Keresés

Részletes keresés

HangyaDani Creative Commons License 2006.07.05 0 0 521

Ne haragudj,de szerintem is ronda. :-)

Persze amire én azt mondom hogy gyönyörű...

Csak pár példa:

Kis Lioheterodon

Vörös királysikló

fiatal tojásevők

De persze nem csak kígyóim vannak...

pici iszapteknős

egyiptomi tüskésfarkú gyík(mondjuk ő már olyan ronda hogy szép...)

És még sokan mások... :-)

Előzmény: *Orsa* (520)
*Orsa* Creative Commons License 2006.07.05 0 0 520
szia!
Oh! Nagyon tündéri a kiscica!!!! És a Te Úrad is! olyan fenséges! Látszik hogy felsőbbrendű fajhoz való :)
Sajnos nekem sem engedik meg, hogy befogadjam. Még kutyát tarthatok a patik mellett, de hát hihetetlen, mert bullterriert szeretnék. Az ellen meg tiltakozik a párom, hogy milyen ronda. Szóval no comment :)

Szóval őt szeretném :))))))
Előzmény: Curapid (519)
Curapid Creative Commons License 2006.07.04 0 0 519
Aranyos macska,én befogadnám,csak az én macskám nem tűr meg kismacskát,meg szüleim se engednék :-/
ÉnmacskámMacskám az ÚR
Dömi* Creative Commons License 2006.07.04 0 0 518
Előzmény: Dömi* (517)
Dömi* Creative Commons License 2006.07.03 0 0 517
Nem kell valakinek egy aranyos szürke kiscica? Idecsapódott Daniékhoz, de itt van egy csomó patkány meg minden... mindjárt mutatok képet is...
Farore Creative Commons License 2006.07.03 0 0 516

Nekem is volt 2 gőtém... előszöris nem voltak hajlandóak enni... adtam én nekik csipesszel tubifexet meg szúnyoglárvát meg bolharákot meg minden bizbazt....

Meg minden nap az akvárium faláról szedtem le őket.... a kövön picit szárítkoztak aztán elkezdtek felmászni, amikor már jó ragadós volt a bőrük... aztán a végén mindig odaszáradtak a sarokba..... Azán el kellett mennem kórházba...... egyik nap mikr jöttek be anyám közölte, hogy az egyiket megtalálta megszáradva a szoba közepén, a másik meg eltűnt... aztán szobafelújításnál m,egtaláltuk egy szekrény mögött szépen kiszáradva....

Hülye állatok, soha többet nem lesz nekem..

Előzmény: Steffike (512)
Crazyworld Creative Commons License 2006.07.02 0 0 515

Nekem is megpróbált kiszökni, de fülöncsíptem félúton. :P

Jó magas az akvárium, így elfáradt, és megállt pihenni. Szerencsére. :)

Előzmény: Steffike (514)
Steffike Creative Commons License 2006.07.02 0 0 514
Hát, nálam így történt... :o(
Előzmény: Crazyworld (513)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.30 0 0 513
Ilyen gyorsan kiszáradnak? :O
Előzmény: Steffike (512)
Steffike Creative Commons License 2006.06.30 0 0 512

Grat hozzá! Nekem is volt. 2 is. Nálam is kb így voltak tartva (mármint a szárazföld egy kő volt).  És nem lámpáztam egyiket sem. Az egyik egy almacsigával élt együtt. Az elős gőtém valahogy csinált magának egy kis rést, és kimászott az akváriumból. Valószínűleg megette a kutyusom. A másik gőte kb 1évig tartózkodott nálam, amikor szintén úgy döntött, hogy öngyilkos lesz, és egy reggel találtam meg az akvárium mellett, kiszáradva :o(

Előzmény: Crazyworld (506)
HangyaDani Creative Commons License 2006.06.29 0 0 511

Passz.Amíg nem eszi meg,jól. :) (A törpe karmosbéka elég mérgező...)

(Rakj be neki a vízbe növényt,legalább átokhínárt,hogy el tudjon bújni,hogy kevésbé stresszeljen.)

Előzmény: Crazyworld (510)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.29 0 0 510
Hogy jönne ki a gőte egy karmos békával? :S A kis pici karmossal, amiket árulnak. :)
HangyaDani Creative Commons License 2006.06.29 0 0 509
Inkább fénycső,az viszont lehet UV-s. :P
Előzmény: Crazyworld (508)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.29 0 0 508
Mennyire szabad (kell) napoztatni, vagy lámpázni?? Ahonnan vettem, ott egy sziklán ücsörgött a lámpa alatt....Most is fölé tettem egyet, de sztem hamar ki fog száradni így, nem? :S
Előzmény: HangyaDani (507)
HangyaDani Creative Commons License 2006.06.29 0 0 507

5 centisen biztosan. :)

Majd ha megnő,át kéne szoknia arra,hogy kicsit többet van kint. :)

Előzmény: Crazyworld (506)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.29 0 0 506

Most csak egy sziklája van. Azt olvastam, hogy így is szabad tartani...De akkor majd kap szép félszárazat is! :) Valamikor...

És hát íme őfelsége, aki mindössze még csak 5 cm. :)))

Előzmény: HangyaDani (505)
HangyaDani Creative Commons License 2006.06.29 0 0 505

Grat hozzá!

Biztos sokmindent megtaláltál már,úgyhogy csak annyit,amit az eladók ált nem vagy rosszul tudnak:gőte,és mint olyan,félszárazföldi.A száraz rész se legyen száraz,nkább nedves föld (vagy föld és tőzeg keveréke),arra avar vagy méginkább moha.

Jó szórakozást,meg sok örömet hozzá! :)

Előzmény: Crazyworld (504)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.29 0 0 504

Sziasztok!

BŐVÜLT A CSALÁDUNK! :P Nem bírtam ma ellenálni egy csodaszép tűzhasú gőtének! :)

Nagyjából kikérdeztem az eladót, és most olvasgattam is egy picit róla, de biztosan merülnek majd még fel kérdések. Van köztetek olyan, aki ért hozzájuk, és tudna nekem majd segíteni? :)

Jah, és neve is van már...:P

Götepete Dezső Szonja (Götepete: anyám ötlete, Dezső: Dorinesz ötlete, és Szonja, mert nem tudom, hogy végülis fiú-e vagy lány:P Ha majd kiderül, akkor "levedli" azt a nevet, ami nem kell. :)))) Addig csak Götepete D. Sz. :))

Képek hamarosan! :)

Dömi* Creative Commons License 2006.06.29 0 0 503

Hát, pedig ez tuti vmi tenyésztett díszgalamb, ilyen nem él Mo-n szabadon...

valahonnan kiszabadult :)

Előzmény: yasha (502)
yasha Creative Commons License 2006.06.28 0 0 502

De, elrepult reggel, ellenben masnap reggel benezett, hogy mizujs, majd ismet el... Mostmar hagytam kint olyan magokat az erkenyen, amit a kolykeim nem esznek meg (a valogatos mindenuket!).

Egyik nap el is fogyott, a tegnap ejjel kitett megmaradt. Hat azert meg sztem jar erre a tubu. Hacsak vki be nem fogja. En nem voltam eleg hatarozott megfogni. Pedig majdnem... csak en is megijedtem amikor elkezdett a kezemben csapkodni, es elengedtem. Meg hat ugye mit kezdtem volna vele... Maradjon inkabb szabadon.

Előzmény: Dömi* (500)
zzombie Creative Commons License 2006.06.28 0 0 501

Rájöttem, hogy lehet megoldani az éjszakai hőség gondját!

Tegnap képtelen voltam elaludni a melegtől, úgyhogy kivettem egy palack fagyott ásványvizet a mélyhűtőből, becsavartam egy pólóba és azt ölelgetem egész éjszaka, próbáltam a fő ütőerek környékére tenni. Tíz perc alatt annyira lehűltem, hogy azonnal elaludtam. Olcsóbb, mint a légkondi, és működik! :)

Dömi* Creative Commons License 2006.06.27 0 0 500
Olyan furán tartja a szárnyát... nem lehet h el van törve, és azért nem repül? :S
Előzmény: yasha (496)
Curapid Creative Commons License 2006.06.25 0 0 499
Nekünk is van az utcánkban egy szelíd galamb(nem tom itt van-e még),szegény olyan kis suta,macskám mindig megkergeti:-/
yasha Creative Commons License 2006.06.25 0 0 498
Raktam le neki magokat. A pateszok kajajabol. De vagy nem mer lerepulni a kore, vagy nem latja, vagy nemtom...
Előzmény: Crazyworld (497)
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.25 0 0 497
Lehet, hogy todnék rá valakit, ha befogod! :) De inkább hagyd szabadon, ha nem akar éhen halni. :S
yasha Creative Commons License 2006.06.25 0 0 496

Kell vkinek egy feher hazigalamb? Iderepult az erkelyre (4. emelet) es itt dekkol. Latszik hogy hazi. Siman kozelenged magahoz. Nagyon gyamoltalan.

Steffike Creative Commons License 2006.06.22 0 0 495
Csak tudjátok az a szörnyű, hogy ez  nálunk nem úgy működik, mint a "nagyoknál",h tényleg lecsukják az embert állatkínzásért... Fizet majd x összeget, és el van rendezve. :'o(
Előzmény: Crazyworld (492)
Steffike Creative Commons License 2006.06.22 0 0 494
Jah :oS... A lényeg az,h Bush túlélje... Az hogy Mari néni rosszul lesz és meghal, mert nem ér oda a mentő, az kit érdekel... Hiszen ő csak egy ember... Szerintem ez már nagyon duuurvaaa, kicsit túlzás! De ez volt Bécsben is
Előzmény: zzombie (493)
zzombie Creative Commons License 2006.06.22 0 0 493
Kicsit utánaolvasgattam, hogy milyen intézkedéseket tesznek Bush biztonságáért... ajvé. Az a legdurvább, hogy a lezárt útszakaszokon még a mentők, tűzoltók se haladhatnak. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha a kiskörúton valaki rosszul lesz vagy kigyullad egy lakás, akkor hagyják bennégni az embereket, vagy mi?
Crazyworld Creative Commons License 2006.06.22 0 0 492

Boccs, elrontottam a linket. :)

Szal mégegyszer:

rtlklub.hu -> fejlécen TV online -> RTL videók -> Riportok -> Fókusz -> 2006.06.20 -> Meggyötört állatok

Előzmény: Crazyworld (491)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!