Nyehe, arra : ) teljesen úgy néz ki, mint néhány régi serpenyő-fazék, amit nagyfateréknál a sufni mögé beszórva látok. Nomeg van ott jópár bicaj váz is, csak hogy teljes legyen a kép.
Az a baj ezzel, hogy javít rajta, oké. De ez nem alu, itt az oxidáció nem csak felületi, hanem szépen eszi végig majd a láncvilláját.
Pedig nem lenne csúnya. Pár napja dupla nyeregvázcsövő Mózert láttam, na az is kellemes volt
Bowdenvezeto szem nyilvan. Csak a valto oldalon van, az alsovazcsoves valtokartol csupszon jon lefele a bowden a kozepcsapagy alatt megvezeti valami muanyag sin, es a lancvilla vege fele levo szemtol megy tokban a valtohoz.
21.900 volt postázva, igaz, bszgtnom kellett az eladót kicsit. De nem tudom, ezt elvielg reális áron vettem, mert 8as ergopowerből néha horror árakat látok iszonyat leharcolt darabokért.
Ez külsőre szép, ami "probléma" lehet, a rugó. Ráadásul, mivel az újjáépített Mirázsom eladtam, így már donor sincs a belsőségekre..
szóval még gondolkozom, mit csináljak evvel, volt egy ettől szebb állapotú Chorusom (régi 8as karbon chorus) amit elpazaroltam (értsd, eladtam 18ért)
Ki kéne szállni a 8as ergókból, de hát. Szeretem a formájukat, meg kényelmes a fogásuk : )
Nem igazan ertenek a bringakhoz. Ha latnak valami nagy nevet azt aranyarban adjak, hiaba valami alsokategorias 30 eves rozsdatemeto. Multkor volt egy legalja acel Colnago a 80-as evek elejerol, ami ujkoraban kerult vagy 40e forintba, azt 120e adtak, leutve, rozsdasan. Viszont amit nem ismernek azt neha alularazzak. Lattam naluk egy szep uj olasz Deda U2 alu vaza,t elol hatul Black Magic2 karbon villaval, egy ismeretlen olasz marka volt de uj. Nem volt rajta a kis Deda tablacska, ezert fingjuk nem volt hogy milyen vaz az, ezert egesz olcson adtak. Megyek vissza hogy megveszem, erre mar elvitte valami szoroslabu, hajas bokaju futar, aki azota valszeg mar szet is taposta.
Multkor latok kikotve egy Pinarello Dyna bringat, fikszive atbuheralva. Le volt gyalazva az egesz szerencsetlen bringa. Alig volt nehany koromnyi ep festekfelulet rajta, annyira le volt utve. De tele volt ragasztgatva mindenfele Criticalmass meg alleycat matricakkal meg egyeb hulyesegekkel, meg kullokartya, ehhez volt esze a tulajnak. Elkeserito volt latni. Gondolom valami gandzsaszivo torzonborz tetovalt rasztman futarbubus volt a tulaj, azt se tudta min teker. Bar ha tudta se hiszem hogy erdekelte. Es az ilyenek kezebe kerulnek sokszor a gurulo legendak.
Iderakom, hátha valakit, esetleg valakinek a valakijét, netán annak közeli ismerősének a távoli rokonát érdekelné ezen olaszországban gyártott vascsőhálózat eladása:
bocsánat, de recikliék hol élnek? ennyiért új 105-ös szettel szerelt bicajt is kapsz, a wh-r550 meg úgy rémlik, valami alap sh kerékszett, szóval nem tudom, mi ez az ár egy majd' 10 éves kerékpárra.
De lehet, buta vagyok.
Recikli hirdetéseit szoktam nézegetni, és számomra fölfoghatatlan, hogy tud itthon bármit is eladni. :)
Hasonló lehet, mikor célba érés előtt egy kézzel belehajtottam egy gödörbe. Megindultam igen gyorsan a kordonok felé, valahogy összekapartam- megijedni sem volt idő.