Vaze nem érted. Elfogadom, ha odamegy és egyből ad neki egy pirosat. (Bár szerintem nem volt az) DE NEM! Adott egy sárgát, és utána valamiért (valószínűleg azért mert Nikolic szenvedett) egy perc múlva mégis pirosat adott. Nekem egyszerűen ennyi bajom van. Nem szokott ilyen lenni, de kívánom, hogy jövő héten legyen egy ilyen nálatok is és majd meghallgatlak.
Akkora hülyeséget beszélsz, és nem hagyod abba. Kurvára nem érdekes a szabálytalanságnál, hogy lesérül-e a szenvedő fél vagy gólt rúg kér perc múlva. Sérülésveszélyes becsúszás volt és igen, hátulról, a csatár nem lehetett felkészülve rá. De folytasd nyugodtan.
Meg sem kellett néznem, milyen drukker vagy. :) Mi mást mondanál. De azért úgy szeretném ilyenkor, hogy mondjuk egy hét múlva hasonló szitu legyen csak fordított szereposztásban. Akkor mit szólnál.
A Halmosi eset az egyértelmű volt, de az első eset az egy becsúszás hátulról, nem volt ott semmi ""páros láb". Legalább is nem jobban mint máskor. Tízből kilencszer sárga lap, most is az volt, de aztán Andó Szabó megijedt, hogy "jajj szegény Nikolic annyira szenved, biztos eltört a lába. Akkor engem megb.asznak, úgyhogy inkább kiállítom a szombathelyit." Aztán Nikolic két perc múlva gólt lőtt...
Még időben javította a saját hibáját. Hátulról, páros lábbal, nem is értettem a sárgát elsőre, tényleg vicc volt. Szerencsére sem itt, sem az idegbeteg Halmosi becsúszásánál nem sérült meg senki.
ez most komoly???? két és fél milliárd??? egész szombathely nem ér annyit bazmeg!!! uraim, valamit kibebaszottul elkúrtunk h nem dobtunk le két tornazsákot kapufának meg egy sátrat bentalvásnak valami mező közepére és mondtuk rá h AKADÉMIA.
kuvra gazdag lenne már mindenki és senki nem írna ide mert leszarná és hawaiion kokózna.
Nem az ő meccse volt, de nem is lehetett, hiszen a csapata jobbára csak a védekezésre koncentrált. Azért amikor hozzákerült a labda, nem volt rossz helyen, ez látszott.
Az első az inkább volt sárga szerintem. Nem volt nyújtott láb. De nem az a lényeg. Ha sárgát ad, akkor később ne változtassa meg, mert nagyon szenved a játékos. Aztán meg kiderült, hogy nem is fájt annyira...