Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vectra12 Creative Commons License 2010.05.26 0 0 27
szia, megvan még a futó?

Kösz
Előzmény: Gyurma60 (23)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.01 0 0 26
Sziasztok!

Keresek gömb vonóhorgot és rácsatolható vonófejet de a megszokott méret kb. felében, értsd: biciklire és utánfutójára lenne szerelve. :)
Ha netalántán lenne valakinek eladó siemenstaurus@gmail.com címemen elér!
Köszönöm!
Szép estét!
bab1 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 25
greenzoo Creative Commons License 2009.11.02 0 0 24
Helo!
LISZ 300-as, forgalomból kivont utánfutót szeretnék levizsgáztatni. Papírja, rendszáma nincs. Tudja valaki, mi ebben az esetben a járható út?
Köszönöm.
Gyurma60 Creative Commons License 2009.09.14 0 1 23

Sziasztok..

Lehet,hogy nem itt kellene meghírdetnem...de ki tudja....

Eladnám a 15-hónapja vett utánfutómat....125x250-es rakfelölettel..horganyzott...mankó kerékkel..és zárható vonófejel...240e.Ft-volt mindennel együtt....garázsban tartott../komolyan..szüleimnél/...idén 3x-ha használtam...170e.Ft-ért...!!! AKCIÓSAN.. :-)

UtiFuti
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.31 0 0 22
Látom más is tett be ilyet, ezért talán nem off: én ezt árulom:
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/potkocsi/hirdetes-15949386/
Beer-ci Creative Commons License 2009.05.19 0 0 21
Ez magáért beszél:www.utanfutogyartas.hu
rideres Creative Commons License 2008.06.11 0 0 20
Ez UTÁNFUTÓ (?!) és E L A D Ó !
EN-EL Creative Commons License 2008.02.24 0 0 19

Hello mindenkinek!

Újra ide fanyalodtam. Keresek forgalomból kivont-kitiltott-hagyaték-rendezetlen papíros, de még forgalomban, használható állapotban lévő lady-t, származási papírral. Lehetőleg pírosat, Budapest vagy vonzás köréből, reális áron.

Üdv: EN-EL

okinayab Creative Commons License 2008.01.25 0 0 18
Utánfutó alkatrészeket is forgalmazunk,javitást vizsgáztatást is vállalunk.Ja,és nem lerugott lámpás,leamortizált futókat kölcsönzünk...
Cím az 5-ös hsz-ban.
-Scofield- Creative Commons License 2007.11.03 0 0 17
Nemrég találtam egy oldalt, ahol nagyon sok jó utánfutó alkatrészt láttam. Szerintem neked is hasznos lehet. Lady tengelyt például így konkrétan találtam rajta. Nézd meg!
Én egy orrkereket rendeltem onnan és már másnap meg is kaptam, de ez attól függ, hogy van-e nekik raktáron.
www.smid.hu
-Scofield- Creative Commons License 2007.11.03 0 0 16
Nemrég találtam egy oldalt, ahol nagyon sok jó utánfutó alkatrészt láttam. Szerintem neked is hasznos lehet. Lady tengelyt például így konkrétan találtam rajta. Nézd meg!
Én egy orrkereket rendeltem onnan és már másnap meg is kaptam, de ez attól függ, hogy van-e nekik raktáron.
www.smid.hu

Előzmény: .tisza (11)
puntik Creative Commons License 2007.10.15 0 0 15
SZIA--nezd meg a   www.agados.sk --Kattincs a PRIVESY-szora ez jelenti a utanfutot.Azt van mindenre,csonak,motor,kerekpar vagy barmi szallitasara kulon gyartva egyes tipusok.Meg  www.pongratz.sk ,szinten egy utanfutos oldal,minden tipussal.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
EN-EL Creative Commons License 2007.10.13 0 0 14

Köszönöm,nagy segítség volt.

Üdvözlettel:EN-EL

Előzmény: alpár (13)
alpár Creative Commons License 2007.10.13 0 0 13

Szia!

Nekem sikerült megtalálni.

Az U.I. teljesen igaz!!!

http://www.siposutanfuto.hu/kontakt.htm

Előzmény: EN-EL (12)
EN-EL Creative Commons License 2007.10.12 0 0 12

Hello!

Lady ügyben:Jó felvetés-a különleges tudakozó nem tudott segíteni,

a jogutód honlapján a megadott telefonszám nem elérhető.

Én is keresek kerékagyakat hozzá,ha tudtok valamit,légyszi

tegyétek közzé.

U.I.:vegyes érzelmeket tud egy utánfutó produkálni:

-többet használja más mint a tulaj,

-tuti,hogy akkor kell másnak is mint nekem,volt már,hogy kölcsönkértem,

hogy az enyimét kölcsönadhassam

-senki nem akarja tudni a terhelhetőségét,csak 1 szekrényt akar vinni,

másnap mikor visszahozza még csak a sittet sem söpri le,

pár nap múlva hallja az ember,hogy fuvart vállalt vele,vajon hová tette

le a törmeléket:vajon fölírták a rendszámomat?

-ha nem adom oda:sértődés van stb.,stb.....   

.tisza Creative Commons License 2007.10.02 0 0 11

Én is Lady utánfutó alkatrészeket keresek.

Van ennek szaküzlete?

alpár Creative Commons License 2007.10.01 0 0 10

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a szentendrei Kocsigyár, ahol a Lady utánfutókat gyártották létezik-e még valahol? Diamet Kft. volt talán.

RodrigeZZ Creative Commons License 2007.09.10 0 0 9
Eladó a képen látható utánfutó a macska és a hűtőláda nélkül 50000 Ft-ért.
3 éve nem használtam.
Mail publikus

R1
Pogesz Creative Commons License 2007.08.31 0 0 8

Üdv.!

Azt szeretném megtudni, hogy ha egy olyan utánfutót veszek, aminek az össztömege nagyobb, mint amit én az autómmal húzhatnék, akkor vizsgáztatáskor van-e lehetőség rá, hogy kissebb ösztömegre legyen levizsgáztatva az utánfutó?

Újonnan venném.

www.izé.hu Creative Commons License 2007.08.07 0 0 7

Helló!

Hogyan lehetne megoldani, hogy ne kelljen műszakiztatni egy utánfutót és horror összegeket fizteni rá (súlyadó, kötelező, ...) ? Egy évben 2x lenne rá szükség, egy kisebb vitorlás szállítására a Balatonra és vissza. Szóval az év 363 napján nincs használja a tréler. Nincs rá olyan megoldás, hogy útvonalengedély, vagy hasonló, szóval, hogy fizetek egy bizonyos összeget és aznap használhatom?

Üdv.: Tamás

RR_ZOZY Creative Commons License 2007.03.13 0 0 6

Hát ez így reklámnak nem rossz, de ha annyiszor kölcsönöztem volna (főleg vasazó cigányok által lerúgott lámpásat) amennyiszer szükség volt rá, akkor már régen rossz lenne....

Előzmény: okinayab (5)
okinayab Creative Commons License 2006.04.27 0 0 5
Mi ebből a tanulság? Utánfutót nem venni kell,hanem kölcsönözni.Olyat amire éppen szükség van,méretileg,teherbírásilag,fazonilag.
Glokar utánfutó kölcsönző Bp.Ujszász u.29-31. 403 32 13
Előzmény: sztgyi (4)
sztgyi Creative Commons License 2006.02.02 0 0 4

Szia Vezso!

Bár úgy néz ki, hogy ez a topik leüllt, de érdekelne, vettél-e utánfutót?

Amikor én építkeztem, meghallottam véletlenül a rádióban, hogy attól a naptól magánszemély is vásárolhat teherautót. Ráharaptam. Alig több, mint egy hét után vettem egy egytonnás Barkas platós teherautót - kereskedőtől, használtan.  

Nagyon megszerettem, rengeteget segített. Volt vele sok bajom is, de ezt el is felejtettem, nem is ez jut eszembe ma a Barkasról.

Aztán el kellett adnom, mert már nem tudtam kihasználni, és egyre nőttek a terhek, (adó, biztosítás, évenkénti vizsgáztatás, meg egyéb bosszantások).

Nem tudtam elképzelni az életet teherautó nélkül, ezért vettem egy utánfutót egy barkácsáruház akciójában újonnan. Letérdeltem, amikor a kedvezmény többszörösét fizettem ki vizsgáztatásra, üzembehelyezési procedúrára. A mai napig nem értem, minek kellett ennyi mindent fizetni. (Többek között vagyonszerzési illetékre ! ?)

Az utánfutót néhányszor használtam saját célra, annál többet kérik kölcsön. Ezért már a nejemmel is volt nézeteltérésem!

Ebben az évben kell majd vizsgáztatnom, és már előre ideges vagyok tőle. Az első vizsga annyiba került, mintha egy személyautót vizsgáztattam volna.

Remélem nem kell majd katalizátort is felszerelnem.

Előzmény: Vezso (3)
Vezso Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3

Köszönöm szépen a gyors és korrekt segítséget!

Vezso

Előzmény: Riff-Raff (2)
Riff-Raff Creative Commons License 2005.10.12 0 0 2

Na gyorsan megnéztem pár dolgot.

A vagyonszerzési illeték (vagyis az átíratás díja) 7500 Ft. A gépjárműadó (súlyadó) alapja, hogy az önsúlyhoz hozzá kell adni a teherbírás felét, és az eredmény minden megkezdett 100 kg-ja után 1200 Ft évente. (Bár vicces a dolog, mert a pótkocsi nem gépjármű, mégis szednek érte gépjárműadót.)

A kötelezőt meg megnézheted a netrisken, vagy ahol akarod.

Előzmény: Riff-Raff (1)
Riff-Raff Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1

Az autó szerződésmintája jó hozzá.

Az biztos, hogy az átíratás nincs ingyen, kötelező biztosítása is van, de adatokat nem tudok mondani. Valamennyi súlyadója is biztos van, de az is meg a biztosítás is elég elenyésző összegek egy kocsiéhoz képest.

Előzmény: Vezso (-)
IanStuart Creative Commons License 2005.10.12 0 0 0
utánfut0
Előzmény: Vezso (-)
Vezso Creative Commons License 2005.10.12 0 0 topiknyitó
Utánfutót szeretnék venni, az érdekelne, hogy hol tudok ehhez szerződésmintát találni, amivel autót veszek az a szerződés jó?
Minek számít, jogi, adózási, stb. szempontból az utánfutó. Milyen adók, illetékek terhelik?
Előre is kösz!
Vezso

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!