Keresés

Részletes keresés

ostoba Tuk Creative Commons License 2003.04.08 0 0 619
A hátrafele ugrás az stimmelhet, de a várostromot én valószínűtlennek tartom, egyetlen várvédő sincs a várban, pedig látszódniuk kellene.

Amellett volnék inkább, hogy ez egy elvarázsolt vár, ahol bent alszik egy macskafejű Csipkerózsika, vagy a manók kincse, vagy a 7 próba, vagy valami más ilyesmi. A várat nem védők, hanem Indiana Jones-os ketyerék védik a betolakodók ellen. A háttérben ácsorgó többi cica feltehetően bámészkodó, akik úgy kerültek ide, hogy hallották, amikor az öreg király kidoboltatta, hogy annak adja fele királyságát, aki bejut, megszerzi az ott tartott izét (Csipkerózsikát, stb.) és aztán élve kijut. Ők jelképezik a tömeget, amely minden hőst a kapuig kísér. Mivel a tömeg egyik fele már rég fogadásokat kötött a másik felével, ezért érthetően vegyes indulatokkal várják hősünk produkcióját.

Előzmény: goldfinger (618)
goldfinger Creative Commons License 2003.04.07 0 0 618
Főkapubetörői állás...:-D

Igen, igazatok van, hátrafele ugrik, annál is inkább, mert hátul van a súlypontja, nem pedig előre dönti magát, mint egy rendes ugrásnál.

komancs Creative Commons License 2003.04.06 0 0 617
Szerintem egy várostrom tanui vagyunk. A főtigris (mint egykor Botond) be akarja törni a kaput, csak a követ tartó kötél megcsavarodott, és a hegye mutat kifele, ezért kell a hősünknek hátraugrani.
A háttérben leselkedőkben felvillan egy kis káröröm, mert a főkapubetőrői állás elég írigyelt pozíció, de azért inkább drukkolnak hogy sikerrel járjon.
Előzmény: goldfinger (608)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.04.06 0 0 616
Szerintem egészen biztos, hogy hátrafelé ugrik, azaz inkább hátrafelé torpan, ugyanis ha előre ugrana, az a kőből kiálló vaskarácsonyfa éppen szügyön döfné! Hogy a pajkos kiscicáknak mi a pontos szerepe, azt nem tudom. Ugyanis Tigrisapu az előtte álló meglehetősen jól védett erődöt akarja bevenni, nos ha a kismacsekok az ellenek, akkor mit keresnek a falakon kívül? Ráadásul nem nagyon látszanak rémültnek, inkább kajánul vigyorognak. Sőt egyikük kifejezetten bamba képet vág,egy cseppet sem izgatja őket, hogy az a kő símán agyonüthette volna őket.
Előzmény: goldfinger (615)
goldfinger Creative Commons License 2003.04.04 0 0 615
Szerintem valami próbaféle lehet.

Az pedig fel sem tűnt, hogy hátrafele is ugorhat, pedig van benne valami!

Előzmény: kaviat (614)
kaviat Creative Commons License 2003.04.04 0 0 614
a tigris az egy harcos, az oldalán egy fegyver van. az egész környezetből sugárzik egyfajta harciasság, mindenütt meredező lándzsák.. tigrisünk el ugrik [vagy bele] egy őt támadó pengés sziklától. azok a cicák ott a háttérben szeritem pedig simán lehetnek ellenségek

.kav]4t neofittnesspop

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.04.04 0 0 613
Szerintem ez a tigrisféle éppen rá akart ülni a tigrisfészekre, amit előzőleg kőből épített, mikor ráesett ez a késes szikla, és ijedtében hátraugrik. Az övében nem hajszárító van, hanem egy speciális távcső, amivel egyszerre két irányban is tud nézni. A kis tigrisfiak pedig nem sérültek meg, és most csak bután bámulnak, hogy mi is volt ez a nagy zaj...
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.04.04 0 0 612
elsőre rávágtam, h távolugró bajnokság, de aztán láttam, h a tigrisember, nem jobbról balra, hanem ellenkező irányban halad, melyben egy éles izével díszített felfüggesztett kődarab segít neki. a többi macskaféle meg a kő mögött ámuldozik. a hajszárítót én is annak látom, de sztoriba illeszteni nemtom még:)
Előzmény: goldfinger (608)
kaviat Creative Commons License 2003.04.04 0 0 611
ugye az a kérdés, milyen irányba lendűl, ugrik főhősünk.. ha a farkát nézzük, az biza inkább előre lendűl mint hátra, azaz hátra felé ugrik, a hegyes géza elől ugrik el és nem bele.. [utóbbi esetben a lendület miatt csúnya has sérülést kaphat]

.kav]4t neofittnesspop

goldfinger Creative Commons License 2003.04.04 0 0 610
Cinikus Alice...:-P
Előzmény: AliceCsodaországban (609)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.04.04 0 0 609
Első nekifutásra a "Szörnyecskék" c. film jut az eszembe... :-)))
Előzmény: goldfinger (608)
goldfinger Creative Commons License 2003.04.04 0 0 608
Elnézést kérek, megesik, hogy lemarad egy idézőjel...








goldfinger Creative Commons License 2003.04.04 0 0 607
Ám legyen.
Itt az új kép:







Mint azt látjuk, egy harcjelenetet ábrázol (de ki harcol kivel?). Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem teljesen úgy rémlik, mintha egy hajszárító lenne az övébe tűzve a tigrisembernek...

goldfinger Creative Commons License 2003.04.01 0 0 606
idézte=idézni
Előzmény: goldfinger (605)
goldfinger Creative Commons License 2003.04.01 0 0 605
Na, ez már megint kezdte a régi időket idézte.:-)

Pár száz hozzászólás múlva átböngészhetnénk a Kham-összest, és értékelnénk a top3-at.:-)
Én azt hiszem, tudom, melyiken hahotáztam a legjobban anno.

Előzmény: Kham (601)
ostoba Tuk Creative Commons License 2003.03.31 0 0 604
:-DD
Előzmény: Kham (601)
komancs Creative Commons License 2003.03.30 0 0 603
Szuperjókat írsz, csak nem bánnám, ha tördelnéd egy kicsit, mert így ömleszve egyszuszra végigolvasom, és alig bírom felfogni az iróniádat.
Én föl se figyeltem rá hogy milyen borzasztó hosszú a csajszinak a haja annyira a krapekok méretével voltam elfoglalva.
Előzmény: Kham (601)
kaviat Creative Commons License 2003.03.29 0 0 602
:)))

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Kham (601)
Kham Creative Commons License 2003.03.28 0 0 601
Nos a képen Mono Klee-t, a világ első hajnövesztőszer feltalálóját látjuk, ahogy együttérzően hallgatja az első reklamáló ügyfeleket. Mono Klee némi zsályafű, vidámüröm, porított galambcsont, jobbkezes fűzfahajtás és éjféli bagolytekintet egyvelegéből egy kitűnő főzetet állított össze, amit WhoWoman-nek (Kinő) nevezett el. A WhoWomen a Küklopszok népének hajnövési problémáira azonnali megoldást kínált és remekül bevált. (Ugyanis a küklopszok tökkopaszok, mint az jól ismert minden olasz mitológiafeldolgozás filmből). Mono Klee kezdetben kisüzemben dolgozott és küklopszokon kivűl csak birkákkal foglalkozott, akik nem panaszkodtak a szer csípős szagára. Mikor már telítette a piacot, és visszatért volna eredeti foglalkozásához, ami a sziklahajigálás óvatlan hajósokhoz volt, váratlnaul egy messziről jött utazó, bizonyos Odüsszeusz Crouse rábeszélte hogy törjenek be a világpiacra. A termék remekül bevált a nagyvilágban is, de a csípős szag miatt nem lett túl népszerű. A profitorientált Crouse rávette Klee-t hogy tegyen valamit a szaggal. Némi kisérletezgetés után, Klee rájött hogy némi elektromos rája kivonat és gyöngyházcsigafékbowden hozzáadásával a szernek kellemes fenyőillata lesz. A kisérleti tesztbirkák igen vidámak voltak, és fenyőerdőnek álcázták magukat a ragadozók elől. Az első szállítmányt pillanatok alatt szétkapkodták, ám az eredmény katasztrofális lett. A képen az első két panaszost láthatjuk: Tarmelléki Hajnull hercegkisasszonynak első pillantásra tökéletesen bevált a szer, második pillantásra azonban nyilvánvaló hogy kóros hajnövekedésben szenved az első bedörzsölés óta, alighogy levágatja a haját tíz perc múlva már újra rálép és hanyatt esik (ezért szorongatja a derekát). Mielőbbi megoldást szeretne ugyanis Tarmellék eddig igen jól menő parókavadász iparát, alig pár nap alatt tönkretette. Első pillantásra a másik panaszosnál SpiegelStirn-ewitz Manónál is úgy tűnik, hogy bevált a szer, és ő még a kóros hajnövekedést sem kapta el, azonban a Manó keresztnév eddig a nagyapjára utalt és nem a méretére. (Képzelhetjük a megdöbbenését amikor az első bedörzsölés után majdnem lefolyt a kád lefolyóján.) Mono Klee rendkivűl mély depresszióba esett és most két dolgon gondolkozik: 1.a hajnövesztőszer mellé fel kellett volna találnia "A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!" mondatot is. 2. Vajon milyen hatása lesz az üzletmenetre ha Online-help nevű bunkójával lesújt a két első panaszosra.

A kép hátterében egyébként Odüsszeuz Crouse látható ahogy nagy iramban semmísiti meg a maradék WhoWoman-t az ÁNTSZ helyi vizsgálóbizottságának megérkezése előtt. Kellő nagyítás mellett láthatjuk hogy Mono Klee a világméretű botrány elől valószínűleg névváltoztatással akar elrejtőzni, én úgy nézem hogy az Elmore nevet fontolgatta.

Előzmény: goldfinger (590)
goldfinger Creative Commons License 2003.03.28 0 0 600
Jó, lehet, hogy nem páros, de annyira egyöntetűen magyaráznak az óriásnak, hogy én bennük is kalandozót gyanítok... Én már csak ilyen vagyok.:-)

A bánatos óriás pedig mindenképp főszereplő, a levesfőző csak asszisztál a képhez.:-)

De vajon mi lehet a gondja???

Előzmény: vkibitoroljaanevem (597)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.03.27 0 0 599
Szerintem az italomból ittak mind a hárman, csak éppen nem tudták mennyi az optimális mérték. Tudjátok: "igyál meg!" :-)))

A kicsi ember szvsz. azért annyira ideges, mert méreteinél fogva a nő soha nem lehet az övé, legfeljebb annyira lesz képes, hogy belülről csókolja meg a hölgy köldökét...

A nagy egyszemű pedig azért ül olyan magába roskadtan, mert nála valami génhiba is lett az italomtól, mivel a két szeme összefolyt egybe a homlokán, és csőlátása lett...

(Jó jó, majd holnapra kitalálok valami jobbat is...) :-)))

ostoba Tuk Creative Commons License 2003.03.27 0 0 598
A háttérben a bunkóképű alulöltözött tűnik a legesélyesebbnek. Elvette feleségül a pedigrés kiscsajt az extra igényeivel, most meg főzhet rá - moshat rá, mert a hercegnőknek nem volt háztartástan órájuk, ráadásul a pasi egész fizetése a butikokba és a fordászhoz vándorol (ez megmagyarázná az pasas elgyörört ábrázatát is).

A küklopsz mondjuk inas, de kiderült, hogy lopja a cukrot, ezért most letolásban részesült. A törpe meg a szomszéd, aki csak röhög az egészen, mert a héten megjött a lakáskiutalás és nemesokára itthagyhatja az egész társaságot.

Előzmény: vkibitoroljaanevem (597)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.03.27 0 0 597
a kisemberrel tűnnek prosnak? hát ott is van azé méretkülönbség:)) az óriás meg most jött vadászatból, hát hogy nézzen ki? na:))
persze úgy is lehet nézni, h a kisember meg a nő együtt osztják szegényt, de vajon akor mit tehetett?
Előzmény: goldfinger (596)
goldfinger Creative Commons License 2003.03.27 0 0 596
Hmm, teljes bizonyossággal tényleg nem lehet megmondani, hogy melyik az emberméretű. Egy biztos: a bal oldali "mitévő legyek" óriás a legnagyobb.:-)

Szerintem a nő nem az asszonnya. Egyrészt van köztük némi méretkülönbség, másrészt így együtt, a kisemberrel olyan párosnak tűnnek. Meg aztán "nem olyan fülig szaros", mint az óriások... (á lá Gyaloggalopp:-))

Előzmény: vkibitoroljaanevem (595)
vkibitoroljaanevem Creative Commons License 2003.03.27 0 0 595
hát ez télleg ott van:)
szerintem ismét egy családi vita közepébe pottyantunk. a hölyemény épp most hordja le szegény küklopszot, h má' megin' zsákmány nélkül tért vissza a vadászatból, micsoda egy szerencsétlen, hát így nem lesz mit eladni, pedig már nincs is egy gönce, amit felvegyen.
közben a helyszínre érkezett az egyszemű apró barátja is, aki elkéri a bunkóját nehogy kárt tegyen vmiben. a háttérben egy rokont látunk, aki éppen tejlevest főz a konyhában, ami nagyon hangulatosan a kertre nyílik.
namost a méreteken még gondolkodnom kell, hogy kié a "normál", mert ugye csak a fákhoz viszonyítani nem tudunk, hisz azok is különféle méretben léteznek:)
Előzmény: goldfinger (590)
komancs Creative Commons License 2003.03.27 0 0 594
Sőt, még a barlang sem tűnik túl komfortosnak.
Töri is a fejét a nagy darab félszemű, mi is legyen.
De az is lehet hogy a helyes leányzó meg az apróság eggyütt jött a fészemű varázslóhoz, hogy segítsen mert az ifjú összement a nagy szerelemtől.
Előzmény: su_li (593)
su_li Creative Commons License 2003.03.27 0 0 593
Szegény csaj jól kifogta: egyik kicsi hozzá, a másik túl nagy. Nehéz a választás.
Előzmény: goldfinger (590)
goldfinger Creative Commons License 2003.03.25 0 0 592
Hihi, igen, szerintem itt három fázis van.:-)) Szerintem is a nő a humanoid méretű.
Előzmény: kaviat (591)
kaviat Creative Commons License 2003.03.25 0 0 591
jó kép, tényleg baró.. rögtön az első kérdés, hogy vajon ki a normális méretü? a pasi aki a sziklán áll, vagy a csajszi? én a csajszira gondolok, mert a fák hozzá passzolnak méretarányilag.. ezexerint mind a két szélsőség képviselteti magát a képen..

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: goldfinger (590)
goldfinger Creative Commons License 2003.03.25 0 0 590
Már akkor is röhögnöm kell, ha csak rágondolok a jövőbeli hozzászólásokra.:-)))) Kham, el ne szúrd! Nem kell bele semmilyen modern névváltozat meg kifejezés, ez ziccer.:-DD






A kép egyike a topic jellegének leginkább megfelelő, tökéletes műveknek...
Ismét a mestertől (Larry Elmore).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!