Szerintem már milliószor volt téma, de azért én is felteszem a kérdést: a Banános Joe c. filmből tényleg nem készült Bujtor-szinkron? Amikor pici gyerek voltam, úgy emlékszem azzal néztük a tévében, és mintha csak Banán Joe lett volna a címe...
Nem lapoztam vissza a fórum archívumát, még új vagyok ezen az oldalon. :) Karácsony óta foglalkozom aktívabban a Spencer-Hill témával, a "jézuska" hozott két életrajzi könyvet Bud-bácsitól.
Oké. köszi. Remélem Balaton környékén lesz, mivel egy körbe bicajozós túrát szervezek és összekötném a 2-t (július 20 - augusztus 2 között tökéletes lenne). :D
Itt feltudod venni vele a kapcsolatot, feltétele az Olasz vagy Angol nyelvű levél megírása. Ha megadsz e-mail címet neki akkor gyorsabban kapsz választ.
A cím a fia (Giuseppe) produkciós cége, ami lényegében egy lakópart negyed, az iroda meg, hogy átsétálunk a másik szobába, (de Bud itt lakik), már évek óta ide fogadja az autogram kérelmeket és megkereséseket, így ez a hozzá lehető legközelebbi módja, annak aki elszeretné őt elérni.
Bud Spencer Smile Production Srl. Viale Cortina D'Ampezzo 156 Roma 00135, Italy
Dr. Kárpáti György elérhetőségét pedig a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság)-tól lekérheted, Tel: (36-1) 386-8000
Próbálta már valaki levelezés útján felvenni a kapcsolatot Bud Spencerrel? Érkezett valami viszontválasz esetleg? Tud valaki esetleg valamit arról a pár napról, hogy Bud Magyarországra érkezik pár napot forgatni, amit Kárpáti György emlit meg ebben a videóban: http://www.blikk.hu/blikktv_aktualis/titkot-arult-el-karpati-gyorgy-bud-spencerrol-2288883 Esetleg tudja itt valaki a fórumon, hogy Kárpáti Györggyel hogyan lehetne felvenni a kapcsolatot?
Köszönöm előre is bárkinek a segítséget, ha tudtok érdemleges infóval szolgálni a kérdéseimre!
Van egy eladó régi típusú Jumbo-dzsekim, állapota újszerű, mivel a beszerzés után mindössze egyszer volt használva és mosás után a szekrényben pihen azóta (sajnos a rajongás miatt átsiklottam egy apró, de mégis zavaró méretproblémán...), 2009-es beszerzés az email archívum szerint. Bélelt verzió, mérete XL. Irányár: 5e Ft (de legalább egy Rusty-kutya pólót szeretnék venni... :D).
Aki úgy gondolja, hogy egy igazi ereklyét szeretne a mestertől, és nem sajnálja rá a pénzt, akkor itt a lehetőség.
Csuklóvédő
Felajánló: Bud Spencer
A licit 200.000 forintról indul 2 darab eredeti csuklóvédő, amelyet Bud Spencer a Zsoldoskatona című vígjátékban használt 1976-ban. A relikviák mellé egy eredetiséget igazoló angol nyelvű igazolás is jár az olasz színész aláírásával.
Vásárlási szándék bejelentése az alábbi telefonszámon:
Eha.. úgy látszik a Németeknél már ömlesztve jönnek a dolgok.. Amit eljátszottak a Celentano és más filmekkel most, jön Budékkal. 2 BD lemez, SD anyaggal megtöltve.
A nagy Bud Spencer és Terence Hill gyűjtemény... De a Blu-Ray címke ne tévesszen meg senkit, ez ugyan is 2 BD lemezre felpakolt SD anyag érthetőbben csak DVD felbontású és DVD-n darabonként is megvásárolható, köze nincs a HD-hoz.
A csomag Januártól kerül forgalomba.
Az első lemezen:
A nagy kék országút Sötét torinó A szél dühe Egy katona meg egy fél Karthágó lángokban Aladdin csodái
Bónuszként a 2008-as Német rajongói találkozó
A második lemezen:
Aladdin Rita, a vadnyugat réme Az utolsó számlát te fizeted Atyai pofonosztó Menni vagy meghalni
Bónuszként a 2009-es Német rajongói találkozó és az 50 percesre vágott Bud Spencer dokumentum anyag ami részint az önéletrajzi könyv bemutatóról készült.