Na és akkor mi van ha odavágja a falhoz?
Te nem szoktad kidobni a száraz kenyeret?
Az meg hogy krisztus teste, kit érdekel?
Amúgy tényleg action-dús lesz a szürke masszát nézni decemberig, már aki lesz olyan balga hogy nézi ezek után. (illetve azután hogy kimarják a következő kiszavósdin a mostanin bennmaradót)
Renátóról: ha a felszínt nézed, valóban kiakasztónak tűnhet és nem hiszem, hogy barátom lenne, de: Ő az egyik, aki karakter. Vitái általában poénból vannak - látszik, hogy sokan ezt nem értik....ja ! és Ő az egyetlen, aki eddig objektív és általában találó jellemzéseket adott a helyzetről, a szereplőkről. Szokott gondolkozni...
ez a segg beleszarik az egészbe, és kurvára nemérdekli hogy milyen nap van, és pont ettől olyan egyedi fazon, részemről inkább neki itélnék 15 milkát mint egy sötét kurvának meg a seggnyalójának.
fickó bemegy a bankba, odamegy a pulthoz, és az ügyintézo csajnak odakiált:
-egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni!
mire az ügyintézo:
-na de uram ez egy bank, itt nem lehet igy visekedni.
mire a fickó:
-egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni!
az ügyinézo csaj kiborul, és bemegy és kihivja a fonököt, kijön a fonök, és megkérdezi:
-uram mi a problémája?
-most nyertem a lotton 6 milliárd dollárt, és egy kibaszott bankszámlát szeretnék nyitni
-aha, és ez a kis kurva akadékoskodik?
Egyem azt az érzékeny lelkedet. Semmi bajom a vidékiekkel, csak az ilyen szűzqrvákat rühellem.
De ha neked az jött le sorry. Lassan már nem lehet kimondani, leírni azt, hogy falusi, zsidó vagy cigány, mert mindenki egyből rosszra gondol.
Akármilyen is Renátó és a Pongó, két őszinte gyerek, akik motorjai a háznak! Vitatkoznak? Beszólnak? Na és? Aludják át az egészet? Vagy szarkeverjenek suttyuomban?
Nem érdemes tovább nézni a BB-t. (A ValóVilág egyébként most már sokkal érdekesebb)
Gondoljatok bele, hogy milyen műsor lesz ilyen langyos bentlakókkal:
AlvóBálint, EgoPopey, HunAndi, OviSzabi, SztárleszekZsanetthh....
JESSZUS ! Ezt akarjátok nézni?!
RENÁTÓ érdekeinek képviseletében, már útban van Radnai felé a COSA NOSTRA néhány elszontyolodott tagja. Ezeknek aztán beszélhet a pszihomókus. 0,001 másodpercig.
Egy valamit azért nem tudok felfogni: Andibandi hogyhogy nem lett jelölt? Senki nem lát bent (kint) tisztán? Ha eddig még senki nem indította el a FREE ANDIBANDI projectet, hát én most megteszem.
ne vegye senki a szívére, de ebben a felállásban, nekem is a FREE PONGÓ csoportot kell támogatnom. Mindig is sci-fi rajongó voltam és valójában csípem az űrlények néhány faját.
ez lenne a tuti, hadd szívja meg a (2):))), de sjna a nagy többség megmutatta, hogy még mindig a szappanopera a mindenük így Zsanért minimum 3 hétig még nézhetjük, már aki nézi
Bakker jó hogy nem mentem el a plázába, átlagéletkor 14, átlagnem kislány :) Kicsit szarul éreztem volna magam :) És ha bemondtam volna hogy free Popey akkor meglincselnek és leöntenek 2 tonna plüssmacival. Tehát itthon anyáztunk: az asszony akkor amikor nem Popeyt jelölték, én meg akkor amikor Pongót :)
Tök szopás, pont a 2 legértelmesebb arc van kínpadon...
No, most kiderült, hogy a zárójelkettő szavaz, nem a mélyentisztelt közönség. A szerencsétlen félhülye kenguruklónt nyilvánvalóan ők rakták be, szavazóember, mindig a kiszemelt kieső irányába. Imho most elszaladt a paci velük, mert a zsáner-szabek duó már egyre kevesebb izgalmat jelent a népnek, a többiek meg szürke massza. Buta (2) !
nálam a bikavér fele örömbor volt, ez meg a bánatbor a maradék..
a vote pongo banneremet mindjárt eltüntetem és gyártok egy XXL-es neszavazz illetve free (2) bannert :)))
irom befele a szubjektiv összefoglalómat...
Pondro a nick: csak arra kérlek a hangnemed majd maradjon a topikhoz méltó :)) álláspontod mindannyian ismerjük :) én most nem fogok szavazni. mind a kettö igazi ARC. szabi meg igenis egy.. (ezt már leirtátok) egy meztelencsigának több a gerince
Kedves X-COM!
Tudom, hogy most megvetsz, de ideiglenesen felfüggeszteném STZS tagságomat (úgysem aktuális egy darabig)!
Minden erőmet a FREE PONGO projektnek kell szentelnem!
Előre is köszönöm megértésedet!
láttátok mien nyuzott szabi arca? karikás Derrick-táskák, véreres szemek, lottyadt pofazacskó... ugy néz ki, mint aki minden nap hajnali négyig kefél. de csak MINT :)))))))))))))))))))))
Gratulálok! :(
Nagyon jó lesz. Marad majd:
Popey az önimádó majom
Bálint a világ lustája
Zsanet a tyúkszaros falusi qrva
Andi a magyarkodó retardált
Évi a butuska
Szabi a nyálgép
a fenébe!!!!!!!!!
laposodik ha egyik kiesik, márpedig kiesik és sajna reni fog menni:-(
andi a szerelme ellen
popi elbizakodott marad pedig volt 3 szavazata-csek nem is hiszi/hinné ha tudná
zsani meg ebből mt fog leszürni?
jö főnök volt, szeretik őt, és nyugodtan kavarhat tovább
szabi nem fog önként mégsem kimenni-hiába való volt az éjjeli nagy fellódulása:-(
hát, most számított volna, hogy reni vagy zsanér (a repedtsarkú szajha) kapja a nézői szavazatot.
elérték céljukat az esti műsor manipulativ klipjeivel, a zsíroshajú lenőtthajú zsírmalac továbbra is bent marad. fujj.
arra már egy nézö (szó szerint nézők ezek: nem látnak csak néznek) sem emlékszik, hogy ezeket az olaszos kirohanásokat renáto az elején még szabályosan elröhögte. ezek csak műbalhék. semmi ok nem volt ennyire jelölni... a bentiek már mint potenciális ellenfelet jelölték (á lá leggyengébb láncszem műsor), a kintiek meg egyszerüen a nyájszellem jegyében. ha egyáltalán a kintiek szavaztak. és nem a bentiek...
zsanett suxxx!!!!
Szerintem , Renato megy.
A végső 4-be szerintem:Zsanett, Szabi, Bálint és Popeye kerül.
És az egészet a végén szerintem Zsanett nyeri, ugyanis akkora már körülötte a felhajtás.
Szerintetek??
(2) azt a rohadt manipulatív fajtádat!
- Könyörgöm most mé nézzem, hogy még azé se lehet izgulni, hogy végre zs kieseik e-
AAAaaaaahhhhhh... SUXX
csakazértis
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Érdekes, ebből a típusból egy sem jutott a mi laktanyánkba. Ott csak mindenféle alkoholista, ordítozós fajta fordult elő. Na jó, mondjuk a mi laktanyánkban nem is volt elit alakulat.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem be kellett hozni egy lavórt a TV alá, mert már folyik a nyál a készülékből ettől a sok sipákoló Popsifej imádó 12 éves libatyúktól.
ELÁZIK A SZŐNYEGEM!
ZSANÉR MONNYON LE!
POPSIFEJ MONNYON LE!
RADNAI IS MONNYON LE!!
Pongó meg Zsanér beszélget. Szóba kerül Szabek is. Azt mondja Pongó:
- Becsüld meg, sok jóság van a Szabiban.
Mire Zsanér:
- Igazad van tényleg sok jóság van benne, a múlkor mind a két combomon folyt lefelé.
ezek még most is borotvahabnak mondják.. nyomasson már vki borotvahabot a földre, akinek van kertje, néha locsolgassa, tapossa, és szóljon mikor kopott le! köszi:)