Fabregasvformájáről napok óta komment hadak vannak, pedig tényleg lehet csak arról van, hogy az ő igénybevétele is véges, 3-as védőként és extra támadóként ennyi meccset, világversenyt tolt le...
Éppen ez az, hogy ez még csak a szezonkezdet. Eddig szép, de nem most kell csúcsformában lenni,
hanem majd tavasszal.
Tavaly ilyenkor a Magdeburg is kikapott 12 góllal Barcelonában, előtte ugye mi vertünk őket otthon, aztán a 2 vereség ellenére csak elvergődtek Kölnbe, amit mi a tv-ben néztünk.
Szóval lehet örülni, végre van edző, van stratégia, de nagyon messze még a vége...
Na mi van kedves fórumozók? Semmi letargia, semmi botrány, semmi dráma??? Mikor volt ilyen szezonkezdet utoljára? :DD
Nyilván helyén kell értékelni a tegnapi sikert és lesznek bökkenők, de nagyon bizakodók lehetünk mert van karmester, aki irányítja a zenekart és eddig szépen muzsikálnak. Érdekes volt figyelni Xavit a lelátóról: megbúbolta Szergejt az első gólja után, magas hőfokon égett a meccsen és amikor +15 volt akkor is űzte a csapatot hogy nincs megállás.
Régen láttam ennyire fókuszált és ellentmondást nem tűrő hozzáállást a csapattól. Hatalmas élmény volt, köszönet érte.
A mocsok vikingek bemutatják, hogy milyen a ravasz, de aljas játékvezetés! Stiube labdatartása, a sok semmire adott hetes a Veszprém ellen, a kiállítások igazolják ezt!
Most nézem a két ex-veszprémi edző csapatait, és meg kell mondjam, hogy két csalódás is ért, 1 pozitív, a Bukarestiek jól összeálltak, hogy ez még Pascual hagyatéka v DD keze nyoma már nem tudni, de nem lesz könnyű ellenük, a negatív meg a Plockiak 2, gondolom nem bekalkulált veresége!
Palasics,Ilic,Lukács P nem jelentene erősítést bárki bármit mond. Sőt,nem leszek népszerű,de nálam Cassado is jobb irànyító mint Fazekas,ettől fuggetenül Gergő messze bl szint. A magyar féfimkézilabda ott tart,hogy a Mikler ,Bodó, Bánhidi 3as mellé adott még egy Fazekast (talan Imre Bence)… ez lófax.
Szuper lenne Ilics,Palasics de akkor nem tartunk szintet,sőt… sajnos:(
Én szerintem amúgy a szponzorációs szerződések némelyikében benne van,h magyarokat is kell igazolnunk,de jelenleg nincs olyan aki bl f4 szint,pont.
Sagosen-t már sokszor, sok mindenkivel hírbe hozták... Nagy név és jó játékos, de nem biztos, hogy akkora erősítés lenne már. Gondolok a személyiségére, sérülékenységére és a magas bérigényére.
Szegednek lesz még egy nagy bejelentése.úgy hírlik Sagosen.meggondolta magát és mégis távozna Kolstadtból és jelezte szándékát,hogy szívesen igazolna a szalámisokhoz!azert az ütős lenne..úgy néz ki nem szarral gurigáznak odaát!remélem a Veszprém észnél lesz és lesz”válaszcsapása”a szegedi projektre!és az alatt azt értem hogy nem Ilicbe és Palasicba gondolkoznak!szép szép ha magyarosítani szeretnénk de sajnos velük nem leszünk előrébb!halani hogy esetleg Hald lehet a megoldás Ludó pótlására.hát remélem ezt senki nem gondolja komolyan!
Ahogy én látom minden topcsapat igyekszik a jó beállósaira vigyázni.
Ég a ház, de Karaleket tartani tudta a Kielce, a Barca Fabregast akarja vissza, hiáha van ott Frade, így érdekes lenne, ha a Flensburg kiengedné Gollát a 26-os szerződéséből...
Igazad vagy egyébként, Ludo a világ egyik legjobbja,de ha menni akar menjen. Szerintem a klub mindent megtesz a maradásáért és elmegy/elment a falig. Én egyébként Gollat is hallottam
Nem így látom. Ha Fabregas menni akar, menjen nyugodtan. Nagyon jó és világklasszis játékos, de finoman szólva sem tett itt le annyit az asztalra, hogy pótolhatatlan legyen. Jöjjön olyan, aki szívesen játszik Veszprémbe és nem minden második helyzetét váltja gólra.
A wiki legtöbbször annyiban valós, hogy a klubok érdeklődését tükrözi egy-egy játékos irányában, aztán vagy lesz deal a végén vagy nem. Ezek szerint a klub érdeklődik új beálló iránt, ami nagy valószínűséggel egy bizonyos beálló esetleges távozása miatt lehet. Persze az is lehet, hogy valaki heccből beírta Hald nevét, bár pont Hald neve poénból kinek jutna eszébe? ;)