Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladnám vagy elcserélném a képen látható 7,62x54R Fég GV vadász fegyveremet a képen látható tartalék alkatrészekkel együtt!A fegyver csövét 20 lövés hagyta el amit én adtam le vele!Be van lőve 100m-re távcsővel ami egy peopta 6x42 bajor tüskés és egy mozdulattal levehető!Nyílt irányzékkal 50m-re van belőve!Meglepően pontos a partizán lőszerrel!Minden gyári hibája kijavítva!Vadászaton sosem volt!
Cserébe érdekel:22WMR,222,223 remington!Természetesen ami illik azt pótolom!
Ár 90000ft személyes átvétellel,szükséges dokumentumok bírtokában!
Eladásra kínálom a képeken látható CZ Bren2 S-t cca. 350 lövéssel.
7.62*39
B7 kategória
14" cső
3 állású gáz dugattyú Behajtható válltámasz Praktikus és kézre álló kezelőszervek Inforce 1000 lumen-es fegyverlámpa (típus specifikus, szinte egybe olvad az upper-el) Oldalsó és alsó gyári CZ szereléksínek 2 db 30-as és 1 db 10-es tár Acél nyílt irányzékok (még csomagolva, nem volt a fegyveren)
Minden egyéb eladásra szánt dolog elkelt így ezen is szeretnék mielőbb túl lenni.
2021.09.24. (PÉNTEK) 18:00-ig a lent felsorolt kiegészítőkön kívül adok mellé egy 2 hosszú fegyver szállítására alkalmas, hátizsákként is viselhető fegyvertáskát (értéke: 40.000 Ft) és összesen 750.000 Ft-ért a Tiéd lehet. Péntek 18:00-ig él az ajánlat.
7.62*39
B7 kategória
14" cső
3 állású gáz dugattyú Behajtható válltámasz Praktikus és kézre álló kezelőszervek Inforce 1000 lumen-es fegyverlámpa (típus specifikus, szinte egybe olvad az upper-el) Oldalsó és alsó gyári CZ szereléksínek 2 db 30-as és 1 db 10-es tár Acél nyílt irányzékok (még csomagolva, nem volt a fegyveren)
7.62*39
B7 kategória
14" cső
sajnálom. amúgy egyetértek, gyakran pontatlan az oldal. ezt csak azért ajánlottam, mert volt mellette ár is. eddig az volt tapasztalatom velük, hogy aminek kiírták az árát, az van készleten.
Kösz a tippet, de Frommerben sosincs semmi ami kellene, fel van hányva az oldalra minden, köze nincs a valósághoz, eddig bármit kerestem volna már rég eladták, vagy nem is emlékeztek rá, hogy volt valaha.
Nem csak új fegyvereknél, használtnál is. Kérdeztem amúgy őket, egyfajta Remingtonjuk volt készleten, valami pisztolymarkolatos jó drágán. Nem tudják megmondani mikor lesz.
E-mailemre amúgy nem is válaszoltak alapból, csak miután végre elértem valakit telefonon.