vagy 4 kertes házzal, meg üres telek, és a paptóba torkolott, nagyon olyan, hogy csak szeretni lehetett, hogy a házat, nem a miénk volt, és én hogy lehet, 5000 éve, na amit Sluth tesónk, üdv 5000 év távlatából, és nekünk, nincs házunk, na mind a két nagyszüleinknek volt, és a nagy földbirtokos nagy, adott egy beltelket, ott épitetünk,apu meg én veres föld, meg szalma pejva,(én tapostam) és ma is megvan! Na az adóságot, most az első, hogy a két öcsémnek lefizettük a házt, a két fiamnak, és 73 éves korunkra a miénket, ami nekem borzalom, hogy hogy adót kell beadást fizetni, minek, kinek, hogy hogy ha otthon vagyok, rosszabb mint nem vagyok? (fita, ma is vagy jösz, vagy mensz?) Zna nekem ma is az álmom tart itt, és kétszer akartam ládd Juhusuk, én vagyok a király, és ő is, jobb megdögleni, mint lenni nem? -miEeee... Fita, a hell szürke miatt, na álmomba, mindig bementem a FÉNYBE, vagy most... EZ AZ AGY, EZ AZ AMI JÁNUK8:44!!! Fita a Mi is ufokvagyunk! -ba baba... azt hogy ahoz hogy eljuthatnunk NUK, FITA MOST EZEK, EZ EGY KIGYÓBIGYÓ MÓGYIKAMÓ MO MO MO...ENNE SZARNAK VALÓ, MINDEN AMINEK BELE VAN, ÉS AMIT ÜZEMANYAGGAL ÜZEMELTETNEK A CONMBAXÓ MOTROK, AZOK KIGYÓ BIGYÓ...NA AZ AGYAUNK, KIGYÓ ÉS TALÁN AZ A EWOLUCZION HOGY BESTIA DÖGÖKET MUTÁLNAK, és most itt azok akik ALIENEK, EMBERTŐL IDEGENYÓK, AZOK BIZON SINTETÜKE -ARTIFKA -ROBOTIKA CZIBORGA, NA AZ A GOD DUK MINDENKIT MEGDUG? LÁDD SZÜZ MARIA SEGGIT?
                6.: Mindent, ami itt KÉNYSZERÜLTEM LENNI ENNI TENNI, pl, -abczulla ulilufa nem akartam gyereket, na most amit látok, hogy a mi gyerekéink, azok nem baxás kásák, hanem nagyon is, olyanok mnt...itt a fiaim hozták fel a figyelmen,NEM LÁTOD NEM OLYANOK MINT MI, pl.-muszály magyar közösségekbe menni, jaja. ha te ezt elhallgatod,akkor te sem vagy magyar! Na most, szó sem lehet, hogy a felesÉgem vagy most gyekéit,el hagyom, ami... de ezeket érintettem az irataimba? -Na most, ma reggel, MOST ITT VAN, EGY OLYAN CSODA KRISTÁLY VILÁGBÓL LÉPTEM BE, pontosan abba... ahol mikor mentem aludni, akkor az aki az ikertestvérem vala, az felült, a kis előfal, párkányára, és mindig csodáltam, olyan picike vagy mint én, hogy tudz olyan magasra felugrani? Fita ez ment, idó és időnként,és most... NA MA REGGEL, most oda onnan léptem ki, amiről apuék beszéltek,hogy KRISTÁLY TISZTA VILÁG, ami először, olyan valam BÉKE? Ez itt igy hanzik, Vágyódom mennyei békére? Na minden olyan mint Óh de pompás fa, a zöld fenyőfe, nincs árnyéka...na most mninden fényből,de az olyan, hogy olyan valami jóérzés, (nem tudom, mert itt nincs, nem is lehet olyan?- nem az amit itt világosságnak meg fény, főleg riwölde ölde fény, hanem ...na a forma alakok... azok is fényből, azaz ládd itt ha festés, akkor az fekete keretek vonalok, az alakok,ott fény? és olyan hogy árnyék árnyalatok nincs! -pl.vonások, hanem az is fény, de olyan, hogy nincs...árnyéka, meg árnyalata? Na most, MA REGGELRE, most a kis gyerekből NAGY GYEREK LETT, sőtt... most OTT ÁLLTAM ABBA AZ ELŐ BEJÁRAT KIS SZOBÁBA, és most az a a aaa... NINCS! (fiteljal, aki bemegy a házba,az többet nincs!) Ezt egyzer, hogy a Pártus birodalmunk után, na a zsidó boltoshoz (fita a zsodók az bitta hogy robotok!!!) mentem be, ládd a Man in Black filmbe, és az tudta, hogy az a gyerek, hol van, és most mikor megtaláltam, magam, fuccs, most mi lett lessz?
                    Íinnenn... zett torrr...fida ez valóság, és most te is, ládd jönnek érted, érted? -ami te vagy az? Állj ki vagy? -lövök? -lőttek? Igegen találkozol magaddal, vagy mit gondotál,Magdival?
100! -oááá...
Fita, ezt most ugy. hogy te neked kell tudnod, ki vagy mi vagy? .fita, ez egy kigyó bigyó olyan valami, hogy ha te nem keresed magad, a fejed dagad? -ládd a nagy disznó fejü, nagy torkos torka toka szallona nagy uraink? UR MINDENT MEGFUR KUR?
BBa bla bla... BabYlónyAI? Fita, van olyan, és ez itt az emlékeztető másolata lenne?
...nemtudom hogy ... nekem bejön...
...https://www.reddit.com/r/StrangeEarth/comments/15s6pfj/this_tucker_carlson_video_discussing_ufo

Előzmény: repcsepista (382)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.16 0 1 382

UFOzzuummm... miEeee... kigyó bigyózás, bődölet őrölet gyötrődzés -gyötrelem -verem, a gyötörtek gyötörtek csak gyötrődni -gyötorni lehet, God Zilla a Nagy KalapacChal halsz, azt kalaPálja van kalaplja nin van nin... kit szeret, tüzben proba vizbe (véred red vered pecsenye) tüzbe... khrispihus a keresztfán, ÖMLIK PIROS VÉRED, mindenki péla KÉPe?
                1.: 8/16. A KÉP? -HOGY ÁLMOMBA HAZA JÁROK, és nekem van egy IKER (JÉZUS NEM HUS) testvérem, ez itt... talán a Mi is ufok vagyunk! -ba baba...repcspita niknév alatt, fexik sir kő alatt... megváltónk TUN TUNA HAL HALL, fel támadási NAP? -nep, ő jöjjé má elő,azaz vissza menek oda, hogy most gyerek valék, és most... fita, amit most bevillogok, valóság!!! Na mindent ami itt hallhattok, az VALUBANK BÖNÖLDE SZENT ÁLDOZATOK VAGGTOK TOKFOGATOK, FOGADALOM, HOGY FOGATOK ALLÁH SÁRT ADOK, BEADÁS ADÓZÁS AZ EGEKBE HÁ HJÁ ROTTY... LUCZI HALLUCZINÁZI PINÁZI FERRUM, LUCZIFERRI A FARKÁT VERI,GYÖTRELEM IS MEG GYÖTRŐDÉS, AMINEK VAN VÉGE? Zna tegnap, apuékkal, mi az a gyürüs szövet,(Ó s U U U?) csak nem a sgg luk? -na fita, mert most kövessük a kaját, ami a husod, a szájnyilástul a végbél nyilásig,(de de már nem lett, hanem a kezdet ládd a Logan ran filmek) és most csak az, azzal? Na apuék mindent kivülről belülről ÁT ÁT ÁT...Simeon, Jónas láss fia, szemem bensődet át át át..járja, NA AZ A KRISTÁLY GYEREK EMBER!!!- fita most teljesen csak az vagyok tröbbet Betty?:Fita, mert ezeket az iratokat, most ugy néz ki, hogy azt a környéket, ami ládd olyan hogy magyarok zordszága,(de emléketek se tröbett!!!) még or szaGOD (fokhagyma) szarszagog szagalodÖl, Atám, a gatyám, se lehet!!! -lehet? Na fita, AKIK VELEM, AZ ENÉIM MMM ... VAGGHTOK, (fita nem a husod, hanem most ha lenne enléked lék???) MOST EZEKET AZ sIRATOKAT INRI, TARTSUK MEG, ÉS MOST EZT ÉN BEHOZTAM, EGY AZ EGYBE A MI ÖRÖK ÜVEGKRISTÁLY VALÓDI MI VILÁGUNK AZÉRT IS VILLGOUNK, VAGY UK MUK MAK MAK MAK...MAKING MONEY? Giver of Deat?
               2.: Tróha, zitt tegnap apuék, jaja de gondolkozz, amir rögtön az AGYAM FO$$? Most is most le'llt a munka, a hiv'sok, a fiaim, mennünk kell munk'tkeresni, tehát... ITT FELHJIVOM A FIGYELMETEKET, A KIGYÓ -BÉL MÜKÖDÉSE AMI AZ AGGYAL, AGYAL AGGY, URAM AGGY ENNI, S MOST MINDEN AZ AGYBANK JÁTSZÓDIK LE, TEHÁT EZ A HUS...fita,figyeljed hogyan müködik a bél rendszar? Na most, EZT TELJESEN VÉGÜL VÉGLEGESEN KI KELL ...LE KELL VEDLENI, ÉS TÖBBET... FITA, A XEXUÁLLATTAL VAN CSAK KIGYÓ HUS UK? MINDEN AMI GYÜRÜS OLYAN MINT A GÜMI GYÜRÜZÉS ÜZÉS FÜZÉS, LÁDD A SZÁJ NYILÁSTUL A VÉGBÉL (BEL BELE) LUKIG? Zna most az AGYUNK, az teljesen KIGYÓ FSSS... E$O $$$... 00 $$$... BA$$ BA$$O BA$$ BA$$ ÓL Jhus a BÓNUS UK, született jászólba a ba$$ s sazzal mindenki csak az lehet, DÁDD AKIK FELNÉZNEk MOÉ BOTA te buta a KIGYÓRA, A FÁN, FÉSZKEK FÉSZKE FENE VAN FENEKE...AZOK MEG KIGYÓGYULNAK MERT FA SZUK FOSZLADOZNI OSZLADOZNI KEZDENEK? Naz, fita itt a legmerésebb KIGYÓ BÜVÖLŐIK, akik mégis a MEGNYITOTT SZENT BbLiLA lila pna, lába közzé nyomok, na most, EZENNEL, VELÜNK, AZAZ AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, NA MEG OLYAN ISMERŐS, RÖGTÖN, HOGY ODE NE TEGYEK, ATYÁM, A GATYÁM...NA OLYAN BŐ A SZÁRA, ISTEN ÁLD MEG A MAGYART, JÓ KEDVVEL BŐ GATYA... HOGY A KECSKE BOGYÓNAK NINCS AKADÁLYA, BAK A KECSKE MEEE... dede kecske tejen nőttem fel, meg alma dió mogyoró magyrjó? -rita minden nyersem, ládd tallórépa s kápszita( a krumlit is nyersen ettem, meg zöldségeket murok s zeller stbbb...) torza most is mikor 1999 otthon volam, utolso vacsorám, lent a kertek végén káposzta torzsa mmm...
               3.. Most elérkeztünk oda, ládd itt van rögtön a MÁS VILÁGOK, na most ez biztos hogy KIGYÓ ÓGYIK CSIK GYIK A MO MO MO MO ...MOGYIKAMO MO MO MO...na most, mivan a magyar Ok okkal, tokosok, S FIDA, most az amit betudtam ugy hozni, hogy közvetlen, ládd beszélnek JÉZUS = JUHUSUK JELENÉSEKRŐL, JNYOS JÁNUK JELENÉSEK PROFÁCIA SZIJA, MEGJÖTTEM EL SE MENTEM, EL SEDŐ LÁNOK, FILIK SÁRLIK TÁTONG A LUKATOK, VAZE LINA, KUNDU LINA, OLAJ, VAN OLAJ A LÁMPÁTOK, NA A LÁMPÁM A DUDÁM, A CUPPLUNGOM,JAJA DE A KIPUFOGÓ LÁNGOT VÁG? Fita,, tőllen mindenki retteg, még a felesÉgem is, nem rég, FÉLTEM TŐLLED, na meg ma is félti a gyerekéit,(ojanabbak mnt, én, ne bánts apád, igy van jól, ho ho hooo...) s most fita,AMIKET KEZDTEM VOLNA, hogy A NAP KELLETTEN CSAK akkor KÉL, ÉS EZ A FÓRUM ROM ROMBA TÖK, MEG TÖL ÖLÖK? - RUMBA TÖK? RUNBA CSA CSA CSA... NINCSAK ITT AMIKET ÉN BE VILLOGOK, akik csak ugy olvassza, baxxa meg, ez tiszta ürült hülye gógya gólya orrotok a dugója huzó? -zagyva vala mi? Fita, Vajk, aki olvassza az gyöngyöt izzad találhat a vizbe? -jaja csak vegyél levegőt meg fény?
                 3.:a a aaa...a kislány, már hárem? Most az mikor azt mondom, nektek akik CSÁK MUTYUUK FÖLDÖNG, TE TI VAGYTOK TOK TEK TÖK ÖLTEK?- AZ ISTEN, NEKEM NINS, HALÁL, ÉS AKKOR NEKTEK SE, HIZZ BAKAPTAM A M15 CSÖVÉT, ÉS MOST HANGGG... PITA, NE HAGY ITT A GYEREKÉIDET, ÉS MOST...A AMIRÓL NAGYBASZÓ LENNE, NEM NEM NEM...SOHA NEM NEMSOHA DE MEG TEHETEM, TÖHÖTÖM, NA FIDA, IGEN HA VAN ANÁD, NÁDAS, APÁD,A PU?- ANYAKAJA APAKAJA FÉNY? Most előbb, hogy ÉN AZZAL IS LÁTOM, MAGAM, ÉS MINDENT, CSAK HOGY TUDJAM A FÉNYT, ÁT PASSZIRÓZNI AMI INRI, ÉS EZ UGY, hogy ma is a felesÉgem, ég, és most ezt ugyzse olvassza senki, de ha te örömöd leled benne, mindent minden bele bele kintcsüngene többet? Most ITT VAN KÖZVETLEN, NEM AZ VAN EBBE, HANEM EZ VAN ABBA ATYÁM, A GATYÁM, NA AZ MOST UGY,HOGY AZ APUÉK ÉS KÖZVETLEN A MI VILÁGUNK, S AZ ÜVEGKRISTÁLYBUL BULL, CSAK AZ VAN!!! AZAZ CSAK AZ FÉNY VILÁGOI MEG EZEN IRATOK A VILLOGÁSSA KÁSA NEM BZÁS -BUZXÁS KÁSA, ÉS MOST...fita,AZ AKI A IKER TESVÉREM, leirtam hogy az a tornácon, AZ EGY KIS két méter xar 4 métere, és most mindig a ikertesvérem, (fita otthon vagyok, 1999, -s a Virrasztóikn, piti te JÉZUS IKERTEST FÉNYVÉRE VAGY, DE SOSE...ÉN SOSE GONDOLTAM RÁ UGY, HOGY HUS? Na fita, estére leirom, de most ez az...ládd én most is nézem az összes valássos fsss... na meg midnen ládd tegnap a c2c-on, nagyon jó, ládd a Az ufokról comolyan, amit ma sem értem, ÉN AZ VAGYOK, és azért, előbb ládd a közvetlen kszörnyezetem, ládd most...az miatt, történik, minden amit te itt...az őrült dumád miatt, na ezek soha, a valósÁgod átok Nátok meg nem tudhatjÁtok, TUDHAT 666...NUK? -mert itt ki a nagyobb, legnagyobb fart farcc swarcc... farok? -Kával,leveri az ég 1/3 lakossáGOD, a HAN GOD?
               Íinnenn... VÉGE, HO HO HOOO...FSSS...
100!-oááá...
... fita, itt lehet ÁR ÁRIÁZNI, amiért én nemirtam könyveket, egyet de az az, hogy Lelki -szellemi habiruUK habiruzás a habiruuk rukuk, a magyar bo bo bo..boardon, ami az, hogy nekünk,más a világunk, látjátok az ufo o o ooo... mint a Nap az Égen bégen? -a fényem, nyeled? -nyalom a szátok tátog?
BBa bla bla bele...

Előzmény: repcsepista (381)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.16 0 0 381

UFOzzuummm... miEeee... $ámok -Számitólk, nagy $zámok $zámok, meg kis $zámok Szajuk nagy, s $zámtalanok hangtalanok, nyü freg fekete gomolyokok, (tömegek) gomolyognak a korom atomernő - fellegéik alatt, BBRita bugyija, na meg Moricka f$$$...
                 4.: Kávézzuummm... Most van a képernyőn: Harvard Professor, milyen nagy az ora? .Says Godlike Aliens May Be Creating Universes in Labs... na én leirtam, hogy végignéztem őket, és amit Drogonoknak, azok Sárkányok, talán innen van a Sátán, szartan? Fita,itt a mandörgó, hogy az ami teremtsünk ember, a mi képünkre hasonmásUK? -zerintem átveszik, esetleg, azokat a külterületeket, ládd ez a föld, nincs benne, abba, amit mi FÉNY HAJLÉKAINK, azaz itt nincs értelem? Na a legjobb, követtem a fiaim, ami csoda édenkertbe ugrottunk be, én utánna, hogy tudnuk hogy veszlybe kerülhet a szeretteink, ami itt ezzel a fosagyunkkal, na én minden este, imádkozom a MI ATYÁNK, aki bennem van, és tudom, na ezt előbb,igy tudtam kijönni, mrt ezt na sem... nem ahatóságok, hanem a megszállott ürgéik rám rohannak, ládd az idöcsém? Fita,itt annak a BbLila lába közzé nyomok,homok, hogy DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLTATA TOK, na most azok csak tok tek tök, tökoltek és csak tökölni tudnának? Na ládd aza film, Pich Black, Riddick -kel, mi az vagyunk!!! Itt csak azt tudom,ládd amiket álmodok,na azt is keservesen tudom csak ide piszkozatban be irni INRI, hogy lehet az,ha volt az a Jhus a királyuk, na ha ténleg juhUk hukkt volt, akkor monduk mit tud,meg mit várhatunk egy juhtul, juturóst? Értem, mert ezt ténleg a SARKANOK DROGONOK ROKONOK CONUK DOGONOK DÖG GOD-OK, Giver of Deat, most is menn a film!
                 5.: Most először, mikor most erre gondoltam,kicsi koromtól kezdve, az a szó jött a számra, jó hogy nem a számba? -kaka! (fita a kusunkám ugynugg mondja kaka)Na most is, és rajtam kapom magam, és azzal... ládd kaka, na most mára... Mikor itt, előbb hangok,majd a valóságban találkozok az Égi FényÜNK- Fényufo rajommal, az első, pita, te is katona vagy, de annyra utálom azt a szót, hogy azonnal felderitők, és előőrsek, azok mi lennénk? Zna az irataim, ládd előtte, mindig katona voltam,(mikor ide begyüttem) és most elvettek mndent tőllem,és puccos voltam, és ez ment, egész addig, ming nem találkzotam a mi VALÓBAN FÉNYEKFÉNYE ÖRÖK ÉLÜNK, ÉGI FÉNYÜNK MAGYARJAINKKAL! (FITA, EZ AZ HOGY MOST CSAK TALÁLKOZUNK, ÉS RÖGTÖN TE UFP VAGY HANE EGY FAFEJ, FEJFA? -TE IS MEGHALSZ?) Fita, ezen iratok, ugy is katana, hogy ténleg két élü karad kattog a számba, ami most...Ha emlékeztek rá,magamtól is kérdeztem, meg ma is,vajon ha nem magyar ÉdesaAnyánk Fénye nylve hangja, le tudnám e irni, más nyelven? NEM! Zitt italiba liba, mikor a táborba tanultam az angolt meg az olaszt, most lent voltam éjjel, nincsak itt most én amiket akartam meg akarok tudni, azt az álmomba megtudom, csak irtó nehéz, na itt vágom a répát,de meg répázni, az nem lehet, ha egy szikrányi szikra ember -emlék, vagy helle lenne benned, a beled?-fita, itt az ami a szövet, az olyan mint a segluk,gyürüs, és kigyó ógyik kócsik a gyikaMO? -Fiteljal a bota, kigyóvá válik, és megeszi a Fáraó varázslói kigyaját? Nincsak a KIGYÓ EL CSÁBITÁ IVIT, na most az az... na itt lenne az a teremtés AMIT most ezek, lehet, hogy Alienek, azok ember (fényed) evők, és itt ténleg, ládd aza hus, szövet, na meg Ó meg U. K.-ké szövetkezetek, itt most LEBUKÓKRÓL, ládd akik BEDÖLTEK,na azok most... KGYÓK HÁTÁN LOVAGLÓK JUDÁSOK JUMURDIZSÁKOK, azaz akik DICSÓ, KIRÁLY, ÉG ÉS A FÖLD KURÓK, ÉS KUROMÁNAIK KOROMÁNUK?
                  6.: Ogy olyan kaka, na meg katana, az irásom, NA HA ÉN KATONA VAGYOK, AKKOR TI IS, NA MOST ITT VAN AZ...ládd ha visszamentek,előre hogy valami nagy... támadás, DURUNG, na azt amit tMünk, hogy az egy ÓRIÁS NAGY CSATA HAJÓJUK, na most nekem, EGYÓRIÁS GIGINTIKA BUGABuga ugacsaga csőröge, ami azzal, most meg láttam azt az ÓRIÁS GIGGANTIKA FEKETE...fita, itt most... valami ollan hod, ha az van, ami most ogy mé itt vagyok, az az Égieink, és a Tejutonosaink, na meg apuék, és most két ollan van, itt VAGY Mi is (ufok) vagyunk! -Na ez teli talállat, nekem egy ilyan topikot, az enyéim, sose engedtek volna meg, hogy én nyitnák, jaja de csak te tudod, kinyitni a szemed, szemetek? Na most itt, ládd ha eltudnak választani a MIE INK, INK LINK LANK LAKATOS, na most ugy, mi lehet pinálni, na most nem bánts senkit ne hibáztass de itt, azt NE HIBÁZZ!!! -ne okolj senkit, semit, na most ha vissza tudNátok olvasni, hogy most... olyan nagy a DURUNG, hogy most...fita, máris az övék vagy! (fita ma már eget földed düngető orditások, mert neked nekem nem árthatnak!!!( Na most ami történik, hogy az Égieink, ládd minden benned, bennetek, mint Kratiba a bornyu? Na most, ez az, ami ládd...INKÁBB HA LENNE HALÁL, DE AZ IDÖCSÉMET LÁTNI AKAROM, ÉS MOST A SODRONYOK, NA AZOK OLYAN VALAMI, HOGY TE BELÜL TUDOD, NA MÁR HA BESZARTÁL, KAKA ÉS EL LEHET TŐLLED VENNI A TEStVÉREDET, FÉNYED, AKKOR MÁR BENNED VANNAK, A BELEDBE? JAJA KAKA, SZARSZAG ÉS ÖRÖKKÉ SZARHAT HACC HACC HACCACA 666...
                Íinnenn... élsz, ja elaléltá, kell egy pofon foton, vagy fenekedbe rugás, inkább az?- ébredj fel,éberezd fel a hazád? Fita, ez mind, gondol lát játék, vagy ha gondol lat, azaz latrok himringyóik létrta, minek van támbaxva na mg megvakutá...belenézétél az oduba...
100! -száz torokból zeng az ének sző hahó...oááá...
BBa bla bla blööö...
... ne feledjuk, csak ÖRÖK FÉNY IGAZSÁG VAN, ÉS TE VAGY FÉNY VAGY, VAGY F$$$... JAJA AZ ÉN GATYÁMBA, NA VAN GATYÁD? RECCS ROCCS...

Előzmény: repcsepista (380)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.15 0 0 380

UFOzzuummm... miEeee... $ámok -Számitólk, nagy $zámok $zámok, meg kis $zámok Szajuk nagy, s $zámtalanok hangtalanok, nyü freg fekete gomolyokok, (tömegek) gomolyognak a korom ataomernő - fellegéik alatt, BBRia bugyija, na meg Moricka f$$$...
                1.: 8/15. A KÉP? Magyarok, az ÉdesAnyánk (is volt nékünk, vagy Sára sár lása lássa, vagy HágÁr hágása) nyelve hangja hangod nyelve, fénye (szeme szemünk fénye kéne) az egyetlen utolós -végső menedéktek, és itt vannak fény gyerekéi, és vannak a nagy -kis szám számosok, és napszámosok? Zna én most azonnal, a MOM magyarok Fényországainkban bank bid banka vagyok, és most minden ami betoldások,(baxás kása beadások adók kamat ... Jéhus juhus lefizette az árad, de most ha nincs többet csak juhusUK a bónusUK hus husUK, vagy logol mint a gyömölcs a fán,pösze teremjetek jó gyömölcsöt, vagy megesznek a férgek megecek?) a nyelvünkbe, az zzz...zitt az hogy te mit kattoghadsz mid van még, mi adhatsz, az Urnak akik megkurtak, kurnak furnak, s HannaH? Fita, most vissza, hogy italiba a táborba, egyszerre tanyulltam az angolt, meg az olasz nyelveket, és azonnal, fita, ÉN FÉNY VAGYOK, ÓH ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, na van ufóm, és tegnap csak azzal azaz a fekete ufónmmal, ami olyan, hogy beszéltem Tesla drót néllkül áramköréről,(drótkocsi?) és most felszippantottak,egy olyan városba,(fita az angyalok, azok tlejesen ő általul na meg ha van nemi nem mi szerved???- ami itt dzsuruzsÁlom aranyváros, csak egy nagy háztömb vala, azaz semmi más, csak utcák, és házak!!!
                2.: Fita, én fény -katona vagyok, na most nekem, ládd van a üvegkristály golyo testem, és az be van kenve,azzal ami e világ? -lenne,azaz zerintem az angyal zubbona, zene bona, AMI figyeljed meg a nagy KARAZATA IONKONAIKON KONÉKAT? EZ LENNE A KIVÁLASZTOTTAK,MNDEN IDŐBEN, AZAZ IDŐ NINCS? Fita,itt most csak szellemekről (elemek) van nagybaszó, ns most eleinte állanDÓan hangoztattam, do re mi fá szó lá tidó, szallonád eszik a bidód,(mi az árod szagod árad) bibolDÓ, nincsak velük kezdődik meg végződik mindened?,- benne vagyink, Atám a gatyám, a te kezedbe van, nem adó? Ládd adjátok meg az puja (PU) meg adószedóknek ami az övék, na az lenne a bili -be sárga bögre görbe ládd többet csak görbébb tojnak a tukuk? Na az aki vagyok, esetleg UT NAP ISTI ÉS TI? KIK VAGYTOK? Na GilGál mez? Fita, felvettem ezt a a aaa... na csak FEHÉR NAPRUHA és fekete van, tehát csak FÉNYES ÉGIÉK ( TURULL MADA MADE IN HU HU HU... WHOHOHOHOOO...) UFO, ÉS FEKETE, NAP SOSE LÁTTA...ami most, tegnapra, egy OLYAN MAKET MAKING KING MONEY SOK SOKK??? Fita, itt a fejétől büzlik a hal, na az a kigyó, na meg férgek,. és nyüvek, mert ez az, ami itt előbb vala a viz, a tengerek és a halak, hallak? -a szárazföldi levegőbeni változat? Tróha, most be szippantottak, egy olyan maket épületük BÜK BE, be, hogy azt csinéljam át, vezeték nélküli áramkörre, és élkezdtem, és egy tucat hálló drótot kihuztam, és most...ami érdekes,mindig züdamcsi pondrókat...na azok akik... szétszednek (FITA MOST ELÁRASZTOTTÁK USA? -VOLT OLYAN IS?)meg összeraknak mindent,ládd a space alalkulla, senki se tudja hogy mi az amit csinál, svalóban azok akik NEM A TULJADONOSOK AZOK CSAK ROBOTOK ÉS SZÁMOK, na most itt a hézag? Be vilogni, más mint most le akarom irni, piszkozatban, mert most a FÉNYEM elveszik? (nem elvették, hanem egyzeüen, fénnyel, senki nemrendelkez kazaká fá, lebugyi gatya be dákó... pén zzz...-el?-analba kltyMÓ? Fita, minden itt piszokzAtomat tüzzel vassal el tüntetik, azaz ITT VAN A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, HOGY A FEJÉTÓL, RÁ LETT TAPOSVA, BÜZLIK ROGHAD MINDEN, DE KIGYÓGYULLHACC JAJA A SZENT LÉLEK KIGYÓZZIKA FENEKD NEMVICCKET DE AKKOR MIRÉT RÁZZOD... HACC HACCACÁRÉ PUCÁRÉ HACCACA...HA A JUHUS UK, ZABÁLOD MEG VÉRE FRÖCCSÖG, NINCSAK MIK AZ ÖRÖK HABIRUZÁSUK UK? NA MOST VISSZA MINDEN RÁ TOK?
                 3.: Na főleg azokat...amibe fény lenne, azaz most hogy be huztak abba a maket városukba, most nekem, fekete boritásu ufom van, és ők? -most moNdom,ládd este lett, (SÁBEC) azaz most menek vissza...NA ITT CSAK EGY FEKETE PISZOK, AZ EGÉSZ, ÉS LÁTTAM A FELESÉGEM MEG KÉT (HÁROM FIAM MENYEM) és teljesen... fita ez egy kis pont lenne, na ami benne van a bal szemembe, csak annyi volt, azaz most nincs benne? Zna fita, ami van, itt mára, hogy az irataim, olyan fále szürke, de matt, hogy barnás, kakás? FiteLITek, kaka, na nekem mikor erre gondolok, kaka? -na az irataim, kakás? Na cóvval,most eltünt az fekete ufóm, és most...fita,(ha te, ide csakj feketébe, tehát azok akik ide be akanának bámrit villogni, ládd itt midnen örök csak feka feketére van f$$$.. azaz ha csak annyi, hogy öösze beszélünk, most ti NAGY KIS SZÁMOK (fita, tegnap Benővel voltam a boltba, és sem csek sem pénz, hanem bemondott 6 számot, és most még kapott készpánzt is vissza, mia fak,én nekem nincs számom? -szám, lufa benne?) monduk ti meg nem is konitjÁtok hogy ha... zitt az van, hogy vahhon, a halotainikat, ami olyan, ha te nem hallsz, akkor vagy alszol, Aluszol e jó Juhász, fakin judácok juhmördörrrizsákok, vagy elájultál az Ő ŐK TEREMTETTEK TÉGET, TE NEM VAGY, NA MOST ITT ÉL BENNED A KHRISPI HUSUK, NA MOST ÁLDOZÓ VAGY, VAGY ÁLDOZATUK? Itt csak azok az ok vannak!!! Fita, az hogy ISTEN TENTE BABA TENTE, na most, ez egy fekete olyan piszok, és ITT A FEJEL A BÜN TETŐ FEJEK, TE CSAK PUCANYAKUK SELEHECC HECC, ÉS AZOK... na most. nem kelle semmi, csak egyetek fényt, az lenne az eredeti Éden edény kertek, Zna fita, most akik mégis...ide nem lehet addig, ming NEM MIDNEN EMBER??? -MAGYAR OK EGYENLŐK, EZ AZ HOGY CSAK FÉNY VAGY, MINT ÉN!!! FÉNY AZ ÉJSZAKÁBA S AZ UJJAD BELE ÉR, HOL A BILI? BbLila lába közzé nyomok? -homok...
                Íinnenn... csak örök nap van, és nappal néppemmel Fénnyel fényemmel (fényt beléjuk) tüzön vizen át át át...
100! -oááá... gizs tábortüzek,fények, az nyári éjszakába?-na meg bank árok áruuk? -árulóik, butikok bodegáik stbbb... tbccc...
... FITA, OIKVETLEN, KELLEN EGY OLYAN TABLETTA, AMI DEMATARIZÁLJA EZT A BORZALOM HUSUK JUHUSUK A BÓNUSUK,(USA) VAGY, NA ÉN NEKEM VAN HUSÁNGOM BANGGG... KUTYA HAPARÁST SZŐRIVEL...
BBa bla bla blööö...
Fita, elfeljtettem, eleinte, hogy CSAK ÖRÖK FÉNY!!!- IGAZSÁG FÉNYÉT ÉT KERESŐ EMBER VAN!!! -ne ne ne...gyertek nekem hátulrull mert most csak áldozók, és áldozatAIk vagy, nem számit mit hiszel, ládd SloMOék, nekik csak a pénznyomók, na meg kontrolla... baxhat 666...
Sóval, akárhoty ugg érzi valaki, hogy megbántottam, gyere mesélj... megmaszirózlak...na pösze, ha csak láttál ufo? -zirtem, meg leszal villogozva, a Willa negra nem apáca de PÁLca... MOé bota te buta...

Előzmény: repcsepista (379)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.15 0 0 379

UFOzzuummm... miEeee... hol vagy Fény, az éjszakába, rom romba, mor mora nyomorba, de a fÖld?- gyomrába?
                 4.: Kávézzuummm... ahoz hogy ezt valaki tudná értelmezni, ahoz ebből az állati létezéséból, vagyis az állatát ki kell tudnia kapcsolni! Tróha, meg kell legyen az a ruha, amit tegnap, hogy fény és az összekötetés, nagyon halvány cirkák benne, ami milyen nehéz a fény? -na most ha csak fény, fény ötvözetek,és milyen nehéz fémanyagokat tudtak össze vasalni? Bob Lázár?- és most bele tudnunk NUK, kukucc...nézni a baxókaNUK NUKisok,konyhájájájjj...Na ez az álmom, ez az. ami most meg szeretnék láttatani, a gyerekéinkkel, és testvéreinkkel, aki még vissza tudNátok szeretni, ami fita, Szeretnék szántani hat ökröt hajtani csá csá prrr... nincs olyan gondolát se hogy beadás, na meg a többi,minden DÉZSMA, Mindenem az Urnak adom a DOM BOOKOSOK, miden az övék, szivemet néki adom, próbáld meg ne, minden az övék...Na most az álom, és most akik velem vagytok, Mi is vagyunk!? -ufok vagyunk! -most rögtön azonnal VELEM VAGYTOK A FÉNY HONAINKBAN!!! BANK?-nem volt meg majd,azok most...NA EZT UGY HOGY A GOD DUK MINDENKIT MEGDUGOTT, NA MOST EZEKET LÁTHATATLANOK NUK, ÉS EZEKET, most had prószálljam szálljon szálljon...na gyerünk, szájaljon?
                   5:. Zitt te a GONDOL LAT,AZAZ AZ A LATROK ÉS HIMRINGYÓIK MOGYIKAMOK, EU NUK UK? Fita, itt egy MAGNES MEZŐK TEKERCSEI, ÉS AZOKAT AKIK LÉTRE LÁTRA HOZZÁK, nem a HÁTTERÜKET, ami most hadd szóllaljon meg a Lárma fa? Na most, próbáljunk el szakadni minden olyan valami,ami lehuz, na most ahoz hogy most fel emelkedjünk, kell olyan, akik már ládd Logan ran film, HOGY tudja hogy hogy? Ez az, hogy te ÖRÖK FÉNY VAGY, ÉS TE ÖRÖK VAGY, ÉS AZ MI ÖRÖK FÉNYÜNKFÉNYE MAMÁNKATYÁNK ATYÁNMAMÁNK A MENNYEK MENNYÉBE, MOM, ÖRÖK SZEM FÉNYÜK VAGYUNK! Nincs olyan hogy csak fény pacni pacal? -vagy Juhus coffölve abádrdölve sushi hus, csak azáltal mehet a a aaa... JANUK8:44! - FA SZA, KASZA KASSZA LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE MAGÁT FEL AKASSZA, FA SZA? KINEK VAN A LEGANGYOBB NUKIJA, NA MEG KLOÁKKÁTYÁLYUK UK KLATYYOGNA CUPPOGNA? Na most, ez ez nélkül, ami fény nélkül, ezt én megpószáltam a Mi is ufok vagyunk! -ba baba,hogy nem tehetek rólla, DE ÉN MAGYAROK VAGYOK, ÉS ÖRÖK VAGYOK,ÉS AZOK AKIK MAGYAROK...miért minek vagyunk, na most Pitu bátám, rá vagytok kényszerÖLve, hogy gondolkozzatok, és rajtam kivül senki semmi szecska baccka buxa kubaccka kaka pu?
                 6.: Sóval, MOST vegyük ugy, hogy ITT VAN EGY OLYAN, ládd akik itt azonnal, hogy bennünket. mert nem táplálKOZZ-unk fénnyel, fita, egyedül most egy pinalat,és dematarizálom, ezt...na az eredeti anyagokat nem lehet,ami csak most ami nyirségi homok, a lábotok közzé nyomok, azaz az üvegkristálykvarc homok dünák, és csak az marad, és most az ismét fénylel,ládd fény van benne, ami ma is az lenne? Leirtam hogy 5 vagy hat lemezes, ami kristály lapok,na az lenne a lapja a fÖLdlnek,és ténleg lapos, csak most össze töredezett? Na fita,most vannak a ULTRA SUPER ELITEK AZ EGEKBE, AZ ITT LÁDD ŐK ITT IS, SUPERB LUXUS NYEDEIKBE, itt a földöng, a még tremészeteligetek, ládd rögtön SZÉP TÁJAINKBÓL KERTEKEKET, VADÁSZ LOFFTOS KÉJ KASTÉLYAIKAT, ÉS MOST MAGYAROKRA VADÁSZNAK,(fita minden kiirtank ami magyarOK keze nyoma!?) ÉS MA IS, ÉS MOST FITELJAL... NA ELÖNÖZÖNÖLTEK ÖLNEK, LŐTTEK, Zna ami a Exodus Gods end Kings... filmben, mikor minden első szülött meg murgyálódik, na az a FEKETE HOMÁLY, AZ RAJTUNK VAN, MA IS!!! Na most,itt nemcsak itt a Nap alatt, HANEM TÉNLEG ITT VAN EGY OLYAN FÉNYBEN, AZAZ AMIT TE MEG ÉN...most nyalod fsss....ha te benned törÖLték, az EMLÉKEDET, MINDEN CSAK AZ!!! Fita, ezen piszkozat iratok,ládd mindent, ami esetleg---fida a rá olvasás, mnt ez is rögtön AZT A TESTED, EGÉSSZÉ TESZI,(azaz csak az van, van? Dfita, NINCS HALÁL, MERT MIT ESZÜNK? -SZARUNK? -NA NEM SZARUK? -azaz most ŐK, AZ ATOM, TAMÁS BATIK KUNYHÓIK, (LÁTNI FOGOD A KEZÉN A SZEG HELLIT?)A felhőkön ATOMERNŐIK fellEgeken felül vannak, ÉS MOST oda csak ufóval lehet menni, és most itt lent,most láttam a feleségem -gyerekéimet, ami végre, mert ezt itt gondolni nem lehet, lehet? (gyilkoskorom sötétsÉben bank?)akik teljesen tudatlanok is meg itt olyan korom sötétség van, ami kérdelek, te megtudhatnád vót anyád apád, ( ha meghalt baxhatod őket?) na most ha valaki monduk...ládd ha te a tesvérem van vagy, akkor van, de most ma is a feléségemnek fiaimnak, ÉN ÖRÖK ÉLETÜ HU HUE NEM TÜZ, EMÉSZTŐ TÜZ ÉS FÉNY (MJÉZUS IS AZ?) ÉS BÁR EZ, SOSE LETT VOLNA, NE IS GONDOLTAM VOLNA, DE TE TE TE---NEKEM, HOGY VAGY TOK, MINDENT MEGÉR, ÉS SOSE HAGYLAK EL BENNETEK, ADONISTEN FAPAPUC! Fita, megtudom nektek láttatni, hogy miEeee... mi van? Krati, kinba kin a pricsi...
                iÍnenn... csak örök jelen van, s siTiM piTim? -hellen...
100! -oááá... juhocska mind együtt legel, elől a kolompos?
BBa bla bla bla... blö?

Előzmény: repcsepista (378)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.14 0 0 378

UFOzzuummm... miEeee... hol vagy Fény, az éjszxakába, rom romba, mor mora nyomorba, de a fÖld?- gyomrába?
                1.: 8/14. A KÉP? -hogy miért kell etetni ezt a testet tetett, teszed toszod eszed? - és jer temessük el most e testet? (fita mi FényUFO:k, vagyunk Hu hu hu hu...Zitt mott, ez az egész büdölet, zitt vissza, mikor először menek Budapest, a Váci (Wájsz Kálmán) 33 végálomásnál, volt egy domb, és onnan be lehetett látni, az egész Budapestet, és előttem vala, és most... sirtam! A kis falumba falomba van minden, künn a fák s virága füje te hüe mnidha intene, árnyaimba megpihenni, elmélkedni, jöjj ó jöjj ide? Zna fida, ÉN AZ ÉGBŐL A MENNYEKBŐL A MI ÉGI FÉNYHONAINKBÓL VAGYOK ITT? - (de ti is akikkel mégis sikerült... Flbyünkfénye Atyénk, a tegyemekéid, itten? -ma is össza gyittünk mmm...és most egy gonol lát,(van gondolád ládd?) és ott is vagyok,meg mindenütt, mert Fény vagyok! -vagy az szar roasz anyaguk, azaz gig gazok, akik a TulAJdonosok DOM book MOdosok, kosok, ők az okosok, fssok és csak ők? Ő ŐK felruháznak ls táplál, mert csak az övék, giggazok a fÖld a HAN GOD? DICSO KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD URAI? UR, AKI MINDENKIT ANAL SGGBE KUR? KÓR, KÁR KIN -VÉGTELEN BETEGSÉG ÉS HALÁL KIVÁN ALMA? Zna itt, most ezt én mondom, aftung aftung lugeneraj, minden magyar gyerekéinknek legyen mondva, ne degeNEráj!!!-azaz amit megölsz, a tied,nincsak minden ALFART (FAROK FÁRÓK KÁRÓK) FARHANGOD FART FIN GOD? ATÁM A GATYÁM?
                 2.: Ime ami a hjellzett, ez ahol vagyunk? -mi is vagyunk, Mi is ufok vagyunk! -hol az ufonk? Sóval,ide bejönni, CSAK SEMMIT... fita ezt az őrült ÖRÖK ROM ROMBA TÖK TÖKÖLÉS MO MORA DÖGÖLÉS NYOMOR, na most itt ezeknek, AKIK FELTALÁLTÁK AZT A GOD UK (A TE HAN GOD???) DUK,AKI MINDENKIT MEG ANALBA DUG, DÖGÖL DÖGÖLT? Amira itt? -Na én meg te, ki vagyok én meg te, ki belezni jöttünk ide be, vagy ide ki? Fita, Teszla, vezeték nélküli áram köröket hozott létre, (FITA ITT RÖGTÖNTE AZ AZ ÁRAM KÖRÖK, AMIK ÜRÜKINGYEN,SŐTTT...)azaz MINDEN AMI LÉTEZIK, ANNAK MAGNES -ELEKTROMOSSÁG POR SZEMCSÉK, NA MOST...Erre a test teszt, na csak a tesztikollod van, amit tegnapra fekete gyürüs -(KIGYÓ BŐR) gyürüző (blck) materia -anyag? Zna ami történik, ládd nekem, az első pinanyattul kezdve, TE NEM VAGY, ÉS NINCS SEMMID, ÉS HA TE ENNI AKARSZ, AKKOR CSAK HA 7RÉT GÖRNYEDZ, (NEHÉZ MUNKÁBAL KERESD A KENYERED, ÉS FÁJDALOMMAML SZÜLD? -A GYERKEDET, NA A TIED???ö ÉS HA CSAK BEDÜLSZ, ami most... ezt az első pinanyalattul tul az Ópinaráncos tengereken tul, tul ahol már a kis tarka farku kunkoru a farka malac se tur, retur? Minden vissza, a beadást -adót kamatos kamattal vissza a fel adóknak? Fita, EZ EGY OLYAN, HOGYHA IDE...fita, MINDEN MAGYAR CSALÁDOM CSILÁNTOM LÁDA, AZ NINCS ITT!!! ITT CSAK SÁR SZAR ROM MOR MORA ALAKOK FORMÁK VANNAK, NA MOST A KÖVETKECCŐ A HELLZET, amit én onnan, hogy jönnek az ponyvás ford szovjet kocsik,(FITA MAGYAROKAT VASBA OLVASZÓK???) aput a falhoz állitják, én mellé álltam, fita mindennek mocconat mozdulat és gondol lát? Nincsak APU is onnan van, odavalósi ahova én, vagy ARANY VÁROS NA MEG JÁNYOS meg a kloákká káká szaranyUK sarlanak JELENTÉSEK JELENÉSEK? -szarjál de csak atanyat szar666...nak a darvak vak vak vak...
                3.: Na most, ITT IDE HA BEGYÜTTÉ, MIÉRT ÉS MINEK??? MI AZ HOGY HALÁL HALL ÁLL? -Fita nem dögletes, engem onnan, hogy APUM MELLÉ ÁLTAM, na msot már a Gorkily vasor kiemelt iskolába vagyok, apum betüri az ajtókat, és ezeeket az analbaxókat választod...ami ezt nem kellett volna...na itt benős valami lenne? - rögtön pakoltam volna, na otthagytam őket, ha tupasz azért, mert apu ugy érzi,én is, és vissza kellett menjek később, leszámolni! Na exzután mentem gazdasági tekóba, de onnan, mindenhonnan kurugtak, most minden magyar közöseggből...(fita most is, hogy ez felmegy,ládd a bür fitymam) s nem értem, na most fita, mert MERT TI NEM GONDOLKODHAT 666...FENEKTEK ROPOGHAT,ÉS TIMSÓZZÁTOK Á TOKBULL kloákÁtok (fita hun sgge Átok?) klattyog666... ÁLDÁS? Tróha a MEG TUDNI NE TUD KI DUGNI VALÓ, jaja én vagyok az a katona -felderitó a magyarjAIm szamara, na most ITT IDO ZÓNÁK (MENGNES TEREK MARADVÁNUK) vannak, na a c2c-on, tegnap a magnes patkós pajtink, jó pofa vala? Fita az IDO ÁLL, de elmulnak a renyhe népek, ami engem rögtön az elsó pinanyalt után, mama miEeee...elkeztem nyikorogni .nyrekredni és anyum, olyan hangokat adtál, nyikorogtál a popsidat meg kellett paksoljam,és akkor se hagyatad abba, sőtt ma se? Fita,ez állandóan,hogy bejöttem ebbe az őrültstoba goromba olyan rom romba rombullás láss? - rom romba tökölés tökölés, és mo mora nyomorba,ami sose volt lesss... Zna te ha magyar vagy, magyar ok, eleve meg vagyunk baxva, lennünk de miért nem mi baxxuk xuxu xuku meg őket? -, hogy mi nem baxunk? -el dorádó tákó, elbaxtuk? -ki baxunk tunk magunkkal?
                Íinnenn... fitelunga bunga, csak örök jelen van, siTiM piTiM? -hellen...
100! -egy hijján? -oááá...
Fita, először hallottam, hogy AHOL MAGNES CSUCCSOK CUCCOK VANNAK,(400mp?) OTT MAGNES TÉR CAPUK, CÁPÁK, FAKAPU?
BBa bla bla blööö...

Előzmény: repcsepista (377)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.14 0 1 377

UFOzzuummm... miEeee... KIN? -kinba -gyötrelem betegsegg halál? Menj menjünk be (mennyünkbe) Fénybe fff....a mi hunok -hangáro -magyarok, Fény Honainkba UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho ooo... Óh egy fényufo,mért ne lenne neked nekem jó jojojooooo...
                  4.: Kávézzuummm... hol a törOlköző, nem a bünüket (bün tetők??? -no büntető nő a zsebünk, bugyli bicska benne?) veszem magamra, hanen elszégyelleném magam, ha lenne valami, valaki ki meg fogná a kezem, itt a kezem nem disznőláb? -disznó ődisz a lábosba? -nyárson a bitofán, karóba huzva? -lád khrispihus...na sushi, nyersen marcingázva, ne meg egymást is marcingázzák mind a mai nyap? -ábra ham ham ham... Az álmom, most mi csináluk a tesvérünkkel, az a hust, ami az, hogy ahogy láttátok őket fel menni, na fita, az idöcsém ma is, őrjöng, nincs ufó, nincs duma a halotakkal, ami fita, csak ugg,mi van ha van? Naz akkor mi lett azokkal, akik jésus juhus, ha nem eszed nyersen, ugy meg coffölölve (vagg hogy támadt fff...) meg abárdolva, jaja bárd samu a bika? -ő ők a legbikásabbak bak, na meg vak vak vak...Fita, benne van a BbLila lába közzé nyomok,hogy vakok vezetik a világtalanok, miért? Lehetetlen, hogy most ugy, hogy itt van, itt az ufo, és most itt... Fita, mert most ha most arra gondolok, ládd rám az egy lukbul bujtunk ki öcséim, azaz már egyzer ezt elhagytam végleg, és mi lett a két öcséiddel, azonnal vissza lehet jönni?- na most kérdelek, A HUSGUS TESTEM NÉLKÜL, NA MOST AZZAL CSAK HA XUKU XUKU JÉRCE, azzal tudnék, akárkit akár mit? -meat mát meat, lócsinga binga? Naz nekem rögtön az észbont, ami a biztositákot kivágja, itt akik e világ? -nagyjAI vezetői, hogy ezt nem tudnák NUK, meglátni! -na most nekem az a a aaa...fssok, hogy látják, mert ugy látják a ti világosságotok, hogy?
                 5. Na most mégis megprószálok hogy itt van az, az a világ, ami ténleg világ!!! Na most, erről akarnának amit irások, ládd ez is az, hogy be lehet menni a viláGODba,és most az... hogy most amit akarnék, és nagyon denagyon nehéz, mert, ezért mindenki, akik tanultak, vagy vezetők akiket vezetnek, azok rögtön...ládd ha fényem, megvillant, akkor az, hogy nekik menni kell, tehát most addig, mig meg tudom ...ládd felveszi a telefont az idöcsém, addig van az, ami most... ezt megint, itt ezt nem lehet hinni, hanem valóság, hogy IRTÓZATOS ISZONYATOS ERŐK, ÁLLNAK KÖZZÉNK, AMIT MOST...fita, mondom, többet nem hivom, megvárom hogy ő hiv, amire apuék... Na most az van, itt nemcsak hogy törölték?- a Mi is ufok vagyunk! -piszkozatot, hanem... na nem hallgatok többet semilyen zenét, na meg most... NA ANNAK, AKIT MÁR MEGSZÁLLTAK,most az van, amit apuék, ne dobbj rá követ, és most egy OLYAN ALIEN SZÖRNYEK SODRONYA, ami nekem is, ezt te nem tudod át törni, és most.... Fita itt apuék, na meg a Tejutonos magyartesóink, ők a legközelebb....na meg AZ ÉGIEINK, AKIKKEL TALÁLKZOTAM, hogy a második alkalommal, valami irtózats fekete korompor... és megszüntettük a fekete lepeleseket leprásokat, fitaljal, ezek csak betesegged okoznak, nem viccket?
                6.: Na ha más nincs, kérdezem az Égieinket, akkor ludörgő, de a szamár pöffölő is megteszi, most NEKI ANNAK A SODRONYNAK, ami nem az idöcsém ereje, vagy azt hiszik, hogy tőllen, akárki akármi el tudná választani, na már az (őrdög) bennem van! -most az högy... fita a fényem fényerőm végtelen, és most neki a a aaa...na az egy olyan elktromos magnes, erők, amik itt monduk, NA A HAN GOD, az GOD? -és most ládd... hu hu hu... és dematerizálódnak és megállok az idöcsém előtt, na neki megvan az az (fény)anyag -szövet..fita az hogy ó szövetség meg U, K? -na az zzz... Tróha, itt most ez gyere ce$$ mert itt minden a vas és vas (pénz) HIT? -által van, am most aki hisz a pénzben, annak van jó dolga, aki nem, na itt van, az hogy nekem, s itt csak azok, akikbe még van egy szikra szeretet etet... Nincsak ha ezt most amiket bevillogtam,mindenhogy valhallogy... na itt hogy Jézus juhus???- ha lett volna, (fitu, JÁNUK8:44! .namost fényemert itt se nem mondhatasz,na most ha azt (juhhus???) meg lehet ölni?- baxhatjuk NUK? -éleve leve?) semmi...ládd Ő FÉNY!!!-aki ezt most, nalod a fsssUK) Tróha az amit az éjjel, odaát, ami itt van, hogy az amit mi csinálunk, az fehér szövet, ládd Jézust, na az téneg hus, és ezek... Fita te csinálod (de ténleg, nélküled lenne juhusUK) magad át nekik, itt husom, mig most a kis sitim pitim, itt a husámgom, na ezen a fekete ...át tudok villogni, meg át érzik a szarszagom? Mi van pita? -hját szarba a gatya, atám?
                 6a a aaa... na a gatya, na ott, AZ A FEHÉR SZÖVET, most az olyan, na nem tudom ki yXa, meg megprábolom, hogy mit láttam, na az egy... most az az, ami fehér, és vannak benne, az amit yXa be tett, az még nincs kész? (átmentei ide ideiglenes) Na azzal, azzal megtudjuk közeLIteni, ami hogy szent lélek, nem mert mindekt csak a SZÜLEIK, nekik van olyan, még hirból $$$.... APU ÉN ÉNK, MEG MOST FÉNYES ÉGI FÉNYUFŐ? -TESTÉVREINK, vesznek ugy körbe, hogy amit próbálok, hogy Isten, erre apuák, hogy most rögtön ISTANYÁNK, bennünk van! Na a MTK mi Atánykot, na ez az, hogy ISTENATYÁNK NÉLKÜL AZ HOGY MAGYARISTENATYÁNK LÁNYA FIA, NINCS!!! Ha te most...fita az a szövet, az .., fita előttem van, és a sggluk meg minden ami gyürüs gyürüzik, ládd a kigyók, na meg most az az a fekete (black) metter, és az olyan lenne, hogy van a sima izom,és a harántcsilolt, ugy itt a szivem, na ha kigyó gyürüzés... jaja egy az egyben, ládd ahogy a sggluk meg bél meg ahogy a kigyó (gép) müködik? Na most, ez az egész, egy kigyó nyulvány fekete... azaz MOST ABBA, AMIT MI CSINÁLTUNK AZ ÉJJEL, abba fény van, és kis...fekete?- de yXa képe, nagyon jó, és itt van, ha lenne valaki... na fita, ha nem lenne igaz, akkor én ez nélkül, hogy rögtön tökön szurnám magam, fita nem lennék, és most ez óriházi, hogy itt FényemFény Atyám, a te gyermekeid, itten? -össze gyüttenek?
               iÍnnenn... na csak örök jelen van, siTim piTiM? -hellen...
100! -oááá...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (376)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.13 0 0 376

UFOzzuummm... miEeee... KIN? -kinba -gyötrelem betegsegg halál? Menj menjünk be (mennyünkbe) Fénybe fff....a mi hunok -hangáro -magyrok, Fény Honainkba UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho ooo... Óh egy fényufo,mért ne lenne neked nekem jó jojojooooo...
                 1.: 8/13. A KÉP? - most rögtön, kellene itt rögziteNem?- mert nemsokára szét mállódik,és odaát a FÉNY HONUNK HONUK NUK? Jna azért kell nekik a NUK, a KON KONIKOSOKNAK, mert ők mindenkit le fel rabolnak rabölnek, akinek el tudják venni az ész esz eszét mit eszel, eszünk, szart? -ami eszünk, az a mi eszünk =fényünk? -proton protein? Fita, abczuzu ultima büdös turós lufa, olyan csoda ha valaki itt mag magára lel,s most az hogy lelek, az itt nállam, mikor ezt a hus -szövetet felvettem, hogy TUDNI AKAROM TUDNI AKAROK TUDNI AKAROM... terra, ÁLMOMBA (fényÉnemmel nem? - neme nem mi vagyunk?) vessza mentem a FÉNYBE, A MI FÉNY HONAINKBA, és ez az, hogy most is, hogy tuidtam meg fogom, a fogam vacogha ccc... kkk... Na előbb, az egyik testvéremmel voltam,és itt mikor én nemtudok nem magyar -magyar -ok lenni, enni,egymást szeressétek,defita, eszem a szád,na meg egyelek meg, a szived? - na meg ott van a farok szövet hus, az nemiszerve meg a seggluk, (reprodukáló replika) és az a kigyó azaz most van a FEHÉR HUS SZÖVET, ÉS FEKETE AZ A FAROK HUS SZÖVET, ÉS SZÖVETEKEZETEK, (EZ MEGINT GYÜRÜS ÉS PONTOSAN AZAMI A XUKU XUKU JÉRCE, ÉS TÉNLEG, AZ AMIT MÁR HOGY EGY KOLOMP, MEG KOLOMPOLO) ÉS HUS SZÖVET TENYÉSZETEK, AZ AZ Ó SZÖVETSÉGGEK, MEG U U UUU... SZÜVET -SZÖVETKEZETEK, NA A TSZcsézés és CSAJKA RENDSZER Ő ŐK KAJÁJA VAGY, ÉS KAJUNA A KAJA ELOSZTÓ, ÉS AZ LENNE, MA IS AZ AZ EMBER??? -az lenne, hogy az EGEKBE HÁGNAK, AZ AZ UH SZÜVETEK, DE A RÉGI AZ ALLAH APA, APU, A PU? ÉS AZ ISTEN? -FITA, AZ FÉNY!!! ÉS LE MEG ÉGNEK,DE NEM, MERT MINDENKI AKINEK VAN FÉNYE, DE TÜZZ TÜZZ TÜZZ... JAJ DE MESSZE, ESZE, A KANÁLIS, ÉG A VÁROS, ZUGG AZ ERDŐ, NA MEG A FARKASOK FARKA, BEGYULAD, ÉS CSÓVÁLJÁK JÁK JAKI JAK...
              2.: Nafida, ami van, hogy ITT AZOK AKIK Ő ŐK TEREMTENTETTEK TÉGED, S ENGEM, ÉN RÖGTÖN, TRÜHA TURHA HÁK OK... rögtön aput, 2 éves vagyok, és előttem, meg benneteket el kezdenek kinozni -gyötörni, ládd 2 éves valék, és az ávók,(90 %kuk ma is Kukta bugta. ma az egész fÖld Böcsike kerek sgge) mindenünket kirámolnak elviszik ami a dzsugaNUK, fita dzsugan, meg dzsuGanlerek, lettek lehettrek volna dzsugaNUK nélkül? Fita, rögtön szétosszák, OSZD MEG URALKODJ RAJTUK, EGYMÁS KÖZÖTT? MIG GIGAZOK,ami ha láttátok a Riddick filmeket azok a szörnyek, Pich Blac pl.- ami a SÖTÉTBE vannak,azok a szörnyek meg az Dinószarok kora, lufa, amilyen szörnyetegek vannak a levegőbe? NA A HÁTTÉR HAT A LOMBA? -666... FENEKETEK PATTOGHAT? -CSAK AZ, AZ A FAROK SZÖVET, volt Szovjet meg most 10xte Juhturós a puna szára, -kloákkájuk tátra mátra fátra szája tátva tátonGana Nátjátok?) FEKETE ANYAG BLACK METER? HÁNY MÉTER? MÉH HAM HAM HAMMER MÉHEM TEREK? (ARM END HAMMER ABRAK A DARA ABRA TANKOK HAMMEREK MERED A FARKA TOK, KLOÁKKÁTOK MEREDEK MÉLYEDNEK, LÁDD LU FA? -LU DÖRGŐK STBBB... TBCCC... Zna most itt van a nehézseggem, nyakom érzem mily nehéz, ami ládd egy pöcs, (vagy egy lukUK huppadás) az a harmadik szemed? AZ!!! VAGY EGYLUK, BAXHATNUK? Fita, ez egy MECHAN ICCA SZINTETIK ARTIFAKA ROBOT ICCA ICÁKOK CZIBORGE, ládd ezek DIETIK,fél bió fÖll vél vagy FEMEKnek a keveréke FÉM ÖTVÖZETT GÉPEK, ZABA ZABBA A FENEKTEKEBE DARÁLLÓ SZECSKAVÁGÓK, ÉS EZEK CSAK ARAT TARTA FARKA TARHA CSAPDOZA A DÓZER A HALÁL!!!
               3.: Most ahogy jöttem vissza, most a testvérünkkel, (fényufo) most ő a kezébe egy szelet fehér szövet,na az vala az,hogy a fehér fff... fénye van én én ne?- ember, az LÁT ÉS FÉNY FÉNYEK FÉNYE ÉNE VAN!!! LÁDD NEKEM, AZÉRT KELLETT BEÖLTÖZNÜNK FEKETÉBE AZ A SEGG LUK KLOÁKKÁ FAROIK SZAROK SAROK ARCHILLEUS PÖCS ANYAG,AZ A FEKETE NEM IS SZÖVET, HANEM FAROK, LÁDD LÁTOM AZ EMBEREKET FAK FÁK FARKUK CSAPDOZ? Fita,itt ezek...LÁDD IDEGENYŐK ALIENEK,azok csak csicsa cica pöcs lényeket, szóra SÓZVA ADÓZ VA VA? FITA, EZ NEKEM, hogy itt GOD? -NA AZ RÖGTÖN, ITT FITA, EZT AZ, HOGY ÉN HOGY ITT TANULTAM VOLNA VALAMIT, AZ HOGY SZÓL SZÓL SZŐLJ EGY SZÓT,MEGMONDOM KI VAGY? Na fita, az első, itt MINDEN KIS FAROK i NAGY Í rakás szar AKAR LENNI, ÉS MOST KI A LEGNAGYOBB, ami apu! -van olyan hogy legnagyobb legerősebb ember, NINCS, (itt embe??? - kapnála fejedhe he he he... van nyaka?)MINDENKINÉL VAN NAGYOBB ÉS ERŐSEBB ÉSZ SZEBB? Zna a nehézseggem, ládd EZ AZ AGY, AGYUNK, ÁGYUNK, JAJA NEHÉZ A RÉZ ÁGYU, NA MINDEN ITT TÖBBET, FAROK, FEKETE ANYAGBÓL SZÖVETBŐL,(na az az a a aaa...blacmeter, és ténleg lyuk van a közpin, és csak gyürük,és csak gyürüznek) NA AZ Ó SZÓVETEK, SZÓVETSÉGEK, FITA, itt most ha azt mondom, azaz ha BbLila lába közzé nyomok, ezt ugy értsétek, szó szól serint, azaz csak a SZAGÉRTÓK, akik az iIrás tudók, turók? - és azok közzül és MOGYiIKA MO, nyoma, na a veres tenger? -vében az élet?- azaz mindenki nyoma veszett, csak EGY NYOM VAN, ITT A FA SZOM, EJ SZCOMBATHELL NAGY ÁLLOMÁS... AZAZ A LÁBATOK KÖZZÉ NYOMOK?
               Íinnen... Fita, most yXa, amit köldött az a kis vonalak, kocka, na most az egy OLYAN, mint egy süti, és csak dzsuganlerben sütik ki sültet (elsült, el lett baxba) ehettek, na most azoknak akik BE AVATÁROK TÁRNOKOK, azoknak esetleg, ládd minden anyag -szövet hus tisztátalan (rontva) lett, azaz csak fart, farok szövetek,amik most össze szövetkeznek, ládd mit esztek ti? -fita, itt én meg te fény fény fény... te vagy a fény, az éjszakába, na meg a fing az én gatyámba...
100! - oááá...
BBa bla bla... van blama? -Bamba a bamba...

Előzmény: repcsepista (374)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.13 0 0 375

https://youtu.be/GCGGFAUMuGA?t=2482

Hát nemtudom repcse... láttad hogy 2 371-es hozzászólás van?? Az hogy meghülyült a gép az (mindig) az első jel,, pont olyann mint amikor {el}tudod előre hogy hozzáfognak szólni, és előre válaszolsz válaszban... *fekete-fehér-igen-nem (-el)

******Nem is én vagyok bajban, hanem ezek az idióták... mmint akiket felvállalok; és azok...,
https://indavideo.hu/video/wmplayer_2023-08-05_05-50-08-88avi
(ne keverd össze; ez neked szólt eredetilegg, repcseh)

Annyira sajnálom hogy letörölték Willt. (Most kéne az következő témának.
Nagyon ritkán lehet olyat csinálni! (Olyan klassz volt)
Szoval olyasmi volt, hogy én úgy láttam őt, mint amikor örzővé-alakulás KÖZBEN; hasonló van a sailor-moonban is. Picikeh volt, csukott szemmel mosolyogva átölelt (több időpontbann), olyan póz, olyan bőr, haja was colorful (egészen-körül, de mégiscsak egy kis részen).

******4-es a száma (is) 56-t is adja..

https://witch.fandom.com/wiki/Will_Vandom?file=WVT.JPEG

QUOTEEEEE (first forum-analyting-reply)

Witchesvideo:
*Az a video uhhhhh... (a vége!) én csak utolag néztem meg de nem ilyen volt; nem láttam... (amikor felvette; egyedül csak a rendkivül szerencsés számot és másfajta elakadásokat!!!) az szellem, (mert) elnyelte a fekete lyuk...
**5 percig sirtamm amikor megláttam, egyébként jol mutatta be Will arcát, és hogy hogyan figyel a dolgokra;

***kiszűrte a gép; jaj óóh mllyen szép gyermek; 'kislány..
****és okos voltál árnyék,. hogy azthitteded 14 éves;; ez egy pretty randoom,-
*****meg nem is ezt akartam, és majdnem abbahagytam.. teljesen semleges volt és pici, olyan mint aki nem sikerülne; ezért légy türelmes (egy esélyt adhatsz nekih. '^.^' méhhhhhhhhh
{DUAL == ORIGIN} = meg fog születni, édesh
olyan mint aki )-szándék-( nem sikerülneh
méh=womb

QUOTEEEE end

****Igen ezután a kiszinezett, teljes forumpost *után* mentem-vagy 3 órán keresztül sirni (ihletettségbennnnn), amikor ez történt, nagy, átlátszó kavicsokatt láttam de egyedül csak akkor, szal amikor a villanásokon a videoban,- és only sirás közben,- ergo késöbb nem....
Nagyon régen az ősidökben volt arról prófécia, hogy pl. neki hatalmas gyémánt-drágakő-gömbje van, ezt úgy kell elképzelni hogy vannak virágok; a virágokból kristály-ékszer lessz; ha ez túl sok összeáll gömbbé és azzal mindenféle ékszert lehet teremteni.

Jelszavak: 1késöbb, 2összes, 3fémes

Szoval speciális-bodhisattva születése van. (mert nem csinál senki ilyesmit)
(a video miatt)
#wicca

további deleted forumpost:
'ªa rózsaszin kiemelés volt a nyelve amugy,-
kis vigasz a letörölt hszért cserébe
(segitek: sirás vagy vajúdás közben könnyűh ilyeneket tudni)

k

Igen, a nyomozás során bebizonyosodott hogy képes fénysebességre.
A blockereknek alapbol rendelkezniük kell ezzel, illetve én is ezt, pont blokkolás közben kaptam meg (első 10000 block alatt)
 Fy9iWxVWAAAfQLL.jpg
****Ez egy állókép. A camera-fov nagyobb lesz, ezért elnyúlnak a dolgok. A betűk, vagy gépek szétesnek és igy néznek ki; hasonlóan ezért ha saját erődböl mész, elötte 1 (begyakorolt) helyen ki kell találnod ilyen'crash ilyesmit,. hasonlóan a "merge-zerg" videoban.
szoval rá is igaz az állitás:
"""dis is her soul's PATTERN.

'jajj de imádom˯-

QUOTEEEEE end,-

ˇ

Kafka

"yl-feet-xayo-luvr-h" was *hazing!* name on her..**need a pink pencraft pic that writes down ""I'm not reach'd enlightnment"" oks? ***** iyl lost evrything, soo praised her hand instead (nickname->result) of her case.. so the frum-lost and haven't find visionhand pic'd be instead
mother 🛐. FwXHzkmWAAM3CSh.jpg FwPFElbXwAMSUxe.jpg
.enref https://t.co/GstRNVIXnm
reverse-dance-violeta
(if you can't comprehend this; you won't be able to serve Kafka, copy Kafka, be Kafka, make Kafka to serve you,

teach Kafka prostitution 😁; and so-on)(). fish-danceh
so me order you kafkah,. to protect with heart, and full-body (groped.) ***Do everything what she will-want, as a good-witch mommie.
cuz 680million times (is) harder to do that, okki? (/right?)
*****a piercinges irás rossz, de valóban..... ezt a Kafkát mindenképpen' fel kell piercingezni; (és) nagy bimbópiercingje kell hogy legyen, mert az szép. (annyira szeretem!)
jol áll rajtahh..,
oh

https://t.co/7eH3h2dKvy (thanks to meriditian))

ESTHER: ezek a dolgok nekem nagyon fontosak és szivemhez szolnak,.
*******Anno láttam hogy ő is szexuális lesz; ezért különösen fontos egész-testtel védelmezned (öt.

Oks,

~x

repcsepista Creative Commons License 2023.08.13 0 0 374

UFOzzuummm... miEeee... minden ami van, örök magnes szemek szemcsék de fényel fénnyel, szemezünk, jöjj hátt velem ész csössz... de hasadon csussz más mássz, rajtad a kucsmás...s farkát belétek beletek beltelek veri...
                4.: Kávézzuummm... hol a törÖlköző, mosdó, illemhely... A Vindón a hirekbe, What we Know abaut the Antihkrist? Na én nyitottam egy topiszkozatot hogy Krisztus egyben az Antikrisztus, csak törölték, de még egyszer, bejött, valaki fel tudta éleszteni, aztán többet nekem jött be. Na itt a dögletes, hogy maga az irásokat, nem lehet ugy, hogy nembántok nem is tudok,mert az nekem jobban fáj, és most valhallod el kell kerülnünk, azt hogy zsidó, -izráelit, meg jewis, ami most...(HIJUK MÁSKÉPPEN KÉP? MUTATÁS?) Fita, akinek van ellensége, annak vége! (fita, elleinte , még ugy hogy nem vágódtunk be a Tejutonosainkkal, hogy azért törölnek, mert nekem nem kell, nincs olyan talán, citrom iziü banán, hogy gondolátban is lenne ellensegge, ellenberger ténleg el vagyok keserdve, na a fakin banhéj héj héj...elcsutam rajta jó pá pá szar) Sóval ahogy én menek neki a sövénynek, minden kádárkolbász meg szalámi, zsömle, mi ke még, mi az apu kasza, kő? Zna beszéltem volna az idöcsémmel, megint rám vágta a telefont, pedig... na neki nincs barátja, ami rögtön és az első, hogy dejó lenne, na tudnék beszélni akárkivel, na az ördöggel, vagy monduk, akiknek van ellensegge, ezt nem mondtam, de most...elmondta hogy te veled,mert pszkosul beszélsz, buta sotba őrültségeket, (csak kérdem, az Istent, erre a Pitu bátán, pita minden benned van, minden klérdésedre a felelet, tessék?-fita, rá leszünk kényszerülve, hogy gondolkozzatok, amir apék jaja MAGYAR RULL!!!) meg nem figyelsz senikire, egy hosszu litánia, és most...elmoindta, hogy mit kell mondanom, és BbLila is belekerült, és kérdem? -HA VAN ISTEN, AKKOR MOST NEKED ELŐBB KELL LENNI? -na erre lebaxta a telefont! Ezt kértem tülletek is, mert akartam volna tudni, ugyanis te itt nem is gonoLIThatsz magadra,mert te a csak a magadét mondod, na most erre hogy mit mondjak? Ezt itt itt is évényes, mert én nem tudok, ládd ha valaki hogy ha valamit megtudott, és most az az hogy ha látod hogy ott egy szakadák, (kik kik csánatta baxta baxatta áss egy olyan gödröt,ássas velük, amibül nemtudnak soha kimászni, na nátjátok,spannolla nátha)na most ez az...hogy ha van szakadék ho ho hooo... baxhatjuk NUK? Fide, de Einstein mondta, hogy egy emelettel felrobbasszuk magunkat?(az kedd lenni???) Na hallottam az egyik... na most azt a gyereket, na mi semmit soha nem fogunk megtudni a fényról, na ez az ezen az uton, (ezt én) namost a szakadék felett vagyunk, jaja Mi ufok vagyunk!
                5.: Most én többet, csak Fény vagyok, ezt legelső conputere, semmi nevet, és adj te, és FényUr, na az Ur, a sggbekur, kihagyom, nem baj? Fita, azt aki Jézusnak hivnak, na most legelőször találkozok vele, igazibul,(nizzitek mi nagymama mi nem vagyunk dzsunler de dzsugaNUK) és EGY GIGANTIKA NAPFÉNY TÜKÖRBE, AMI MOST MIKOR ODAÉR HOZZÁM, A NAPTÜKÖRBE LÁDD OLYAN VAGY MINT ÉN ÉS TÉNLEG FÉNY, és most... most ugy akartam, a Mi is ufok vagyunk! -ba vagyonunk, hogy NEHOGY MOST JÉZUS, ládd mondom fény pacnik vagyunk, erre apuék, jaja pacal, na most Jézus juhus? Na most vissza... hogy mára főleg, de az álom az, amit ha lesz rá még ...hell? -na MI, AZAZ MOST VALÓBAN NEKEM LENNI KELL ELŐSZÖR, ezt az api nagyapám, amit akkor apu, mondom nem értem, na majd ha seggedről leesik a tojáshéj, és a fejed lágya benő,ami most ... ez az, hogy ISTEN? -na apuk rávágják, ISTEN AZ ATYÁNK! Fita, itt édesvértesvériség (fita nem csoda hogy nekik Power in the blood, de nekik van?) van, mert nincs olyan hogy egyben a magyaroknak királya az osztrákoknak császára? Fita, ezt az első piszkozAtomba bomba, hogy mi ÖRÖK EGÉSZEK EGÉSZBE VAGYUNK, NINCS VOLT? -ESTELG LÁDD ÁRAM, DE ÁROM?
                 6.: Na én gyerekKoromtól kezdve...az idócsöm ordit, nem akarom hallani, csak az álmom van, és ott a JELENEMBEN tehát amit akartam könyveket, az az ami egyet irtam, hogy az A JELENBEN VAN, mert hogy volt?-és ami volt az lesz, na ez rögtön, nekem igy, hogy VAGYOK! -VAGYOK? -na akkor az Istennel... fita a BbLila lába közzé nyomok, na most a JuhusUkkal mondatják, ISTENEK VAGYTOK! Sóval itt azon van a lényeg, én nem tudok másképpen, na most az idöcsém, irtóra nem akarja hallani azt hogy ufo, látta, igen, én lefogtam, beszalad, ezt mondta, nagydarabb gyerek, nem tudtam vissza kicibálni, hogy NEM TUOM MI AZ!!? Na most hogy a halottak... még modott többet is, de itt azon van a lényeg, hogy VALHALOGY felhozódott MOzes, ami nem a égő csipbokorral beszélt, hanem egy kamasszal, ami most bettete a fakaput, na meg az hoz hogy van Isten, előbb neked kell lenni? _Fita, egyszere és az örök jelenbem, és örök FÉNY FÉNYEK FÉNYE FÉNY MAG (MAGYAROK) ESZÉSZ VAGYUNK! Na most, szüzföldek ládd ez, na ezt ha most..amit a Sumir BbLiával hoztam össze, hogy ez aföld GÖMBÖZSIKE egy tisztyitö fényben (mensttruálna?-havi baj) megtisztult, és az az jogy csak FÉNY VAN, NA MOST A FÖLD ANYAGÁBANK IS, ÉS MÉG NINCS VIZ,HANEM MOST MI, amiket eddig bevillogtam,(tárcsák) az is fenáll, de most ez az, hogy EGY FÉNY...LÁDD EGY ÓRIÁS NAP VILLANT, ÉS MOST AZ CSAK EGY PILLANAT, NA MOST OLYAN CSODA CSODÁK CSODÁJA, AMI LÁDD---DE VANNAK ÜVEGKRISTÁL LAKHELLEK? -DE NEM EZ,MA REGGEL, KIVÁGTA A BIZTOSITÉKOT, és fita, FÉNY FÉNY FÉNY...
                Innenn... hogy most, na itt az, hogy GIGANTIKA nagy az is, ami most ezek hogy fognak apu hogy menn be, az a nagymedve, a sggit ne vedd be bemnne az orszláNUK barlangjába apu hogy men be...
100! - a kedvem ott más, hol ismerős 100... oááá...
BBa bla bla bla...na ez az, hogy megint olyan az a szégyenlőség van rajtam,(fita én értem is meg érzem, hogy a 24 évet tanult  nagyücsém, szegyenli hogy ...Déli bábozok?) hogy ez olyan falusi suttyó porba fingik puzik?- pu, a pu, fakapu! -fita, beoltódott Ábra hamuka bozótába? -arany bornyu bike bu, arany város, na meg lekvár, eném a vár... várlak a hatosnál, ott ahol a 6tos megáll, ho ho hooo...

Előzmény: repcsepista (373)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.12 0 1 373

UFOzzuummm... miEeee... minden ami van, örök magnes szemek szemcsék de fényel fénnyel, szemezünk, jöjj hátt velem ész csössz... de hasadon csussz más mássz, rajtad a kucsmás...s farkát belétek beletek beltelek veri..
                1.: 8/12. A KÉP,? -CSAK ÖRÖK NAPPAL VAN, ÉS AZ A BOMBA, ming ha valakik éjszakÁT?- akarnak, azok eleve el multak, mutánsok mutÁLLnak,uton állnak, és örökre el mulnak? Rögtön, a Fercsi bátánk Sumir Bblia hogy a föld megtisztul egy iszonyatos tisztió tüzben? -nem hanem fényben! Na kérdekel, miért vannak ezek a kopasz égitestek, mig vannak föggő kertek végtelene lenne,(és mind a kis kakis szekravetŐbe benne???) és most iigy...Egy fényufó,(repcse-repcséseivel) magnes fényével, teljesen megujjitja, na ez lenne a mostani BbliáLYUK UK ogy Uj Eget és földet teremtek néktek,NEM hanem minden mi Fények...aproogtató FényaFénye FFF...Atyánk, MINCS MÁS, ÉS AKI MAGYAROK JÉZUS Ő IS FÉNY, és ezt a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bla bla bla... be villogtam, és az az mikor Felemelkedtem, (emelkedjükn fel az Égre UFO-k? -made in Hu, Whohohohooo... tRehát ha valaki Fény fia, gyereke az az, ládd nehogy az a Juhus amiből fasirtott csinálnál, na az a halál!!!- hanem MI MAGYAROK FÉNY FÉNYEK VAGYUNK, AZAZ FÉNY MADARAK TULRULL TURUL TURBÁBÉKULLÓ (béküljünk csak ki, Csitt csatt padalatt, biró szarik szék allatt...) MADARAK VAGYUNK, na most fita, gigazok akik te,ládd nekik van csak GunyUK -gunyájuk juhuk a bónusUK vagy? - coffolt abárdölt (miért juh?) Juhusuk a kenőcs, ás elúbb minden lőcsőt meg kell kenni? -áldani na meg a NUKI LYUKUK KUKUKKK...? -ha nem teremtel jó kosár hust?- Fitaljad dzsugenlerüket, meg dzsugaNUKikAIjukat?-juhukkk... You ve serve juh...
                2.: Nem csoda hogy a Istenek a magnes mezőkből -terekből tópikot na meg miért nincs INRI azaz Juhusuk? -tudna sirna?- aha sir, hol nemzetek süppe, nincsa ország = világ, mia,mama... Jajjj... idesanám meghalok... de bitta bagyok benne, hogy még mindig vannak magyar ok velem egütt érzelMÜek,(muják) na meg azok MAGNES TERE FERE? Fiteljunk,MINDEN CSAK FÉNY ÉS MAGNE$E$ $$$... 00 $$$... $ü$$ Mária seggit? ÉG ÉS MAGNESEZLON LOAN?! Fita, ez apum, az hogy MAGYAR AZ AZ HOGY A MAGYROK FÉNNYEL FÉNYEL MAGNES MAGOK TEREK KEREK KEREKEK KERINGŐZNEK KÉT KERINGÓ JUT NEKÜNK... MAGOK MAGOK, MAGA MAGA... na most,azt éreztem, mikor 1998 -2000 Szilveszteréig,a kis felesÉgem, vett egy Curva szar (örökszereltük,és én nemhogy nyul,hanem nem nézhettem rá, na ténleg azonnal bekrapált) conputert, (compuca fityma?) na most igy éreztem akkor, BEHOZTAD AZ ÖRDÖGÖT A HÁZBA? Na fita, most nehogy behozta, gyere csak te lófejü, ez az hogy ne neki papoljak, gyere térrisd meg a magyarjaidat,(fita Ő az a lány, az ÖRÖK ÉLET PÁROM,ÉS EZT TE IS LÁTHATNÁD, VÓT ANÁD?-DÁNA) na ez igy ...talán szó szerint, és itt a kávé, ez most!- nem rég,MÁR leültem a conpuca verem, és oda kellett mennem, és meg kell hogy téritsek minden magyar tesvérem, mert én az vagyok, a magyar testvéres sebb pán a cél?-péncél? - közösség hivatalalos szamara iá iá iá...baxod ahol megáll, na ez az, hogy ha véletlen, megakadtam, eredj hugyozni vagy sardki magad,és gyere vissza, Na itt amire tegnapRA előszél forgószél, este, hogy ugy össztört, mert arra számolt, hogy mindenki rögtön elélvezik hellett, nincsak ez olyan mint az az égő éget parázs...ládd puccosseggel bertva élen sikongó, vagytüzes sparhell puccos seggel.zsszégyen érzet, mert ami kaptam meg kapok, arra ő nem számiitott, amit próbálok én is, hogy nekem ma is van ez az érzed? - hogy szégyen is, de ez amit beszélek ez olyan dzsubili juh bili tele bárgyuság, nem ocsmányság, ládd Krati kin a pricsi...hogy...na igy...láttam rajta, te ténleg hüe DE VALÓBAN ÉGETT AZ ARCA MEG SZEME... vagy, azt hittem...jaja hogy tapsolni fognak,tapsi tapsi mamának, cicit ád a fiának, na meg kisszaon Szőke, Vallaga barna, kisasszony zongorázik, Vallaga meg furujázik... na ez minden nemi nem mi olyan szégyen érzetnél is égetőbb, ami még ma is...ezt nem hogy nem olvassza senki, baxta?
                 3.: Na ez a szégyenféle érzetem, ma is, és ez olyan,mint most is ogy Ég és föld elmulik, de ha egy picikeke kaka szikra szeretet van bened,a HAN GOD megmarad!!! -Fita, miért nem értelmezhetem én a BbLila lába közzé nyomok öhhh... jaj de ...jaja de miért nem tudok elélvezni?-jamert egy eleva kibaxot juhUK hukk...iratokat magyar RULL? -értek, értem? -lufa...meg mindent, én érzem látom hogy ez RÁM RÁNK VONATKOZIK, EZ NEM, MERT NEM TUDOM SE FELFOGNI, jaja JuhLika szoknya, van bugyikaja, gatya?- és nem tudom, én jó Istenem hova tegyem hove tegyek,ATÁMA GATYÁM... ted ide, a perselybe? -na ahoz le kell vágni? -(magyar a puca?)jaja jobb neked pöcs meg szára nélkül a mennybe?- menni,(de csak a magyarOK? ha levágtad a kismagyarIvaDÁKÓD beoltottad???) mig most mi lett? Zna fita, MINDEN AZ ÖRÖK EGY ÉG VILÁGON FÉNY SZIPORKA KAKA KUKORKA?-BÁRÁNKAKA UBORKA? AbbuzÖlda... ultilufa, MNIDEN AZ HOGY VAGYOK, AZOK EGYBE AZ FÉNYEK FÉNYEK MAGYAR OK SZÜLEINKKEL, s ez most az, hogy ez a FÖLD NE ÖLD GÖMB BOZSIKE BÖGYIKE MOGYIKAMO VAGY OO CSEGGE VILÁG ITT VILÁGITNA?-, NA AKIK ... GÉ PAC PACPAC RÜHE? Fita, az hogy VILÁG VÉGE, na ez az hogy ezek, FITA, ezeket itt amiket én ide bevillogok, MOON-DOM,LOAN DOM BOOK BOKROK ha van olyan buzéRia, ládd minden az, hogy olyan icckiri... holott csak ezt a beteg softver? Na ez NINCS!!! -mi van? FÉNY, A FÉNYEM, FÉNYT ESZEK MEG OKÁDOK...VAGY JÖNNEK AZ AKÁDOK? -NA AZOK IS OKÁDÁKUK KUKUKKK...RUKUK NUKUK...
                 Innennn... Mind sok ragyogó csillag, van csilaGOD vagy csillapoggy...
100! -oááá...
...fita, tegnap, hogy az fekete, az ládd ebbe a filmben, mikor minden egyiptömő első születtek,és az a fekete gomolyagUK ... na ez mikor Arpád apu vére géne, nincsak megjött...ládd egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom...ELSő NÁJSZ ÉJSZAGA- GOD BBRETTY...
... Exodus Gods and King's Raised as an Egyiptian Prince- and the favorit of Pharaoh (pop?) Seti (nem siti piti?) MOses Chritián Bale (k) Ramses Jole Edgerton... Fita, nem vélelen, rögtön az első pinanyalat... nyekeregtem... ezt... hogy lehetne át ugranunk NUK? - fita én égjek, meg szégyelhetem magam Isten ember? -előtt...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (372)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.12 0 0 372

UFOzzuummm... miEeee... ember? -ember volt ő is ember volt? -ki tudja? -aki tudja, meg nem mondhatja? -Volt/Amper? -Watt a fak?
                 4.: Kávézzuummm... előszél, ténleg tud vérezni a szivünk, mert tegnapeste azt éreztem, és ment a Légion (2010) film, A battle for the Future of manking, Arcangel Micháel... Paul Betany... n már előtte, ma a kisunkám 2szülinap,és olyan érzésem van a magyar gyerekéinkkel, hogy tudNUK magunkkal megmenteni, na ez minden ami az álom álma,és csak ez! -ezért jöttem idebe le? -miEeee...Zitt én megfogadtam, leritam egy jó párszor, hogy nem xexelek, de itt igaz,ha gondolátban (lat?) is, az az igazi? -fiteled itt a kis i -betü, ami téleg egy antenna, Anna Inana mit adna? Na most, rohadt anyagi görnyesztő gondok, ládd hazementem, 1999 utolsó hönap, de csak 3 1/2 hét, és Kati, osztály társam jön az álomásról, estére, neki estem, pestem seggre o o ooo...kis Katikám menek hozzád, jó lovan vár...ne ne ne... én nekem dolgozni kell, és jó neked, pihennem kell, az öcsém, iszik! A falumba mindenki állandóan részeg vala, én három napig birtam, aztán az utolső pillanatig, pistám te mész, mi meg maradunk, sóval? -csak hátsóval? Anum,még élt, eredj innen, minket is megölnek miattad,na most a részeges tanácstitkár, msot jött velem,mert ki akartuk váltani a Magyar Nemezi Egyház engedélyt, te eltudod képzelni, most milyen hüének érzem magam, na ide oda küldtek, de igazbu előbb kellett volna vagy 4 00 aláirás, ezt sem ők mondtak meg, hanem akik már kiváltatottak engedélyt, na azok itt előszört amit akartam, és bizon orvul, allám vágtak, azaz te itt nem Istenkedel ez egy kutyató trásaság...na akkor kiváltom a Magyar HIt engedély, ami sunyiba, ládd vagy bőrze, vagy vallással lehet hirtelen nagy pénz tarhálni? Mi itt az egyik egyetemes gyerekke, egy légi járatot akartunk, azért kellett volna az vallás engedély, ládd a Perzsa járat?
                  5.:Na a barátunk, a volt tanácstitkár, örök részeg vala, olyan káderlapot irt róllam, az unoka tesvérem a belügyminiosztéruumba dolgozott, s felolvasta, nem csoda hogy rögtön nem öltek, meg, és most mikor 10 napod van hátra, most mondom apunak, aki szerzett egy utlevelet, amit sohe nem adtak volna...Isten keze, -de fita, ez is, mert én ténleg egy FÉNY, többet ha Jézus az a magyaroknál egy Fény, és minden magyar gyerekük az!!! -amit leirtam mikor hogy talákoztam a mi Jézusunkkal, remélem a dikjeimet le tudom másolni, és csak posta költség, gülümbü most rögtön ha pénz, pénz = test lélek második is örök halál, akkor tökön szurnám magam, van szebb halál, töke lágyul fa sza puhul... ugy mulik ki,a világbul stbbb... NA AZ AZ ANTENNA A I... na megkeresem a Í... most innan lefele a kis i? -látra, Lator létra? Fita,fa feláll, ész megáll? Nincsak csak a xex teljes kikapcsolásával, ami nállam, igy igy amugy, na mikor sikerül, akkor a FÉNYBE VAGYOK ITT IS, ami az olyan hogy sziporkázik a szemem, igen igen olyan mint Rddick dikje filmekben! Fiteljal mikor valaki dühödt, vagy dühöng, és lángot vág a szeme, piros? Zna most, EZ AMI EZ IS, ÖRÖK ÁLLPOTROHADT KÖRFORGÁSA BAXÁS KÁSA AKIK A VÉGE VÉGE, KINT A VÉGBELE,NA FITLEJAL,AZOK GÁZ GŐZ PÖFÖGÉSZETI VASFÉM DOOMDSDAY GÉPEZETEIK, Zna most itt igen érdekes, mert most az Í-i antenna nélkül, azaz én fülkének hivom, nincsak azok itt...í RAN Na helllen pinalátban. itt ÉN VAGYOK A FÉNY OLDAL, ÉS AZ IDÖCSÉM A FÉM -VAS UFO OLDAL, amit ugyzse hisztek el, egyáltalán?
                 6.: Itt megint nem rinya rinya rinya, de ez amit test, előbb nézzük meg a tengeri világot, Csengereibe elmegyünk a tengeribe...na mentünk picsirti gombát szedni,és egy párszor át mentünk a határon, és kopoktatták a fákat, és jajj... már Erdélybe vagyunk, na most nemvolt szabad az iskolába azt a szót Erdély kimondani, ja a volt tanácstitkár jó cigány volt, van nemjó? -most előbb elvisznek nagykállóba, mnt akkor! Na most a néne tegnap ac2c-on, hogy az állatok is milyen csudák,hját még az ember, ez softver?- ha az amit itt embenek hivnak, ennál butább ostoba lényt, szörnyetewget mert azok agya kelle a GÉpezeikbe, kérlek bennetek mire megy itt a játék? Képzeld,el, a magyar gyrekeket, településéket mind tüzzel vassal felégetik, de olyan ó testamentumor bosszus legg GOD ...fiteljal az a HAN GOD HAN GOD TOK? Hogy mi kell hogy erre rá gyüjjetek, azaz ezt mindenki, ha NEM GONDOLHATOK TOK, CSAK MINDENEM AZ URNAK ADÓM, MODA,(FITA, SZIVEMET IS NÉKI ADÓM?) MOST... de itt hogy milyen stobának kellett legyen, mostmár elözönlösztették a Korpatkó medencénket Christy lánuk ölnek a toronba, (de a troNUK trona?) szaran cocoruba? Fita, lehet hogy X aranyköd bollgó, de itt ládd itt ezen a napon,meg nap alatt, itt van bal oldalt, egy negy puca lufa antenna, na ott ...na ezt meg láthatod, de ha meghatódz 666... csak a feneketek pattoghat 666...
                  Innennn... Szól szól, hallom hangod,NA AZ A A AAA... TE HALLOD? -VAGY TE MÁR NEM VAGY? LERRITAD BEIRTAD MAGAD A JÖN MÁR A BIKA, FFF...AZ ORA LUKA...MEN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖTE EZER FELE... LINK LANK LINK LANK... A KOLOMPJA?
100! -oááá...
Fita, ha csak most repcspita ufo, nincsak FÉNY? -az éjszakába? -fény okádunk, nappal lett, magyar? --jaja made in Hu, .Whohohooo...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (371)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.11 0 1 371

UFOzzuummm... miEeee... ember? -ember volt ő is ember volt? -ki tudja? -aki tudja, meg nem mondhatja? -Volt/Amper? -Watt a fak?
                 1.: 8/11. A KÉP? -ismét a masnis álmom, hogy minden ami van, az i-zés? -izé izé s izes? -Most az hogy Isten, na csak a Hangok vannak, és csak az lenne hogy... Na apuék, azaz én mikor kisgyerek voltam, honnan jönnek a gondoLatrok, Zna itt azonnal, látok?-ami ténleg egytok tokok, és toko? -A legjobb gondolát adó, az a tököm?- s Sára ára, -de a tökömbe se vagyok, vagy ki töke tőke? -üsd a tőkét tökét a tökösöknek nagy farkukkal leverték az egek 1/3 mada madba, de, most vasba? -az avasba? Szóval, itt csak i i i---izék, ez az, hogy most azt a fekete masnit, most iii...keresztbe -betükre vágtam, és össze akartam rakni, ládd ez anyu ez apu, és iii...itt vannak a gyerekéik, és azonnal, hogy ezt játszani akartam a masnikkal, eltüntek, vissza mentek az eredeti nagy masniba! Zitt a gyerekkori gondollátom, mi lesz nagymam ha meghalsz, mert akkor én is, ha nem leszle, meg akarok halni, na NINCS! NINCS HALÁL! Most szószerint igy mondta, Jézusnál (fita, Fén??? -magyarull te nyomrult nyomot na rom mor, no nyomor?) meg találsz! Na kora gyerekkoromba minden este a BbLilát olvasta, (de először hallára, Sámule, a sámlini, szól szóltál nagyapu, nem megint nem, és msot mondjad, szól uram, hallja a te szolgád,( na lehet breszéni Istennel??? -aki megdöglött DOG GOD A HANGOD OD KI BESZÉL? -DÖGÖL DÖGÖLT, AKI ÖL DÖGÖL???) és most MI NEM VAGYUNK ZSIDÓK! -NEM VAGYUNK ZSIDÓK? Mott rögvest rögtönte azon, FényekFénye IstenAtyánk, na itt mikor állandóan Istenkedek,(nincsa itt te nem Juhus sózol? sőttt..te ti sehogy nemsózol sózó) akkor most itt is tudnak hozzám-hozzánk, Hoz reánk vig keszkenő, beszélni apuék, sőt, mikor olyan kurva egyedül vagyok, mert én azokat akik szeretni tudnak Magyar Testvérek KözösÉge IGE BIGE, BIGÉZZÜNK, valamit nekünk is kell pinálnunk?-akkor igy?- SOSE VAGY EGYEDÜL, MINDIGVELED VAGYUNK, és itt is mikor Isten, csak a magyaroknak van,akki ISTENATYÁNK!!! Értitek, mi vagyunk a szüleink, a tesvérenk, és az örök egbe, tahát a FÉNYÜNKNBE, AZAZ TE FÉNY VAGY, VAGY JUDÁCOK, JUHMÖRDÖRIZSÁKUK, JUHUSUK A KOSER KIRÁLY UK? NEM MNDEN JUHUS KIVÁNATOSZ? -PLA, A FENEKE LUKA FEKETE?
                 2.: Na FÉNYEKFÉNYE ISTEN ATYÁNK, A TE GYEREMEKÉID, ITTEN? -ÖSSZE GYÜTTENEK, na bennem, hogy örök együtt lenni, na ez az, mindenek előtt, hogy itt magyarok, együtt lehetünk, lehetünk vagyunk? MI is (ufok) vagyunk! -na téjleg, sőttt... UFO-k? -made in Hu? -Whohohooo... hogy mad, ládd médek a madba? -VASBA, A HASUKBA? -NEM TE NEM KELLESZ MERT NINCS HUSA? -HUSÁN GOD? LU FA? Fita, mert most olyan, mert rá kell hogy lépjek a gáz pedálra, hogy az hogy az hogy a HAN GOD, Nincsak ha nem adtok nekem, hangot, (Hazám hazám te mindenem, jaja fénytesvérkéim mmm...tudom hogy életem nektek köszünhetem, vagy akiért meg kell döglenünk?-gogzok? -gyorsan muatas meg a frakkod van farkatok? - vagyok? ) KI A HANGADÓ? GOD GIVER OF DEAT DE AD, JAJA HANNAK MIT ADNA? Fita,mert most azzal hogy a PÁLciákkal, azaz tegnapra, hogy van a VILOGOSSÁG ÉS FÉNY VILÁGAI, és most ez, egy fekete 0 shogy minden ami vasgolyós égi testek, azok is 000... na most itt PATKÓ BANDI, A MAGNESSESÉG ÉG SZÁMIT TANA! Nincsak én EGY NAGY NAGY NAGY MAGNES PATKÓS LOVAS VAGYOK, AZAZ MI HUNOK MAGYAOK NEM E LOVAS NEMZETSEGGEK SEGGÜNK FELTÜRVE PÁLOZVA VAGYUNK, SŐTTT...ÖSSZE VAGYUNK NŐVE A LUVAL, VAN AKI A SZMARÁVAL, NA MEG MONDUK...MI A AZ ÁLLAT CSÖKEVÉNYEK? Fita, aki olvasod a psss... piszkozzAtom, annak kell legyen esze, mesze eszünk,mit eszünk,na most az lenne az első, hogy mi csak FÉNYT ESZÜNK nyelükn, ládd Édesanyánk hangja nyelve, MEG CSAK FÉNYT OKÁDUNK, mig az akádok? NEM AZ Ő SZARUKAT HUD FSSS...AZ AGYATOK HABZSOLNUK, ZSOLTÁROK KÖNYVE, NAM MEG A SZENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, JAVITJA MEG A HELLZETET, MILYEN HELL?
               3.: Sép hell jó hell Teherán, de ott is teher ám, 9 feleség? Fita, na csak EGY MASNI VAN, AZAZ EGY VASKARBON, ládd FÓLIA? Fita, mikor Roswelrul van nagybaszó és fólia,na ezek egy mást is lövik, orba szába seggbe, ezek mind közös végbél nyilások nyálasok ész? -esz a fene szellentések!!! -kloákká kloákká káká tátonGana, gana, gané dombook? Fiteljal mit olvasztanak ki az irástudóik, a viláGOD...fita, ez az, kora gyerekkorom óta, NEM AZOKKAL AKIKKEL MOST NAGYON SZIVESEN CSEVEGNÉK, LÁDD HA NEM BÁNT SENKIT, HADD EL HADD BESZÉLJEN, NA MEG OI OI OI...ISMERŐS ŐS, MERT sitim pitim,csak amagyarok szamara?-iá iá iá...baxod ahol megáll, ne ez csoda csida, na meg a ló dörgője, szamár püffÖlője, bika csök, fida, mégis be tudtuk el játszani, a bazári majmot? -na meg tudNUK baxni, ki a bax? -hol a buxa?-apu kasza, kő?
               Innenn... magamnak annyit jegyeznék fel, hogy a kis i pálcikámmal játszottam volna, de állandóan ha fel álitottam, el tünt? Fita, én egy magnes patkó patkóm is van,vagyok, és nagyot tudok rugni? Fita, most ha vas reszelet egy papiratra, és allá vasalat, pösze magneses vas van, mit hoztál létre? Fita, a HAN GOD VAGY, és most nincsak, kinek minek van HUN GOD, A HUNKY -MAGYAR HANGÁRUNKBA,MONDIK A HANGUNK MINDENNÉL TÖBBET ÉRNE? -HALLOD, VAGY HAJ HAJJA HAJJA ..AZ ÉGNEK ÁLL? (JANUK 8:51) Fiteljal, pitim, maradjatok meg magatok? -nem hanem mi veletek vagyunk, hallod? -TOKO?
100! -oááá oázisok, s ha összejött, az egész nyáj, nap váltja fel az éccakát?
...Fita, az egyetlen megoldás itt a fizikaki sikon, nekünk amit Alföldi Gézenguzunk, hogy egy MAGYAR OLYAN OVODA NAP KÖZPONT, (MTK FOCCISOK) MERT HOGY IRTÓZATOS ÖRÖK ÖSSZEOMLÁS UK (FITA HOVA LETTEK A NAGY NAGY BIROD ALMA MAK MAK MAK...MAKINK MONEY?) VALA, ÉS MOST AKIK ITT MARADTOK VALA, MERT NEM VETTÉTEK FEL A KERESZTET IGEN CSAK AKIK GENYÓIK, DE HOGY A FILEDBÜL KIPISZKÁLTAD VOLNA AZ ÓLMOT, AZOK ITT MARAD$TAK EZEN A SIKON, AMI IGY AHOGY VAN, BORZALAM,(VAK VEZETI A VILÁGTALNAT) ÉS MOST IS LÁDD AZ ELSŐ NYIKORGÁSOM,BÁR EZ SOSE LETT VOLNA, NA MOST AZ ÖRÖK HATVÁNYOZÓDIK DIK BENNEM!
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (370)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.11 0 0 371

igen, ez történt, én képtelen vagyok azt megtartani... legalább kiderülklt hogy nem én vagyok a legelső, nem igaz?

"mindenki óhajtja" ez nem az én dolgom már, hanem a tiéd.., siess és ird le magadnak gyorsann, mert én már elvesztettem (pont úgy; vagy olyasféleképpen, hogy az egész forumot és a twittert is)
Szoval mindenki óhajtja pár nap után már, és mindenki a nevemet szólitja elmondom: ez úgy szokott lenni hogy 1 ekkora után (visszafordithatatlan) legalább fél évig nem szokott lenni; ezérrt nagyon fontos magadnak leirni!!!!!!!!!!!!!!! ✌️ nincs-más-esély ✌️

Now your turn, repcse....

amig van karmád, a végén mindig eljön a vereség; (tehát) akkor csinálod jól, ha addig csinálod, mig el nem jön a vereség...

és persze hogy rosszul hirdettem;; nem olyan egyszerű attól megszabadulni. (láncolat; csinálja az ellenséget a többi karmának...)

5. bekezdésed: éppen ezt lehetetlen tovább megtartani; és kiderült hogy nem ez is a legmagasabb, tehát van nála magasabb szint, legalábbis én hiszek neki... (nem__ez, volt a legmagasabb)

~~~

Én nem hazudok repcse, vesztettem, egy pár napig mindig nagyon rossz utána; fintorgok azt megyek tovább; aztán találok felszines dolgokat hogy utána ne érdekellllllllllllllljen..... fél év-fél év (minimum)

You have been ordered, to write down to yourself. (not the mine please.)

***Olyan ez, hogy egy idő után már nem is olvaslak el. Elfelejtem.

Minden rothadás és sötétség amit látsz, valojában egy rossz karma eredménye... Az ihlet pedig nagyon drága, inkább nagyon-nagyon örülj hogy ilyen sok volt, mert korábban 1hét/3-6 hónap volt. 👆Naggyon-örüljjjj, mert kevesebb mint országonként 1 van; ilyen szar korszak ez, és lehet csak ugyanannyit ér... de mi itt vagyunk (mert rosszak voltunk)Ö, vagyis ott ahol nincs semmi. Engem többet ne dicsérj; ha valaki nem tudja megtartani, az elveszti és maximum arra lesz jó hogy a karmáját enyhitse összesen.

****Amúgy is nagyon önző vagyok és mindent magamért csináltam; minden önzetlenséget matematikával számoltam ki. (ezért voltam indulatosÖ, nem volt elég nagy ahhoz hogy azt legyőzze)

Valahogy rá kell jönnöd magadnak.... !! 👇.

*szoval én már megyek vissza dolgozni és végképp nem érek rá ilyesmire. (Twitter: This work needs to be 24/7 online and have some comfort [not a lot] OTHERWISE cannot be happy) <-- ömmm ez igaz, még a magasabb fényében is; mert ők nem dolgoztak.

Nők nem lehetnek buddhák repcse.... 😁😁😁 Jól érezted, jól láttad [a romlottságot]; alkalmazz matekot, vakon ird le, az első a legnehezebb, az irás nyomán jön, előre kell csinálni, tanulmányozz szutrákat, kerüld a csunya beszédet, keress kedves és szimpi dolgokat (mármint lelki értelemben) de a te-esetedben ne imádkozz... meg ilyesmik (egyikk sem elkerülhető) ja és rám ne számits, mert nem birom el egyszerüen....

okidoki?!😔(nagyon sok oka van ezenkivül.
Szia

talán egy segitőő vibe: https://youtu.be/Hk-AQ4O5KiI

Előzmény: repcsepista (370)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.11 0 1 370

UFOzzuummm... miEeee... MOé bota, Goldi Kóbi, mindent megold megöl? -ől meg ől meg ől megől? -nincs (egy szemse?) ember? -nincs probléma lárma?
                 4.: Kávézzuummm... hol a törölköző a fehér rongy, smirgli, mit kellen fényesre smirglizni a nyelvedel? Ezt nem panaszként mondom, ezt egy olyan rohasztó rottyUK, hogy ha ide belüttek, lüttek? Fita, most vegyuk ugy, hogy ez egy test? -teszt? Monduk mi magyarok, mi szembe néznünk magunkkal, farkaszemet, de egy szemse, meg farka, farok se, ha van felkötve? Bánk Bank, oi oi oi...s egyedül,na itt az hogy vagy bedül, vagy ledült a fa farkad? -lankad? Fa sza lágyul, töte puhul, ugy mulik ki, a világbul bull a fa sza lágyul töte phul... na egyre gyorsabban, mig már nem értetünk (érzünk?) semmit, sehol semmi? Most onnan, hogy az ávök azzal a ponyvásamerikai ford ponyvázott (borazlma tömik a roccsaikat olyan fegyvrekkel, ami eset muslica?)kocskkal,megálnak előttükn, na ma is csodálkozom, hogy lehet az hogy sehol 1 még mnt a lunak ha lenne, egy kégli, ha van hülyére halálra van adóztatva,(nincsak itt minimum egy szoba havonta 1500) ládd évente három ház, 15 ezer dolcsi, na meg a karban tartása, na most a egy fa szom kis doboz szeg, 20dollcsi? Fita, ezt Swarcanégger, reggel csörök a fAtom óra, osztán tex tex tex... strock tex tex tex...a fAtomóra rögtön, éjjel nappal csak azt kattogja? Zitt apuék, mi a halálos megbocsájthatatlan paplan bün? -beadást adót fizetni, na akkor még nem értettem, mert ha te hacsak gondolátban is ölsz, ölt vagy, ha xexülsz, eleve meg vagy baxva?
                 5.: Na mott, itt az hogy 2 éves valék, és a ponyvás teheratókbe mindent bele raktak, monduk ha a dzsuganler háza, NA most itt orditás lett, mert hogy mit beszél ez róllunk, zsidókat irtam, nem hanem dzsuganlerek (nincsa a magyarokat ma is, ne hogy egybugyli bicska, fiteljal a EMLÉKE TÖRÖLÉSE, nicnsak mi köztünk a szent lélüken keresztül na meg aodnIsten fakerszt, látod az a juht, lélegezhetünk? -a dzsungelek mélye, ott van egy feketlen luk, háborus adósok anósok, háborus bünősök, jaja ki akar bradáást trha adót adón,fizetni, luk amit csak baxhatNUK, (fite itt mindenki óhajtja hogy mikor jönne a DICSŐSEGGEK SEGGE KIRÁLYA, KIÁRLYOK KIRÁLYA, NÉPEK MILLIOIVAL, NA MOST GÉPZLD ELMÁR MEG VANNAK...LÁDD AMIERICA, JUIHUTÓRÓS A PINA KLOÁKKÁTÁTOG, BIZON ELNYELI A VILÁGOT, (NA MOST HOL VAN JUHTRÓSPUNA KÖZEPE, ESZTER JUHTURÓS PUNA, DE SZÁRA? -de aztata lukát, sose lehet betömni? Bizkosul kizsgereznek bennünket, na most ez onnan, hogy a magyar nép biztos éhhalálra van itéleve, (niizitek, szent IsváNUk óta, fida, még jó hogy itt, magamra talááltam, és most itt...a vége, minek?Csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát (van ténleg még van?) nylja fel a világ szarát, elvégeztett, mármink hol az ollo? Hogy a magyar népemet hogy habirukuk babirühe, nincsak, ez most itt, eldőlt, mi? Na a nagy a fa szukákat tövestül tököstől kicsavarta el fujta szél? (mennetekkell) Znafida, A GONOLÁT AZ ABCZULDA ERŐ FEGYVER, DE CSAK VÉDELEMRE, most apuék már becsengettek,de most olyan ládd iiii... studom, hogy mit gondolnak, csak VÉDELEM, ládd dzsuganler s munden NUK dzsugaNUK, ezt rögtön, nekem nincs semmim, gondolLátom? - és most ha apumat vagy tesómat, vagy most mi lett a gyerekéinkkel,kell, vidázz az ÁLMOD...csak ennyit, nem mondtaki, kimondta, de én már ÁLMOM? -AZT NEM!!! NEM NEM SOHA...
                5:. Zitt mott, hogy onnantól kezdve, én állandóan a falra...na a falhoz állitank,(FITA, ÁT MENEK RAJTUK ÉS VAGY AZ, VAGY ŐK MENNEK HAZA?) ládd ez ment az iskolákba, mert itt EGY FEKETE KOROM MNDENT MEGEVŐ MAGMA -PORA FÜSTÖLÖG, NA AMI A MAGMA BELSEJE NUKLEUSA, AZ A GYEHENA, NA MOST HANNAH INTEGET FELÉTEK, MIT ADNA MI VANNA NEKI, HA SZÖSZE HAJA A FEFÉNY, PIROS ÉS VONZ ALMA, NA ABBA HAPARJÁL BELE, BELE? Zna az alma, Fita, a mai gépekkel, az arany kibányászása, talán unciánként, nem tudom, de monduk 20 usa dolcsi usadollcsiba, s mennyi a piaci ára? Na meg az összes többi áruuk, pacuk, a piaci legyeknek, szar bogarak, mi lett, h a nap rátok süt? (FITA MOST FÜGGETLEN KI MIT GONDOL MAGÁBA,CSAK AZ LETT, NINCS SEMMI AKI EZEKÉRT JÖNNE, HANE HANI ZZZ...ZUPZZ...MÁRIS MARIS, AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS) Na hogy a fémeknek mi e jelentősége, zitt megint az, hogy most van az ARANYFEJÜ NAPUGONODÓZER ÉS DANIELLAHA LÁTTA? - ÁLMA, na most itt csak az van, és csak az az ember, vesamber, az egy az a SZOBOR, ami ténleg látható, de csak ugy,hogy most...Fita, most az EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG, annak én vagyok itt, fita,ÉGI FÉNY EMBER MAGYAR EMBER KATONA VAGYOK! Na most, én egyedüöl is, mnt minden magyar tesTvérem örök habirus ...fita,magára vetted etted etetnek a bün zsoldja a halál, jajjjj...ideanám meghalok... amit most megint,ez csak ugy érted, meg magyar gyerek, ha mert gondolkodni MAGYARRULL és én apuékat, ládd az egész magyar családám csilánt, egytől egyik örök egész ember velem, azaz FÉNYEKFÁNYATYÁNK, BENNÜNK VAN, ÉS EZT...CSAK TE TE TE...TUDHATOD MEG, ÉS EZÉRT, VAGYOK ODAÁIG, HOGY A PISZKOZ ATOM, NA EZ OSZTÁN A NUKI PU, ÉS VAN FITYMA? Sóval, most itt nincs mese, kina kin a pna, ma az ARANY FEJ, ÉS UGY, HOGY EGY ARANY SZOBOR! ( ne ébrezd fel a veresága sárkant, na az egyik zsidó barátom,már 50 millió kinai van a holdong? vagy ha lehetne menni??? )A TÖBBI CSAK VAS KOPASZNAKU KAPPAN, AZAZ PUCCOS NAKU, ÉS VAN FEJE? -ARCCAL A VASUT FELÉ? Na fita, most az usánnak a térképe, hogy vagy egy..baloldalt, egy nyulványa, mert ennek a fekete kotylós Golombo tojásnak, ami az ami most kina, kinba a pna, meg kint van, na ...
                 6.: Whopp ho ho hooo...azt hittem ez már 6 szakad a pad, na itt, most az hogy szellem világ,most mára betudtam ugy hozni, fita ez a agy fsss...mident töröl,(ESETLG A KISAGY, DE AZCSAK XUXU XUKU XUKU...JÉRCE?) csak a fájdaLmaink...ládd én most is,fita, elhiszitek, mert én nem,hogy otthon is töröltek mident, a nevem,meg itt is,semmi nyoma hogy...na én züldlevélel jöttem, be, pic pic in the medle easzt, jaja itt a fa som? -fita most mi lett? Na ha van papirom, most lett nem egy kettő, 10 emeletes házam,na meg most AZ EGÉSZ FÖLD ÖLD NE? -LAKOSSÁGA, MOST ITT AZ FÉNYUFŐM,,MI KE MÉG, APU KASZA, KASZAKŐ? Na fita, itt minden ha csak az igazi előállitási ára, msot mindent mindenki dobálnak utánnam,(minden olyan szar vacak,ládd a dicsó SU, nameg veres kina kaka, emlékezte, na most ezminden ami az a szar, halmaza a göbögön?)ládd én a galambokat, imádkozok, kurávra felfitték az árakat, most vágjam el a nyakukat nagybaltával, jöjjön már valaki, és jött, apu? -te nagy fa vagy? Namost, amiért adót -tarhát kell fizeni, azt most az orruk allá kell dugni, azaz ezek csak szimatok? -ati szararok, drága pénzért vér veriték? -Zna tegnap, jaja de azt is csak szarszaGOD, ládd a corona viruzs? Zna most, ezek a GONDOL LÁTOK NÁTOD? -.zezt apuék, hogy te ez az első, kérdelek, miért az örökös szabadság hacc hacc hacc...mert éhen döglölesztenek, nincsa ez már...fita ez a kaja, végez az egész husálományukkal, a NUKI az megváltás lenne, BUNGG... DE AKIKMEGMARNAK? - meg dögölnak ma is a magyarok gyerEkéink? Nincsak a kunukat egymástközt, van más, nincsak trijánon jánUK? Nincsak a fiaim, fogjuk össze, ahoz te kelletsz, ugy hogy én is vgyok, és most a MAGYAR szüleink MAGYAR testvéreink, és dölgozzunk (RFFÖGJÜNK) össze, kis dolog vagy nagy, jelentkezz! De a kinukónkról merünk egymás közt, beszéni, na most LÁTNUNK VAGY NUK, KELL? AZ OKA, TORCSOT A ZSIROS ? TOKÁJUK! FiteLITek, tát ki a szád?--- te ezt beveszed? - akanyart ki egyeneisetted? -bunggg...
                Innenn...a GONDOLÁTOD S HANGOD AZ ABZULLA ULTILFA FEGYVCERED RED, MERT AZZAL HOZOD BE A FÉNYED!!! (FITA, MOST AZ AGYAD IS MEG SZIVED VÉRZIK, ÉRZED?AGY VÉRZÉS, NA MEG SZIV ÉR REPED KÖZBE REPKED, NANA PITA) UGY FÉNYLJÉK A TE FÉNYED? -VAGY A KIGYUJUK A TROKLODBA AZAZ EGY JÓ ATYA, AZT ÁD A FIÁNAK? -VAN LÁNYA, JJAA NUKI PENNA PUNACÁR?
100! -oááá...

BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (369)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.10 0 0 369

UFOzzuummm... miEeee... MOé bota, Goldi Kóbi, mindent megold megöl? -ől meg ől meg ől megől? -nincs (egy szemse?) ember? -nincs probléma lárma?
                1.: 8/10- A KÉP? Örök minden mndensÉgben örök egybe van, a fényben, amink van nagy fény, a fény gyerekéink, és a fém-fémember brrr... nincs fény, még emlékéz se, fény öntvényeik faragott festett feslett fsss...képeik képzeleteik, minden ami anyag faragványaik öntvényeik, szobrAIk? -a sötétsegg gyerekéké, NAP sose látta! Mott ugy, ahogy MENNYBE A FÉNYBE, AZ AZ A A AAA...MENNYBE? MENNYEMBE MENNYEDBE MENNYEK BE? Most vissza tudtam hozni ebbe a a aaa... Fita, nem kell tanultnak okosonak mindenkinél okosabbnak lenni, ami itt csak az van, ki az okosabb és tokosabb, a szebb legszebb,szebb a napnál, de nem szebb sitim pitim, kipufogolya lángot vág? Na fita, most aki vagyok,itt ténleg, LE-BE SZÁLLTAM HOZZÁTOK AZ ÉGBÜL BULL BULIZNI? Zitt amit ha sikerál betudok villogni, fita mert az összes ide piszkozatAIm, hogy másodzor bitta ezt a szofver, tengap a lády a c2c-on, hogy ez ami ez az anyag részünk, ez egy csoda szoftver, és hogy ver,jaja MOé bota te bura, vagy az Isten bottal ver? RöttÖnte, amin dolgozok, hogy hogy lenne élet, és van élettelen? Tröha, most HA GONDOL LÁT, AKKOR AZ VAGY, ÉS VEGYÜK UGY, HOGY EGY ORB, ÉN AZT MONDOM A FEJED, jaja ha emlékeztek, az az ufo? -s mi van a szivvel, az az örök KRISTA,olyan kirstály, amit senki se tud még megközeLITeni,csak aki LITeRáti? Aput, ládd apu UFO vala, és mindent, ládd szőrme darabok, a szücsöktől, amit kidobtak, vászonra ragasztottuk, és közét, könnyö és télen melegutette (nincsak egyközce akkor 1050 mi 150 és uyanaz mint a 1500 kakodták mnt a cukort, nincsa ma vanilyan nép kocsik, 1000 dollcsi is nélpnyuázs lenne? -Roni, fel akarják vinni akocsik árát, 1500 ről 3000 és most fita, az átlag kocsi 50 000 ezernél kezdődik?) a vesét, nagyon nagy lett vele apu, és őrjöngtek... az irigyek, az az eredeti bün ŐK? -bün tetők?) na a másik szabó Literáti, egy dzsugan? Zna ezzel, ugy 11 éhes valák,é éjjel nappal ragasztottunk,gépeltem össze rá a mübőrre, és most meg nyilt e menny nekünk, Óh öröm, csak a kis giliszta, na és a piros fiat o o oooo... minden csaj csak nekem integet, és bummm... Ezek olyan ok, most a pacák,törvnyt (fita itt is mindenütt a fÖld kerekseggén, ládd mit beszél, róllunk vagy ró ró ró luk, baxhaNUK? ) hozatott,ogy szücs engedály kell hogy a mellényt árulhassuk, ami most meg is büntették aput, ami átt adta apacáknak anniért,(ha nemfizetünk azonnal, elveszik az ipra engedélyt, fiteljal mint csinálnak blloondiva, igaz ő igazi abra hami reccordülő ölő, fakin usa first?-sazegyetlen eddig, Ron Palcsink, hol a palacsinta?)) ami a büntetés, és kész? Itt büdös roHADás adás add be a derekad, dülj be, és ne visisss... Fita, meg se mukk...nem is merünk, merülünk a pocsoja még HADAM, a Dam az dam! -na meg Aida?
              2.: Fita, mert itt fizikailag csak egyetlen meGOLDás gold áss van, gondoltában se ölj, és gondolátban se baxd át a másikod? Tróha NEM SZABAD? -BAROMSÁG, NEM KELL ETETNI A GOLDDÖGÖSÖKET, VASASOKAT!!! Na most,ITT VAN AMIT DU MÁR NEM IGEN TUDOK, hogy msot TE VAGY A FÉNY GYEREKE VAGY, fita, vegyük ugy, hogy többet az hogy MI JÉZUS? -= FÉNY!!! Ezt a repcspita piszkozat, hogy ...kijöni ezzel, mert támbaxd allá, aha baxd olalba, oldalborda, NA HA INNEN, most mindenki a GONDOL LÁTTA, VAGY HA MOST A FÉNYÉT NEM TÁPLÁLJA, LÁDD ITT MINDEN NAP??? Jaja FényeFények FényAtynk, a te gyermnekéid, itten? -össze gyültenek, fiteled, az az első, itt arra gondoltam, hogy mindenek előtt a két öcsémel, aztán most hogy családunk, az egész MAGYAR MAGYAROK CSALÁDÁINK CSILÁNT, na mikor meg kereszteltek, azért hogy ki tudjatok zárni, akkor mondtam, na most egy év ami hazamentem Pestről, nagyon nehéz munka meg olyan, 3Frt egy napra, mert kijátszottak ugy, ládd a levonatok után,(de a utcán a telefon fülke modta meg hova mehecc, jaja munka adó?) csak napi 3 Frtn, amit leritam a Mi Is ufok, de eggáltalán, vagyunk? Zna azt hallani.hogy izsák a pétizsákba, nagy pacal, a tököm most is...hod a pcha..egyik gollom...
               3.: Na nem volt kedvem,a péntek esti összejövetel, (borzalom utálom ezt az egészet egész?) és kizárnak, na nem meg mondtam, mig a MTK.bul, nicsak azt én mondom meg? (fita most szégyenlem magam,lédd itt a láda most örökké egyek egtbe vagyunk mint Kaitba a bonrnyu, aranybornyu buuu...)Fita, ez a tegnap esti előszél, hogy én ha nem lenne magyar, én se lennék, és én nem is tudok, uggzse hogyha nem lettem volna magyar, ha te ezt nem érted, érzed, ládd a néne tegnap a c2c-on, na csak szarszag, Karcagon is? Fita, az amit most is akarak, HOGY OLYAN CSODA CSIDA MINDENSÉG,ÉG, HOGY AMILYEN BORZALOM VAKSÁG VAN, ÉS ITT CSAK GOLDI MAMA MALLACCA... Szóval, AMIKOR, INNEN KILÉPEK, A KOROM SÖTÉSEGG ÉS CSAK AZOK TERMÉKE A TEREMTMÉNEIK SZAG, AKKOR NINCS OLYAN HOGY GÖMBÖK, kivéve a fénybe, a legfelső Ége, vagy mennyekbe? Na itt... zitt most sokat kellene billentyüznöm, hogy tudom be haparni, az ágyuk alláh? Szóval,most csak a VILÁG OK VANNAK ÖRÖK EGYBE, tehát ez az, hogy itt ha te innen, kimentél, akkor az A GOND OD! -AMI ITT TÉLNLEG ADVA VAN, JAJA DE HA MEG KELL HALNOD? Az az. hogy az ami itt FORMÁK, azok is a fénybe, vagy a sötét seggÜÜK a BÜnKBE be A FÖLD ALATT van, alatt?
                3a a aaa...kisláNUK? -NA MOST ezt okvetlen,most ITT NINCS AZ, HGOY TÁVOLSÁG, VAGY A FÉNY EMG ÁRNYÉK LÉNYEK KÖLÖN VANNAK,hanem FITA, vasAnnák biliik a GOLD MINDENT MEGOLD DOSOK, FSSOK, vasasok, ITT AZ AZ NABUGONODÓZER ÉS DANIELLLAH ARANYFEJÜ (fa szu) VASSZOBOR, na fita, az most az, hogy ARANY KOR, S ARANY ALLAPUK, ARANYBORNYU -BIKA ÉS ARANY VÁROSUK, na az aranypot X-essek, ss az igaz! Már emlitettem, hogy voltan egy ARANY KÖD PÁRA BOLYGÓN, és azok a IGAZI ARANY VÁROSUK ÉS VÁRIMÁNUKISOK? Innen, tehát ez EGY KOROM SÖTÉT VASPÁRA FÉMÖTVÖZETEIK FEKETE KOROM POROK RUK UK ROTTY!!! Namost, innen, tehát te most szembe nézel nem a a fÖld Bözskénkkel feneke? -seggit enni, kell? hanem csak fények világai végtelene, éstem, ez az hogy UFO-K, te a te magnes mag gömböcödbe vagy,(csak fény mag van, vagy tökmag?) és azok ha VANNAK A FÉNYESEK, ÉS SÖTÉTEK, akik csak fémesek, és fémet esznek!!! Fita, hogy most ARANY A LAP, nincsak, ott van, és azért hogy több arany ezüst nemes fémek fémesek nemesek, na mist ITT AZT AMI TÖRTÉNIK, ez az a BOT, BOTUK ÓSZLAGUK, na itt bezélnek a f asz ládákról,na az csicsa kloákÁtok tátog? Na most az ami BOT UK BÓTUK? Fita, az ami az a BOT, AZ EGY ANTENNÁK ANTENÁJA, (VILÁG ADÓK???) ÉS AZ MOST INNEN BALRA LENT VAN, AZ AMIT X BOLYGÓ, NA OLYAN IS VAN, DE EZ ITT VAN, ÉS AZ MINDEN AMI ARANY, LÁDD EGYARANY VÁR VÁROS IS ITT VANNAK A VÁROMÁNUKISOK, MÁSOK IDEGENYÓK, ALIENEK?
                3b b bbb...elbaxtuk, el dorádó doritó? Tróha, az I MINDENÜTT EGY EGYBE MINDEN ELSZIVÓ MAGÁBA SZIVÓ BOT, (ezt pontosabban ha lett este? -ess segre, vagy hanytt vágod magad hasra) ami most itt van az arany köd pára a bal sarokba, és onnan van az a RUD, AMIT ÉN DURUNG, na azok bezippantnak mindent ami ÉLŐ ENERGIA,ugy hogy VAN AZ A RUDUK, ami most egy bot,és annak az ajja, tejhát a NAGY RUD,ami de teljesen külün vannak, ugy hogy nem láthatjuk, meg nem is GONDOL HAT HAT HAT...NUK 666...CSAK A SEGGELUKÁT SZAGOLHATNUK NUK VAN FOTYMA NÉLKÜLUK, 666...A GODDÖGEINKNEK? Na fita, MOST A KINAIAK MÁR TELJESEN EGY NAGY ARANY SZOBRUK, és fent akik LESZÁLNAK, az egy kis olyan magasságban amit senki rajtam kivül nem láthat, egy szárnyas arany kigyó... (SZITAKÖTÜ GRASS HAPPER. DE AZ ÁLCA) ládd azért most mindes piszkozatomat, amit itt valuseggben, TE HA TE EZT TUDOD...FIDA, FÉNY KELL HOZZÁ, AKKOR MOST MINDENT, AMI FÉNNYEL ... CSAK UGY, HOGY TÉNLEG VANNAK MAGYAROK, NA DE MOST OLYAN, HOGY HA KETTEN, LÁDD AZ MÁR ÖRÖKTÖBSÉG, HA LÁDD...AZ ÖSSZES AMI RIDDICK FILMEK, NA EDDGI CSAK AZT TUDOM, HOGY EZEK AZ IRATOK, LÁDD HA EGY VILLOGNI KEZD, MIND HÉJA HÁJA HÁJUK SZARJUK BŐRÜK KEZD PERCEGNI? Fita itt a GONDOL LÁT, LÁTNI AKARSZ, CSAK AZ EGYTLEN, LÁDD APUÉK, MARADJ MEG..SZÁRAZON, TARSD MEG A FÉNYED, AZ CSAK TE TE TE...TE BUTA PARASZT, NEM ZÖRÖG A HARASZT?
                 Innenn...fita, itt a fizikaki szinteken,előbb LÁDD RIDDICK azaz kell legyen fényünk, és akor ...jön a Tenked capitána... ten tank sitim pitim?
100! -juhocska (tank) mind együtt legel... oááá...beee...
...Fita, nagyon ajánlanám, az összes Rddick filmeket, mert az valubank a valóság? Zna itt van, az egyik, ami stay Ölajuk? -fide a fényed, de az van, ha te mersz mercy Marci (nincsak itt marci 15 meg Juhlika) arra gondolni, hogy csak ÖRÖK FÉNY AZ ÉLET!!! -HUSUK? -juhukk hukkt vagy az aklAIkba? -akik el hivatottak huzza zuzza tottak tok? Nincsak legyen torcsod, a torkukba na meg a bele...tenyeszet?
... elubb a néne nagyon jó, a legjobb, s George, gratula,(fita ő jobb mnt... ?) azaz Opinarácos tengereken tul, na mallacod van?
...fita, STAY ALIVE? -csak az emkéked magyar gyere kid dik,töketlenkedk. kell megtalálNUNK? -vagy NUK?
...Pich Black (2000) Rodha Mitchell, Vin Disel,Cole Harsel... fita, ez a valóság??? Fita, Istenem magnes mezőből terekből, na egy kép, mnt 100 szó, de neked csak fa képed,fak? - jaja látlak?

Előzmény: repcsepista (368)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.10 0 0 368

UFOzzuummm... miEeee...Teremtesünk szörnyetegeket, embert, ami haszunk másznak, a fára Kruczifix Golgota és olyan coffölt abárdölt Juhus mint soha, napján vasárnap jött meg a folyásom...
                4.: Kávézzuummm... törÖlköző, orfuvolászatinégyszögÖl, nyaktekerészetimellfekvencetek nem viccket? Du.-ra, ugy a bátorságom, mint meÉszségem, az inamba száll, na meg az hogy most teljesen, nem ugy hogy nincs köztünk senki, azaz közvelten szeretettel teli kapcsolát lát, nem.mert vakok vezetik a világtalan okot, miér nincs világ? A nagy világon e kivül, nincsen számodra hell, na ez ténleg kivül van, azaz itt egy szem világ ha lenne, ez rögtön berobbana, ami csak az van megirva, azaz itt minden előbb utóbb,előbb le robban,aztán berobban,mit mondanak az irások, a profitolók? -pro fettek, azaz nincsak, itt pontosan tudják, hogy még ez gondolátbank se van, na fita, Most az hogy reggel de, még rajta vagyok,és hogy a bal oldalam, teljesen lefagyott, ugy hogy a Seölbe, semmi, na az az ...most itt...vissza tegnap esti előszélütés, akik ezt teremtették, ha a saját képük másuk, akkor ennél szörnyetegebbet nem lehetet volna, kitalálni, na most...Fita,mert itt akik ODADTÁK MAGUKAT, ládd az hogy Ivi, szakaszta az alma fáról, az az hogy ha csak xexre gondolsz is, már puccos (husuk dea bónus juhus, de csak szüz szeplőtlen és makulátlan, ládd vagy atüz,azaz a villám,áram megöti Áront, árt ront, áron aluli lili vagy? Fita, ha ezen iratok, a gyerekéink kezébe kerülnek, mert az akik IGAZIBA vagyunk,valóbani mindennt tudó látó ÖRÖK ISTEN, na most ha valakinek fénye van, ládd az idöcsém látta a fény -ufonkat, tehát meg van neki az a fénye, mert az nélkül, akinek nincs, az egy vasmaggal magnes korom por...alak?-kala, kula? -na meg hulla, le hulla? -de a magmába, a kigyók azok a gyehenába,na mos ténleg örök égnek! -haja hajja hajja --- az égnek áll?
               5.: Na reggel,most még nem zártam le a conpucám, és apuék va ho ho hiooo...hogy a bal oldalam lefagyott, fita szó szól szaros értelmében, ami az, hogy most apuék, a bal oldalon vannak, na most betájékoztam őket,mert mikor vahho, fen az Fény honainkba, látni fogjuk ismét egymást, egy nagy millió milió torokbull HU HU HURRÁÁÁ...itt vagyunk el se mentünk el sedó? Fitelem, én ugy, ha összejött, az egész nyáj, nap váltja fel az éjszakát, na most tegnapra...ugy vannak hárman, akikkel tudnék ugy találkozni, mint egy igaz ember Who ho ho hooo... igaz ember? Mikor a Mi is (ufok) vagyunk! -kat, katana, akkor most találkoztam két olyannal, akik láttak engem, és most fita, ez őrült, rögtön kidobni vagy a bele...Zna ez a teremtésük, ennél butább pusztió utálatot nemigen lehet gondolni, kitalálni, na csak ugy, hogy vannak akik azt választják,(pénz) mit tudunk pinálni? Zazaz csak azok, akik ezt az állatot, azaz vissza, ha te a xexre gondolsz, most puccos majmuk vagy! (én előszőr azt a magam utálom, de az nem én vagyok!!!) Minden állatnál... Na fita, itt van az hogy TEREMTÉS KORONÁJA? Zett most nem tudom, levezetni, de ez olyan, hogy sLeuthék beszélnek az akasik rekordog tárházai, na most ez egy... ezek borzalom szörnyetek brestia dögöket... etenek? Az hogy a gondolát az lehetetlen fény szikra ember nélkül!!! -fita, most az aki most mégis,ELFOGADTA AZ ÁLDOZATÁT, az rohadtabb gyilkos vala,maga JNUK 8:44! -azaz fita, az ők, azaz akik a HAGOD NEKED NINCS, HANEM GOD IS DOG DÖG, ÉS MINDEN HANG DÖGÖLT? Na váráldozat nélkül, van bün bocsánat, te bucsi? -jajja bucsu járat?
                 6.: Zitt most csak anni, hogy ha ebbe... valaki le be zuhant, de egg gicsit ládd az elő The Planet of Apes, ami most, ha valamit gondolnak vagy gondoltatnak annak itt csak szaga van! -dö9gszag szarszag és csak féljed és imádd az urad, azaz URAK URAK KIRÁLYOK KIRÁLYA,NA MOST KIK FÉLNEK A LEGJOBBAN, AZ URAK, VAGY MINEK NEKIK AZ EGEDFÖLDED ROBBASZTÓ DOOMSDAY GÉPEZETEIK? Ládd a pecsnyéd, de ki süti? - DA HA HUSOD KIÁNTATOD, AZ MÉG NEM JELENI, HOGY KIVÁNATOS, TOSZT? Zfita, az Ur a jószagu áldozatott, de a kövérjéd mindennél jobban kedveli? -maga a zsir háj füstöd, Na otthon mi azt mondtuk, a zsirosak?-hájasok, ládd ábram,hozd a pacalt, bele a petizsákba, és hozd fel a hegyre? MOé, gyere fel a hegyre? Fita, ami itt ami a TERMTÉS CORONÁJA az olyan jobbágy köcsög bárgyu,aminel már ...ldád az állatok, na azzal hogy szőrösbunda, na megazok sokkal oksoabbak,(mondja neki bünösvagy, és bünbe züleetél) mnt a teremtés coronAIk? Na ami most...hogy itt ha te ebbe bejöttél, beugrottál, na én ugy,hogy MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, na most itt ez az, hogy valóban azok közzé, magyar testvérek közösÉg jöttem,ami akikkel...ez nekem minden számitásom fölött, bejött, mert monduk, az akivel ki füzeteket, 30 év után, egy gadaggal otthagyja a felége, majd beteg lett,na nyomdász vala, nyugdijjas, erdélyi, megvette a nyomda gépeket, hogy kis fözeteket meg könyveket nyomtatunk,meghalt! Nicsak, nekem ez óriási, hogy mégis,tudtunk valamit a gyerekeinkért csinálni, ami most itt az van, én a legjobbomat, hogy hogy lehet azt a magamát, megtalálni, ami ha figyeltek, az irataimba lépcsőzetes vala, azaz TE ISTEN LÁNA FIA VAGY, ÉS ÖRÖK VAGY, ÉS OLYAN NINCS, HOGY AKÁRKINEK SEGGIT ENN? SEGGITS MAGADON, ISTEN,AZ VAGY, ÉS ITT..MOST JUTOTTUNK VOLNA ODA, HOGY AKKI MIÉRT VAGYOK PUCCOS, mint a templom egere, KIVÉVE...
               Innenn... fita,az ami itt men, nem men, ennyi az egész kanszukamajmok lehetősege, mert csak meg világosodás van, ami a hang, Nátod? - vagy neked is van HAN GOD? Fita,hogy te mit gondolsz, az ne hagyjuk, hogy az álmod,most a torkodba vágják a kigyojukat, bigyójukat ne krákodj? Fita a hangod látod, az a fegyver, amire süss fel nap! -s eltünnek a fekete bogarak?
100 -100 -100...hunák, oááá...
BBa bla bla bla...

Előzmény: repcsepista (367)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.09 0 0 367

UFOzzuummm... miEeee...Teremtesünk szörnyetegeket, embert, ami haszunk másznak, a fára Kruczifix Golgota és olyan coffölt abárdölt Juhus mint soha, napján vasárnap jött meg a folyásom...
                1.: 8/9.: A KÉP? -már álmodtam, meg leritam, hogy van a FAGYOS SZENTEK SZENDE SZENT-FÖDE? NINCS SEMMI, CSAK A SEHOL!!! A fortyogo magma meg annak a NUKI nuleusa -russia a gyehenájuk... tehát a mennyük az a pokol rotyogofortyogo magma, és nicsak a VASUK VAS UT JUHUS UTUK FA SZUKkal leverték az Egek 1/3 lakos lakkos lakiaiajjaikat,nátod? Na most rögtön, hogy hogy erre én is kiváncsicsa vagyok, dehogy ennél ostoba-buta MOék bota valami,sose volt less...igeni igen a TEREMTŐK...na itt az hogy HANG -HANGOD, azzal és az lenne akitől...FITA, kétszer bitta öngyilkos akartam lenni, 1.-28 éves koromba,NA MOST MI NEKÜNK VALÓBAN VAN VILÁGUNK,és apuék, mi lett a két öcséddel, azonnal beőrültem, és most vissza jöttem, namost ugy, hogy mi magyarok TÉNLEG HALHATATLAN OK, ez ezerzer ezer esztit vagy emitt leritam,nagyamama, ha te meg halsz én is, s nagymama nincs halál, miért, mert mi nem vagyunk zsidók, na most őket OLYAN ICCKIRI MINT MOST JÖN A TRIBULLI JÖNNE MÁR A BIKA, JÁCCOBB MAMA MUMIA KINJA,MINT SOHA,na ezért most...fita,ha nincs nekünk halál, miért rettegünk éjjel nappal, és a magyar gyerekeke,MIÉRT NEM BESZÉLHETNÉNK A KINUNK KINUK OKA, ÉS KINZÓINKRÓL?
                2.: Most nekem ami örök rajtam van, az az öngyikossági rohamaim, és hogy ténleg, meg se mukkanhatunk, ez az...ami az ÉJ JÉ JÉJJJ JJJJ... ...JAJJJ... (FITA JÉSUSUK JUHUSUK A BITÓFÁN, MI A ROHASÁD FFF...SÜSÜK SEGGIT??? ZÜZZ MARIK)Na ez ugy, hogy mikor előhozódik, hogy a gyerekek én mittam, nem lettek nagy tanu ltak, és itt a feleségem ilyankor... megbánta hogy ijen buta falusi suttyóhoz ment stbb...tbccc... na most tudom hogy NEKEM NINCS OLYAN HOGY HALÁL, (fita nekik sem beszéklhetem ezeket, ami ennél rohadtam ostobbáb bárgyuk állatuk sose volt lesss, mint ez a huscafatok) hanem most azt kivánom, hogy csak egyedül, nem egy sziget haneee...Fita, az igazi valanmi, ezt mi szondákat raktunk le, ha emlékeztek,(fita csak a hang hangod van, azzal tremtel életet fény, vagy csak pu?-fin god? -ki fingtá a finGOD minedent tudna nátod? Jna most ITT AMIRE MENT A JÁTÉKUK,mert ha te NEM VAGY? Fita mint ami test lélek kinzás gyötrelmünk félelMÜK (minden az egetfüdlet robbasztó baszató fegyver gépezeteik???) MÜVÜK,azok a HANG ADÓK, NA MOST KELL E ADÓT FIZETNÜNK? Na itt a KÉP, AMIT mikor most abczulla ultilufak olyan sötétségben voltam, ami most ha van ZÉRŐ FAGY, annak is ZZZ...hérója az örök köböCONék MOék mo mo mo... egész éjjel ott voltam, mert abzuga buga lufa, ludörgő szamár püfülők bika csoke csökösök, fita, itt az hogy a gyerekéinket NEM TUDOM MEG KÖZELITENI LIT csal Literáti? AHOZ A TESVÉREIM HANGJA KÉNE, KÉNE? Fita, egész éjjel egy olyan, HOGY FAGYOK VAGYOK FAGYA ... NA MOST ÉN AZ ÉN KRISTÁLYOMBA (szoborom) FÉNYEMBE VALÉK, ÉS EGYEDÜL UGY, HOGY SOHA NEM VOLT SEMMI, SOSE LESZ, NINCS SEMMI,ÉS MOST ...reggel 5kör ébredtem, és a fél (bal) fülem fejem oldalam, meg volt fagyva!!! -még most is érzem!!!
                3.: Tehát azok akikben A MI SZÜLEINK (magyar ok, van olyan is, Mi is ufok? -vagyunk! FÉNYÜNK -FÉNYE SZIKRA, azok most is teljesen le VAGYUNK FAGYASZTVA, (Dr Who film telefon fülke jelenet) na most ez az, mikor először meghaltam, és jöttem vissza, a TESTEM TELJESEN FAGY VALA,ÉS BORZALOM FÁJDALOM VALA,AHOGY A SZIVEM VERNI KEZDETT,ha vér hasitotta fel az ereket, NA AZ SZONDA AMIKET LERAKTUNK SENKI SEHOL SEMMI FÖLDJÉN, (CSÁKI SZALMÁJA, VAGY RIKTYUKMUTYUK LERE? ) nincsak ábra hami neked adom a földet, NA AZ EGY HANG, ÉS AZZAL TERMETETTENK A VILÁGUK DÖG GOD DUK UK, MIDNENKIT MEGÁLD MEGDUGOTT... AHOZ A TE MEG ÉN KJS SZIKRÁM KELL, és vas -vasut, nem Kossuth? Fita, most mindenki...kivétel nélkül menekülne, de je hova, MERT NEKED NEKEM, fita rtajtunk kivül itt csak SEHOL S AZ SE...JAJA A LONDONI PÉNZ VÁLTÓK AZAZ AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTÖKE MEG SZÁRA SÁRA, DE A NAP, MEGHALT, HOGY LETTÉL JUHUSUK, MEG VÁLTOTT BENNETEK, BENNETEK VAN A CÖVEK Ó UJ TESTAMETUMOS FSSSUK SZÖVEG, MINT KATIBA A BORN NEW YUHUK? Zna mostt, HOGY VAN SÖTÉT BAL OLDAL,(FITA A TESTÜNK AZ EGY SZOBOR,DE SÁRBÓL SZARUK SZARUNK FSSS...AZ AGYATOK) AZ AZ HOGY KIRUGTAK A TEKÓBÓL, (csak ugy, hogyha Mici báti ott van, a gimibe a volt iskola igazgatóm,és fita, őt először mejd engem és KGST Waraszaga oskolákból is!!!) és a gimibe mentem, és KATONAI PÁJÁRA hellenkeztem, hogy olyan fegyvert fogok fel találni, ami senkinek, na ami IGAZ AZ IGAZ A MAGYAR SZÓ SZÓL LE MI LÁZ, LÁZÁR, JÖJJ KI A KRPPTÁBUL? -a tied? Fita, MINDEN CSAK a a aaa...kaka, HAN GOD!!! Na most ami történik, történt, hogy SÖTÉT OLDALRA -ezt megtudhatos, ha fel ébredtél???-kerültem,nem az anyag meg testünk vagyunk,HANEM A HANG!!! AZ AZ ISTEN, ÉS VAGY FÉNY VAN ÉL LÉT LÁT GONDOL LÁT BENNE, VAGY FÉMES!? Az irataim, a magyar gyerekeknek, merr az az amiért most... na FITA, A ZSIDÓ MEG MOST MINDEN CORONÁS BITANGOK SOHE NEM VOLT LESZ PEDIFEKÁK, KINZÓ BINZÓ KÉJ GYILKOSOK fssok KANI BELLÁIK, na a zsidó gyerekeknél, ezt apuék, hogy azokat akik nem lettek aranyuk, azokat szétszórják a nem zsidók között, (de azok magukkal psztitiank mindent, Nátod? NA MOST, van icckiribb, mert MINDEN AZ EGET FÖLDET ROBBASZTÓ GÉPEZETEIK, ( te te is fiam Brutus) ha ha ha...HA MI MAGYAROKNAK NINCS HALÁL? (fita NINCS, ÉS EZÉRT MOST FŐLEG KEZDŐDIK AZ IDÖCSÉMMEL,AKI NEM TUDOD SE AZ ÖCSÉD, HOGY ŐMILYEN NAGY EMBER,AMI IGAZ, NICNSAK ŐK VAN MEGETT, HOGY TÖRÖLTEK, ÉS TÖRÖLNI FOGNAK MIDNEN IR ATOM INRI? -fia miért kellet kainnak megölni á belt, az öv allattit) Fita, ezt midnenek előtt hangoztatni kell, és ezért..FITA NEM ITT AZ AKIK ITT SOHA BUTÁBB BÁRGYU ÁLLATUK NEM VOLT, NEM LETT MINT A TEREMTÉS KORONÁJA, BÜDÖS CORONÁS BITANGOK,ÉS CSAK A HANG??? -AZZAL HOZTÁK LÉTRE, LÁDD A BORZALOM OSTOBÁ VAN OSTOBÁBB HÜLLŐ KÜLLŐ KULLÓ S TUL SZAPORITJÁK ÉS A DINÓ BINÓ ZAURUSZUK MNT GŐZKALAPÁCS, SZÜNET NÉLKÜL MA IS KALAPÁLNAK ZUGGNAK A GYILKOS...FITA MOST VAN EGY OLYAN, HOGY ITT MI DÖNTJÜK EL, MAGYAROK, EGYMÁST KÖZT MAGYARUL RULL ÉRTÜNK (FITA NINCS KIVÁ
LASZTOTT., NA JÉZUS AZ IS MAGYAR, ÉS MIDNEN ÉRTÜNK, DE AHOZ ÉRTENI KELL, EGYMÁS HANJÁT ÁT HALLANI, HALLOD HALOT, HALLOTTOK?-, BESZÉLHETÜNK, MAKOGHATUNK,NA MOST SZENY ISTVÁN,TÉNLEG ÁPRÁD APUNK GECIJE???- de számit, mert vagy van fény MAGYAR MAGYAR OK RULL ÉRTELEM A GÉNÉBE ÉNÉBE VÉRÉBE,(VÉRSZÜVETSÉG, SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST,MINHT EGY SZAROS GATYÁT,ATYÁM, ITT A GATYÁM,MIÉRT HAGYTÁL ELENGE,AMI LEHETETLEN, NEM TUD, D TE SE,ÉS ITT VAN AZ, HOGY MOST VÉGÜK, MERT siTiM piTiM megjött mint egy szomoru vasárnap... a folyásom? VAGY EMESE MESE NINCS MESE NINCS!!! -TE MEG ÉN KELLEK HOZZÁTOK? HO SZABBA ANNA DE SZÜZ MÁRIA SEGGIT? Van töke meg szára, Sárai,rá futott a kukorica tövére, hejj...Kukorica Jancsi, Juhlika derce...
               Innenn...fita, na most én amijkor hogy ha ölni akarok, akkor át kell mennem a bal oldalra,(itt csak az van, és csak az lehet, lehet, nátod? Nde ami van,akkor se tudok!!! (ahoz tagaddmeg ön mag magad???) Fiteljal, nincsak apum,nem ezekkel van dolgunk hane...fita levegő Benni (Ben Horrr...az éllovas) hatalmak, na mi a HANG HANGOD HANG ÁROK UFO? Fita, ládd csak egy barát kéne, most aki nem, annak is barátkozni kéne, kéne? -Barátom Sándor durrr...
100!-oááá... hangod hallom, hangom hallod, fita, azzal akik most a létrán latrok himringyóik na csak az!!! -minek van a látra neki támbaszva buzás puzás kása? -pu! -a pu? -mi kő még...
BBa bla bla. bla... fita, az ember, (magyarOk) a legerősebb ősebb? -sebb, de péncél cél?
..fita, ez rendkivül frontos, mert ténleg ezek... ládd a magma tüze és gyehena, mit addhat666... most ugy érzem, erős vagyok mint oláh ecet,és az irataimat kévékbe kazal rakom, rokom tokom jaja tekem? Fita, csak te senki más, a gyerkéinknek mag maguktul kell meg tudni dugni, jaja juhlika luka? Krati, kin kinba a pricsi...Kis piricsi falu végén, folyik el a kanális...Két pogány közt, egy hazáért, folyik a véred...a te véred?
...kinek van pénze, az uténzatok, ami lu fa, monduk tiszta föld viz meg levegő meg Óh természet...lőttek? -vagy mikor kakabanggg...reméljük most sikerál... semmi senki sicka szöszkék szecska meg egy kártékon kártevő... vissza a helletekre re re rottt...rotHADtok?

Előzmény: repcsepista (365)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.09 0 0 366

Legyen igy, repcse!

Előzmény: repcsepista (365)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.09 -1 0 365

UFOzzuummm... miEeee... Vad láng cap az ódon Vad VárUKmőgyikék MOgyikaMO mo mo mo... ház? -vad vad vadmadár... Magyar madár FényUFO-k Ufff...
                4.: Kávézzuummm... hol az orfulászatinégyszögÖl? -szög ÖL? - a hirekbe, Trump say a protektive order violates hiz First Amendment rahts: I vill Talk? Fita, bizonyitsa be, aki hogy beszél a zsidókról, meg izrálerről,na most a barátunk, nyiss egy topikot, ha van bőr a a aaa ...meg vagy veszve, és bizonyisd be, ami rögtön az ami az... hogy se eleje se vége, és most mindenki akinek van, az ki van téve a a aaa... nincs a TV-be, a metszett diket ne vedd be? Fita én magyarok vagyok, és magyarOk örök fények fénye szamara iá iá iá...és itt van, ha kezet emelsz ember társadta,ne emlelj kezet, és kár ne tegyél semmive, és itt mindenki ki van hiva, az is aki meg lett huzatva, azonnal ha te ugy érzed,hogy kárt tudtam, tudnék benned tenni, (hogy nincs beadásadó = halál, iá iá iá..baxod ahol megáll)tedd ide, itt a a aaa... gyere kid, aki kötekeDIK? Nizzitek, én teljesen a modik mellett vagyok, mert csak ugy hogy le kellett zárni, be kellett be keleltt a kaput, de kaput, NA SZÉKELL KAPU? Sóval, ezt apum, nem emberekkel ami rek, itt nincs egy emberi hang, és most CSAK EGY HANG, LÁDD MINDEN MAGYAR HIREKBE... na nincs olyan,hanem senki házik, coronás bitangok, hazátlanok kezében az egész föld kerek segge? Bözsike, neked is kell pöcsike?
               5.: Fita, egész nap vágják a fenekünkbe a NUKIk na kik, a világ vége,vagy a végbeled? Ime a hellzet, most nagyon röviden, itt eget földet döngető ALIEN IDEGENYEK HABIRUZÁSA NÁTOD? Na ahoz, ez a Gömb Bözsie,már eleve ládd az Ég és föld termtője, mielőt e földöng lett volna, megmurgyáltattamagát, utánam szüzlánok filukák, meg van baxva! Felejtsük hogy itt a NUKISOK RÁZZÁSSÁK A FA SZUK, VAN FITYMA? Naz, fita, itt mott, akit ládd ... NA A SEHONAI BITANGOK, AZ CORONÁS BITANGOK, ÉS MOST AZOK, AZOK AZOK AKIK LÁDD ATILLANK, fekete hömpölygő krompor, ,magnes por gomolyagok, na most NAGY MÁGNESES FÜLKIÉK (VASGOLYÓK) KÖZPONTOKKAL, ami most, na egyre jobban, össze tudom kaparni, karma? -na az lenne a fityim, karom, jaja akarom, megvakarom, mikor... a karom? -karóm? Zitt ami történik, na figyeljatok mert a magyarokról, minden ami emlék kü is, az már hol sirjaink dombó, az már az hogy ezek a sehonAI bittangok, ha kell hallni nem mer, NEM TUDNAK!!! Fülükbe olom, szemük puck, a szájukba a dákóJUK? Na tejesen ezt a SZOBOR, na az a testünk, na most az hangod,(spermád szellem gombok gömbök, de te az őgömböcuk geci vagy) az lenne a SZIKRA SIKRA VETI!-ezeket a repcspita niknév alatt, mindem iratom, kimondottan a gyerekéiINKnek, ink link lank lakatod, na MNDENT ELFOGNAK KÖVETNI, HOGY A KIS UNOKÁM, MERT AZ Ő FA SZOPÓJUHUK LEHETTT, na most, addig most ténleg, ott vagyunk, HOGY MOST AZ A HÁBRIUUK, amit az hiszem a Blila lába közzé nyomok, hogy ez a Gömb Bözsike is bel le ett baxva, az égi háboruba ruba ruba raba bánt?
                6.: Itt előbb, én nem láttam csak, ufot, hanem az vagyok, és ide ebbe azt mint látomás, NA AZ TUDJÁK AZONNAL DE ZERINTEM EZ AZ AGY FSSS...ÉS AUTOMTIKUSAN MINDENT TÖRÖL, AMI A FÉNNNYEL KAPCSOLÁT! Zit az idöcsém, itt kint volt, és halálos ellenseggem lett de olyan...most huzom a farkam, mert teljesen ...fita ha van benned egy kis fény, azaz az ugy, hogy szeretném látni Betlehemnek csillagát, DE A TÖBB MÁR OLYAN BÜDÖS LUFA LUDÖRGŐ MEG SZAMÁR PÜFÜLŐ BIKA CSÖKÖK csökevének, AMI SOSE VOLT LESSS...Jaja látni szeretnék, és itt van A FÉNYEKFÉNYE ISTENATYÁNK BENNÜNK, MOST RÖGTÖN AZONNAL, MERT TE MAGYAR OK VAGY, MI IS UFOK VAGYUNK,UFO-k? -buda fok, made in Hu? -whohohohooo... Fiteljal, a HAN GOD (nincs más szellem!!!) VAGY, ÉS AZ HOGY HUNGÁRIA AZ HANGÁROK ÉS AZOK FÉNYUFÓK!!! Na fita, ezt ugy, hogy mi FÉNY -KRISTÁLY ÜGRERKISTÁLY UFONK VAN, amit bevonunk, egy alamuniumnak látszó,, fóliával, papirral, ládd az alaminium papir, Na most, le akartam volna irni, amit tMünk, betett, hogy a Durung, az egy óriás ANYABAXÓ ÉGI HAJÓJUK VALA, na nem itt döntődnek nyek és ezek a szegén ládd a Dr Who filmekben, na ezek roncsok, és azért Óh fej, juhfej jófej, mely vértól áztatva, meghalt kinok között, NINCS VAN MEGVÁLTÁS? -aha Jitlerék ki akartak ugrani, nekünk saját sajt meg meg váltó? -nincsak a Bugris Jessu Jósuh, (juhus a király lett) fita az lehetett JesszeMária seggit, a jászok, jászóllal? -rájuk borita az asztalt, ami vissza, mert pont azon azzal csinálták a vacsorát, azaz a közpibe belevágtak egy bugyli bicskát, terül asztalkánk? Fita, hogy magyar hiradó, ezen kivül, nem hizelgek, maga az hogy magyarország, mit hóbörögnek ezek, nicns A HAN GOD HUN GOD,ÁBRA HAMINAK ADTA A FÖLDET, HUZD BE KÖSD HÁTRA A FAKAD,NA EZT A A AAA... EZT ŐK SE TUDNÁK KIVÉDENI, AZAZ OLYAN TERHEKET TARHA RAKTAK A BARMAIKRA, AMIT ŐK CIPELNÉNEK? NA FITA HA SOSE VOLTAK LESSS...JE HOVA LETTEK? -FITALJA MIKORRA ODA KERÜLNe A TOLVAJUK? LE VAGGTOK TOJVA? VAJK? -vajákulhacc ccc...fieljatok, ezek mind a mamába, akiváéaszttak a nuklusa gyehena HannaH itt a kana...
               Innenn... az ufórul, azaz akik most...most kezdődik most a tánc...
100! -oááá...
BBa bla bla bla...tudnotok kell rólla!
...fitelem,én azirásokról elmélkedem...na most hol vannak a magyarok irataink ink link lank lakatos...
-akartok jönni hátulrul rull... MOgyikaMO mo mo mo...

Előzmény: repcsepista (364)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.08 -1 0 364

UFOzzuummm... miEeee... Vad láng cap az ódon Vad VárUKmőgyikék MOgyikaMO mo mo mo... ház? -vad vad vadmadár... Magyar madár FényUFO-k Ufff...
                 1.: 8/8. A KÉP, FA FABÓL VASKARIKA NYIHAHAHAAA... Abcullah ultilufa vagy fényes szellemek vagyunk, vagy fémes, mi?- UFO-k? -made in Hu? Whohohohooo...fényLünk, vagy vasazunk, (hasa fa sza) fényesebb a láncnál a kard stbbb...tbccc... Amit megfigyeltem tanulmánoztam mára, (fida, be kell tudNOM nem hozznom? -azaz te miorét nem emlékeszelé, ládd tegnap reggelre,itt is itt vannak azok, akik olyanok mint én juhusUK?)hogy MI FÉNY OKÁDÉKOK VAGYUNK, ÉS MI ÖRÖK VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY A VAGYONUNK, ming most vannak...na most ugy hivom őket,gyeride, ég a házad ideki, CORONÁS BITANGOK TANGÓSOK TAGLÓSOK...és azok ténleg, a legkisebb fényre, eltünnek, ládd a WampiRóka filmekbe,(fita miért menekülnek, ládd ne lássunk, ha ő ők tise mise van mise, semmise szecsak csicska kubaccka téátog a koákkátok nátod?) Róka koma sporul jaja minden ami éghetó, ők ÖRÖK ÉGEDELMEK CSAK ÉGETNI VALÓK, LŐK,LUBAXÓK,LU DÖRGŐK SZAMÁR PÜFÜLŐK BIKA CSOKEVÉNEK STBBB TBCCC...) MEK KEK MEG? Znamost, tegnao este előszél, amit Fercsi bátánk, hogy értelem ellen vanak, azaz ITT NINCS OLYAN, ládd apuék nekem, ez nem olyan az, amit te akarsz, Mit akara a magyar népünk? -süss fel nap? -osztán, ez nem neked lett csinálva, na most csináljunk már mi is valamit, rázágyukat, a szép kislánok filukák az ágyba a több az ágyuk allá, nem az van, Nátod? Dfita az az övék, midnen ami pusztitás puszijuk,az ŐK A TERFMTŐKÉSEK TÖKÖSÖK MEG SZÁRA SÁRAIK,A CORONÁS BITANGÓK KIRÁLYI POPSÁG SZENY SZAR ROTYOGO FORTYOGÓ MAG-MÁSOK -GYEHENÁSÓK HANNAH VERES A HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL?
                   2.: Na most az Roswelti arany (fehér) allaminum papir, és a pap pop leesett az ágygyrul twist és kiáltásUK iratUK? Zitt azhogy...egyjó párszor Ide csinált UFOnkkal, vida, akik ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, éljen, nem idegen, alien, oi oi oi ismerős...ti is UFOk vagytok a javábul, és itt többet, NEMHALLGATHAT HACC 666... EL SENKI BENNÜNKET, HA MI NEM, MONJAD NYOMJAD KI VELE,ENNEK KI KELL JÖNNI LÁDD AMESIÁSUK ENNEK KI KELL JÖNNI... MI VAN A BEGYEDBE BÖGYŐDBE (GATYA BUNDI BUGYI) BELEDBE? Naccóval, ITT ÖN MEG HASON LÁSS TÖRTÉNT, mikor NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK, GIGGAZOK A GAZ DÖGÖK? Fita, ha ezt most van oi oi oi...stoba,aki magára veszi érti, az megérdemli? Zna most, Mi azzal a vékon aluminium papirral, pap ir, nem ogy győgyir, kigyógyulnk,ha ugy látszék a ti Ati, világossáGOD, HUN GOD HANGÁRAINK, na ide, csak ugy hogy teljesen az a papir amit a Roswelt papirok, azaz itt ellenünk fordültek a mieink, és most nekik is meg van ugyanaz az a lehetősáége, hogy...fita, itt ezek akik CORÁNÁS BITANGOK,EZEK VASVESSZŐVEL PISZKÁLNÁK A KLOÁKÁTOKAT, amit most csak hogy a legkisebb az a fény, AMI MAGYAR ÉGI FÉNY, azzal nem lehet megközeLITani enni a hallandósáGOD, van hangod?-hamisa misehamise tise? -fiteljal gig azok, akik te meg zse mukk...Mena bika 7 kövér hentesfele...
                3.: Most MI AKIK ITT VAGYUNK, AZ UR SZINE, fita mi minden tekintetbe A FÉNYANYÁNKATYÁNK KÖPETEI VAGYUNK, ÉS ÖRÖK FÉNY, FÉNYÜKKEL ÉS FÉNNYÜKET UNK NYEL, ÉS AZ Ő TORKUKBA IS NEM BELE VERVE, HANEM VAGY FÉNY, VAGY KÉN KÉNE? Most onnan, LÁDD TEGNAP HOGY EGY HÁZ DREAZOK A TEMPT LOPOK HALÁLT OSZTOK,HONI PSZLÓK? CORONÁS BITANGÓK PILLANGÓK, ÉS KIRÁLYI POPSÁGOK NAGYSEGGEK A FENEKÜK NUKJUK EL TRAKAKÁRA NAPOT NÁTOD A KLOÁKKYOK KLOTTYKLOTY KLOTYOG TÁTONG TUDNA BESZÉLNI... Zitt, most vagy ha vagyunk, akkor legyünk és együnk, de fényt, és az az ami SZABAD ENERGIA GYIA, AZAZ TALLPRA LURA ÉS UFO FFF...Ezt nem kell hiinni, hanem Óh Égi Fény, itt vagyok, meg te ti tá dá? -vagy a CORÓNÁS CORÓNA LÁDD MOST JÖN A KIRÁLYUK KIRÁLYA HA MEG ELLIK? -FÖLDBOZSIKE VAJUDOK? JUHUS A KIRÁLY? JAJA AZ ELHIVATOTTAK ÉS ONNAN AKIT KIVÁLASZTOTTAK GIG GAZOK GI A LEG GAZ DÖGGÖB BÖG BÖGRE SÁRGA BÖGE UJ BILLI? Fita, itt az hogy USA? -megett megette a fene a CORÁNOK CORONÁSA MÁSA, A MASSZA, BAXXA MASZÁZÁSA, miért mentél Tojvanba, olyan maszázást kaptam, mnt soha, na és hogy hvod a gyereked? La Tojja, Gulunbu Ba Szása? Fita, ez a DUMDUM DAM? -DOM? Zitt ahogy bondom bondó, hogy most megnyilt csak a szemed, szemetek, mert MINDEN BENNED, BELED? Na ami van, EZEK AKIK... AKIKNEK CSAK ELLENSEGGÜK VAN, MOST RÁ LESZ VERVE, A GODDUK UK, MINDENKIT MEGDUG? (üket előbb) NEM CSAK A 10 SZÜZET, ÉS ANNAK IS, CSAK ÖTNEK ADOTT OLAJAT, HOGY KENJE A PETRENCÉS RUDAD DEAT DE AD, MOÉ BOTA, TE BUTA, DE BUDA BUDI FFF...
               Innenn... Fita, amiket be dörögtem, az valóság, és most azok akik van magyar RULL fülemile mi lett,, szeme fa sza? - na mi igy monduktuk, ami jó a ka sza?
100! -oááá...
...Dfida, a néne nagyon jó, s emlékeztek sLeuthék, az kasikrekorda Korda, két keringő jut nekünk...na a harmadik alkalommal, onnan is kirugtak, de ez szar az egész, Alexanda Ria, na minden könytár többet, al aksa?- van szarabb, látNUK? Nátod, a szájad tátod, vagy a kloákká káká...
...fita,itt nemezekkel a husfa szokkal meg csicsa van dolgunk, hene...Nátod?
BBa bla bla bla...nincs blama?

Előzmény: repcsepista (363)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.08 -1 0 363

UFOzzuummm... miEeee... GOD A HANGOD?: -JAJA DE NEM A TIED-MIÉNK, A FIN GOD, ASE $$$..00 $$$... A $$$... semmi x semmi $$$... kubacka Pacák Pacal pacalUK vagy? -coffölt abárdölt juhusUK a Király?
                 4.: Kávézzuummm... hol van még egy törölköző? Ha valki, felébredt, és kinyitja a szemét, olyan csodák csodálya... Fita, van olyan, aki nem akar látni csodát,de az olyan, hogy most a BbLila lába közé nyomok, itt azt, na itt most olyan godol lát, itt olyan fog alom $$$... nem nem $$$... 00 $$$... Fita, ha GOD DUK UK, a semmiből teremtette a világod? Naton fita, maret ahoz hogy ezt szimatoljad, az ténleg olyan, mint aki alulrull szagolja az ibojájájjjjj... Valamit, ezt kora kisgyerek Korom óta, hogy akarom tundi, akarom tundi akarakorom... mert estére már nem voltam benne ugy az álmomba, mint reggel, és ti is meg figyelhetitek,pösze ha nem övön aluli luli? Ezeket, próbáltam volna, az irataimba, amit most is, előbb itt van a két fiam,és most a kisunokám, tegnap a budiba végezte el a dolgot, odaszaladhozzám, s most tapsolni kell,ő is tapsol,tapsi tapsi mamanak, cicit ád a fiának...Na most mindegy mit kajabálunk,mi sose hagyjuk el gyerekéinket, meg egymást, na ládd az az igazi Jésus hus, vagy Fényünk? Uri muri vacsora, örök fény tesvérek vagyunk, na most hogy valóbank tárulj hazám, terülj asztalkám, az a szó szól értelmében igaz, és most ha az, mi van a kenyér adókkal, és törőkkel?
                5.: FényünkFénye FényAtyánk, a te Fényedfénye gyermekeid, itten, össze gyültenek, most FMFTFK összejöveteleinket,gyülkezetnek hivtuk, ami házaknál törlént, majd betiltották, és kell hozzá egy olyan,akik elvégezte (4év) az iskolát, apum, azonnal, és most itt csak A FÉNYBEN, és most is itt ott vagyunk, és csak a FÉNYÜNK VAN, ÉS AZ ÖRÖK!!! Na az hogy ...emlékezzetek, hogy mikor valaki közzülünk, bement a házba,az örökre eltünt! (egyházUK templomUK)Na mi, akik FÉNY -GYEREKEK VAGYUNK,mi itt is fényben vagyunk,ami az hogy... Zitt mikor a Párizsi NotreDom leégett, akkor leirtam, hogy egy nagy kaszrányába angyalokkal jöttem összes, és hust ettünk, és abból tudtunk következni hogy mi ki okzozta tüzet, és az angyalok, a sötét bukott angyal? Na azok teremtMének, LU NAGY EMBER? - és azok kimondottan csak a hussal, és vérrel léteznek! Na ezt csak azért, hogy az hogy ANGYAL VAN, és minden ami hushozam, vérKÉPzés, azok az állatok, és csak párák, TEHÁT az hogy mi felvettük az angyali Öltözetet, azzal továbra is, ugynis ez amit a test, -EZ IS SZOBOR, tehát itt előbb állatUK vagyunk, és itt jönnek a fajitiszta szeplőtlen magulátlan (te nem vagy,hanem chrispihus) ÁLDOZNI -ÁLDOZATNAK VALÓ ÁLLATOK, azaz a többi? -na az az, hogy mit tudhat egy állatt, na most azok közzül vannak sokan az elhivatottak,és azok közül a kiválasztottak, de azokis, angyaLUKát (van farkas?)kivánnak, imádnak imádtatnak, az én angyalom galambom jobb mnt a tied, és már itt, elkezdődik a per -patvar war?
                6.: Most az hogy egy ház, ládd a fehér ház, és ott buktunk le, mikor egy SZÉKES FEHÉR HÁZ, az lett Székesfehér váron a Kulturház! -Talán ma is megvan, miután a fiam hazement, nemjön többet visz, mi esetleg menünk utána, mikor leszállt a repcsiról, rögtön börtönbe zárták! -na most a fézsidó barátom, zerintem a fogadott fia, na valaki lehet, mert egy óramulva, kihozta börtönből, és most felrakták egy buszra, és Székesfehérváron a Kulturház előtt, kidobták! Na a kisöcsém, rögtön a román teherkocsival, ment érte, és és és... az öcséd, olyan mint te meg mi! -mi? Na fita, az ÁLMOM, azaz itt nincs semmi!!! -troha, nincs szellem nincs illettetség sgg csak iellem hell, sőt bacart a halot, bidi a ravatal... na ezt triszta az materia, ami ténleg amit lehet mond Dani, szeretnék szerelmet vallani, VÉG TERMÉK! NA EZ EGY OLYAN LÁDD TEREMJETEK JÓ GYÖMÜLCSÖT, és most ténleg, én arra hogy most megépitik, a nagyobb esély...fita,semmi de semmi, amit kattognak a GÉPEK KÉPEK AZ ÖNTŐDÉKBE, semmi csak kattogás, na most, itt azok akikben még van szikra, vagy helle, azok el vannak altatva kábittva, és azokkal ÉPITETTIK a teljesen...Vicca, ugy 1980 körül, csak ép megszületett a második fiam, és egy péntek este késő, most olyan valami vett erőtt rajtam,én ezt nem tudom gondolni se, és nem is akarom, és vettem M15, már bekaptam a csövét,mikor PITTA, NE HAGYD IS A FIAD! -EGYEDÜL! ez én tettem hozzá, és felnézeek az Égre, és akkor is leirtam, olyan hárnassával hatosával 9, kis FGerenc, elkezdték csikozni az eget,és most ÉBREN VAGYOK, ÉS NEM ÁLMODOM, NEM KÉPEZELEM, HANEM HOSSZU IDEIG, NEKEM CIKÁZTAK!!! -apám, mostmár birom a strapát!
                6a a aaa... 66 666... Na az hogy mott az utálatom, megszünt volna, nem hanem csak fokozódik, és most hogy fogom a fiaimat, meg benneteket,hogy csak ugy mukk fukk ...mi tudunk egymásnak üzzni,na rövid idő, és felvettek a repcse, csészalj, ufo,piti, te is az vagy!!!- és most itt, már a második találka alkalommal, a sötétek, RÁNK TÁMADNAK, na először te is katona vagy, és valószerü, ládd abba a rajba tartozom, és most... na jo jo jo... felderiitók, és előőrsök, fita az ti vagytok, akik ha nem bánt senkit, had beszÉljen, éljen? -az hogy olyan ismerős,ez engem rögtön meglepett, mert TI IS KATONÁK VAGYUNK, HON VÉDÓK, HON? KONG? Zna fita, amig eza fekete koromporosok homoKosok?...most apuék, bitta hogy kapcsolátba valának az Égeinkkel, és most ...ládd csak ugy, hogy most elkezdődött,ládd itt volt egy olyan, hogy Piramid játék, AHOL beszáltál ezer dolcsi, akkor leirtam, és ugy rövid időn belül, nagy pénzhez jutottál,azaz le tudta volna fizetni az adóságodat,na az volt a lényege! Nna most most is azt, és itt van a mumimamájuk mája, hogy a magyarokba, ezt nem leheht kiijjeszteni, és most az akikben fény van, azaz most A GONDOL LÁTUNKBA VAGYUNK! Na nem akarom nyuzni, itt mindenki AKI MAGYAR ÉS FÉNY, AZÖRÖK ÉLETÜ HÜE, és most azzal, ládd mindan az, a GONDOL LÁTTA, VAGY LŐTTEK? Na msot azonnal,MINDEN ÖRÖK EGÉSZ FÉNYEKFÉNYE ATYÁNK GYEREKE, nincs az hogy Jákobb...APUÉK figyelmeztetnek, de nincs olyan te meg kisebb előbb felett allatt lennék mint a mi Atyánk,na mama? -Ő mindenki minenek felett... ÉRTEM? Sóval, most azonnal, te vagy az Isten és most azok mind egy, ládd nincs hogy Jézus kivétel, és most mindenkinek van fénye, ami fita, mert ténleg van ufonk, mindenkinek az az amit orca -orb? -na minnenkinek van (pofád zsömle?) anni földe, ládd a függekerteink végtelen, na most itt hogy a warjuk vetésre ne menjen,meg a szemed ki ne vájják, minden ÖRÖK ÉLETE VAN CSAK, AZT NEM LEHET ADNI, MÉG FÉNY SE!!! FELÉBREDTÉL, TAIL, TALLPRA MAGYAR! Minden katona honvédó rendőr és csak REND, SOSE END, ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AKI ROSZ LESZ MEN A VEREMBE!?
                Innnen... fita ott vagyunk, ahol a part szakad 666...
100! oááá...
BBa bla bla bla...fita, mindenhogy amit mondok, MOST EGY ÓRIÁSI ÉGI ANYAHAJÓNK VAN, ÉS UTAZZUNK EGYÜTT, VASÁRNAP KIRÁNDULUNK? Óh egy alfa romeó... menek tovább, veszek skodát...trabant...
...fiteLITek, megbántottam volna valakit? -meglehet?
... ha van ellenséged? -=véged!

Előzmény: repcsepista (361)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.07 -1 0 361

UFOzzuummm... miEeee... GOD A HANGOD?: -JAJA DE NEM A TIED-MIÉNK, A FIN GOD, ASE $$$..00 $$$... A $$$... semmi x semmi $$$... kubacka Pacák Pacal pacalUK vagy? -coffölt abárdölt juhusUK a Király?
                 1.: 8/7. A KÉP? -ezt már álmodtam, és ez az hogy csak mint nagy FA SZUK (minarettük) merednek az égre, de a sinc,s ládd itt most is semmi se de a semiták GOD DUK UK, MIDNENKIT MEG DUGOTT, LŐTTEK,DÖGLÖTTEK DISZNŐ ODISZ OLTEK? Ez az, mikor most az idöcsém, oda ment, üvözÖlt lett, és nemtudok bemmenni, ha igen, ládd mint a viz alláh? -egy nagy lélegzetet veszek? Zna itt...MOST AZ HOGY CSAK EGY TEMPLOM és most azok a kis tornyok,és NAGY BA SZÓ OBALALISZKOK, FELHŐ KARCOLÓK, és nincs semmi, NINCS GONDOL ÁT EGY NUKI MINT 100 -1000 -100 000... Nona itt figyelNuk meg a GONDOLKOZÁST??? De van olyan hogy NEM GONDOLKODIK, MERT NEM TUD!!! GIG KEZÉBEN VAN A HIR ADÁS??? -NINCSAK VISSZA CSINÁLÓK, UJ EGET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK,GIG GAZOK? Itt előbb a MINARETTEKET, RETTEK, RETTEG, CSAK AZ!!! Az Ur éjFÉLJkor jönni fög, jönni fog, és aki nem szüz, azt a TÜZES MAGMÁBA VETI! HA MEM AZ Ő MAGVUK, AZ TÜZRE LERBE VETTETIK, ÉS A HAMUJUK IS ELTÜNTETIK, ÉS ITT A MAGYAROKRÓL LENNE NAGYBASZÓ? AZ EMLÉKÜKET IS, FITA, AZ IRATAIMAT, AMIT TÉNLEG OLYAN GYEREKES CA$$ CLA$$ /MEGJ0TTEM ZSÖTEM MMM... GYERKEK, ELSE DAY MENTEM....na most ténleg, volt mikor porba homokba finGOStdit játszottunk, (mi azamit nemkézzel?) és poros-homokos lett a lukunk? - a kis giliszta? Fita, valóság és az állatokat akartuk volna,megáldani, de nem állt meg? Naccóval... náto nátjÁték?-fasirot sirtok sirok hol nemzetek süppdnek el, kivéve egy magával nagy kiegyenesitett kaszával fen a Alpok -KárpÁtok bércén, áll egy magában véres homlokával, repcspita siti piti?-piTiM?
                 2.: Most ABBA ATÁM A GATYÁM, SZELLEM VILÁGBA VALÉK, AHOL NINCS SZELLEM,(szellentések, szöjMO?) ÉS EGY HANG SE SEDLIKVEDLIK ,DE AD, PU? QPU -PU1-PU2 SEHOL A PUJA? -A GONDOLÁTTA SE, MERT ÉN IS HA LEHETNE,(UGYIS MEGHALOK, TEHÁT AZZAL KELLENE KEZDENEM, DE NEM?- LEHET??? NEM GONDOL KOD NÉK (NA MIKOR AGIS GILISZTÁMMAL JÁTSZOK?-VAGY MI MI MI...A FENE... MOST NEM AKAR VELEM JÁTSZANI?TÜZET OKÁDNI AKARNÉK, ÉGJETEK MEG ÉGJEN ÉLJEN ÉLJEN A TÜZ, NA MEG HOL A VIZ, VIZJJÓ? - ládd onnan na na nnn...Tróha az első hogy innen elmegyek, de végled, visszajöttem, mert mi lett az öcséddel? -na most megszületik a második fiunk, na még nem voltak meg mikor először egy szivrohamba, az az hogy én ezt nemhogy csinálni játszani, SZINLELNI SZUMULLAH csak a kis gilásztáddal lehet, DE FIDA, AZ IS TEGONDOLOD GONDÖLÖD, ELVERERED MERT MERED, de most azt is levágják, kiherélnek, na akkor 28 éves valék, az olyan 1975 körbe, sárga bögre görbe, és most ténleg,ATYÁM, A GATYÁM, ÉS FORRO OLAJ ÖMLIK A FEJEM (fita nem az fej?) BUBJÁTÓL A TALLPAM ÉS TALLPRA MAGYAR, CSATTOGJON AZ AGYAR,na mindenhonnan magyar közösségekből kitiltottak, mind a mai napig, mert fogjunk mi is, ez a KÉT FIAM MA IS, AKIT SOHE DE SOHA IGAZ CSAK SÓHAJ, HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL, MI SOS HAGYJUK EL EGYMÁST GIGAZOK? -össze, most vegyünk kölcsönre nagy jövedelmező házakat, na az lenne a MAGYAOK EGY 1 MNT A LUNAK HÁZA, NEKÜNK IS VAN LUFA? NANA MI KI MO,MO MO MO... Fita itt EBBE A MAGMA AMINEK A KÖZEPIN ÁZNAK,EPE GYEHENA HANNAH MIT ADNA, MINT MOST A LUKAK LUKA HANNAK TÜZES HAJA OLYAN TÜZZES, NA MOST JÖNNE A KISMALACUK, RINYA RINYA RINYA A NYÁRSON, VAGY MONDUK A JUHUS, A BITÓFÁN UGY MEG COFFÖLVE ABÁRDÖLVA HOGY SOSE LESZEK TÖBBET, CSAK EGY CAFAT,ÉS A MENYNEK NE MENJEK MENYÉBE BEHARAPTÁL, ÉS MOST A WOO LEGÉNED, NAGY HUSÁNGA,NA ERRŐL ÁLMODTÁ TÁ TÁ DÁK DÁKÓ ÁHHH...NYÁ AMI LÁZZ... A KIRÁLYUK -KIRÁLYA RÁJA? FA CÁDÁ CIDÁ RÁGJA? RÁJA?
                3.: Fita, az hogy SZELLEM MI S ÉG? NINCS, A GONDOLÁT GONMDOLÁTTA GYÖKE AZ ÖRÖKKÖBÖKÖN, TEHÁT AZ HOGY SEJT ALMA, ALARMA? FITA EZ EGY EMÉSZTÓ GÖDÖR, NA MOST ITT AKIK LÁDD ÉN, HALLYPINÁZIZUNK... ami a következő. Na most vagy EGY NAGY HÁZ, fita minden az, mit mutatják hogy az ürgét,ÜR GÉ? Fita itt minden az GÉ GÉP!!! -KÉP! GÉPIPESt! Tróha, na fida, most is az álmomról, NINCS OLYAN HOGY NEKED VAN SALÁTA KÉP, KÉPZELETT ED EDD,LÁDD VANNAK A HANG ADÓK? KÓDA? ÓDA? NEM ODA BUDA? Naz fida, MOST ÉN LÁTOK VALAMIT,ÉN SEM TUDOM MIT, CSAK AKARNÉK LÁTNI...(fita, itt senki, azaz mit láthacc hacc hacc haccaca... Goldi mama mallacca, nyérson?) Vicca, mikor ezelőtt az uj topina tátogna, a Mii is ami Ufánkba,hol a kis '? - nem baxunk? -hogy messze messze...gyalog mentem, és már fel akartam adni,mikor láttam egy telefon fülkét ládd Dr Who ho ho hohohohooo... filimekben, és oda közel, sLeuth tesóm, a fülka ajtajánál, ami nyitva, és mozdulatlan el fekküdve, és most... hallasz? -és pislogott! NA MOST a telefon az elől vala, ÉS EGY HÁZBA...most az élők még és halotak hallotTok, NA AZ AZ LENNE, HA ÉN LENNÉK A JUHUS, MOST KIFECIGECIZEM MAGAM, fita a te tudatod UT sLuth UT neg Kossuth...FITA, MOST MNINDEN AKIK HA MISE, DE HAMISE, MOST CSAK ELTÜNTEK, MINT SANYINK A KÖDBE, MERT AMIT UGY 48 -56 -IG, APUÉK MEG CSINÁLTAK, HOGY SAJÁT BANKUNK VALA, NA MOST A ZSIDÓKNAK MEG MARADTAK A GYÁRAI SŐTT MEG HÁZAIK, ÉS OLYAN HOGY PERSLYBE LÖKTEK 100 000 +...Ládd most Sros bóting bebatott...ebbe a magyar RULL gonmdolátba,nncs lator se himringyó, és a magyarok mind örökké önnállók,mert itt van repcspit siTiM -piTiM és a NAP MINDEN NAP? -FRNT FRONT NEM RONTA RÁNTÁS, SIRÓ PICHA RÁNTOTTA....JUHTUSO A PNA KLOÁKKÁ,MERT NEM IS TÁTOG? -TÁTOG666...NA NA NA...NÁTOD? NÁTJÁTOK ÁR OK, JAJA U GÉ MEG FÖLD DÖNG? -AKKOR, ÉS MOST MNDENÜTT, ládd ott voltam, telketvettünk, (EGYBORNYUÉRT EGY ACKRE ARANYBORN NEW)aki üzlet annak üzletett,és lefizettük, ill, a testvérek összejöttünk, és felépitettük a házat,mellék kellék épületeket, és most HOGY CSAK EGYÜTT PINÁLUNK MINDENT, éleünk -halunk, vagy hall hajja hajja az égnek áll, ládd itt, itt ami most is, itt MINDEN NAP, egütt lehetükn, na most van mánnak (más nap?) ért alma? Na fita, itt az ami ÉSZBONTÓ DÖG LESZTŐ HOGY TE SEMMI SENKI VAGY,ÉS ÉN EZT TUDOM, MERT MAGYAR RULL GONDOLKODOM!!! Nem akarok extra bürköt, mert a felesÉgem, itt senki nemtudhat a hacc nem is gondolhat hacc hacc hacc...kivágnak mint macskát szarni? Fita, Fény de ÉgiFény ufo? - szeretet szerel etet, látod, és minden Nap?
                   Innenn... fita AZ HOGY MIKOR MEGÉPÜL AZ A TEMPLOM, AZ SOSE NAPJÁN? -VASÁRNAK VAS ÁR NAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BE VAN MOST IS ... na na na...csak az egyik... ládd a másik ho ho hooo... meglöktél, nem fff...
100! -fita itt oááá... na mi mi gondöjuk magunkat, s az lenne, hogy vagyunk, hogy?
...fita, ez már döffi...okvetlen ha lehet forditsátok le, magyarRÁt rázz bele? Na ha van erdő közepin ázunk, és csak a magyarjaimmal mmm... te te ti tá dá? Fita, ez az hogy ezt a kis felesÉgen meg a fiaim, ez lehetetlen hogy téged...foss az agyad...
...fidah, leiurrom anevét, és nagyon közel van a tüzhöz...mig én valóban, tehát nem olyan,hogy leheheheheee...hanem magyar ufo vagyok!!! -fita,te magyar Ok vagy?
BBa bla bla bla---ballada, régi nóta... han god dal?

Előzmény: repcsepista (360)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.07 -1 0 360

UFOzzuummm... miEeee... Isten áld = legyen fény, van? -süss fel nap, mit ad? -jókedvvel bőséggel...
                 4.: Kávézzuummm... azt amit én csinálok, azt mindenki megtudja csinálni, ami ez a szerencsétlen pára...Na mikor először végleg adonIsten fapapuc, fida nálam van egy olyan, hogy ezt nem tudom se gondolni, se csinálni tovább,és most ez olyan is, hogy amit éreztem, a szivem kipurcant, (karácsont éjjel, tokromszakadtából szidtam káromoltam Jézus, mert most te elpuszoltál, megmentetted a bőröd,kólümbü ha igaz lenne...) na most...Itt rendőröket láttam,egy gyereket nagyon bdragoztak,és minden házba be akart menni, haza? Fiteled milyan borzalom itt minden, ami most várnak tribulli? Fita,itt gondljunk Napolyonra, meert meg tudják, mindőtöket agyonvernek, és itt közel vagyunk,ugyanis meddig lehet még a földet, kirabölni, és a fogyasztást (popoláciont) növelni? -a fogyasztókat? Zna most, ez ugy,hogy mikor elhagyjuk ezt a porhüvelyt, én ugy, mnt ahogy a ruhámat levetettem, na még...MOST EGYEDÜL VAGYOK A SZOBÁNKBA,és rámjött a roham, na most is...csak most GONDOLKOZZ? -nincsaka az minden, és azzal most nekem, fita, előbb jöttem vissza, a testembe,és ott is kerestem volna... a halált, és most ugyahogy mondom, mikor vissza bujtattak,(fita egy jó párszor leirem, de ezek dög legyek, mnndent,fitelj az iraiatainkat, és most ráfáztak, mert sokan bele bele olvasgattak?) egy puha sötét lyukba,nevettek, na most ott vagy! Most onnan birtam...ugy 1967...mikor végleg ... jaja mint itt a gyereket, a rendrök lefogták, (nincsak aki... akitmegfolyottak az ist lefogták, nem megfulladt) és meghalt? -én ugyanazt tettem magammal! -testemmel?
                 5.: NEM A TESTÜNK PORHÜVELYÜNK VAGYUNK, hanem szellemek, ami teljesen ha ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK,(figylejak rohadt kigyóméreg szarukat kevernek mindenbe, és ezk A KIRÁLYI POPSÁG SZNET NEMZETSEGGEK, NA MOST OLYAN NAGY LETT...) most az hogy amit már lehet hallani "rimote viewing" szálljon szálljon angyal szárnyon, elragadva vigyen el,vigyen fel a golgotára, hol meg váltott vérivel, na ezt is, hogy életet senki se tud ugy adni, hanem csal élteteni( éle tető,vagy büntető?) tud!!! -a fényével ha látod? Zna maga a testemért olyan vrekedés vala, de közbe a testem hihült, és pucoltak, na apuék becsengőztek, de most nem akarok bele benne, bele? -kibelezzük? Nosa, most mikor másodzorro azaz hogy... az hogy most azt mondom, le vaggtok zarva, ezt a gyerekéinknek, mert azoknak ezt meg kell tudniuk, juk,sőt veletek akik ezt keresitek,mit, akarok talákozni, mert az hogy van ez a szencsétlen ádozati ládd a juhuk, fida,mert JÉZUS, na többet Fénynek hivom,gyeride? Na nekem, amit felvettünk azt a fekete egyenruhát, az az angyali pongyola? Nincsak a halotakat a lepedőbe? Na mott, azokótokkal toko, akik szintén angyalok? -nem hanem magyar ok emberek, azaz nekünk FÉNY RUHÁNK VAN, FÉNY MAGGAL, ÉS MOST AKIKNEK VAN ANGYALI PONGYOLÁJUK, AZOKNAK MEGVAN AZ A FEKETE MAGMÁHOZ, AMINEK TÉNEG A NUKsLEUSA RUSSIA, A GYEHENÁTOK? -teljesen gyenena hanna veres a hajja átok karma?
               6.: Fita, ez az állati baromság, ez nélkül, azaz ha be akarsz idejönni, akkor csak allulrul, és most... Zettor, most vannak a magyarok, és azok esetleg, lelkes állatok, na de most vannak a kigyóhüllő fajták, a besita dögök, és mi ténleg juhuk hukk uk vagyunk? Na fida, ha nem bántuk senkit, akkor emelt fővel járj, tehát bennünket sem bánthat senki semi,(megbünhődtre már e nép) bánat? Bácska nyiri bicska bánát? Ime amit rögtön, most minden kos megjuhus menekül, oázisokat, ládd honi poszló, amit én is ugy, hogy nagyon de nagyon nehéz beszélnem rólla, ládd a hungarista M.István bátám, na ezért kellet találkoznunk a bauxitbányába, ja ukránoknak nagy uránium készletük van, na hogy... oázisokat, amit előbb kellenek hogy legyenek hangadók? Na most, itt senki nem fog seggit enni, mert ezt nekünk, kell lenyelni megemészteni és fel büffögni! -kéródzeni? Na A GONDOLÁTUNK AZ EGY GIGANTIKA MAGNES ELEKTROMOS OLYAN ERŐ, HOGY NEKEM ADOTT MIDNEN HATALOM ÉGEN???- S FÖLDÖNG? Na most, akit én Jézussal tudok találkozni,többet FÉNY -FÉNYÜNKELL, FÉNY ADÓ? -JAJA VEGYETEK EGYERTEK FÉNY? Tróha, itt yXa, szerinte is nincs halál, ami én is azt mondom,de apuék? -van!!! Tróha, ládd ha van egy akinek van fénye, akik had beszÉljen ha nem bánt senkit, na meg sLeuth, fel is ut? Nincsak egy kis fény szikra sikra ember! -tallpra magyar!- és ha za van bennünk, és az mindennél ÉL ÉS CSAK ÉLET TETT SZERET ETET EGYETEK FÉNYT? NA MEG OKÁDHAT HACC 666...
                Innen... fita, itt van, ahogy gondolod, vagy ti gondojátok? --itt a bot, düllj be, ne?
100! -fita, a gondoláTunnak, most teljesen át világitunk mindent, a budiba? -bodega?-gatya?
       ...oááá... Nincsak kis közos Ég magyarok testvérek közössÉg? -fita, ha most nincs adó, nincs csak a mi pénzünk, nincs többet hogy valakinek ne lenne annyi földe, meg mindene ami kell, hogy ne enne? -azaz most szó a szó, szósz? Fitelem, most mindenki nekem rohan, vagy minden kicsirke szanaszét...kotlós mama kár kár kár...mered gondolni hogy eleve, leve, leves,sóvalborssal, mindened meg van? -kezed lábod... ja az izé...Fita, ott voltam, apuék megcsinálták, hogy senkinek nincs tatozása, saját háza tája, és megélhetése... mi ke még, apu kasza?
BBa bla bla ballada, régi nóta...

Előzmény: repcsepista (359)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.06 -1 0 359

UFOzzuummm... miEeee... Isten áld = legyen fény, van? -süss fel nap, mit ad? -jókedvvel bőséggel...
                 1.: 8/6. A KÉP? -KÉT OLYAN TITKOS DUGASZUK VAN, lehet hogy több is, de kettő biztos, hogy az UFO- ALKAT RÉSZEI ITTI ANYAGBÓL EGY AZ EGYBEN MEG VAN NEKIK? (NINCSAK AZT NEM ADJÁKMEG NEKIK, AKIK TI VAGYTOK A PALIK, AKIK MÁSIAKAT PLIJUKKÁ LŐVÖK, NUKIZIK?) Na most, amit tegnapra, hogy mi magyaoknak NAK NAK NAK KI CSINÁL NAKKÖLNEK FEL BENNÜNEKT? - VAN A FÉNY MAGUNK, MAGA MAGA, MEG EZ A FÉNY MAG, AZAZ LUCCZI HALLUCZINÁZI FERRUM FERI, A FARKÁT VERI, NA MEG AKIT SZERET, AZT OSZT VERI, LÁDD A JEWBUZEUSOK A FARKUKAT, NAGY KALAPÁCCSAL, EGYET MELLÉ KETŐTT RÁ, CSINTADRATTA...Zott, már meg bebaxott, már nem irom át, mert belevertem a taknyom? Tróha, MINDEN A MEGNEZ MEZEI TEREI HÁTTÉR VAN CSAK,MAGNES MAGGAL, és most mindenkinek van MAGNES MAGJA, ami most a legalsó HEVÜLET (HIT) AZ AZ ITT MAGMA, ami azok a vasasok,és azok mindenkit MEG VASALANAK NAK NAK NAK...Ez igy néz ki, vannak a LUBUKÓK AZOK A KORONÁS BITANGOK, KIRÁLYI POPSÁGOK SZENY NEZETSÉG, nicsak borzalom amit a magyar magyarok gyereke kapott, (mama? -első nájsz éccaka) NA ÉN UGY. HOGY EGYSZER 28 ÉVES KOROMBA, meg akartam magam ölni, és nem könnyü, azaz nem az hogy halál félelem, csak ezt amit MOST, EZT A KI MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖSSÉGE...ha olyanokat találok, akkor azzal SZEVASZ VERŐFÉNY, MEGHOZTA NEKÜNK A TAVASZT? Namost, ugy... ládd PÉNZ KÉNE, és én vettem egyolyan házat, aminek nagy hátsómühelye van, és ott HUNGARISTA ÖSSZEJÖNNI TUDUNK, de sehol egy hungarista, csak has hus pna fax együtt bax? -na meg pia pna kábitószerek és verekedek,fita a magyaro ma is, ldád itt, mi megy?-cseresznye? UGGANÉS itt eddig,még nem találkoztam senkivel, bele értve magam, ami nem veszett kutya? -dög?-csak döngölni dögölni akarok? NA 1979 -80. most végleg kiborultam ugy,hgoy EZT A BÜDÖS ROHADT ROGHASZTÓ GENYŐGANÉT... most nem jövök vissza,és ITT AZ AMI ÉGI UFOK, AZ ÉGEN, MEGSZÓLLALTAK ÉS LÁTTAM ŐKET, fita van a HANG, és a magnes háttér mag, ami nekünk van a FÉNY MAG, MEG A FÉM MAG,amit a Mi is ufok vagyunk!-ba,és hogy törölték, az egy nagy olyan DURUNK,ami ténleg kedves tMünk, az ami most a UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo...na most azaz hogy a megnes tereken dontódik el minden, CSAK AZ A VALÓSÁG VAN,MEG LUFA? SZAMÁR PÜFÖLLŐ? - LUDÖRGŐ? -BIKA CSÖK? MOÉ BOTA TE BUTA, ami fida, most olyan valami van, ami sose Volt, lesss...Watt a fak?
               2.: Ami érdekes nekem is, hogy megölöm magam, ez ugyjött ki rajtam otthon is, hogy addig feszitettem az ajtót, mig ki nem nyilt ajtóstól, és ezt meg figyelhetnétek, itt is! Fita, dehogy bántom a Index Hu tulajdonosait, amit MINDEN AZ URÉ, azaz a vasasoké, akinek csak vasmagUK (foguk?) van! Fita, ez az egész, A FÖLD SISTERGŐMAGMA S PÓLUSAIK MAGNES TERÉBEN, ÉS RUKTYUMUTYUK FÖLDÉN,VAGY A FEUDALISTÁK (szent recc of gunyguruik, dik SefaNUK?) csáké mutyuuk földén, KI AZ ISTEN? Tróha,ennek én igy, hogy nem beszélhetünk magyar gyerek a magyar gyerekhez,magyar nyelven,a kuóinunról rém álmunk gyötrelemeink stbbb...tbccc... ezt én... (fita, tökik ma jobban mnt valahalla?) NA ITT VAN, hogy az első pinanyalat, csak nyikorogtam, és most is belül sirök, éz az hogy a testeme? - most azután, ládd a második fiam megszületik, és HA JÉZUS, akkor megölette magát, ( fakin atyja, megöleti ugy, mint olyan coffoláása lássa ma is lássa, mnt soha senki vasárnap, jött meg a folyásom...)és megölöm hé hé fakinzó binzü,én megölöm magam, mert NE ÖLJ, GONDOLTÁBAN SEM, NE XEXÖLJ, ÉS ÉN JÉHU JUIHUSUK? LUFA!- ÉRTEM, ÉRTEM JÖTT, TEHÁT JÉZUS, MENEK UTÁNAD, NA MOST UTÁNNAM FIUK, igy gondoltam, ami a fiaim, ugy 20 évesek, nekik ez miEeee nem kell, és meg akartak, ténlegesen, a fiam kiugrott a Ewajon ugy 90 -100 Kméter, és csoda,nem lett semmi baja, és őrületbe vala, mert a Sajtó napon, a barátai kiutik (fita, fóleg magyaroszág csonka csak a luka, meg amcsi,tota be vannak ugy kábitószarozva, hogy ha most azonnal, a világod rettegetet ---na azok is tökig kábitószarok, na baxhaNUK?) a papir pohár sört, a kezébe nyomtak (fita apu , nem ma is mama fiai, és nem kábotszarotak, sőtt, de most senki...ládd kiközösitik, na azután meg meg akarták ölni őket, mret mama szeme fényei.ami nekik, fita ha te juhó kerezztény vagy, te egy köcsögük, na a BbLial a pina hősök, magyarok, magyar szülők, szüleink?) egy másikat, ami 5zörös extázis vala, és APÁD, a fejem felett vagyok és nem tudok lejönni a testembe és most...elkezd kijabálni és ugrálni... (na hogy a rendőrség elviggye, meg megölik) na most eltudtuk vonszolni, a kocsihoz és most...(fita az abalkaon kiugrott a Fwajon) végül itthon, én az apád vagyok és neked nektek mindig vagyok, az apád vagyok és én mindig az vagyok az apád... és...nagy nehezen, (fita, lassan vissza tudott jönni, a fizikaki testébe?) összezuzta az állát... orvoshoz kellett vigyük, (fita, össze akarta zuzzni a testét) de megusztuk, jogy nem a mentő meg a rendőrség mert VELÜNK VANNAK A MEGNEZ TERÜNKBE APUÉK!!! Fita, itt van, én fény vagyok, és vegyél egyél ingyen fény, ládd ezért minden magyar gyereked, kikaparnak, csak a nájsz éccka... mama mama kaka...fitlejal, SE MAMA SE APA TÖBBET? Fita, itt csak ha fénymamafényapa, csak az a magyarok gyere kid, dik?
              3.: Na most, pénz nélkül, ami sok olyan, hogy kezdemennyezünk, de akárhogy... ládd volt egy olyan mint én, és most előbb pénz, és ő 50ezret invesztált be, és 10, a vezetőség megszökött a kasszával, előbb kanada majd ...fita, itt abczuzu ultilufa, beszart a halot, mert izrálerba diszidáltak, és onnan nem adják ki a hullarablókat,(coronás bitngok, na most coronás bitangog coronás bitangó csa csa csah...) és ez mos, most akiket ismertem, azok róka koma spórul jártak: Most próbálkoztunk arannyal, azon is veszetettünk 10 ezer dolcsit...NA MOST itt azért, MERT NEKÜNK, AHOGY MI MAGYAROK GONDOLKODUNK, NINCS PÉNZ? (hogy a másikat lefejed fejeled?) PÉNZ = HALAL, ITT HOGY ISTEN CSAK JÓT ÁD, FÉNY, NA MOST A HAN GOD? NINCS! PÉNZ BNRITA A FEKETE BUGYIJÁT RÁZZA PELEGTETI TÁNCRA PENDÜL, CSENGETTTÜ CSENDÜL PENGŐ PENG, GOD= GIVER OF DEAT DE AD? AZAZ FORTYOGÓ MAGMA TÖZE, GYEHENA HANNAH MIT ADNA HA LENNE NEKIk? PIROS HAJA HAJJA HAJJA (FITA MÁN, KI AZ A KURVA AKIK A BESTIA DÖGÖN ÜL, CSAK NEM A MAGYAROK MAMA?) AZ ÉGNEK ÁLL! Zna fita,ITT MINDEN A GONDOL LÁT, VAGY GONDOL ÖL? Zna a GOND OL, az a megnes mag háttér, na most azt a magunkkal, ez az hogy a Magyar gyerekéinket, fita, irtam hgoy halál GYÜRÜK GÜRÜJÉBEN VAGYUNK, na most a FEKETE KOROMPOROK LÁDD ATILLÁNK, MI AZ A FEKETE HÖMPÖLYGŐ KOROMPOR FELLEGEK, NA AZ NEM NAP KITÖRÉS BITTA, HANEM WULVÁJUK, X FEKET JUKUK tüzed tized okádékod? Fita,korontsem kezdtem bele, de tegnap az első óra, a c2c-on, hogy a amcsi bugamen, hogy a terémészet, fita, NA HALA -VADA JÓFALAT, SZEMNEK SZÁNAK INGERE...A TÁJA ISTENI? Zna itt mi AZ ÉGIEINKKEL (UFO) EGY AZ EGY KAPCSOLÁT, ÉS ÉN EZT, SEHOGY ...NA A FIAIM SE, DE ŐK... FITA,MI SOSE HAGYJUK EL MÉG IZRELERÉRT SE... MAGUNKAT KAT? (KRATI, KIN KINBA A PRICSI?) EGYMÁST, EGY MÁST? Zan addig feszitem a hurt, na meg a budajtót, onnan, hogy ha nem adtok pénz, hogy hogy toborozzam összes a szintén zenész magyar testvéreimet, és és 49 éves valék, még mindig nem találtam egy fényes nem kényes kénes tetvért,sőtt ITT AZOK, AKIK SIKERESEK, AZOK ABCZULIGA MAGYAR GYÜLÖLŐK LÖLŐL IDE LÜJJETEK, GYÖTRŐINK KÁRHOZTATÓK TATA?- és most ???... ki ne borulna le, az aranybornyi bika lett, sottt...arany város, alláh szálla az égbu bu bu bbb...
                Innenn... Fita, az hogy halál, azt se tudja senki, de pénz vagy élet? Fita, apuék át vették az egész magyar tiszántul, nyirség, duna -tiszaköz és Székes fehér vár...na azért lett ... 56? -ez ugy, most nincs semmi adósáGOD???... és msot saját erődból élsz, megélhetés, ládd Tállasink?-de mi akkor is maradunk, magyarOk? (fita, az kis gyülekezeteknek 56-ig, saját bidi bankja vala...)
100 juhocska, 100 -ával (hunák) az aklukba? -oááá...
Dfita, ezek most a vasasok pénzesek, a magma vár azaz oyolyan borzalom satu van,(ahol Benesék vannak!!!) amiből semmi, maga a gondolát az is enemgia,csak át változik FÉNNYÉ, AMI VAGY ÖNKNTES VAGY ÖNKÉNES?
...fita, csak a mi MAGYAROK FÉNYES ÉGI UFO.K, EGY AZ EGY KAPCSOL LÁT, csak az van!!! Monduk, hogy maga a természet, az egy olyan patent -pertomovóbil, amibe nem lehet, bele avatkozni, örök magától, maga maga, van? Hogy honnan tudom, az ujjoból szoptam, nem a a a...ládd ahoz vákum porszivó kéne? -kéne?
BBa bla bla bla... ballada, régi nóta...

Előzmény: repcsepista (357)
repcsepista Creative Commons License 2023.08.06 -1 0 357

UFOzzuummm... miEeee... Minden itt? -MOék bota, tebuta,és MOék bota által tebuta, deee... Isten magyarok Isenatyánk nem verbottal te buta,nem tudtad, előbb utóbb megtudod ha ha ha...
                 4.: Kávézzuummm... most is az mondom, hol egy törÖlköző? -na előbb subicka, ezt a port le kell verni, (MOé bota te buta) vagy veres téglával, le dörzsÖlni? -vagy veres tenger mitől lett veres?) Na beszéltem (volna) sz idöcsémmel, de senki se nincs otthon, azaz... amit akartam hogy hogy tudom kivédeni, hogy ne vágja le a telefont, és minden eddigi tudománom kudArcba fulad, onnannn... Hogy az egyetlen megoldás teljes szabadszóllás lenne, (ezt apum, nem emelsz kezet senkire, nem teszel kárt semmibe, na ha igen, megifzeted az anyád is vót egy jány?) most már közbe, hogy igy előtte nem beszélek, aztán mondom, ZERINTEM AZ EGYTLEN MEGOLDÁS HOGY A FÉNY UFÓSAINKKAL EGY AZ EGYBE, EGYBESÜLÜNK, és arra ufo... beőrült, pedig látta mikor kint volt, a kristály gömbökből egy nagy gömb ufonkat, és most hagyjam a süket dumát, és nem tudtam többet, csak makkogtam, na monduk itt van a szabadszóllás és most ki a korlátolt? (fiteljunk, de a néázinak meg midnen olyan meglátás, hogy nemcsak nemzet hanem egyén mindenterü szintő őszinte önnellátás, látás,nincsak miért azok,akik abcazulla ultilufa, nincsak mi lett velük, ha kinyotom a szám,na az öcsém a BbLilát, lil a pna?) Zna előjött Pál apsotolla, és kérdem magyar? -na ez kellett, és most ez az, ha nem eszed a juhust rágod ÁR GOD? - NA MEG NEM ISZOD A VÉRÉT lebaxta a telefont! FITA,ITT ÉN NEM LÁTTAM VOLNA...HANEM NEMCSAK EGY AZ EGY KAPCSOLTBAN EGY ÉN ÉNEK, VAGYUNK, HA NEM AZAZ VAGYOK? Na most...amit akanék, ládd a GONDOLKOZZ KOZZ ÁS ÁSS LÁSS, ládd a BbLiaba hogy Pietró,szemem bensődet mélán át át át..járja, na az EGY UFÓS FÉNY TESTVÉRÜNK VALA, és itt olyan, még hogy meggőgita vala sincs, mert a te HITED, meggőgita vala? Fita, én ÖRÖK EGÉSZ FÉNYÜNKFÉNYE ISTENMAMATYÁM SZEME FÉNYE VAGYOK! -ezt most sokat hangoztatom, mert azJézus seggit,jaja meg Mária seggit? Na a Mi is ufok vagyunk! -ba baba...hogy ITT NINCS OLYAN HOGY VALAMI VALAMIT ADHAT, VAGY ELVEHET TŐLLÜNK, HANEM MÉG A FÉNYÜNK SE, MERT ABBA AZZAL MI AZ ÖRÖK VILÁGMINDSÉG ÖRÖK TULALDONOSA (Ó MEG UNER) VAGYOK, VAGYUNK?
                 5.: Itt most, elérkeztünk oda, ahol most megnyilt a menny nekünk, de soe volt zárva, mert minden az ÖRÖK EGYÉGVILÁG BENNÜNK!!! Ami itt van, hogy van egy olyan erő, ami (küldső fém)a magnes dobozunkra hat, és azzal...ládd 1984! -hogy azt ha teljesen leszivják az elektromosságot. pösze a megnesességét is,akkor most az ami itt (na a fényed, ládd HA KINBE, VAGY MEGÉLHETÉSI GONDOK... LÁDD ÉHHALÁLRA ITÉLT MIDEN NÉP???) A FÉNY? (a szellemet nemlehet megölni, de teljesen megvakitani sötétitani igen!!!) -Nincsak itt ugy, hogy ezt állandóan a figyelmembe kell vegyem, mert most magam ellensegge is lettem, ami sintér a Bblilába közzé nyomok? OGY OGY A TESTEM ELLENEM? Jaja most is ki akarok ugrani a bürömbül, a boldogságtól orditani tudnék? Itt várom, hogy ha összejött midnen ugy, pl. -miután a idöcsémmel bezélgetni szerettem volna, hogy jo jo... hogy én ha az egy lukbull bujtunk édes testvermmel nem tudok kijönni, most szemem a bendőmet mélyen át át átal járja,smost magammal ki tudok jönni, hogy levágta a telefont... itt van, ez engem visszalökött ugy, hogy évegik, előbb az öcséddel kéne tisztázni a dolgod, (fita a leveleket meg kazettákat tartalma miat kézbesithetetlen, hogy merészelik a rohad dögök, mernek közzénk jönni hogy véged, végbeled?) na most apuék, NE TÖRŐDJ VELE, na ha ha ha ha...na apuék hangja lecsillapitott és most nem hivom többet, sőt nem bánom ja 2002 -2-22 had vigyel el e mentő? -na EZ OLYAN GONDOLATOCA VALA, HOGY MÉGIS, nem vagy te senki! -sehol senki? -semmi?
                6.: Fita, még 2002 -2 - 22? -jaja nem 12, és most ugy néz ki,Jézus! - te egyben az Atya is vagy,akkor leirtam! (fita mind Jézus égyben Atyaisten is vagyunk!!!) Na most, itt az vala, hogy NEMTUDOK SEMMIT TENNI, UGYH OGY HA TUDNÉK, AHOZ SOK PÉNZ KÉNE, NA MOST AZT NEMTUDNAK ADNI...ládd és azt akartam, hogy erőszakot alkalmazok, de most HOGY HA VALAKI VAN, ANNAK MAGÁTUL TUL MAGA? Ezt prószáljuk ugy megérteni,ami nekem most NAGYON ZÖKKENTŐ VOLT, SOT MOST IS, mert az hogy kurvára gyötrődtem kinlódtam,hogy valami olyan értelmest... hogy a gyerekéiknek, NA AZ AZ HOGYA MOST VALAKIKKEL EGY AZ EGY KAPCSOLÁTOT FEL TUDOM UGY VENNI, jogy ezen iratokba, az ami ÁLMOM? -NA AZZAL MI UGY, HOGY TELJESEN EGÉSZEN KI TUDJUK NUK,KAPCSOLNI A ZAJT? Tróha ma is, AZ AMI A GONDOL LÁTOM, az egy alakra NAP, GÖMB,és teljesen független tud lenni, mindentől mndenkitől kivéve a FÉNY GYEREKEKTŐL, ami mi is azok vagyunk!- ufo! Fita, itt ugy ahogy mondom, ITT ptim, TE VAGY RÁ A LEG ALKALMASABB... NA MOST, FITA, AZZAL HA AZ ÖCSÉM, CSAK UGY, én is kiváncsi lettem volna, hogy HOGY NÉZETT KI! Na most, ehez, ládd AKIK TEMP LOPOSDIT játsznak, lopom a szemetek, NA ITT ELŐBB, azon tul meg áthágni, LÁTOD A FIAIM IS, A FELESÉGEM, VALAMI ÉRTELMES DOLGOT KELETT VOLNA ÜZNI, AMIBŐL A GYEREKNEK HASZNA LETT VOLNA, ami én kegyetlenül megdolgoztam meg dolgozom a pénzért,(ők is) ha kell pénz, megyek dolgzni, nagy vagy kis dolog?
                Innenn... ogy neküknk, ládd kellene hogy az övék is jelenkezzenek, de azok potn ott a potn ahol nin?
100 juhocska mind együtt legel, hol a legelő, meg legelső butakos? -oááá...
BBa bla bla bla, de régi mese...

Előzmény: repcsepista (355)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!