Reagálnék az írásodra,mert úgy érzem félre értettél engem.
Létezik ÁFA körbe nem tartalmazó szolgáltatás is, ám a cégünk részére csak 27%-os ÁFA-s számlával vásárolt gépjármű választható.
Ha te mint magánszemély megvásárolsz egy gépjárművet, az adásvételin csak a fizetendő kialkudott összeg szerepel és nem kapsz külön ÁFA-s számlát róla, így ÁFA tartalma sincs a vételárnak.
Szerintem még kereskedésben sem.
Csak céges használt autók jöhetnek szóba, vagy új autó, amennyiben ÁFA-s számlára van szükség. Ők ÁFA-val hirdették. Itt a bibi.
Ha komolyan gondolja az ember, nem sajnálja rá az időt, szerintem. Nem hiszem, hogy az országban csak ez az egy autókereskedés van, s amennyiben jártam, mindegyikben megy az átb...ni akarás, tehát mindig oda kell figyelni! Ha vidékről jön az ember, akkor tényleg oda az utazási pénz, meg az idő sem mindegy, mennyi ment rá, "feleslegesen", ami nem az, hisz egy tapasztalattal több.
Átverés, vagy sem, hidd el jogilag nem tudsz beléjük kötni, le vannak védve. Nem engedné őket a magyar hatóság, ha nem lenne legális, amit csinálnak. Vigyáznak arra, hogy minden legálisnak tűnjön.
Nekem eltüntették a régi autóm törzskönyvét, amit beszámoltak végülis az új autóm árába, nem is rosszul...
Olvasd el előrébb (a régebbi hozzászólásaimat) is, mert ott leírtam, hogy velem nem voltak olyan gennyesek, mint ahogy itt leírjátok... Hosszú próbaút is volt, a 107 pontos átvizsgálást nem láttam, amikor csinálták, vagy nem csinálták, a lényeg, hogy nem volt probléma az autóval, leellenőriztem, s leellenőriztettem. Az ilyen jogszabályokat itt fel lehet mutatni, bár nem tudom kit akarsz meggyőzni, nem itt kell jogi szabályzókkal előállni, hanem ha neked problémád volt az AAA autókereskedéssel, akkor miért nem huzakodtál elő vele. Bár akkor búcsúzhatsz az amúgy sem kedves fogadtatástól (ahogy írtad), gondolom Neked is kell ezért tenned valamit (negativ kisugárzás, vádaskodás), hogy nem tetszett a hozzáállásuk, meg kereskedők lévén azt hiszed máshol nem akarnak lehúzni?
Azt lehet átvágni, aki nincs otthon a dolgokban, s azt akinek eleve nem tetszik valami. Ha duli fuliként mentem volna oda, biztosan örülnétek, mert ugyanolyan negativ véleménnyel lennék csak, mint ti, mert nem lett volna sikerélményem.
"senki nem állította hogy ne lehetne náluk "fasza kis kocsit" kapni, hiszen általában azokat árulják amiket másik bevisznek... " - NAGYON IGAZAD VAN, ezek szerint, ha akarnád meg is tudnád venni tőlük?! Persze ez az AAA autokereskedés, olyan mint egy piac, itt lehet alkudozni, DE csak ésszel. Ki kell várni, CSAK sok emberrel az a baj, hogy azonnali megoldást várnak, hirtelen, gyorsan, MOST! Ez egy kereskedőnél nem így megy, ha ezt nem tudod, illetve a sok negatív élménnyel rendelkező forumozó nem tudja, ha átvágták, nem a kereskedők hibája, nekik az az érdekük ugye, hogy minél jobb / több áron eladják az autót, TÉGED mint vásárlót, nem érdekled őt, csak addig, amíg ki nem pengetted a pénzt. :-)
Ez mindenhol így megy!
Szerintem a devizahiteles dolog is sántít, miért kell "CSAK" a devizahiteleseket megmenteni? Illetve egyáltalán miért kell segíteni nekik? Volt választásuk, ahogy itt az AAA auto kereskedésben is van! Vagy megveszed a kiszemelt autót, vagy nem!
Ott is meg volt a választási lehetőség, hogy forint alapú/deviza alapu hitel, NO DE EGYIK devizahiteles sem gondolta, hogy ennek vannak kamat, THM illetve árfolyamrés vonzatai, miért ilyen buták az emberek, hogy azt gondolják, hogy hosszútávon ez nem változik, s miért csak pozitiv irányba változna? Na mindegy kérdések azok vannak, DE ha már ŐKET megsegítik, miért NEM SEGÍTIK a forint alapú hiteleseket, s azokat, akik egyáltalán nem vágtak hitelügyletekbe, valahogy kigazdálkodták.
Igazság szerint ha a devizahiteleseket segítik, akkor a forint alapú és a hitelmenteseket is kéne valamivel kompenzálni!
Engem is megkerestek telefonon, de mielőtt választ adtam, egy óra türelmet kértem. Szerencsére a gondolkodási időt internetezéssel töltöttem és közben rátaláltam erre a fórumra. Amikor visszahívtak, közöltem, hogy semmiképpen sem tudom Fótra elvinni az autót. De annyira csábító az ajánlatom (10 éves autó 38 ezer kilométerrel, ráadásul keresett márka), hogy képesek lennénk helybe eljönni, hogy megnézzék. (Oda-vissza kb. 200 kilométer lenne nekik) Lényegesen a hirdetett ár alatt biztos nem fogom odaadni, mert egy ilyen rendkívül keveset futott autót semmiképpen sem fogok elkótyavetyélni. Sőt, tulajdonképpen már lenne is rá vevő, csak azért tettem fel a netre a hirdetést, hátha kapok valami visszautasíthatalan ajánlatot. Szóval helybe jönnének az AAA-tól, nem kellene órákat várnom náluk. Szerintetek így szóba álljak velük? Ha igen, mire figyeljek? Az itt olvasottak alapján még próbaútra is félek odaadni nekik féltve óvott autómat... Engem sem ejtettek a fejemre, de félek, hogy túlságosan dörzsöltek és bármennyire ügyelek, akkor is átvernek... Vélemények?
A hirdetésük alkalmas volt a megtévesztésre, odamentetek, elment az időtök, hülyének néztek mint vevőt is. Mondhatjuk úgy is hogy nem vertek át, de csak azért mert észnél voltatok. De elmentetek és megpróbálták , nyugaton ez is átverésnek számít és fájdalomdíj jár érte......jogilag
Eladókat sem veri át?? Csak odacsődítik váratják fél napot, kifizeti az eladni szándékozó az oda és visszaút költségeit. Mellette egy 4 éves autóért ami 2,5 millát ér ajánlanak a végén 1,8-at :)
Ha elmész nem nagyon vernek át, csak az üzemanyag meg az időd, meg a gusztustalankodás, ha maradsz mert belefáradtál és odaadod mert meggyőztek hogy senkinek sem kell az autód buktál 700 ezret.......
Ezért mondom hogy az ÁÁÁ = Álnok Álántas Áutókereskedís és ezer nepper mint egy ÁÁÁÁÁÁÁ :)
Nem ajánlom sem vevőknek sem eladóknak, akkor inkább egy márkakereskedés ha még esetleg drágább is egy picivel de MAGYAR !!!
Ő:"Magyar , kmgaranciás, 1év fődarab garanciás, a jobb oldaán volt fényezve, szervízkönyv megvan.
Mi:" Miért van új rendszáma,ha magyarországi?"
Ő:" Hát lehet,hogy lelopták,vagy megkopott(4 éves autó!!!) , avgya gazdája a számmisztika miatt cseréletett,mert babonás és a számok zavarták" (MIVAN??????????)
Mi:" Ugye most csak viccel? Megnézhetjük a szervízkönyvet?"
Ö: "Majd meg."
Mi:" Mikor? Most kellene."
Ő:" Komolyam meg akarjuk venni?" (Szerintem már az arcomon is látszott a döbbenet és a düh.)
Mi:"Igen, de melyik elem is volt fényezve és miért?"
Ö: " Az egész jobb oldala,de nem volt sérült.Csak kulcs karc lehetett, mi komoly sérüléses autót nem veszünk" (Höhöhöhö)
Mi:" Megnéznék, megnézetnénk. Az ár ugye ÁFA-s ár?"
Ő: "Nem, a telephelyen nincs ÁFA-s számlára elvihető autó,még a teherautók sem.Az a bruttó árat jelenti."
Én:" Az ÁFA-s ár,az nem egyenlő az ÁFA nélküli bruttó árral,ez megtévesztés."
Ő:" De igen,egyenlő és Ők sehol nem hirdetik ÁFA-val az autóikat."
Én:" De igen,a honlapon így van fent."
Ő:" Ezt tudom biztonyítani?"
Én a csodálatos okostelefon adta lehetőséggel élve 30mp. alatt behívtam neki a hirdetést.
Ő:" Ezt meg kell beszélnek a vezetőséggel,de a telephelyen nincs ÁFA-s számlára vásárolható autó.Várjunk egy percet,jön röktön."
30 perc várakozás után eljöttünk. Addig már senki nem szólt hozzánk,a srác nem jött vissza.
Odakint még körülnéztem, hátha kint téblábol, hogy megkergetem kicsit.
A helyíszínen (utólag,hazafelé menet) megtekintve feltűnt,hogy az autón nincs tetőléc,sőt a helye sincs meg(ha jól tudom nem gyártottak tetőléc nélkülit).
A jobb első sárvédő A oszlop hézaga óriási volt, a hátsó ajtó nem futott együtt a tetősíkkal.
Új rendszámmal.
Bocsi,ha hosszú volt,de a düh még bennem van. Felnőtt, autókhoz értő férfiak vagyunk és egy fiatal suhanc meg akar vezetni holni számmisztikával,plusz a hirdetés is megtévesztő.
Ő:"Magyar , kmgaranciás, 1év fődarab garanciás, a jobb oldalán volt fényezve, szervízkönyv megvan."
Mi:" Miért van új rendszáma,ha magyarországi?"
Ő:" Hát lehet,hogy lelopták,vagy megkopott(4 éves autó!!!) , vagy a gazdája a számmisztika miatt cseréltetett,mert babonás és a számok zavarták" (MIVAN??????????)
Mi:" Ugye most csak viccel? Megnézhetjük a szervízkönyvet?"
Ö: "Majd meg."
Mi:" Mikor? Most kellene."
Ő:" Komolyam meg akarjuk venni?" (Szerintem már az arcomon is látszott a döbbenet és a düh.)
Mi:"Igen, de melyik elem is volt fényezve és miért?"
Ö: " Az egész jobb oldala,de nem volt sérült.Csak kulcs karc lehetett, mi komoly sérüléses autót nem veszünk" (Höhöhöhö)
Mi:" Megnéznék, megnézetnénk. Az ár ugye ÁFA-s ár?"
Ő: "Nem, a telephelyen nincs ÁFA-s számlára elvihető autó,még a teherautók sem.Az a bruttó árat jelenti."
Én:" Az ÁFA-s ár,az nem egyenlő az ÁFA nélküli bruttó árral,ez megtévesztés."
Ő:" De igen,egyenlő és Ők sehol nem hirdetik ÁFA-val az autóikat."
Én:" De igen,a honlapon így van fent."
Ő:" Ezt tudom biztonyítani?"
Én a csodálatos okostelefon adta lehetőséggel élve 30mp. alatt behívtam neki a hirdetést.
Ő:" Ezt meg kell beszélnek a vezetőséggel,de a telephelyen nincs ÁFA-s számlára vásárolható autó.Várjunk egy percet,jön röktön."
30 perc várakozás után eljöttünk. Addig már senki nem szólt hozzánk,a srác nem jött vissza.
Odakint még körülnéztem, hátha kint téblábol, hogy megkergetem kicsit.
A helyíszínen (utólag,hazafelé menet) megtekintve feltűnt,hogy az autón nincs tetőléc,sőt a helye sincs meg(ha jól tudom nem gyártottak tetőléc nélkülit).
A jobb első sárvédő A oszlop hézaga óriási volt, a hátsó ajtó nem futott együtt a tetősíkkal.
Új rendszámmal.
Bocsi,ha hosszú volt,de a düh még bennem van. Felnőtt, autókhoz értő férfiak vagyunk és egy fiatal suhanc meg akar vezetni holni számmisztikával,plusz a hirdetés is megtévesztő.
senki nem állította hogy ne lehetne náluk "fasza kis kocsit" kapni, hiszen általában azokat árulják amiket másik bevisznek ahelyett hogy eladnák maguk.
viszont az ügyfélkezelésük kritikán aluli, a szöveg amivel hirdetik magukat hatalmas kamu ("107 pontos technikai ellenőrzés", "hosszú próbaút" és hasonlók), a telefonos kamu árajánlatokról már nem is beszélve, aminek sajnos sokan bedőlnek, és szintén törvenyességi aggályokat vet föl (btk 417§)
Csak ennyit írok! Az biztos, ha venni, vagy eladni akarsz, biztosan átvágnak! Minimum 50%-os árréssel dolgoznak. Ha valami olcsó náluk, vagy jó ára van akkor az valamilyen kis ember lehúzásából van! Ha az állatvédők arra biztatnak, ne vegyünk libamájat, mert az az állatok szenvedésébe kerül, akkor senki ne vegyen autót az aaa autónál, mert az meg a kispénzű sokszor a megélhetés miatt autójukat eladni kényszerülő egyszerű emberek lehúzásából, és megalázásából származnak!
Ha nem akarod, hogy Téged is lehúzzanak akkor ne is adj el nekik semmit!
A LÉNYEG AZ, HOGY MIÓTA MEGJELENT AZ "ÁÁÁ EZEKET SOHA NENENE AUTÓ" HONLAPJÁN ENNEK A FÓRUMNAK A CÍME, MINDEN REKLAMÁCIÓ UTÁN ÍRÓDIK MINIMUM 3 POZITÍV HOZZÁSZÓLÁS HOGY AZ ÜGYFELEK AZT LÁSSÁK!
WC MOCSKOS VOLT.....DURVÁN MOCSKOS, MONDHATNÁM BÁR AZÓTA LEHET AZÉRT TAKARÍTJÁK AZÓTA MERT KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT AZ ALKALMAZOTTNÁL IS AMIT OTT LÁTOTT?? VAGY BEMENT PISILNI ÉS ÉS MEGSZABADULT AZ EBÉDTŐL A LÁTVÁNY MIATT?
SZÓVAL NEM KELL AZ EMBEREK NAPJAIT ELCSESZNIÜK, NEM KELLENEK ÜZENETEK, HÍVÁSOK, ÁTCSESZÉSEK, NEM KELL ÍGÉRGETNI HOGY ELJÖNNEK, MAJD HÍVNAK MÉGSEM TUDNAK ELJÖNNI VIDD ODA, ÉS HA VAN ÍGÉRET LEGALÁBB FÉRJEN BELE 8 ÓRÁBA HOGY MEGNÉZZÉK AZ AUTÓD!
JÓL FELÉPÍTETT LEHÚZÁS AZ EGÉSZ, AZ A MEGGYŐZŐDÉSEM, ÓRÁKAT VÁRATNAK, OLYAN HELYZETBE HOZNAK AMIBŐL SZABADULNI AKARSZ, ÍGY A VÉGÉN BELEMÉSZ A SZÁMODRA ROSSZ AJÁNLATBA IS MERT EGY NAPOD ELMENT 400-500 KILOMÉTERT AUTÓZNÁL ODA VISSZA.
Ha neked is eladtak volna egy általad kiszemelt autót, Te is belátnád, hogy megérte rá várni!
Bocs, de naponta felkeresi legalább 100 ember a fóti AAA autó kereskedést, s ebből legalább 2-3 foglalózik is, vagy elad/vásárolni óhajt. Érdekes, hogy aki odamegy, s hidd el, hogy mikor én is ott voltam, teli volt a telephely is emberekkel, akik nézelődtek, érdeklődtek a kocsik után, illetve a belső kényelmes aula rész, ahol bőrfotelekben, LCD TV-t nézve vártak az autójukra.
Gondold meg, hogy mit beszélsz. Nem kell ennyi "félig üres pohár", negatív ember, akik szerintem, ha 2 óra alatt végeztek volna is, akkor sem lennének elégedettek!
SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!
El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek. Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak. Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!
Olvastam, hogy jártak. Sajna itt a forumon már volt egy-két ilyen hozzászólás, ami kitért arra, hogy hiába egyeznek meg az árába, ill. hiába foglalózza le, akkor sem veszik le a net-ről, bárki online-ban lefoglalhatja, ill. személyesen is elvihetik.
:-(
Az én esetemben lefoglalóztam a kocsit és a neten hagyták változatlanul. Felhívtam őket többször is, hogy vegyék le, jelezzék, hogy eladva, egyébként én mindent lefényképeztem a kocsival kapcsolatosan, amikor lefoglalásra került az autó. És egyedül mentem, hanem az egész család ott volt. (Nekem ott veszett el a régi kocsim törzskönyve, nem akarok senkit sem rágalmazni, de ez tény!) Ezért a foglaó után 5 héttel, mikor a Törzskönyv hivatalos úton postán megérkezett, tudtam csak elhozni a kocsit, DE addig tartották, bár többször megnéztem a fóti telephelyen, s a neten is.
Kivárták az időt, DE a végén mikor elhoztam, egy eldugott helyre tették sok autóval együtt. De még ez sem hozott ki a sodromból. :-) Elhoztam a kocsit!
Akkor most jöjjön a mi kis történetünk. Sajnos mi sem szolgálhatunk más információval, minket is megpróbáltak becserkészni. Először címszavakban:
A történtek a következők: autóvásárlás előtt állunk, nap mint nap böngésszük a netet. Rátaláltunk egy számunkra minden igényt kielégítő autóra, ami az AAA Autókereskedésben található meg. Mivel meg voltunk róla győződve, hogy egy kereskedésből még megbízhatóbban tudunk autót vásárolni, ezért elmentünk Fótra. A parkolóban azonnal kiszúrtuk az autót, amire ki is volt rakva a tábla: „Nem eladó.”- gondoltuk, persze hogy nem, mert lefoglaltuk előző nap az interneten, és telefonhívásokat is bonyolítottunk le ezzel kapcsolatban, nem is egyet. Szóval kerestünk egy ott dolgozót, hogy szóljunk, itt vagyunk, megnéznénk az autót. Mire kis idő elteltével azt a választ kaptuk, hogy: „Igen, az autó foglalt, azonban nem Önöknek elsősorban..”. No, kezdődik, hát persze, hogy semmit nem lehet könnyen, probléma és akadálymentesen elintézni. Azért mentünk egy próbakört, az autó valóban remekül szuperált, minden elvárásunknak megfelelt. Ezután be kellett fáradnunk egy irodába, a „Főnökhöz”, hogy megbeszéljük, hogyan is tudnánk mi megkaparintani ezt az autót. Közölte velünk, hogy aki lefoglalta, az 130 000 forint foglalót tett le az autóra, és ahhoz, hogy a miénk lehessen, nekünk a dupláját még rá kellene fizetni, különben ők jönnek ki veszteségesen… Ó, milyen nagylelkű kereskedők…! No de itt kezdődik a bökkenő, nekünk egy árva szóval nem mondták, hogy az autót valaki lefoglalta előttünk. 1 490 000 forintos autót 1 750 000 forintra alkudtak fel, és ha ez nem elég áremelés, akkor had tegyek említést a 39 000 forintos „kezelési költségnek” csúfolt valamiről, amit készpénzes fizetéskor számolnak fel. Előző nap egyszer, aznap pedig kétszer telefonáltak, hogy megyünk-e az autóért, fenn tartsák-e a foglalást.. No az ő történetük azt hiszem itt többszörösen megbukott, hiszen ha nálam lefoglalóz valaki egy bizonyos pénzösszeggel egy autót, akkor gyanítanám, hogy tényleg komolyak a szándékai, és van egy fix vevőm. Ha valaki lefoglalta volna azt az autót, akkor miért volt olyan fontos telefonálgatni utánunk, hogy fent tartsák-e a foglalót?
Történet csapó 2.: természetesen más autókat is megnéztünk a lefoglalton (?!) kívül.. nap végére a kereskedő már téligumikat, tetőcsomagtartót ajánlott nekünk ajándékba, ha ma autót választunk, plusz ez a mondat is elhagyta a száját: „Ha ma választotok, kaptok az autóhoz amit csak akartok!”. Na már most ha nekik akkora veszteség lett volna az az állítólag valós 260 000 forint, akkor miért ígérnek nekünk az azt megközelítő értékben tartozékokat? Nevetséges. Ezek az emberek mindennek nevezhetőek, de tisztességes kereskedőnek aligha.
Döntöttünk, autó nélkül indultunk haza. Pestről értünk ki még csak, amikor már jött is a telefonhívás a kereskedéstől, ezúttal egy nő hívott minket, érdekelte, miért nem vittük el az autót, illetve az, hogy mennyit is adnánk érte. Felajánlotta, hogy fizessük ki az autó 80%-át, a többit pedig fizessük hitelből, sőt, azt is megemlítette, hogy mi mondhatjuk meg, mikor, milyen részletekben szeretnénk visszafizetni a hitelt. Na ne már.. ez már tényleg viccnek is rossz.
U.i.: az általunk kiválasztott autó a mai napig másfél milliós áron szerepel az internetes oldalukon, kiemelt hirdetésként, gyanítjuk, csalinak.
Hát Te így jártál, meg az a néhány itt forumozó, aki naponta ecseteli a problémáit. :-( Sajnálom. Nálam nem így volt, 3-4 óra várakozás belefér úgy gondolom, főleg, ha beszámítás is van benne, no meg tesztelés, stb. :-)
Nálam a WC is kultúrált volt. Egyébként, elég zavaro amit írtál, nem egyértelmű, hogy "csak" arról az egy db fóti AAA kereskedésről beszélsz. Én csak arról, velük voltam a kocsi átadás-átvétel idejéig kapcsolatban.
Bocs, ha nekem nem volt annyira negativ élmény, bocs, ha nekem a végén sikerült jó áron beszámoltatni a régi és elhozni az új autót.
Szóval látom sok sok hozzászólásoddal próbálod a lapon elnyomni a becsapottak véleményét!
Kérdezted mi bajom volt velük..........leírtam ......írtál 10 hozzászólást tűnjön el a reklamálók hada!
Amúgy végkifejlet: Eladtam a 2010-es autót, nem az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nak, azon az áron amit kértem.....
Bemásolom miként csináltak belőlem hülyét!
Hát van benne némi igazság, de bőven rászolgáltak azt hiszem. Jól felépített taktika áll a háttérben, szemetek az eladókkal, a vevőkkel, nem az Ő országuk ide pénzt keresni jöttek!
Ezer nepper inkább mint egy ÁÁÁ = Álnok Álantas Áutókerskedés :)
SZÓVAL AKKOR BEMÁSOLOM A TÖRTÉNETEM.........SAJNA EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL EBBŐL HOGY OLVASTAD, MERT ÉN ÍRTAM LE HOGY BEMENTEM PISILNIA WC-BE ÉS HÁNYNOM KELLETT UTÁNA.....NÁLUNK A POTTYANTÓS IS TISZTÁBB, DE TE EZT PRÓBÁLTAD CÁFOLNI, ENNYIT RÓLAD ÉS A NAGY SZÓLAMOKRÓL!
El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek. Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak. Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!