Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
És mire szoktál lövöldözni? Mesélj kicsit nekünk erről a liderről :-D Mennyire pontos és milyen erős? Hol vetted? Képet rakhatnál fel róla ,mert kiváncsiak vagyunk erre a lider puskára ám:-D
Én kb. két éve használok egy sötét ágyazású Lider 44tg-t, és nincs semmi baja (csak a lakk kezdett kicsit pattogni. Abszolút nem kímélem a legolcsóbb házi nyomott lövedékkel is kitűnően muzsikál. Bár a sütése nem a legsportosabb, és a szórás sem remek, azért el lehet vele hülyéskedni.
Technikai adatok(mért adatok):
Hossz: 104cm Csőhossz:L82 (45 cm) Huzagemelkedés: 3,75 (olcsó puskához képest meglepően gyors) SúJ:3,74 kg
Én boltban vettem, igaz használtan de azonosak voltak a kiszúrók. Így folyamatosan lehetett zabáltatni az ólmot! :-) Nem kellett megvárni a tömítés "regenerálódását"!
Szia! Biztos, hogy nem egyforma a két fajta kiszúró. A sima patronhoz való tüskéje hosszabb, hiszen maga a patron rövidebb. A 14 az átlagára a jó állapotú példányoknak, én is annyiért vettem az enyémet. Idegenkedtem a CO2-os fegyvertől, de pár "okosítással" nagyon szerethető eszközt lehet belőle fabrikálni. Félre ne érts, gyári állapotában is igen jól használható fegyver. Ennyi pénzért meg mit lehet kapni manapság? Ma kimért 45 méteren próbáltam ki kíváncsiságból. Az már nem igazán az ő távja, de még el lehet találni vele a lövedékes dobozt. 8-10 méterről cigicsikket, 20 méterről üdítős kupakot sorozatosan van esélyed eltalálni vele. (Na, ezek után kénytelen leszek videózni, mert ez elég meseszerűen hangozhat. :) )Nézz be a Javítás & tuning topikba, pár napja tettem be pár képet a LOV 21-emről. Egy nagy baja van, zabálja az ólmot. :)))
Ha jót és tartósat akarsz, akkor a Lov. Csak az egyik patronkiszúró van meg? Melyik? Csak a normál szifonkiszúrósat szabad mgvenni az olcsó üzemeltetése miatt. Egy jól szigetelt pisztolyból, egy szódás patronnal 40 teljes erejű és 10 kicsivel gyengébb lövést lehet leadni.
Tudom hogy csak kutyát dobálni jó, de gamo p-23 13.000-ét vagy egy átalakított (sicc) Keserő revolver 6000-ért a jobb? Mindkettő tökéletesen működik. Esetleg egy lov 21, 14.000 -rt de annak csak az egyik kiszúrószeg van meg.
10 méteren egymás seggébe mennek a lövedékek szted? 20 méter körül pici szórás, ereje 4J tól állitható . Nem gyenge, . a Sütése érezhető nagyon finom, asszem állitható is KB min egy HW 40 4. Sulya szinte nincs.