Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Szombat hajnalban volt a 6É futás, aminek a végén kicsit meghúztam a tempót- na, ezt nem kellett volna. A hideg levegőtől jól megfáztam, torkom full begyulladt. Hétvégén még lappangott a nyavalya, így volt egy spinning, vasárnap pedig a szigeten tekertem a biciklin(!!) 5 kört, hú de élveztem... majd egy kis futás. Az már nem esett jól. Ma pedig itthon maradtam gyógyulgatni. Remélem hamar elmúlik. :(( Hát, ilyen is van....
Mi a Szlovák-paradicsomban fent a hegyen találtunk egy telót, még tavaly márciusban, éppen csak kikandikált a hóból. Egy magyar leányzóé volt, a legutóbbi számot hívtuk és így tudot visszahívni a gazdi, neki fel sem tünt addig. Pár órával előttünk voltak ott. Levittük nekik Podlesokra a parkolóba, de nem volt igazán nagy az öröm. A leányzó csak annyit, mondott, hogy csak a számokat sajnálta volna, a telcsit nem annyira...
Nati Horivirággal tekert a hármashatáron vasárnap, én a nyomukban vonaglottam. Nati elvesztette a telefonját. Kutyásbácsi megtalálta. Felhívta Horivirágot, így végül visszakerült a mobilkommunikációs kézibeszélő a jogos tulajdonosához.
Szia, mindkét nap gyalogtúráztunk,Nagykovácsi,Nagyszénás és környékén :) A Nati tekert vasárnap,de én inkább a csajokat vittem el egy erőltetett menetre aminek már edzésértéke is volt :) És Te merre?
Vasárnap együtt demonstrál a Greenpeace,a Critical Mass, a Levegő Munkacsoport, a Magyar Kerékpárosklub, a Zöfi, és a VBB a budapesti légszennyezettség csökkentéséért, és az EU-s egészségügyi határértékek rendszeres, és következmények nélküli átlépése ellen.
A Critical Mass szervezőinek felhívása:
Ha zavar a szmog, gyere te is, rossz időben is megyünk. A Greenpeace gyalogos tüntetői a Városház téren gyülekeznek, mi pedig 14 órakor indulunk a Városligeti Műjégpályától, a Dózsa György út, Váci út, Nyugati tér, Bajcsy, Városház tér útvonalon. Itt egyesülve a gyalogosokkal, többször megkerüljük a Főpolgármesteri Hivatal tömbjét, és képeslapokat írunk a városvezetőknek (tollat hozzatok).
Terjesszétek mindenhol, mert 500 fő alatt egy tömegdemonstráció inkább csak vicces. Most mindenki jöhet. Akinek nincs bringája, az 15 órára jöjjön a Városház térre. A szervezők külön szeretettel várnak gyerekeket, babakocsis kismamákat, mivel őket fokozottan sújtja az alacsonyan töményebb mindennapos szmog.
Matricákat, képeslapokat, szóróanyagokat már most találtok a Pajtás bringaboltban (VIII. Mária u. 54.), de a CM honlapon a hír alatt találsz otthon kinyomtatható anyagokat is.
A lebonyolításhoz szükségünk van 15 szervezőre, akik az elnok kukac kerekparosklub pont org címen jelentkezhetnek. Előny ha van valamelyik CM-ről szervezői pólód.