Keresés

Részletes keresés

Zolika_d Creative Commons License 2000.12.17 0 0 32
Szerencsére utoljára is!

Azért is:
HAJRÁ OLAJ!!!!

Tempo007 Creative Commons License 2000.12.17 0 0 31
Láttam a tegnapi meccset,és tényleg kiábrándító ez a Koprovica,én most láttam először az Olajban.
Előzmény: Zolika_d (30)
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.16 0 0 30
Megint szoptunk...
És Koprovica megint kurva szar volt....
Amúgy biztos, hogy elmegy
Tempo007 Creative Commons License 2000.12.16 0 0 29
Habár ahogy beleolvasok a topicba,voltak rossz meccsei..:)
Tempo007 Creative Commons License 2000.12.16 0 0 28
Most akkor megy Koprovica?Szvsz nagy kár lenne érte,nem?
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.15 0 0 27
Lehet, hogy mégis Miljkovics lesz a befutó...
Zsoldossal is tárgyaltak, de ő biztos nem jön.
A mai újság szerint Gellérnek csökken az esélye Miljkoviccsal szemben.
Jövő héten kiderül.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

Előzmény: vincenzo (26)
vincenzo Creative Commons License 2000.12.14 0 0 26
1-t értek! Aszem a szolnoki publikum is megnyugvással fogadna egy MINŐSÉGI magyar edzőt,de az érem másik oldala az, hogy Miljkovics egy (eleinte) nem nagyon jegyzett csapattal lett 3. a bajnokságban , és abban a csapatban akadt azért sajátnevelésű játékos is (Mérész Cs. pl.) aki nála szinte alapembernek számított!
Jólenne ha Nyergesék minél előbb döntenének , mert az új edzőnek ez a pár hét nem biztos hogy elég lesz a csapatépítésre , akárki is legyen az!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Zolika_d (25)
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.14 0 0 25
Én is hallottam Goranról, de nagyon remélem, hogy csak szóbeszéd. Semmi bajom nincs a jugókkal, nagyon sokat köszönhetünk, nekik, de úgy érzem, hogy most jól jönne egy magyar edző, aki a magyar játékosokat részesíti előnyben. Csak így tud fejlődni az utánpótlás is. Nem azt mondom, hogy az Albacomp ellen játszassa a fiatalokat először, de mondjuk egy SMAFC vagy Honvéd ellen nyugodtan be lehet őket rakni.
Na, majd meglátjuk.

HAJRÁ OLAJ!!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.12.14 0 0 24
Miljkovics ismét Szolnokon?
Állítólag az Olajnál már egyszer foglalkoztatott edző tárgyalni volt Szolnokon!
Kezd egyre érdekesebb lenni az edzőkérdés...!

Sitkunál CSAK egy nagyobb rándulás történt , úgyhogy 3-4 hét múlva hál' Istennek ismét játszhat,csak addig valahogy bírja ki a csapat(játék) nélküle!Ez a tegnapi teljesítmények után sajnos kétséges!

Hajrá OLAJ!

Zolika_d Creative Commons License 2000.12.12 0 0 22
kár...
mármint Darryl.
Zorannal megy Koprovica meg Borisz?
Honnan lehetne most igazolni?
Aki tud valamit, írjon!

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.12.12 0 0 21
Erre szokták azt mondani :...nem zörög a haraszt...!
Apropó Parker, ahogy olvasom 1 hónapos szerződése van,ez alatt kell bizonyítania!Szerintem nem nagyon van edzésben, csak nehogy ugyanúgy járjon majd mint nálunk Koprivica, mert a szakvezetésnek és legfőképp a közönségnek egy KÉSZ játékos kell?!
Előzmény: Törölt nick (20)
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.11 0 0 19
Tegnap láttam Parkert Adderlyvel... Csak mondom, nem következtetek semmire. Egyébként nekem rémlik egy Darryl-interjú, melyben azt mondta, hogy ha Magyarország, akkor csak az OLAJ... De ez sem jelent semmit.
Egy Koproica-Lapov csere tényleg jó lenne. Koprovica nem sokat mutatott itt, Lapov viszont megvert minket tavaly(ha nem is egyedül, de főszereplőként).
Maljkovics jelentősen visszaesett a tavalyi önmagához képest, mostanában sokkal jobb Taki. De ha elmegy Borisz, és helyette Parker jön, akkor kell egy irányító is. Taki nem elég, mert mi van ha egy kritikus meccsen elveszti a fejét, vagy lesérül.

Lehet, hogy jól jönne már frissítésnek egy magyar edző. Zoran, meg Miljkovics taktikája is addig volt jó, amíg ki nem ismerték. Engem főleg az zavar, hogy Zokit mintha nem is zavarná ez a szar védekezés, pedig eddig ez volt az egyik fegyverünk. Mintha belefásult volna az egészbe...

A másik meg az, hogy nincs vezéregyénisége csapatnak. Azt hittem, hogy Sitku majd tudja valamelyest pótolni Sztojant, de eddig ez nem nagyon sierült. Sőt most valamikor azt mondta, hogy még a beilleszkedéésel(!!!!) sincs minden rendben, meg a szurkolók még nem fogadták be stb...
Ezzel kapcsolatban: visszanéztem a Honvéd elleni meccset, és a riporterek beszélgettek Parkerrel. Kérdezték a véleményét a meccsről: azt mondta csodálkozik, hogy ilyen csendes a B-közép, nem ehhez van hozzászokva! És teljesen igaza van!!! Én sem értem, hogy miért nem lehet igazi SZOLNOKI HANGULATOT csinálni. Idejött egy garnitúra új játékos, bizonyítani akartak, nem sikerült egyből minden, erre: győztes meccs után füttykoncert, + 0 szurkolás(Sopron). A Kupa meccsre nem mennek ki, csak a fáradság eredményét látják, és nem gondolkoznak.
Valamit sürgősen tenni kell! A csapattal IS, és a szurkolókkal IS. Nem lehet egymásra várni!!

Na, mára ennyit.

HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!

Zolika

Előzmény: vincenzo (18)
vincenzo Creative Commons License 2000.12.11 0 0 18
Informátoraim szerint (akik viszonylag elég jól értesültek), már holnap(11.-én kedden) utilaput kötnek K.Zorán talpára!
Állítólag az új vezetőedző Gellért Sándor lesz, és B.Lapov lesz az új idegenlégiós Koprivica helyett!

Sajnos Parker Fehérváron fog kosarazni,de talán ha Zoki megy ,akkor Maljkovic is megy és a 3. idegenlégiós...Hú, de jó kis csapat lenne,:Sitku,Lapov,Adderly,Parker,Taki,és a padon Orosz,W.Karcsi,Trepák....

Hajrá OLAJ!

vincenzo Creative Commons License 2000.12.11 0 0 17
A Zoki-éra végnapjai!

Ezt is megértük:109 pontot szórtak annak a csapatnak amelyik az elmúlt évben a legjobban védekező volt!Katasztrófális a védekezésünk nincs mit rajta szépíteni !
A "zuhanyhiradó" szerint Zoránnak(és Koprivicának) Szolnokon eltöltött napjai meg vannak számlálva: az elkövetkezendő 2 mérkőzésen
ha jelentős javulás nem történik akkor.... Csak nehogy késő legyen változtatni!
S remélem ha a fent nevezett emberek buknak , velük tart Maljkovics is , mert amit az elmúlt néhány mérkőzésen(hónapban) erkölcsileg , sportemberileg művel a pályán az felháborító(kipofázik és mutogat az edzőnek,veszekszik a játékostársaival és néhány alapnormát nem tart be)!

Hajrá OLAJ!

Norbi_ Creative Commons License 2000.12.09 0 0 16
Zolika!
Mi nagyon gyengén játszottunk az elején! Rég láttam a csapatot ilyen gyengén kezdeni! A végére mutattuk meg hogy mégis ki az a Falco! Dzunics 44 pontot szort azér ez nem semmi!:))
HAJRÁ FALCO!!
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.09 0 0 15
Kikaptunk...:-((((((

Falco - OLAJ 109-94

Az utolsó percben mentek el így. Az egész meccsen felváltva vezettek a csapatok 1-2 ponttal, a végén ők bírták idegileg jobban...
Kálmán a 3. negyed elején kipontozódott, onnantól Dzunics, meg az a horvát center szórt. Nálunk mindenki önző volt... A centereink nagyon lassúak voltak, alig szedtek lepattanót(pedig magassági fölényben voltunk...) Sitku, Adderly, Taki jó volt. Ádám Béla viszonylag jól tartotta(inkább csak fékezte) Dzunicsot , amíg a 3. negyedben ki nem pontozódott(közvetlen Kálmán után). Walke Karcsi is hasznos volt, nagyon jókor dobott kosarakat, de játszott már jobban is... Maljkovics is hasonló, de szerintem ő most szürkébb volt. Orosz meg Koprovica nagyon keveset nyújtott szerintem...

Hát így egyszerre ennyi.

Azért is:
H A J R Á O L A J ! ! !

Zolika

alex_s Creative Commons License 2000.12.05 0 0 14
Parker tényleg volt Szolnokon! Sőt! A hétvégi meccsen is kinn volt!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem Boriszt el kellene küldeni a picsába! Nem csak azért mert önző mint az állat, hanem mert állandóan reklamál a bíróknál, pofázik a csapattársainak ha nem kap labdát és még Zoránnak is visszaugat! Szerválni kellene inkább egy értelmesebb irányítót helyette! Nem baj ha nem olyan ponterős! De fogja össze a csapatot és szolgálja ki a többieket! Azt hiszem különben is ez lenne az irányító feladata! Nincs szükség ennyi sztárra egy csapatban! Úgyhogy a Borisz felesleges! Egy olyan srác kéne ide, mint a Honvédos Zsarkovics! Az egy igazi irányító! Amég ő ki nem pukkadt, addig a Honvéd partyban volt az OLAJjal a hétvégén!
Na! Mára ennyit!

HAJRÁ OLAJ! Remélem holnap nyerünk a kupában!

Előzmény: Zolika_d (13)
Zolika_d Creative Commons License 2000.11.23 0 0 13
vincenzo!

Jó, elhiszem, hogy Parkert látták, de nem hiszem, hogy ekora luxust megengedhetünk, hogy egy légióst nem írhatunk be a meccsekre. Úgy még érthető lenne, ha Koprovicát el akarták volna küldeni, de most hosszabbították meg a szerződését. Adderly és Borisz meg csak "befér".
Lehet, hogy valamit itthagyott Darryl, nem? :-))

Mészáros nekem se tetszik, már az elején sem volt szimpatikus. Az, hogy Mészáros Z. kezdett sajnos nem olyan meglepő, ezért is el kéne húznia a faternak. Pankáron én is meglepődtem.

Én azért még bízom az EB-ben.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.11.23 0 0 12
Az informátoraim vannak olyan Olaj-fanok , hogy két év itt eltöltött esztendő után megismerjék Darryl-t,sőt azt is mondták ,hogy hajat növesztett!Egyébént 1 mérkőzésre csak max. 3 idegenlégióst lehet nevezni,tehát ebből a szempontból nem hiszem , hogy az OLAJ és Parker között megint tárgyalások kezdődnének új szerződést illetőleg!(De, pl. Zalaegerszegen volt már olyan , hogy több volt az idegenlégiós mint amennyi játszhat 1 mérkőzésen, s a taktika határozta(illetve Farkas Sanyi) meg , hogy ki játszon!)

Más
Siralmas volt látni a tegnapi válogatott mérkőzést!A'szem Mészárosnak le kellene vonni a következtetést és el kellene mennie a büd....
Érthetetlen volt a kezdő ötös(Czigler,Sitku,Kálmán,PANKÁR?,MÉSZÁROS Z?);
érthetetlen volt, hogy miért nem mentünk ki védekezni , amikor már kb.5-6 3pontos jó kisérletük volt a letteknek,
a figurákat(ha egyáltalán van ilyen a válogatottnál) töredékében tudtuk megvalósítani!
Szal, ezért kár ennyire időre összetartani a játékosokat úgy hogy bajnoki szünet van!
Azt hittük(tem) , hogy a "svájcijáték" vagy az "angolforma" csak véletlen kisikliás!Hát nem!
Félek , hogy zakózunk 1-t Horvátországban és nagyon meleg lesz a szlovák meccs is!
Egyre messzebbre tünik az EB-döntő...!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Zolika_d (11)
Zolika_d Creative Commons License 2000.11.22 0 0 11
Hát nem tudom.
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy az informátoraid kissé illuminált állapotban voltak/sötét volt, ezért Adderlyt összekeverték Darryllel:-)))

Mit keresene Parker Szolnokon? Ha jól tudom, nem lehet több idegenlégiósunk, de javítsatok ki, ha nem így van.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.11.22 0 0 10
Információim szerint Parker az elmúlt hétvégét Szolnokon töltötte!Csak nem akarnak tőle valamit??
(Takival látták együtt pár szórakozó helyen!)

Hajrá OLAJ!

Jay-X Creative Commons License 2000.11.17 0 0 9
Szevasztok piros-fekete testvérek!

Éljen a Szolnok-Körmend tengely! :)))

Zolika_d Creative Commons License 2000.11.16 0 0 8
A csoport másik meccsén:

Trieste - Reggio di Calabria 70:81

700(!!) néző

Az Olaj meccsén 300-an voltak(többen nem is fértek volna be). Szerintem ezek be fognak szarni a 3000 őrjöngő szolnokitól!!
Ezt mindenképpen ki kell használni!

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.11.16 0 0 7
Lausanne-Olaj 97-87

Ismét "nagyot" védekeztünk!
Zoki azt nyilatkozta, hogy a szerény képességű ellenfélnél már csak mi voltunk szerényebbek(szabatos átfogalmazásban).Koprcivicának sikerült BEK-győztes létére homályokat dobni, a híradások szerint nagyon gyengén játszott!Persze Adderlyn és Maljkovicson kívűl mindenki mélyen tudása alatt játszott!A'szem jól jön most a szünet!

Hajrá OLAJ!

Zolika_d Creative Commons License 2000.11.15 0 0 6
Friss infok vannak a nemzetközi kupákról itt.
Megtalálható természetesen külön az Olaj is, a játékosok adataival:

http://www.fiba.com/fs_main.asp

HAJRÁ OLAJ!!!!

Zolika

ui: Ha vki megtudja a meccs eredményét dobja már fel!

vincenzo Creative Commons License 2000.11.14 0 0 5
rostás!
Lehet ,hogy erős megfogalmazás volt a "felpumpált" jelző, de ez alatt én azt értettem , hogy "hirtelen" a nagy semmiből kerültetek a csúcsra és maradtatok ott!Ha fehérvári csapatról van szó(kosárlabdában) , akkor az számomra a Videoton ,u.i. hiába nem értek el jelentős sikert a bajnokságban, mégis többszázan(ezren) szorítottak nekik akár az esetleges kiesés ellen való küzdelem során;amikor meg a nagyokat megtudták szorítani, (pontosabban esélye volt erre lásd, Csepel,ZTE stb.) akkor pedig mindíg teltház volt.Kíváncsi vagyok, ha az Alba pl. a 8. helyért játszana, akkor mekkora nézősereg lenne rá kíváncs Fehérváron ?
Te is említetted a Pécs csapatát ahol az óriási tőkeinjekció hatására sem tudtak maradandót nyújtani, és ma volt-nincs csapat lett belőle!
Azért az látszik , hogy az Alba vezetők megpróbálnak ez ellen tenni(mármint hogy a csapat léte veszélybe forogjon), s lehet hogy azért volt olyen nagy jövés-menés az Albánál nyáron(s nem minőségi cserére ,ezt aszem Te is bevallhatod).

Abban teljesen igazad van , hogy a mai nem fehérvári kosárközönség arra vár , hogy mikor "csaphat le" az Albára , mert az elmúlt 3 év legsikeresebb csapatáról van szó! Természetesen ez egyfajta (egészséges?)irígység!
Ez volt tapasztalható a budapesti sólymos-danonos-honvédos csapat esetében is, ahol ráadásul mert egy fővárosi csapatról volt szó , ez hatványozódott. Majd elfogyott? a pénz jött a csőd , de azért ott még van A csoportos csapat ! Mellesleg ha elnézem nézőszám tekintetében a mostani Honvéd meccseket...hova tűntek az "őshonvédos" szurkolók?

Most erről ,ennyit!

Hajrá OLAJ !

Előzmény: Törölt nick (4)
vincenzo Creative Commons License 2000.11.13 0 0 3
Ma leadta a városi tv a D.Vadkakasok-OLAJ meccset!
Sz'al örüljünk a győzelemnek!Ennek a Koprivica "gyereknek" sokat kell még a tiszaligeti gáton futkározni(u.i. elég lassú)!De remélem lesz ez jobb is!Benő bíztató formában játszott(sajnos keveset),Sitku Ernő pedig "félszemmel" már a Koracs-kupa és a válogatott mérkőzésekre koncentrált!Apropó válogatott,tudja valaki hogy mikor,kivel és legfőképp hol rendezik a meccseket?

Hajrá OLAJ!

Zolika_d Creative Commons License 2000.11.13 0 0 2
Nem kell ide belevauvau...:-)))
Nem voltam. Itt ülök Csabán:-)))vagy inkább:-((((
Maradt valaki a SZUD-ból vagy generációváltás lesz, ha lecsukják őket?

Zolika

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Té (0)
vincenzo Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1
Té!
Remélem hamarosan bebizonyítjuk,hogy nem NULLA OLAJOS jár a DK-ba!

Zolika!
Na végre, van OLAJ topic!
Szerdán Svájcban nyerni kell!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Té (0)
Creative Commons License 2000.11.13 0 0 0
Tényleg elég szanaszét vagytok! Mind a nulla olajos szét van szórva:-)
Volt valami balhé tegnap? Egyáltalán itt voltál Te áruló:-)
Előzmény: Zolika_d (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!