Első körben: teljesen emancipált nők vagyunk, és hidd el az osztrák huldák között is van olyan méretű játékos, amit bármelyikőtök megirigyelne:) (és ez a borostára is igaz) :)
izé, tudom, hogy nem illik edző véleményét 'kritizálni', pláne nem nyílt fórumon, szóval elnézést kérek előre is.. de
a lányokkal szemben szerintem kicsit unfair férfi falembereket állítani. én nem is vagyok annyira nagy darab a 95 kilómmal, de akadnak 110-130 kiló köztiek is, gondolom bármilyen kemény női csapatnál ez nagyságrenddel nagyobb. valahogy nekem egyszerűen nem ment, hogy egy kb feleakkora lánynak (aki velem szemben volt, nem volt olyan óriási) izomból nekiromboljak..
tényleg bocsi hogy ezt írom, a gyakorlás okés volt, de az 'élesben' támadás olyan furi számomra női nem ellen.. úriember vagyok, na, nem merek lányokat bántani :)
ez a reklám helye!!! nézzétek meg írjátok alá ha gondoljátok!
De a lényeg:
Jó volt a fallal eggyüt dolgozni, a lányok is élvezték, volt végre kihívás, ha időm engedi próbálok majd máskor is segíteni.
Ja és keményen a csajok ellen is! ők már csinálják ezt egy ideje megszokták a keménységet az osztrák női liga fala sokkal gonoszabb mint szóval ne pudingozzatok üssétek őket is ha legközelebb megyünk!
nah én haza is értem,mert korán kelés van...5 en voltunk...szégyellhetitek magatokat...mondjuk a szervezés is ritka...D line módra zajlott....:) majd a legközelebbit megoldjuk okosba;) FIGYELEM:43 as barna bőr cipő nálam.a gazdája jelentkezését várom minél hamarabb! píszendláv
mint azt már tapasztalhattátok, én foglak a jövőben tagdíjügyben zaklatni benneteket. Hogy rendesen tudjam vezetni a nyilvántartásotokat, szeretném kérni, hogy aki utalással fizeti a havi tagdíját, az
1) hozzon nekem nyomtatott átutalási igazolást vagy
A Deák téri metró aluljáróban 6kor számom ott van a fórumon ha nem találnál meg bennünket bár ezt kétlem :D akkor hivjál hozzál bárkit a faszidat hozod:D:D
Nem kell agódni a legelső normális pub-ba bemegyünk és kész :D
nem bonyolitjuk túl a dolgokat szerintem nem kell agódni pizsamaosztásra mindenki otthon lehet addig kell maradni ameddig jól esik szóval ha walaki hajnalig lesz ott az se gáz:D
Profff te is gyere te is a csapathoz tartozol ahogy mindenki más szóval jöjjön az is aki nem tud !!!:D