Keresés

Részletes keresés

mammamiaú Creative Commons License 2011.12.22 0 0 3982

Kedves Fórumozók!

Elszörnyedve olvasom a támadásokat és a rágalmakat az Immunotic készülékkel kapcsolatban...

Néhány gondolatot fűznék a dologhoz.

Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma betegség, még ha a diagnózis ugyanúgy hangzik is. Nem gyógyul meg mindenki a betegségből, vannak, akik idő előtt távoznak a földi létből. Mi, hozzátartozók, ezt nagyon igazságtalannak érezzük. A tehetetlenséget és a fájdalmat nehéz elviselni, főleg akkor, ha ezt még tetézi néhány segítőkész "szélhámos" is. Ezekből pedig van elég...

Nem kell messzire menni, csak otthon be kell nyomni a tv-készüléken a bekapcsoló gombot és máris szembesülhetünk a jósokkal, mágusokkal, akik minden telefonálónak azonnal küldik a pénzenergiát, a gyógyító energiát és egyetlen "nyisszantással" elvágják a problémáink "fonalát".... Na, ez tényleg CSAK PÉNZBESZEDÉS!!! Legálisan, mindenki szeme láttára... Egyik "médiumnak" sem kell tudományos alapon bizonyítékokkal alátámasztania tevékenységének hatékonyságát. De, büntetlenül szedhetik rá az elkeseredett embereket.

A baj csak az, hogy mi, emberek, hajlamosak vagyunk általánosítani, legfőképpen akkor, ha már érte a házunk táját valami turpisság...

Az Immunotic készülékről minden információt megkap az érdeklődő. A Mintaboltban minden megtekinthető, a Feltaláló és a felesége is minden kérdésre válaszol, bármit megmutat. De egyelőre ilyen irányú személyes megkeresésben még nem volt részük. Magánvéleményem azonban az, hogy vannak dolgok, amikhez egy Hatóságnak köze van, de egy magánszemélynek NEM! Amennyiben valaki valóban meg akar bizonyosodni különböző dolgokról, vegye a fáradtságot és a névtelenség mögül kibújva, keresse fel azt a két embert, akik nevüket, tevékenységüket, bajukat a világ előtt felvállalva, tiszta lelkiismerettel léteznek.

Ha valaki, pusztán csak "szórakozásból" vagy kíváncsiságból ezzel kapcsolatos információkat szeretne olvasni, rengeteg olvasnivalót talál, a neten is. Az információról, a frekvenciákról, ezek mérhetőségéről az emberi testben, a sejtben, az egészségre gyakorolt hatásairól, különböző tudományos kísérletekről. Ismert és elismert tudósok eredményeiről, ezek publikációiról.Több évtizedre visszamenőleg.

Az Immunotic készülék működési elvét, hatásmechanizmusát, használati eredményeit bemutató, tetemes mennyiségű dokumentáció a megfelelő hatóságoknál megtalálható. Jelenleg is zajlanak laborkísérletek (hivatalosan elismert kutatási helyeken!) Ezek eredménye is prezentálva lesz a hatóságok felé.

Az Immunotic készülék valódi használói közül én nem találkoztam elégedetlen emberrel. Hatását saját magamon érzem és mindenkinek ajánlom!

Mindenki saját maga választ...

Egy biztos, az orvos sem mindenható, az immunotic készülék sem csodaszer, a gyógynövények sem biztos, hogy mindenkire egyformán hatnak... és nem mindenki képes csupán "hittel" erősíteni önmagát.

A készülék nem a "hiszem vagy nem hiszem" elvén működik, hiszen a csuklópántokon keresztül a testbe áramló változó erősségű frekvenciák akkor is a szervezetbe jutnak, ha ezt elhiszi a páciens, akkor is, ha nem hiszi.

Ha pedig arról beszélünk, hogy a Feltaláló és családja milyen körülmények között él, itt Nyíregyházán ez sem titok: a ház, amiben élnek, egy évtizeddel hamarabb volt, mint az Immunotic készülék.

A Feltaláló nem "szélhámos", a felesége pedig nem egy "nyomorult" asszony... Az Immunotic készülék pedig nem egy "üres doboz"... Erről bárki meggyőződhet személyesen!!!

Kívánom nekik, hogy a különböző hatósági ellenőrzések által olyan írásos, vizsgálatokkal alátámasztott, hivatalos, pecsétes dokumentáció legyen a birtokukban, amivel "megvédhetik" magukat a rágalmazóktól.

Békés, boldog Ünnepeket kívánok: az Immunotic készülék egyik "jóbarátja", használója.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.27 0 0 3980

Egyelőre még kórházban van, volt róla szó, hogy jövő héten hazaviszik valamelyik nap.

Előzmény: afintha (3979)
afintha Creative Commons License 2011.11.27 0 0 3979

Elso korben anyaukad haziorvosahoz lenne erdemes elmenni, es az eddigi vizsgalati eredmenyeket elvinni hozza.

A leirtak alapjan anyukad allapota rohamosan romlik.

Előzmény: Törölt nick (3978)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.26 0 0 3978

Sziasztok,

Nincs még teljes képem a fórum tartalmáról - 30-40 hsz olvastam el. Mondhatni új vagyok - hálistennek egészségesnek gondolom magam.

De.

Anyával gond van. Másik városban van és mondhatni, egyedül.

 

Október vége felé Pszichiátriáról trombózisgyanú miatt szállították át belgyógyászatra. Ott mélyvénás trombózis diagnózisával syncumar-t írtak fel neki amit orvosi ellenőrzés mellett szedett otthonában.

Nagyjából 2 éve panaszkodott gyengeségre, hasmenésre - ami az utóbbi fél évben rendkívül erős volt és gyakori. Krónikus, gyakori  hasmenése a házi orvosa előtt ismert volt.

Nov 11.:

A háziorvosa a hasmenésére Normax-ot írt fel. Véres hamenése volt, ezt az orvosa a syncumarnak tulajdonította, így az adagot csökkentette, vért vettek tőle vizsgálatra - melyet a syncumar szedése indokolt. Megjegyzem valóban lehet ilyen mellékhatása ennek a gyógyszernek (Vérzés bélből)

Nov. 15.:

Ismételt véres hasmenése miatt mentővel vitettük kórházba.

Vastagbél tükrözést követően daganatot találtak a jobb oldali vastagbelében, ami sajnos máj áttétes. A véres hasmenés is ettől volt.

Jelenleg is kórházban van gasztroenterológiai, belgyógyászati osztályon.

Tegnap átszállították onkológiára, hogy megnézzék onkológusok is. Ezt az onkológus főorvos meg is tette - azokat a jelentéseket nézte át, amelyket a fogadó kórházi osztály állított ki.

Azzal a fordulóval vissza is vitték, ahogy odakerült, alig volt ott valamennyit az onkológián. Ennek az oka, hogy az onkológus főorvos a belgyógyászati jelentések átnézése után nem javasolta a kezelését, mert nem bírná ki a szervezete.

 

A belgyógyász orvos amikor (telefonban) elmondta nekem, hogy mit találtak anyunál válaszolt pár kérdésemre.:

Azt mondta, hogy a máj áttét miatt nem műthető, legfeljebb a máját vehetnék ki, de akkor meg abba halna bele. Elmondta, hogy a máj áttét miatt nem műthető a vastagbél daganat sem. Nem tudom milyen stádiumban lehet.

Azt olvastam valahol, hogy a lábában lévő trombózis is ennek a kórelőzménye - illetve sok évvel ezelőtt kivették neki a méhét is daganat miatt - ami szintén nagyon erős rizikótényező ennél a betegségnél.

CT, ultrahang vizsgálatai voltak a béltükrözéséen kívül. A bőre mindenhol nagyon sárga lett a kórházi tartózkodása elején, szinte ijesztő. A CT vizsgálat célja epekő megállapítása a sárgaság mitt - de az nincs neki - így sajnos a sárgaság a daganat miatt van. (utóbbit a belgyógyász kezelőorvosa mondta)

Utolsó beszélgetésünkkor elmondta, hogy az onkológia után hazaviszik, viszont nem tudja magát ellátni, rettentő gyenge, lépni, öltözni nehezen bír - a mozgása eléggé nehézkes ami a hasmenésével párosulva embertelen helyzetet okoz, és okozott is már.

 

Nehéz elhinni, hogy nem tudnak segíteni rajta, mérsékelni gyógyszerekkel a hasmenését, a szenvedését. Kap gyógyszereket, folyamatosan folyik valamilyen infúzió - igazából nem tudom milyen gyógyszereket kap, mert anyutól csak homályos információkat kapok sajnos. Azt tudja, hogy daganat van a vastagbelében, de hogy máj áttétes azt nem tudja. A májában kevés a folyadék azt is mondta anyu.

 

Mit fog csinálni otthon egyedül? Nincs a közelében senki - illetve van házi ápolója a városi szociális központtól, aki bevásárol és segít neki ha kell. De ez kevés lesz, mert egyedül egy panel 3 meletén...

Milyen ápolásra szorul egy ilyen beteg, mire van szüksége, mennyire tudja magát ellátni - semmit sem tudunk még. Ezért és fentiek miat is gondoltam, hogy keresek itt az indexen egy fórumot, ami befogadóképes.

Remélem jó helyen kopogtattam.

 

Üdv.

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.07 0 0 3977

csak egy kis szösszenet a Gleevecről - és az ételintoleranciáról...

 

G. ugye ezer évig szedte a gleevecet - legalábbis annyinak tűnt. Közben sokszor volt gond a gyomrával, a torka is kapart - nyaranta és ősszel a helyzet romlott.

 

Biztosak voltunk benne, hogy a gleevec a ludas. Persze egészséges életmód, mifene - szezonban cukkini, dinnye ezerrel ... igen, aki felkapta erre a fejét, jól tette (ld. parlagfű keresztallergia és hasonló nyalánkságok).

 

Miután abbahagyta a gleevecet ismét furán fájt a hasa - persze enyhén pánikoltunk is, nem túl szerencsés egy GIST után a hasfájás - főleg, hogy azért akad fura nyirokcsomó a CT-n. Elkezdtünk gondolkozni. Rá egy hónapra újabb teszt. Tünetek hasonlók, kb. 1 hétig tartott a hatása. Kb. 1 hete ismét - hasfájás, stb. Gondolom a napokban ez is lefut. Ez igazából szívás, mert a dinnye az egyik legjobb nyári gyümölcs - a cukkini meg egy relatív olcsó és sokoldalúan felhasználható zöldség - amit kifejezetten imádunk.

 

Tudjátok, mi ebben a durva? A gyógyszerre fogtuk - miközben lehet, hogy évek óta folyamatosan és durván nagy dózisban "mérgezte" magát - ki tudja, hogy nem-e pont amiatt vannak fura nyirokcsomók, mert az étel intolerancia mondjuk állandó gyulladást okozott - ki tudja, nem-e pont emiatt alakult ki a GIST - hosszú-hosszú évek alatt....

 

Úgyhogy most valószínűleg gasztroenterológia lesz a dologból és étel intolerancia tesztek.

 

Igazából már abban sem vagyunk biztosak, hogy tényleg olyan durvák voltak-e a Gleevec mellékhatásai....

 

 

Rana esculenta. Creative Commons License 2011.11.04 0 0 3976

Szia, írtam neked levelet.

Előzmény: Melles-leg-nő (3975)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.11.02 0 0 3975

Kedves Rana!

 

zofran@freemail.hu

 

Szép napot!

Előzmény: Rana esculenta. (3974)
Rana esculenta. Creative Commons License 2011.11.01 0 0 3974

Kedves Melles-leg-nö, azt gondolom, hogy tudnál kérdéseimre válaszolni, ezért meg tudnád adni az email cimedet, ahova írhatok?

Ha itt nem szretnéd, akkor én: tothgabi.pecskukacgmail.com

Ha erre a címre írsz, akkor már látni fogo, a címed és tudok kérdezni.

köszönöm

 

üdv

Előzmény: Melles-leg-nő (3973)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.10.23 0 0 3973

Kedves Mária!

 

Sokat gondolkoztam azon,hogy írjak-e Neked,de úgy dönöttem,ha egy kicsit is elfogadhatóbbá teszi Neked a kislányod elvesztését már megéri.

Előtérbe helyezem,hogy nem szeretnék bírálni senkit és véleményem is kizárólagosan egy egyéni nézőpontból ered.

Sok-sok fájdalommal találkoztam a munkám kapcsán..

Az előző munkahelyemen nem részesültek a betegek megfelelő fájdalomcsillapításban.

Óhatatalanul is közelkerültek hozzám,és kegyetlen fájdalmak közt mentek el és én nem tudtam segíteni.Többször kívántam gonosz dolgokat,pl:azt,hogy aki nem csillapította a beteg fájdalmát,úgyan így végezze.. ilyen kínok közt.Tudom,hogy ez nem helyes,de az adott szituáció ezt generálta.

Azután 1999-ben elmentem egy hospice tanfolyamra.. Ott beszéltek a korszerű fájdalomcsillapító módszerekről,az életminőségről,az emberi méltóságról,a daganatos betegek fájdalmairól.. csak néztem,hogy ez tényleg működőképes dolog?Hogy lehetne így is?

A hideg futkosott a hátamon,mint amikor egy olyan verset olvasol,ami megérint.

Azt éreztem,hogy nekem ezt kell csinálnom.

..és 2000-ben elmentem egy onkológiai osztályra dolgozni.

Egészen más világ volt,és a beteg igényeinek megfelelően kaphatott fájdalomcsillapítót,persze szigorú szabályok dokmentációk stb szerint.

Én is megvívtam a magam harcát,mert hazudnék,ha nem éreztem volna olyat,hogy avval,hogy az elrendelt X mennyiségű Morfinos infúziót felkötöm a betegnek gyakorlatilag közvetve hozzájárulok a gyorsabb halálához.

.. de ott volt a másik oldal,amikor semmit sem kaptak..

Te melyik oldalt választottad volna?Csillapítók és esetlegesen rövidebb élet vagy a fájdalmak?

A tapasz kezdő adagja valóban 25uq,de valakinek 500uq mellett nincs fájdalma,és úgy tud teljes életet élni.Ha 25-ösével jutnánk el az 500-ig,még jó sok szenvedést el kellene viselnie.

Az adag a beteg egyéni állapotától függ,és a súlya,a kora,a szíve,mind befolyásoló tényezők,és igen vannak mellékhatásai,mint minden más gyógyszernek,de általában a harmadik cserére megszünnek a panaszok.Egy csontrák okozta fájdalmat senki sem szeretne magáénak érezni,és senki sem vonhatja kétségbe,hogy csillapítani szükséges.

Azt is elmodták,hogy miért nem operálták meg a kislányodat a bélelzáródás miatt?

Leült Veled valaki megbeszélni az aktuális helyzetet?

A tapasz egyik mellékhatása és minden egyéb major analgetikumnak is az obstipáció.

Erre mindig különös tekintettel kell lenni.

Kialakul egy stop a bélben az elzáródás kapcsán és a beteg vékonybéltartalmat hány.. iszonyatos dolog.Ilyenkor átmenetileg nasogastrikus szondával lehet ezt megakadályozni,ha nem kerül sor operációra.

A hat év küzdelem és utána a kudarc borzasztó lehetett számodra!

..de van egy pont az előrehaladott tumoros betegeknél ahonnan már nincs visszaút.. csak a fájdalomcsillapítás marad.Lehet,hogy két nappal hamarabb távozott,de fájdalmak nélkül..

Ha hagyták volna szenvedni attól szakadt volna meg a szived.

.. és a pereskedéssel sajnos nem kapod vissza a kislányod,csak a sebeidet téped fel mégjobban.

A megfelelő kommunikáció sokat segített volna Neked.

 

Szeretettel ölellek!

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.16 0 0 3972

de... igazad van.

 

tegnap pont arról beszélgettünk G-vel, hogy nehéz beismerni, de tényleg bennünk van a hiba - mások a feneküket vernék a padlóhoz, ha csak annyira lennének gáz helyzetben mint mi - mi meg itt morgunk - és a saját életünket tesszük ezzel pokollá...

 

A rejtett érzelmeknek tényleg ereje van...   

Előzmény: Szeretném tudni (3962)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.16 0 0 3971

Visszajöttem egy kicsit.

 

A lényeg: NEM SZEDI A GYÓGYSZERT! Több, mint 3 hónapja. A legutóbbi CT egy fura dolgot mutatott (a szokásos - akármi lehet kategória) - de egy radiológus főorvos és az onkológus véleménye alapján nem kell izgulnunk (egy évek óta ott lévő nyirokcsomónál volt erősebb kontrasztanyag-felhalmozódás, a mérete viszont nem változott).

 

Nem izgulunk.

 

Na jó, igen. G vérnyomása az egekben, egyszer majdnem mentő is lett a dologból - szervi okot egyenlőre nem sikerült találni, majdnem teljesen biztosak vagyunk benne, hogy lelki okai vannak és semmi köze a GIST-hez.

 

Úgyhogy most a lelki dolgok rendberakásán dolgozunk. Stressz az akad bőven (sokkal több, mint kellene - én a gyed után nem találok munkát, ha megszűnik az ekho akkor lassan éhen fogunk halni plusz minden egyéb más... de ezek ugye lassan majd csak megoldódnak).

 

Az azért jó jel, hogy legutóbb az onkológussal már a borászok volt a legfőbb téma :)

 

 

Maria1956 Creative Commons License 2011.09.01 0 0 3970

A cikk alapján a kislányom túladagolása nem egyedi eset Magyarországon, így minden rákbeteg potenciálisan veszélyben van.http://www.elitmed.hu/upload/pdf/szandekos_morfintuladagolas_magyarorszagon-7470.pdf www.elitmed.hu

Maria1956 Creative Commons License 2011.09.01 0 0 3969

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.31 0 0 3968

Jobban érzi magát :)

 

Nagyon bízunk abban, hogy ha abbahagyja akkor minden tökéletes lesz :)

 

(én leginkább azért, mert akkor lehet, hogy semmi sem köt majd ide minket és akár le is léphetünk külföldre - ami ugye most még csak kósza gondolat szintjén sem jöhet elő... nekem viszont iszonyatos mehetnékem van)

Előzmény: Cseresznye (3967)
Cseresznye Creative Commons License 2011.05.29 0 0 3967

Lecsökkentették már az adagot? Mi a hatása?

Előzmény: Törölt nick (3955)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3965

Nagyon köszönöm!

Előzmény: Melles-leg-nő (3964)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3964

Szia!

 

Nagyon jól gyógyítható,ha nincsenek áttétei,és operábilis daganatról van szó.

Előzmény: Törölt nick (3961)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.04.22 0 0 3963

A rákgyógyítás terén egységes protokollokat alkalmaznak.A szövettan fogja meghatározni a kezelési módozatot.Minden onkológiai centrum rendelkezik a legkorszerűbb kezelési eljárásokkal.

Előzmény: Törölt nick (3960)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.04.20 0 0 3962

Amikor az üvegházamba járok akkor szépnek látom, amikor könyvet olvasok szépnek látom, de ha kezembe veszek egy újságot akkor nem tudom szépnek látni. Vagy te ezzel nem így vagy?

  Hidd ell nincs azokkal baj akik szeretnek egy kicsit a fellegekben járni, vagy csak elmerengenek.   Nekem úgy tűnik mintha ők jobban tudnák befolyásolni a dolgok folyását, vagy akár alakulását.  Sokszor a rejtett érzelmek vagy gondolatok nagyobb dolgokat tudnak tenni, főleg ha az illető hisz is benne.

  Neked is szép napot!  :)

Előzmény: Törölt nick (3959)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.19 0 0 3961

Sziasztok!

Egy nem túl közeli, de annál kedvesebb rokonomnál pajzsmirigy rákot állapítottak meg.

Nyilván nem tudom az összes hozzászólást visszaolvasni, de azért szeretném tudni erről a betegségfajtáról , hogy mennyire agresszív, a többi hasonló betegségfajtákhoz képest mennyire gyógyítható, stb.

Most annyit tudok, hogy mindenfajta jód tartalmú dolgokról leállították, még a kenyeret is otthon kell sütnie.

 

Köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3960

Meg kellene tudni, hol hány mellrákos beteget kezelnek, mivel, mi a protokoll, a te eseted mennyire speciális - lehetséges-e, hogy van olyan kórház ahol pont ehhez értenek a legjobban.

 

Sajnos kidobtak egy csomó statisztikát arról, mennyire eltérő a kezelés sikeressége - így ha valaki teheti az jobb ha megpróbál utánajárnia  dolgoknak.

 

Ja igen. Én nem mennék olyan orvoshoz aki hálapénzes.

 

Kitartás!!!!!!

 

(Plusz egy természetgyógyászt is érdemes lenne felkeresni - pl. Békyt vagy valakit aki hasonlóan megbízható - aki a kezelés mellékhatásainak a leküzdésében is segíthetne plusz esetleg tudna megfizethető kiegészítő terápiát is javasolni.)

Előzmény: Mag15 (3956)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3959

Most is szenvedsz. Azt írod: "rohadt világban". Ha nem szenvednél akkor nem izgatna semmi ami körülötted történik, a világot is szépnek látnád, nem így jellemeznéd... További SZÉP napot :)

Előzmény: Szeretném tudni (3957)
afintha Creative Commons License 2011.04.18 0 0 3958

Szerintem a lakohelyedhez kozelebbi helyet erdemes valasztani.

Előzmény: Mag15 (3956)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.04.17 0 0 3957

Egyesek számára felfoghatatlan racionalizálást nem nevezném filozofálosdinak.

  Én csak addig szenvedtem ebben a rohadt világban ameddig "Két lábon!" jártam a földön.

 Amióta "filozofálok" és így járok el minden ügyben azóta vannak eredményeim.

Előzmény: Törölt nick (3955)
Mag15 Creative Commons License 2011.04.12 0 0 3956

Uj beteg vagyok, 58 éves,mellrák diagnózissal.

Még nem sokat tudok, de az biztos, hogy Budapesten kell onkológust keresnem. Ti melyik kórházat javasoljátok? Az Uzsokiról van valakinek tapasztalata? Vagy inkább a Kutvölgyi? Kérlek irjátok meg a tapasztalatotokat, ha van.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.11 0 0 3955

Na megtöröm ezt a filozofálósdit. Inkább egy kicsit 2 lábbal a földön.

 

Csak ha esetleg Gleevecet szedő GIST-es is olvasná a topikot. Hasznos lehet. Több levelet is váltottam már a Life Raft Groupposokkal, Tündével is chateltem, G a proffal is beszélt, ezt osztom most meg mindenkivel aki hasonló cipőben jár.

 

Aki végigolvasta a topikot az ismeri a sztorit, aki nem, annak dióhéjban:

 

6 éve GIST, 1 hatalmas daganat, több száz helyi áttét, műtét, Gleevec. A Gleevecre 3 hónapot kellett várni, a közvetlenül előtte készült CT nem mutatott új daganatot, csak egy fura nyirokcsomót.  Majdnem 1 évig 400g Gleevec, néhány gyanús nyirokcsomó után dózisemelés 600-ra. Azóta semmi változás. Senki sem tudja, hogy a nyirokcsomók micsodák. Nyirokcsomók.

 

Mellékhatások: 400-nál lényegében semmi, 600-nál az elején minimális, azóta lassan egyre több. Mostanra jellemző a könnyebb kifáradás, gyakori megfázás, gyógyszer bevétele után szédelgés. Nem vészes, viszont valamennyire csak zavaró. Plusz a fene se tudja, hogy az utóbbi 4 év teljes kialvatlansága és a picik bölcsiből/oviból állandó jelleggel hazahozott betegségei mennyire befolyásolták a helyzetet. Én is állandóan  lebetegszem, pedig nem is szedek semmit.

 

A lényeg: G-nél a napokban 600-ról 400-ra csökkentették az adagot, valószínűleg 3 hónap múlva leveszik nullára. 

 

Kockázat:: Visszajöhet a tumor. Minél agresszívebb volt eredetileg és volt áttét, annál sanszosabb

 

Ami csökkenti  a kockázatot: mivel nem rezisztencia miatt hagyná abba a gyógyszert, ha gond van, valószínűleg ismét működne.  Az elején majdnem 3 hónapig nem szedte, mégsem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy visszatért volna. Könnyen lehet, hogy soha az életben nem jön vissza. Nem fog.

 

Lehetséges előnyök: fellélegzik a szervezete, végre méregteleníthet egy nagyot, ehet grapefruitot, ihat bort, regenerálhatja a máját.

 

Várható problémák , ha nem hagyja abba: Egyre több és nagyon durva mellékhatás - egészen addig, amíg kénytelen nem lesz abbahagyni - olyankor, amikor nincs topon a szervezete. Emiatt akár rezisztencia is kialakulhat. Az pedig szívás. Nem biztos, hogy 35 évesen csak vegetálni szeretne. Így megelőzhető.

 

Szedi a Gleevecet - szünetet tart - ha gáz van újra elkezdi szedni - szünetet tart. Így 1000 évig szedheti.

 

Ami  fontos infó lehet: MI úgy gondoltuk, hogy kis lépésekkel megyünk le a nullára - lényegében szépen lassan leépítjük a Gleevecet. 400 - 200 - 0

 

Hát ez nem lesz jó.

 

A Gleevec ajánlott terápiás adagja 400 - 800mg

 

200-nál valószínűleg automatikusan kialakul a rezisztencia (info by Larry from LRG). Úgyhogy vagy 0, vagy marad a 400.

 

Hajlunk a nullára. Tudnunk KELL, hogy mi a helyzet.

 

Folyamatosan azon jár az agyunk, hogy mi van ha feleslegesen szedi a Gleevecet, feleslegesen mérgezi magát.

 

A gyógyszer egy hamis biztonságérzetet ad. Az ember hajlamos azt hinni, hogy senki és semmi nem árthat neki. Lehetnek kilengések, lehet lazulni, elhagyni a sportot, az egészséges életmódot - hiszen ott a védőháló. Ez nem jó.

 

A gyerekek végre nagyobbak, az idő is egyre jobb, el lehet kezdeni velük kirándulni, órákon át kint császkálni a parkban.

Szeretném tudni Creative Commons License 2011.03.26 0 0 3954

Az emberek a bennük rejlő kisebbségi komplexus miatt, reszketnek az alárendeltségtől, pedig ha az emberek tudnák, hogy a szolga mindig túléli a gazdáját, bármikor új életet kezd.

 Az alázatban az a jó, hogy bármikor félretehetjük az önérzetünket és az érzelmileg is lehetünk egy másik ember alárendeltjei. Egy egészséges ember ezt könnyedén tudja szabályozni önmagában.     Én ezzel a tulajdonságommal tudom bármilyen problémában rendbehozni az embereket, bármely körülmény között.

   De hogy egyszerűbb legyek: "ha valakit szeretnék meg gyógyítani" őt rendszeresebben látogatom és hagyom, hogy bacogasson. Egyszóval érzelmileg az alárendeltje leszek és onnantól el kezdem őt felemelni, hagyom hogy domináljon.  (nem tudom máshogy kifejezni magam)         Sajnos a nagyon súlyos rákbetegeknél ezt az alsó határt nagyon nehéz megtalálnom, mert némelyik annyira lent van érzelmileg, hogy képtelenség vele azonosulni.

   Mondhatnám úgy is, hogy a rák gyógymódja benne van a bibliába.

 

Előzmény: Melles-leg-nő (3953)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.03.24 0 0 3953

Ez az Élet feltétlen tiszteletét és vele szemben való alázatot jelent.

Erre szükség van,lenne..

Előzmény: Szeretném tudni (3952)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.03.23 0 0 3952

Ezt a tulajdonságot úgy nevezik, hogy "alázat"

Előzmény: Melles-leg-nő (3951)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2011.03.22 0 0 3951

Jó a rálátásod a dologra,de az első mondatoddal nem értek egyet.

Kifejtenéd ezt bővebben?

Előzmény: Szeretném tudni (3950)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!