Én nekem csak akkor nem volt vele gondom a kocsival amikor fölraktam a patch-et....más megoldást nem ismerek! De ha akarod akkor elmondhatnád a másik megoldást is.
Úgy vettem észre, elkerülhetők a F2 -ben az autóval járó problémák. /Nem úgy, hogy nem vesszük fel./ Nekem eddig mindig működött.
Érdekel valakit?
Ha már ismert, akkor elnézést.
Én arra a pisztojra vagyok kíváncsi, amit a 617 -es hozzászólásában emleget count_zero és a 641 -esben.
A 223 -ast megkaptam egy farmertől, akinek kitessékeltem a házából az önkényes lakásfoglalókat. A kedvenc fegyverem lett és azt hiszem, ez az egy volt az egész játékban belőle.
Apropó 223 -as. A Fallout 1 -ben mély, dübörgő hangja volt, a Fallout 2 -ben nálam a 223 -asnak olyan a hangja, mint a 10 mm -esnek. Tényleg ilyen a hangja az F2 -ben vagy nálam elromlott valami?
:)
Én még a játék közben nyomtam le Navarrót egy szál Sniper rifle-vel.
Volt más is (Gauss rifle), csak spórolni akartam a lőszerrel.
A Fallout 1-ben is Sniperrel nyomtam le a Mutant Mastert.
Először, legalábbis.
Ja elfelejtettem. Kezdetben elég jól elmegy egy Orvlövészpuska is (V15). Aztán már csak a Gauss -- az még jobb távoli célokhoz. Miután elvégeztem minden küldetést, egész Navarrót felszámoltam, Gaussal és turbóplazmával (A robotok kemények ha jól rémlik lézer vagy plaza vetőik voltak) (kellett az xp :), már nem volt más, és bőven ráértem még elhúzni a központi bázisra..)
Azért a turbózott plazma, vagy az impulzus puska sem rossz (Finesse, Better Criticals, More Criticals, Sharpshooter vagy mifene, Bonus Ranged Damage, Percepció 9, Szerencse 8) A pálya egyik végéből a másikig szemre célozni, ahol nuku páncél ugye, +120 energy wp skillnél már kb 70-95%os a pontosság, látási viszonyoktól függően)
Újrakezdtem... :) Szerintem megéri... Most az elejét már úgyis full ismerem, nem fogok össze-vissza bóklászni, meg megtervezem, hogy mikor merre menjek.
One Handed a Tacticsban asszem csak a kezdeti small gun-big gun értékeket változtatta. Itt?
(Amig ezzel nem vagyok meg, nem kezdek a Tacticsba :))
Ja, és egy nagyon fontos kérdés! Van patch az autóhoz? Eltűnt az eleje valamikor nagyon régen, és igy nem tudom elvinni még Smithytől sem. Csomagtartója van, néha megtalálom a prérin is néha, meg pl a geckoi atomerőműben is láttam a pályán kivüli feketeségben... Van rá valami gyógymód?
Olyan nagyon nem vagyok már az elején úgy érzem. Bár lehet, hogy tévedek :) Pl megoldottam a gyilkosságot New Renoban, citizen vagyok már, megcsináltam a Vanamingo bányát, aztán a másik bányászfaluban az uránbányában a hűtést... Remélem azért, hogy még NAGYON sok van hátra :)
Ugyan, egy robotot még az elején lándzsával, páncél nélkül is legyaktam :)