Keresés

Részletes keresés

Gregorian30 Creative Commons License 2003.10.29 0 0 940
Elöszöris üdvözlök minden baseball rajongot!
Volna egy kérésem ti felétek,ha valaki tud nekem segiteni annak elöre is köszönöm.Már nagyon régota keresek eredeti: New Era BaseBAll sapkát,de
még mindig sikertelenül:(Ha valaki tud nekem ebben
segiteni kérem irjon,hogy hol lehet ijesmihez
egy igazi magyar base ball fan-nek hozájutni

Köszönöm.

Üdvözlettel Greg

gregorian29@hotmail.com

Zsuu Creative Commons License 2003.10.29 0 0 939
Sziasztok!

Nekem elment az életkedvem, hogy a Yanks nem nyerte meg a döntőt. Helyesebb elvesztette. Lehet Pötit bírálni, de igaza van Steronak, az ütők által szerzett 0 pont egy kicsit gázos, pláne hazai pályán.
Szerencsére nyert a Vasas a kupában, így kezd visszajönni az életkedvem.

Azért ez furcsa, hogy a kis dobót - Beckett vagy hogy hívják-, választották meg MVP-nek. Ha a Yanks nyeri a WS-t és Pöti qrva jól dob (egyébként az a WS 0,57-es ERA nem is olyan rossz), akkor is Jeter lett volna az MVB. NY nem érdemli meg Pötit. Itt az ideje, hogy továbbálljon Torre-val.

Beckett meg inkább Godot-ra várt volna :-))).

Zsu

stero Creative Commons License 2003.10.29 0 0 938
Boston Red Sox - Announced they will not exercise the 2004 option on manager Grady Little's contract.
uh Creative Commons License 2003.10.29 0 0 937
Huuu, de megerintett, hogy csak 28an ejfel elott kicsivel tudtal ujra postolni! :)))

Garcia egy lusta diszno, amellett hogy bena (lattam egy csomot jatszani Clevelandben), azt sem ertem, hogy kerult a Yankeeshez, ha maradna, az meg meglepobb lenne. Vladimir Guerrero az egyik kedvenc jatekosom, szemetseg lenne, ha ot is megvenne a Yankees.

Nelson is a kedvenceim kozott van, realisan gondolkozva azert ment el Seattlebol, mert WSt akart nyerni, es ugy latta a NY nyeri. De nem lepne meg, ha maradna.

Előzmény: stero (935)
fighting Creative Commons License 2003.10.29 0 0 936
Hát sajna én is ezt olvastam nálunk, hogy Sheffieldért a Yanks-vel kellenne versenyezni.
Nem hiszem, hogy menne...:(((
Bár ha a playoffban azt a teljesítményt nyújtja, amit eddig akkor nem kár érte!
Mi meg elhozzuk Guerrerot Sheffield helyére, és mindenki jól jár.
Ha jól olvastam Vazquezt mi is meg akarjuk szerezni, mert nem lehet tudni, hogy Maddux-val mi lesz.
Előzmény: stero (935)
stero Creative Commons License 2003.10.28 0 0 935
Túltettem magam a vereségen.

Off season open.
Változások várhatóak nálunk a csapatban, nem is kicsik.
P Clemens visszavonul, Weaver trade, Wellsre pedig opciónk van. A legnagyobb kérdés Pöti és Nelson akik free agentek. Pöti azt mondta ha nyernek marad, ha nem akkor nagy valószínűséggel megy. Erősen kérdőjeles habár szerintem maradni fog. Nelsont nem fogják marasztalni. A lehetséges tradek: Colon, Millwodd, Vazquez, Schilling.
IF Itt várható a legkisebb mozgolódás gyakorlatilag a komplett belső sor marad. Az egyetlen kérdés Flaherty aki szintén FA.
OF Az RF posztján lesz még mozgolódás ahol Rivera vagy Garcia fog harcolni a második helyért. Vki menni fog a kettő közül. A poszt első számú várományosa Gary Sheffield vagy Vladimir Guerrero.

hockey Creative Commons License 2003.10.26 0 0 934
Ez sajnos eluszott... :( 0:2

Pettitte jo volt, de volt egy kis megingasa az 5th-ben, a masik run pedig Posada rossz helyezkedesenek volt koszonheto.

Tamadasban Soriano szerepelt jol, de a tobbiek eleg tehetetlenek voltak. Azert 0-val zarni eleg durva. :((

stero Creative Commons License 2003.10.26 0 0 933
A Marlins a bajnok.
Grat nekik!
Most nagyon szomorú vagyok a többit majd ha felkeltem.
fighting Creative Commons License 2003.10.24 0 0 932
Nem nem kell sorolni!:))
Előzmény: Törölt nick (931)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.24 0 0 931
mindenkit meg lehet állítani, pl. ott volt tavaly a green bay a rájátszásban, hazai pályán, szakadó hóban... mondjam tovább? :-)
Előzmény: fighting (930)
fighting Creative Commons License 2003.10.24 0 0 930
Hát jön a megjósolt hatodik meccs holnp.
A Yanks nagy szarban van, mert Petitte-nek kell dobni a hatodikon, hogy legyen reális esélye egy hetedikre.
De szerintem nem lesz hetedik, ezt a Floridát már nem lehet megállítani.:))
Előzmény: fighting (922)
stero Creative Commons License 2003.10.23 0 0 929
Azért ez mindent elmond

CBS SportLine Poll
Who was the Marlins' biggest hero in game 4?

Alex Gonzalez
Carl Pavano
Jeff Weaver
Brandon Looper

stero Creative Commons License 2003.10.22 0 0 928
Tavaly a Yanksnek köze nem volt a WShez. Kevered a SFval :PPPP
Előzmény: riska (926)
uh Creative Commons License 2003.10.22 0 0 927
Visszakuldik Kinaba! Ott minden bovlit eladnak!
Előzmény: riska (926)
riska Creative Commons License 2003.10.22 0 0 926
ugyanazt, mint tavaly csináltak a hasonló célból készült yankees sapikkal, pólókkal... meg amit idén fognak a yanks WS cuccokkal! HAJRÁ FLORIDA!!!! ;))))
Előzmény: stero (919)
Zsuu Creative Commons License 2003.10.20 0 0 925
Ez nagyon sz*r ez az All-Time lista. Nincs benne Pötty!!!

Zsu

Előzmény: stero (917)
Zsuu Creative Commons License 2003.10.20 0 0 924
Igen, 1-1 az állás, Pötty győzelmével. Ahogy mindig az idei playoff során.

Holnap Reszkető Szarvas (Moose) dob. Remélem most lenyomja a krokodilzabálókat. Tudom, hogy jó küzdő és soha nem adja fel. Hajrá Mike-Baby, Mr. Stanford! (Ott végzett.)

Zsu

Előzmény: yankees (923)
yankees Creative Commons License 2003.10.20 0 0 923
1-6 a tegnapi meccs...:))))) Pettitte tuti vóóóót...:)
Úgyhogy most 1-1 az ütközet.
let's go yankees, let's go...
fighting Creative Commons License 2003.10.19 0 0 922
Hát a Florida elkezdte a WS-t, és megnyerte az els? meccset, bár a Yanks eddig mindig elvesztette az els?t az idei évben a playoff során!
Nem lesz rövid a dönt? az biztos.
Szerintem legalább 6 meccs, de benne van a hetedik is!
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 921
Majdnem akkor lesz a százéves évfordulója annak, hogy eladták nekünk a Bambinot. És jön a következő százéves átok.
Előzmény: hockey (920)
hockey Creative Commons License 2003.10.18 0 0 920
Vagy atjavitjak rajtuk a datumot 2018-ra es remenykednek, vagy elteszik telre tuzelonek. Mas lehetoseget nem latok. :)
Előzmény: stero (919)
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 919
Árulja már el vki, hogy mit csinálnak azokkal a pólókkal meg sapkákkal amik a Sox győzelmét hirdetik?
fighting Creative Commons License 2003.10.18 0 0 918
Hát lehet, hogy igazad van, de szerintem a double playt akkor is meg kellett volna csinálni!
Hát az biztos, hogy a WS meg csak szerencse kérdés, elég csak bennünket megnézni az utóbbi években!:(((
Előzmény: jani_wan (916)
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 917
jani_wan Creative Commons License 2003.10.18 0 0 916
Nem ertek veled egyet.
1. A sorsdonto fordulat az a nezo volt! Mert egy pillanatnyilag jelentektelen esemeny pszihikai hatasa teljesen megfordithatja az egesz sorozat menetet. Lasd: 1996 Atl-Nyy WS. Braves nyerte az elso ket meccset, Bronxban ugy hogy nagyon megalazta a Yankees-t. Aztan a 4. meccsen 6-0 ra vezettek a 6. inningben. A vilagon senki se fogadott volna a Yankees-re. Es akkor egy foul ball-t nem tudott megfogni a right fielder, mert a biro utban volt. Azota a Yankees halomra nyeri a cimeket, az Atlanta meg azota keptelen nyerni!

2. Jovore a Cubs jo lehet! Jobb mint iden.Foleg ha sikerulne alairni a Tejada-t. Viszont elotte ala kellene irni jovore a teljes benchnek, kell valaki 1b-re es 2b-re. De ahhoz hogy bejussanak a WS-be egyszeruen szerencse kell. Marpedig ha nem nyernek akkor ennek a csapatnak tobb eselye nem nagyon lesz. Jovo ev vegen az Alou, A.Ramirez, Wood, Clement free agent lesz.

Előzmény: fighting (908)
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 915
2003 WORLD SERIES

VS

stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 914
Mariano Valuable Player
Előzmény: Zsuu (913)
Zsuu Creative Commons License 2003.10.17 0 0 913
Rivera az ALCS MVP!!!
Zsu
Zsuu Creative Commons License 2003.10.17 0 0 912
WOWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!! Bent vagyunk!
Majdnem minden SP-nk dobott, kár, hogy a végére nem állította be Torre Stotlemayert :-)).

Zsu

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.17 0 0 911
bejött :-)
Előzmény: Törölt nick (871)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!