Keresés

Részletes keresés

Zolika. Creative Commons License 2001.01.20 0 0 62
A kupában a Paks lesz az ellenfelünk. Mit szólsz hozzá?

HAJRÁ OLAJKA!!!

Zolika. Creative Commons License 2001.01.20 0 0 61
A Horváth Tibikéről én is hallottam, hogy jó. Viszont azt is tudom, hogy elég fegyelmezetlen, és emiatt majdnem kirúgták...Ezért is nem ő a csk az ifiben. Te honnan ismered?

HAJRÁ OLAJ!!!

alex_s Creative Commons License 2001.01.19 0 0 60
Ha ha! Nekem elment a hosszú is! Úgylátszik kedvel a szerver! Vagy téged nem! Legközelebb fojtatom a gondolatmenetet most már a csapatról mint 1 egészrol!
Addig te vagy!

HAJRÁ OLAJ!!!!!

alex_s Creative Commons License 2001.01.19 0 0 59
Na! Most jönnek a pozitívumok! Bár ahogy átolvastam a múltkori hozzászólásom a hibák mellett az elonyeit is felsoroltam a játékosoknak! Most kicsit bovebben! Hátha sikerül!
Tehát:
Sitku Erno:
Ponteros, inteligens játékos! Ahogy mondai szokás "lát" a pályán! Szerintem nem klasszikus center! Sot! Az a gyanúm, hogy ez csak egy ráeroltetett szerep! Sokkal jobban érzi magát erocsatárként, mert jól céloz kintrol is!
Adderly:
O is nagymeno! Nem az a tipikus "mindenkit elverek 1-1-ben nigger", mint Parker volt, de o is hasznos! Jól dob és isssszonyú eros! Nem lenne hülyeség felhasználni a palánk alatti tisztogató munkára! Kár, hogy nagyon szar a kondija!
Lapov:
Ot még nem láttam túl sokat játszani, de ha az Albának jó volt akkor nekünk is! Foleg ha olyan lesz mint a döntobem! Hmmmmm!
Boris:
Nagy egyéniség! Fantasztikusan védekezik! Jól dob! Klasszikus jugó kosaras! Csak az a fránya passzolás!
Beno:
Egyre javul! Nemhiába volt évekig válogatott! Igazi csapatember! Várom, hogy magára találjon!
Taki:
Róla nem kell semmit írni! A név magáról beszél!
Trepák:
Igéretes tehetség! Sitkuhoz hasonlítanám a stílusát! Kintrol o is jó! Önbizalom, tapasztelat! Ez kell neki!
Ádám:
Mindent megcsinál amit kiosztanak rá! Ha kell irányít, ha kell hármast dob, ha kell embert fog! Univerzális kisember! És látszik rajta az akarás!
Bódi:
Semmi pozitívum! Á, egy mégis! Szolnoki nevelés! NB2-ben a helye!
Szasza:
O a kedvencem! Kár, hogy nem játszik túl sokat! O is nagy tehetség! De félek, hogy az is marad ha nem kezdik el játszatni! Néhány éve egy ifi tornán ot választották a torna legértékesebb játékosának! Pedig akkor még a szupertehetséges körmendi ifjak (Németh, Trummer, Grenebár)is ott voltak! Mégis Gabi lett a legjobb! Tipikus irányító! Eldobogatja a triplákat is, de nem ez az o mufaja! O az, aki fantasztikusan lát a pályán! Ha meglenne nála is a kello önbizalom és rutin, akkor a válogatottságig is vihetné!
Valószínuleg feltunt neked, hogy róla többet írtam, mint a sztárokról! De személyes tapasztalataim vannak róla középiskolából! Volt szerencsém vele és ellene is játszani a Gépipari csapatában! Verhetetlen volt 1-1-ben és az eleenfél számára kiszámíthatatlan volt a következo lepése! Álomlabdákat tudott adni! Persze erre azt is mondhatnád, hogy ehhh sulicsapat, és hogy a vakok közt a félszemu a király! De nem! Számold meg, hogy a mostani Olaj ifiben hogy Gépiparis játszik! Segítek! Az ifi fele az! Kb 4-5 ember! Köztük van Horváth Tibike is, akit szintén megválasztottak egy ifitorna MVP-jének, kb 1 hónapja! Errol ennyit! Elfáradt a kezem! Ha még érdekel valami kérdezz!

HAJRÁ OLAJ!!!!!

Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 58
Ilyet még nem láttam!!!
Egybe nem bírtam elküldeni, de ha felszeleteltem, akkor igen. Ki érti ezt?!
Eddig is írtam már hosszabb szösszeneteket, de még sosem volt ilyen problémám. Mindegy, lényeg, hogy sikerült! Most Te jössz, csak vigyázz ne írj egyszerre sokat!:-)))

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 57
és a befejező 4. rész:-)))
Szerintem Trepák Zoli is jó lesz, most, hogy behívták már lesz elég önbizalma is.
Ádám játéka nekem is nagyon szimpatikus, igazi csapatember.
És amint már egyszer írtam, Heinrich játszatni fogja a saját nevelésű játékosokat. Szarvas Gabit el is vitte Calabriaba. Nem tudom mennyit játszott, de akkor is ez már haladás!

A szicíliai vereség várható volt. Én már nem is tápláltam nagy reményeket a Koracs-kupában... Majd jövőre!

Várom a pozitívumokat!:-)))

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Zolika. (56)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 56
3. rész:
Lapovban én is bízom, remélem lesz olyan megbízható, mint tavaly ellenünk!
Borisnak - jól írtad - újra bizonyítania kell, és meg is fogja tenni, ahogy ismerem.
Benőnek tényleg változtania kéne a hozzáállásán, de szerintem egyre jobb.
Kétségtelen, hogy Taki már túl van a fénykorán, de akkor is kihagyhatatlan. Nagy színész, mókamester, és senki nem tudja úgy felhúzni az ellenfél játékosait, mint ő. És ez nagyon sokat számít. Nem véletlenül szidják idegenben mindenhol... Ehhez persze hozzájönnek a jó pillanatai, a "félpályás" hármasai, amik átbillentik a csapatot a holtpontokon.
Előzmény: Zolika. (55)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 55
a 2. rész:
Ernőnek valóban rapszodikus a teljesítménye, de ez nem mindig csak rajta múlik. Ha az ellenfél észreveszi, hogy csak Sitkunak megy a játék, és le tudják fogni, akkor meghaltunk. Mert mi még mindig rá játszunk, pedig már 3-an fogják. Ha szerencsénk van ilyenkor magához tér Boris vagy Adderly, és akkor nincs nagy gond. Viszont itt jön a dolog hátulütője, hogy érzik, hogy most ők viszik a csapatot, és túlságosan is önzővé válnak. Rossz esetben ezt a felfogást "átmentik" a következő meccsre is, ahol már korántsem biztos, hogy jól megy a játék.
Előzmény: Zolika. (54)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 54
Szóval, az 1. rész
Nagy vonalakban egyetértünk, nincs igazi csk, akire hallgatnak a többiek, és tényleg jól írtad, kicsit sok a sztár. Az új srácok úgy jöttek ide, hogy a volt csapatukban ők voltak a királyok (kivéve Ádám Béla), és úgy látszik még nem derült ki, hogy most akkor ki is az igazi király.:-)
Boris meg mivel Zoki kedvence volt, kicsit elengedte magát.
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 53
ezt nem értem.
ezek a kis hozzászólások átmennek, akkor a másik miért nem?
Nincs benne semmi cenzúrázható dolog!
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 52
na akkor teszünk még1 próbát
Előzmény: Zolika. (51)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 51
nem igaz nem bírom átküldeni!!
Előzmény: Ary (50)
Ary Creative Commons License 2001.01.18 0 0 50
50!
Ary Creative Commons License 2001.01.18 0 0 49
Nyik-olaj
:-))))))))
Zolika. Creative Commons License 2001.01.18 0 0 48
'ssza meg!

Tegnap írtam két szösszenetet - az egyiket olvastad. A másik meg kb olyan hosszú volt, mint a tied, abban volt az én véleményem. Most kezdhetem újra. Megpróbálom felidézni.

alex_s Creative Commons License 2001.01.18 0 0 47
És az elotte lévo irományomhoz mit szólsz! (Azért csak neked címzem mert azt hiszem csak ketten maradtunk ebben a fórumban!) Érdekelne a véleményed! Szerinted reális?

HAJRÁ OLAJ!!!!

Lapzártakor érkezett a hír! Kikaptunk az olaszoktól! :(((((((((8

OLAJ FOREVER!!!

Előzmény: Zolika. (46)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.17 0 0 46
Amikor hallottam én is elcsodálkoztam...
Szerintem arról van szó, hogy tartanak most egy öszetartást, ilyenkor lehet újoncokat kipróbálni. De az is lehet, hogy Sitku nem megy a sérülése miatt + lehet, hogy pl. Gulyást vagy Dávidot nem engedi el a csapata egy szimpla edzés miatt.
Szóval nem hiszem, hogy hosszútávon válogatott lenne Zoli. Drukkolok neki, már az is nagy dolog, hogy behívták, de irreális szerintem, hogy ottragadjon.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

alex_s Creative Commons License 2001.01.16 0 0 45
TREPÁK a válogatottban!

Nem semmi! Hát ot meg mi a fenének hívták meg?! Én birom a srácot a hibái ellenére is, mert szimpatikus játékos! De szerintem azért nálla még lehetne jobb magyar centert találni!
Nem baj! Legalább már két válogatott van szolnokon! Ez is valami! Hátha ezután összeszedi magát a Zoli!

HAJRÁ OLAJ!!!!!

alex_s Creative Commons License 2001.01.14 0 0 44
Az nem baj ha bizakodsz, de meglátásom szerint te túlzottan optimista vagy! Félre ne érts, én nem vagyok a csapat ellen, de mi egyenlore csak a hatodikok vagyunk! Ha pedig nem jövünk fel legalább a 4. helyre akkor a rájátszasban a négybe kerüléssel is gond lehet!
Abban egyetértünk, hogy a játékosállományunk nagyon jó! Sot, ha azt vesszük, hogy a Koracs kupában egyedüliként képviseltük Magyarországot. A továbbjutás pedig csak egy ostoba svájci vereségen múlott, akkor azt is hihetné az ember, hogy az nb1 legjobb csapata a miénk! Ami részben igaz is! Mert miénk az egyik legjobb keret, de a játékosok nem viselkednek egységes csapatként! Kicsit már sok is a sztár és nincs igazi dolgos csapatemberünk, és nincs egy olyan karizmatikus egyéniség a csapatban akire hallgatnának a többiek (lsd Sztoján). Bár az utolsó hazai meccsünkön a Nyíregyháza ellen Karcsi már kezdett csapatkapitányhoz méltóan szerepelni! Igaz ezelott sem kellett szégyenkeznie a teljesítményére, de akkor volt benne valami plussz! Egy elszánt gyozni akarás, ami nem igazán van meg senkiben! Én ebben látom a problémát!
Abban is igazad van, hogy Erno nem rossz, de én többet vártam tole! Nagyon hullámzó a teljesítménye! Van, hogy a hátán viszi a csapatot, van hogy 10-et se dob!
Adderly-vel ugyanez a bajom! Most is dobott 30-at, de legközelebb lehet, hogy jóval ezalatt lesz! Ráadásul o néha többet vállal mint kellene! Ami nem lenne baj, ha bejönne neki!
Lapovban bízom! Remélem összeszedi magát és húzóember lesz!
Borisnak az edzováltás miatt muszály lesz passzolni is! Ha úgy játszik majd mint tavaj év elején akkor no problem!
Beno túl bohém! Kicsit komolyabban kéne neki venni a játékot! Mellesleg véleményem szerint o egy igazi csapatember, csak még nem jött ki belole az igazán tartós jó teljesítmény! A rájátszásra rendben lesz!
Taki már kiégett! Vannak még jó pillanatai, de már régen önmaga árnyéka!
Trepák a legnagyobb csalódás számomra! Ha engem melloznének egy csapatban akkor edzenék mint állat hogy bebizonyítsam érdemes vagyok a játékra! Nem a közönségnek, hanem az edzonek! (Nem hiába nem játszatta Zorán! Nem megbízható! Még annyira se mint a többiek!) Most meg amikor lehetoséget kapott KEZDOKÉNT, dobott vagy 7-8 pontot 25%-al! Szánalmas!
Ádám talán az egyetlen akin igazán látszik, hogy hajt! Emellett igazán jó emberfogó! Bár a hármas nem megy neki magabiztosan és az irányítással is hadilábon áll, o egy pozitív figura! Nemhiába kis csapatból jött!
Bódit vissza kéne küldeni Tiszaújvárosba!
Szaszát pedig többet kéne játszatni! O egy igazán tehetsége irányító! Csak nem jut neki szerep!

Huh! Mára ennyit! Legközelebb majd a pozitívumokat vázolom fel!

Szerinted mennyiben van igazam?

OLAJ FOREVER!!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Zolika. (43)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.14 0 0 43
Kicsit izgultam a meccs miatt, de szerencsére hoztuk a meccset - és most ez a lényeg!
Nem jött vona jól Heinrich Robinak, ha kiesünk a kupából.

Ha Sitku játszik, biztosabb lett volna a dolog, de Lapov nagyon megbízható, Adderly meg az utóbbi időben egyre jobb. Most is nagyon belelendült. Ez volt a baj eddig, hogy általában egyszerre csak 1 ember tartotta a frontot, és az erősebb csapatok ellen ez kevés volt. Sitku volt a legtöbbször ez a játékos, de Lapov mindenképpen fel fog jönni mellé, és ha Drew tartja a formáját, akkor nem lesz gond a 4-be kerüléssel. Mert ugye ott van még Benő, Boris, Walke Karcsi, akik ha hozzák magukat simán nyerünk bárki ellen. És ha mindehhez hozzájön Taki, Trepák meg Ádám jó teljesítménye, akkor simán bajnokok vagyunk!
Nagyon jó ez a játékosállomány, remélem Heinrich mester jó érzékkel fog a társasághoz nyúlni!

Én bizakodó vagyok.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

alex_s Creative Commons License 2001.01.14 0 0 42
Magyar Kupa, nyolcaddöntő, férfiak

Nyíregyházi KE-Isobau-MOL SZOLNOK 87-95 (16-24, 20-24, 27-21, 24-26)

Nyíregyháza, 800 néző. V: Harsányi, Benczur T.

NYÍREGYHÁZA: RICKS (29/9), PAVLOVICS (24/3), Mérész T. (4), Krivacsevics (8), Korcsok (7). Cs: Hutás (6), Czako (6), Oroszvári (3/3), Herczku (-). Edző: Rezák László

SZOLNOK: Maljkovics (7/3), Ádám (11/9), ADDERLY (30/6), Orosz (12), LAPOV (16). Cs: Trepák (9), TAKÁCS (8/6), Walke (-), Bódi (2). Edző: Heinrich Róbert

Az eredmény alakulása. 4. p.: 2-9. 8. p.: 9-24. 12. p.: 22-24. 17. p.: 26-39. 18. p.: 34-41. 23. p.: 45-54. 29. p.: 61-63. 35. p.: 70-83

Igaz nem sokkal, de legalább nyertünk! Csak így tovább!

HAJRÁ OLAJ!

Előzmény: Zolika. (41)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.11 0 0 41
Sajnálom, hogy kikaptunk. Főleg így, hogy csak azt a svájci csapatot kellett volna megverni odakinn(nem lett volna nagy kunszzt...), és máris továbbjutunk...:-(( ha...

Mondtam én, hogy bántani akarod Heinrichet?!:-) (Csak azt írtam, hogy én nem bántanám.)
Egyébként valóban azt hittem, hogy ez a szándékod.
Irónikusnak érztem a kérdést egy éppenhogy megnyert, nyögvenyelős meccs után nem szokták az edzőt dicsérni.
Viszont remélem sokszor lesz még alkalmunk magasztalni az új trénerünket! Alba-alázások, stb...:-))!

Most már teljes erővel a bajnokságra lehet koncentrálni! Az MK-ra se lehet fogni semmit, mert a többi csapat is kupázik. Szóval csak egy elfogadható eredmény van: a GYŐZELEM!!! Nem lehet több botlás! Engem az se érdekel, ha minden meccsen csak 1-2 fával nyerünk, de NYERJÜNK!!!
És legyen már újra IGAZI oroszlánbarlang a csarnokunk! A játék is jobban megy úgy.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

Előzmény: alex_s (40)
alex_s Creative Commons License 2001.01.11 0 0 40
Sajna nem volt igazad! Kikaptunk az Olaszoktól!

Mellesleg miből gondoltad, hogy bántani akartam Heinrichet? Csak a véleményeteket kérdeztem!

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Zolika. (39)
Zolika. Creative Commons License 2001.01.10 0 0 39
alex!

Én nem bántanám Heinrichet...
Boris meg Sitku nélkül más hozott volna ki többet a csapatból. És Orosz + Taki se volt 100%-os. Lapov 1 nappal előtte jött vissza, akkor kezdett edzeni. Ha itt van Maljkovics és Sitku, mindketten dobnak egy 10-est(ami nem egy nagy elvárás tőlük), már akkor több, mint húszal győzünk. Én se örülök, hogy így alakult, de figyeld meg, simán nyerünk Nyír1en!
Sőt, az olaszokat is leverjük(remélem)!

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

Előzmény: alex_s (38)
alex_s Creative Commons License 2001.01.10 0 0 38
Hmm! Kezd már lecsúszni a topicunk! Ezt nem hagyhatjuk!

Mi a véleményetek Heinrich Robi vasárnapi teljesítményéről?

HAJRÁ OLAJ!

Zolika_d Creative Commons License 2000.12.28 0 0 37
Én örülök, hogy végre egy magyar edző jön, korábban leírtam miért. Heinrichben bízom, szerintem jobban megtalálja majd a közös hangot a csapattal. Orosszal meg Sitkuval még játszott együtt, Taki is régi motoros, biztos jól ismerik egymást. Maljkovics biztos, hogy jobb lesz, mert már nincs bérelt helye a kezdőben, Heinrichnél is bizonyítania kell... Egy új edzővel amúgy is általában jobban megy az elején. Reménykedjünk!

Halm...? Nem hiszem...illetve remélem, hogy nem!
Ha Boris elment volna Zokival, akkor esetleg felmerülhetett volna az ő neve is. Szerintem sajtóhiba.

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.12.27 0 0 36
Végre(?) meg van az edző is , az exhonvédos Heinrich Róbert személyében!
Én ezt nem értem , miért nem egy olyan edzőt hoznak ide aki már BIZONYÍTOTT???!Milyen edzői sikereket tud felmutatni HR ???!

Másik érdekesség:Halm Rolandot ,aki jelenleg Debrecenben kosarazik , a Kelet-Nyugat gálára mint SZOLNOKI játékost hoztak a hírügynökségek!
Remélem ez csak egy véletlen elírás...!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Zolika_d (35)
Zolika_d Creative Commons License 2000.12.19 0 0 35
Az nem lehet, hogy még nem tudja Koprovica. Már az újságokban is benne volt, és nem pletykaként... Azért így nem lehet kib@szni egy játékossal, hogy mondjuk a haverja felhívja, hogy figyelj, már, téged meg kirúgtak, benne volt az újságban. Biztos, hogy korrektek a vezetők.

Most már tényleg el kéne dönteni, hogy ki legyen az edző! Új edzővel úgyis jobban megy, hozzuk ezt a két meccset, aztán visszajön az önbizalom tavaszra(februárra).

HAJRÁ OLAJ!!!

Zolika

vincenzo Creative Commons License 2000.12.19 0 0 34
Pletykahiradó:
-Elképzelhető, hogy egy (nevető?)3. szakember lesz a befutó az OLAJ vezetőedzői posztjára, mégpedig a most a soproni ÁKC edzőjeként ténykedő Heinrich Róbert! A legnegyobb esélye Miljkovics-nak van szinte csak rajta múlik, ha mégsem akkor jön a képbe Heinrich és a legutolsó a sorban Gellér Sándor!
-Nem (merik?) tudják megmondani Koprivicának ,hogy szerződést akarnak bontani vele, legfőképp ezért is "játszott" a ZTE ellen!Ez tiszta röhej...!

Más!
Sajnos ország-világ láthatja mostanában , hogy morálisan az OLAJ mennyire szét van esve!A Korac-kupa mérkőzéseken ki lehet kapni , de egy hazai bajnoki vereség már nagyon nehezen emészthető!Hihetetlen , hogy a játékosok mennyire formán kívül játszanak(lásd Maljkovics,Taki, stb.), s a bizonytalanság a vezetőedző körül sem tesz jót a csapatnak!Látva a legutóbbi meccseket ,a'szem megállapítható, hogy ennél már csak JOBB jöhet!
Mindenesetre szerdán a svájci csapat ellen lehet javítani, szombaton pedig MEG KELL VERNI A SMAFC-ot!!!!!!

H A J R Á O L A J!

Zolika_d Creative Commons License 2000.12.18 0 0 33
Szerintetek a SMAFCOT megszorítjuk?!
Én ezek után óvatos vagyok, de tuti, hogy kinn leszek, és szurkolni fogok, ha 3-an leszünk összesen akkor is!!!!

HAJRÁ OLAJKA!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!